26
feb
Seneste opdatering: 26/2-19 kl. 1610
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Asylcenter hedder nu “udrejsecenter”

(Facebookvideo) Fempunktsplanen der pointerer, at Østrig er omgivet af sikre lande,  gælder fra og med 1 marts:

1) Direkte til udrejsecentre. 2) Meldepligt og husregler, indlåst fra 22-06. Øjeblikkelig udrejse ved asylafslag. 3) Asylproceduren fremskyndes. De såkaldte fast-track-procedurer skal i fremtiden behandles inden for 20 dage. 5) Udvidet sikkerhedsanbringelse for farlige personer. Sicherungshaft und Nachtruhe für Asylwerber. Hele pressekonferencen kan ses her. Se det på engelsk: Austrian Refugee Reception Centres to Be Used for Departure Starting 1 March.

At overleve den permanente herskende klasses angreb
Af: Bent Jensen

En stat med en herskende klasse uden kontakt med befolkningen, vil gå til grunde

Professor i historie Victor Davis Hanson er altid værd at læse og lytte til. I en ny artikel ”Overlevelse i Det Hvide Hus” (Victor Davis Hanson Private Papers) bruger han betegnelsen “Den ikke-valgte administrative statsmagt” om de permanente og politisk udnævnte embedsmænd i centraladministrationen, som allerede før Trumps valg til præsident erklærede ham krig, og som siden valget i november 2016 har udfoldet store bestræbelser på at få ham fjernet fra embedet. Her er mit sammendrag:

Trumps helligbrøde

Trump var en fremmed fugl, som respektløs kritiserede CIA, FBI og Justitsministeriet som enten inkompetente eller partiske. Det var helligbrøde. Trump blev derfor ikke alene mødt med rasende angreb fra elitemedierne i Washington, det intellektuelle establishment og Hollywood. Han havde en endnu mere magtfuld opponent I form af de politisk udnævnte permanente embedsmænd in Washington.

Han udnævnte folk, der ikke tilhørte den permanente herskende klasse, og han fyrede flere af de mest progressive aktivister i administrationen. Han spurgte om visdommen i USA’s endeløse krige rundt om i verden for at ”indføre demokrati”. Han spurgte, hvorfor amerikanske skatteydere skulle betale for det rige Vesteuropas forsvar. Han sagde også, at han ville arbejde på at få normaliseret forholdet til Rusland og få Nordkorea til at opgive sit atomprogram.

Den permanente klasse saboterede derfor Trumps politik efter bedste evne. Dens repræsentanter pralede oven i købet med det – især bag kulisserne, men også anonymt i elitens medier. Der blev lækket statshemmeligheder i stor stil, blandt andet præsidentens fortrolige telefonsamtaler, hvis det kunne genere Trump. Det er er ganske afvist strafbart, men ingen blev straffet, og de strafbare handlinger var meget populære blandt de progressive mediemennesker og de intellektuelle.

De hemmelige tjenester gik endnu videre. De iværksatte aflytninger og andre former for overvågning af Trumps valgkamp. De fik hemmelige dommerkendelser på falsk grundlag – igen til de progressives kritikløse jubel. Mens de tidligere havde set med største skepsis på de hemmelige tjenester, præsenterede de dem nu som nationens beskyttere og frelsere mod den farlige Trump.

Gribende inkompetence

De afslørede i den forbindelse en gribende inkompetence ved at acceptere det såkaldte Trump Dossier som en gedigen efterretningsrapport. Der var tale om et misk-mask af rygter og forlydender med udspring i uverificerede russiske kilder. De kunne end ikke se det groteske i på grundlag af mudrede russiske påstande at beskylde Trump for at have hemmelige forbindelser til Kreml. De, der forholdt sig kritisk til de inkompetente og politiserende FBI-folk, blev stemplet som upatriotiske, nærmest landsforrædere.

Det demokratiske Partis leder i Senatet, Chuck Schumer, forudsagde med munter forventningsfuld mine, at Trumps kritik ville blive mangefold gengældt af de hemmelige tjenester. Det fandt denne ledende politiker altså i orden. En tidligere ansat i CIA og FBI, Phil Mudd, erklærede til de progressives bifald: ”Regeringen vil slå præsident Trump ihjel, fordi han ikke støtter regeringen”.

Da Trump i maj 2017 fyrede FBIs chef James Comey (der også har løjet under ed), gik de progressive med Comey i spidsen som forfulgt uskyldighed amok. Hans næstkommanderende Andrew McCabe tog nu initiativ til afholdelse af hemmelige møder blandt højtstående embedsmænd i FBI og Justitsministeriet, hvor man rådslog om, hvordan man kunne få Trump afsat. McCabe, der også har løjet under ed, blev fyret i marts 2018. Han havde ingen viden, kun en privat følelse af, at Trump kunne være i lommen på Putin.

Det fremkaldte hos den let bevægelige tidligere CIA-chef John Brennan en hysterisk reaktion. Han erklærede bl.a., at når det blev afsløret, at den politisk korrupte Trump var købt (af Putin), ville han få en plads som vanæret demagog på historiens losseplads. ”Amerika vil triumfere over Dem.”

De villige medier har ikke fået Trump afsat

Til Brennan, Comey og McCabes samt flere andre vanærede FBI-embedsmænds store frustration er det ikke lykkedes dem at få Trump afsat. Deres villige medier har igennem mere end to år forudsagt hans afsættelse hver anden dag, når der blev lækket oplysninger, som angiveligt ville skabe ”et bombekrater”, eller som ville få ”løkken om Trumps hals til at strammes” osv. – men Trump har ikke ladet sig kujonere og sidder derfor endnu den dag i dag i Det Hvide Hus.

Deres mange forkerte forudsigelser har fået den permanente klasse og dens mediers had til Trump til at vokse. Formentlig frygter de også, at der skal blive indledt kriminel undersøgelse mod ledende personer i den dybe stat.

Hidtil har deres forbrydelser kun medført fyring eller degradering. Det skal blive spændende at se, om Mueller-undersøgelsen virkelig vil være skamløs nok til at gå uden om en undersøgelse og kritik af disse personers strafbare handlinger, herunder opfordring til ulovligheder. Men Mueller og hans hold tilhører selv den permanente klasse.

Historikeren Hanson advarer om, at en stat med en herskende klasse uden kontakt med befolkningen, vil gå til grunde.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
britta
britta
2 years ago

Jeg har fødselsdag i dag, sikke en god “gave” den nye østrigske udlændingepolitik er. Hurra for Østrig….

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  britta

Tillykke med dagen. Må alle dine ønsker bliver indfriet. Ideologiske Mure kan falde hurtigere end man aner…

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  britta

Til lykke ven i ånden.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago

Vel talt Bent Jensen. Her i landet ligger vore massemedier heller ikke på den lade side når det gælder tilsværtningen af president Trump. Man kolporterer uhæmmet løse rygter og halve sandheder. Hans gøren og laden bliver taget under lup og selv den mindste ting kan bruges til at latterliggøre ham og bruges til mudder kastning. Vore overbetalte skatteyder finansierede medier burde skamme sig og begynde at formidle objektivt og sagligt, uden privat bias. Denne ensidige propaganda har gjort sin virkning, alle hader Trump! Hvis man i privat regi forsvarer manden, bliver der lynhurtigt kold luft og man bliver behandlet som… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Bill Warner – alle de søde løgne, og Vesten i forfald!
https://youtu.be/DroWUiZkUpg

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

SD-hatande kommunikationschef bakom Gävles ”affischflicka”
Inrikes26 februari, 2019

https://samnytt.se/sd-hatande-kommunikationschef-bakom-gavles-affischflicka/

Sedan slutet av förra veckan har Gävles välkomstkampanj med en kvinna i hijab fått stor uppmärksamhet. Samhällsnytt har kunnat avslöja att kvinnan på skylten har kopplingar till en radikal moské. Tongångarna gick varma i sociala medier och en av skyltarna blev vandaliserad i helgen. Idag kan Samhällsnytt berätta mer om mannen bakom den kritiserade kampanjen – den fd SR-journalisten Johan Adolfsson. Gävles kommunikationschef spar inga ord när det gäller Sverigedemokraterna och menar att det är helt i sin ordning att styra publiceringar i Gävles tidningar.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

At lytte til Danmarks Radio P1 socialistpropaganda er bedövende. Vi har regelmaesigt lyttet danske nyheter i over 45 år men de siste 3 åren er en katastrofe og snart er det slut for vores del.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

I svenske alternative onlinemedier fremstår danske politikere ofte som nogle helvedes karle, der virkelig forstår at sætte muselmændene stolen for døren. Med mit kendskab til dansk politik kan jeg imidlertid kun komme til den konklusion, at de svenske onlinemedier desværre er nøjagtig lige så manipulerende som mainstreammedierne.

Og når jeg så ser, hvordan østrigske parlamentarikere tilsyneladende har opstillet en fempunktsplan, som skal virke fra og med den første marts, kan jeg ikke lade være med at tænke på, om der ikke hist og her skulle være et ”hvis” og et ”men” som Snaphanen belejligt glemmer at oplyse om…

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Jeg bor i Tyskland og Løgnmedierne prøver ihærdigt at afpresse mig for €700 tribut, men de har endnu ikke kunnet fremsætte noget gyldigt krav mod mig. Tyskland har 45mio medielicenspligtige husstande, 4,4mio licensfornægtere, og Løgnmedierne førte sidste år 1,5mio inkassosager med temmelig blandet succes. Jeg tror, at de kæmper deres dødskamp.

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Frankrig nægter, at tage imod ISIS krigere
!
De vil alle blive stillet for en domstol i Irak.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Om Bent Jensens skriv på document.no hvor det desværre ikke er muligt at kommentere:
Han talte muligvis mod globalisterne i hans valgkamp. Men desværre har han ikke evnet at gøre en skid ved det. Problemet er at han nægter at erkende, at hele banksystemet med nationalbanker som bagmænd er pengeforfalskere.
Desværre har han heller ikke stækket det amerikanske militærs evindelige angreb på andre nationer.

Allan Hansen
Allan Hansen
2 years ago

Et udmærket indslag af Bent Jensen.
Jeg kender godt Victor Davis Hanson – en meget
fornuftig mand. Han er jævnlig gest hos Tucker Carlson

https://youtu.be/WDdSsA9ZcrQ

Helmuth Nyborg
Helmuth Nyborg
2 years ago

Ivan Dybdal spørger hvad det skal ende med? Der er, så vidt jeg så i 2012, tre muligheder: Underkastelse, Ærefuld hjemsendelse, eller borgerkrig (http://helmuthnyborg.dk/wp-content/uploads/2019/02/Publ_2012_The-decay.pdf). Intet har siden fået mig til at ændre mening, men med borgerkrig som det efterhånden mest sandsynlige udkomme.