30
maj
Seneste opdatering: 31/5-19 kl. 0541
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jeg blev en nyttig idiot i globalismens tjeneste”

Denne tale er lige sĂ„ sjĂŠlden, som den er interessant, og den viser med stor tydelighed, at unge mennesker skal skĂ„nes for politik sĂ„ lĂŠnge som muligt. Det gjorde man faktisk fĂžr 1968. SF har lige fĂ„et en 21-Ă„rig i EU parlamentet, det er bindegalt. Heldigvis vil hun fuldstĂŠndigt spilde sin tid, men hun vil da blive millionĂŠr i tidlig alder. Se evt. ogsĂ„ fra samme lejlighed Journalism – ett hot mot demokratin.

“Du lever mitt i systemkollapsen”

I et menneske ville man vel kalde det multipel organsvigt syndrom, i et samfund systemkollaps omend langtrukkent over Ärtier. Dan Ericssons indtryk svarer til mit eget: Det er samtlige svenske samfundfunktioner der er i fÊrd med at ophÞre med at fungere, og dette i et af verdens mest velfungerende lande for fÄ Ärtier siden. En politisk bedrift af et vist format.

Det sĂ„kaldt ‘multikulturelle samfund’ fungerer ikke, bedre illustration end Sverige findes ikke. Et nyt interaktivt kort over kriminalitet i Danmark viser, at det heller ikke fungerer i Danmark. Men det er de storbanker og globalister, der har nedkaldt den over os, flĂžjtende ligeglade med. Vores gamle politikere har i det mindste fĂ„et en anelse betĂŠnkeligheder.

At afskaffe nationerne og folkestyret ved at afskaffe folkene

Skaderne pÄ vore lande er imidlertid permanente, og vi mÄ forstÄ, at de eneste der vi forsvare vore nationer, er os selv. Glem alt om FN og EU og globalistpartier som Venstre, man hÞrer tydeligt pÄ LÞkkes omtale af de Äbne, ydre grÊnser, at han ikke vover at kritisere Bryssel direkte, skÞnt enhver kan forsikre sig om, at Bryssel Þnsker 2 mio. arabere og afrikanere ind om Äret, fordi de mener, vi bliver for fÄ i det overbefolkede Europa.

I en tid der gÄr mod kunstig intelligens, 5 G og robotter, der kan eliminere halvdelen af alle jobs. Enten er Kommissionen intelligensmÊssigt underfrankerede, eller ogsÄ har de andre motiver til det, som de ikke vil stÄ ved. F.eks.: At afskaffe nationerne og demokratierne ved at afskaffe folkene med det formÄl, at give storfinansen den politiske magt alene.

Efter ett Är tillbaka i Sverige kan det bara sammanfattas pÄ ett sÀtt: Vi lever mitt i systemkollapsen, och har du inte mÀrkt av den Àn sÄ kommer du göra det snart.

.
Idag Àr det ett exakt ett Är sedan jag och min familj flyttade hem till Sverige. För mig var det första gÄngen jag skulle bo pÄ heltid i Sverige sedan 2006. för min tyska fru första gÄngen som boendes i ett nytt land. För vÄra barn ett Àventyr.

Och dĂ„ talar jag inte om invandringens demografiska konsekvenser och hur den svenska gatubilden pĂ„ mĂ„nga hĂ„ll Ă€r helt förĂ€ndrad, utan hur hela systemet Ă€r skjutet i sank….Men sanningen Ă€r den att det blir smĂ€rtsamt uppenbart att vi lever mitt i en systemkollaps. Systemen Ă€r underdimensionerade, utgifterna överdimensionerade och byrĂ„kratin alldeles för svullen.

SÄ nÀr du hör folk frÄga sig nÀr systemkollapsen kommer kan du med fog berÀtta att vi lever mitt i den. Precis som de som levde under Roms sista Ärhundraden inte förstod att deras imperium redan hade fallit, gÄr svensken runt och tror att staten hÄller ihop. Det gör den inte. Du lever i systemkollapsen.

Ikke engang afholdelsen af valg i Sverige foregÄr lÊngere uden stÞrre uregelmÊssigheder. En ven af mig skrev denne klage til myndighederne efter EP valget:

Hej,
I gÄrdagens EU-parlamentsval anmÀlde jag samma dag ett valsabotage mot Alternativ för Sverige pÄ Sofielundsskolan i Malmö till Valprövningsnamnden och ValnÀmnden i Malmö. Samma dag fick jag svar frÄn Valmyndigheten att ett överklagande av valet kan göras tidigast dagen efter valet, alltsÄ idag. SÄ dÀrför följer hÀr min anmÀlan igen.

Den 26 maj valarbetade jag för Alternativ för Sverige i Malmö. En av vallokalerna jag besökte var Sofielundsskolan med fyra valdistrikt. Jag var dÀr cirka klockan 17:00 för att kolla sÄ att Alternativ för Sveriges valsedlar fanns pÄ plats som en av mina partikollegor hade lagt ut tidigare under dagen, men i tvÄ av fyra valdistrikt hade valsedlarna tagits bort. Med andra ord har det intrÀffat ett valsabotage mot partiet. Det gÀller distrikten S.Sofielund-Bryggeriet och N.Sofielund-Nobeltorget. ValförrÀttaren pÄ det sistnÀmnda distriktet sade att valsedlarna hade tagits bort och att de har skrivit en rapport om hÀndelsen. ValförrÀttaren pÄ det förstnÀmnda distriktet sade att de hade koll pÄ om valsedlar försvann. Jag sade att det kan de inte ha haft eftersom vÄra valsedlar inte fanns pÄ plats.

Jag hemstÀller att valet i ovannÀmnda valdistrikt görs om dÀrför att det kan ha varit mÄnga röster som Alternativ för Sverige har gÄtt miste om under den tid som valsedlarna inte har funnits i de tvÄ valdistrikten.

Bifogar foto frÄn valdistriktet S.Sofielund-Bryggeriet. Det sÄg likadant ut för N.Sofielund-Nobeltorget. Alternativ för Sveriges valsedlar saknas mellan de blanka och Arbetarepartiet Socialdemokraternas valsedlar.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Sorensen
John Sorensen
1 year ago

BemĂŠrkelsesvĂŠrdigt og rĂžrende. Tak for linket. Svensk Webbtelevision er noget af en gave.

Birgitte
Birgitte
1 year ago

StĂŠrk tale af Elise Rydahl!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Verdensstjerne: London er ikke lĂŠngere en engelsk by Monthy Python-legenden John Cleese fĂ„r hĂ„rd kritik for provokerende udtalelse Torsdag d. 30. maj. 2019 – kl. 11:55 https://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/verdensstjerne-london-er-ikke-laengere-en-engelsk-by/7653133 … John Cleese skriver fĂžlgende i sit twitter-opslag: ‘For nogle Ă„r tilbage skrev jeg, at London ikke lĂŠngere rigtig er en engelsk by. Siden dengang, har stort set alle mine venner fra udlandet bekrĂŠftet min observation. SĂ„ noget sandhed mĂ„ der jo vĂŠre i det….Jeg noterer ogsĂ„, at London var den by i Storbritannien, der stemte mest voldsomt for at forblive i EU’. … Siden John Cleese flyttede fra England til Caribien, har… Read more »

Morningstar
Morningstar
1 year ago

Det mest tragiska Àr att kollegan Eric Idle bara skriver en massa politisk korrekt dynga pÄ Twitter.

Charles
Charles
1 year ago

https://24nyt.dk/kilde-politiet-har-afvaerget-to-mulige-attentater-paa-rasmus-paludan/
30. maj 2019
Video: AttentatforsÞg pÄ Paludan afvÊrget.

Lykkes det en dag, gÄr ballonen op.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Danmark forsÞgte senest i 1809 at tibageerobre SkÄnelandende under Napoeonskrigene. DesvÊrre blev det forhindret af den engelske flÄdes blokade. Men det er nu, at Danmark skal tilbyde at tage SkÄnelandende tilbage til deres rette fÊdreland. Danmark skal bare love skÄningerne at deportere alle muslimer i SkÄnelandende over grÊnsen til SmÄland. De brave skÄninger er blevet mishandlet nok af svearne fra MÀlardalen. Hvis de samler sig og vedtager repatriering under det danske flag kan SkÄne pÄ kort tid blive islamfrit.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Salvinis Italien. Hofer-Kurz-Orbån i Østrig-Ungarn. Nu mangler bare en tiltrÊngt udskiftning af Shinzo og Merkel til fordel for nogle solide kejserligt imperiale krÊfter.

Aksemagternes genkomst.