12
jun
Seneste opdatering: 13/6-19 kl. 2256
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad er det lige i de Radikales principprogram, der tiltaler muslimer sÄdan? Klima eller homoseksuelle? Stigende cigaretpriser? Ytringsfrihed? Østergaard og Skippers hykleri er tordnende. Indvandrere og efterkommere sidder endnu kun pÄ fem procent (210.000) af mulige stemmer, og kan derfor kun afgÞre meget tÊtte valg, men valget 2019 er en advarsel om, hvordan danskerne ad Äre kan miste den politiske magt i deres eget land.

Tildelingen af statsborgerskaber mĂ„ stoppe nu. Det har vĂŠret en fatal fejltagelse at uddele statsborgerskaber som bolscher. Det skader  Danmark, og det har intet at gĂžre med ‘integrationen.,’ som alle taler om, men fĂ„ har set.  Hele klippet i DR Deadline

PĂ„ Danmarks bekostning

Af: Hans Rustad

Alliancen ghettoerne-Radikale Venstre indvarsler en ny tid

Valget i 2019 kommer til at blive husket som valget hvor to danske partier Äbenlyst friede til muslimerne og lovede at indfri deres Þnsker mod at de stemte pÄ dem. Radikale Venstre og Enhedslisten har helt bevidst gÄet ind og stillet sig pÄ muslimernes side i kampen mod ghettopakken og paradigmeskiftet.

Lars LÞkke Rasmussen og Inger StÞjberg begrundede ghettopakken med behovet for at hindre udviklingen af parallellsamfund. De ville modarbejde udbredelsen af hvide pletter pÄ Danmarks-kortet. Radikale Venstre og Enhedslisten sÄ det som en Äbning: De kunde vinde nye stemmer.

Ikke fra danskernes synsvinkel

At det sker pÄ Danmarks bekostning er det ingen medier som rigtig tÞr at indrÞmme, selv om det er helt Äbenbart.

Det at medierne er ambivalente til, at muslimerne viser deres styrke, siger meget om i hvilken grad de ikke lÊngere ser sagen fra Danmarks synsvinkel. Den politiske korrekthed dikterer, at det er en tilvÊkst til demokratiet at muslimerne stemmer. Berlingske opsÞger eksperter der fremmer en sÄdan tolkning.

Postdoc Niels Valdemar Vinding, der forsker i trossamfund og muslimske miljÞer ved KÞbenhavns Universitet, forklarer ligeledes Radikale Venstres, men ogsÄ Enhedslistens gode valg med blandt andet ghettopakken.

»De to partier er de eneste, der eksplicit har talt imod ghetto-pakken, men ogsÄ imampakken. Den Äbenlyse forklaring er jo, at man ikke stemmer pÄ partier, der vil rive ens bolig ned,« siger Niels Valdemar Vinding.

Vinding glemmer at ghettoene er et stykke anti-Danmark. Han reprÊsenterer den akademiske klasse, der stiller sig pÄ muslimernes side.

»Muslimer har ikke tidligere stemt som et segment, men nu er vi begyndt at se nogle tendenser til, at folk fra de udsatte boligomrÄder stemmer pÄ en sÊrlig mÄde, og det er interessant, fordi det indikerer, at der er sket politisk forandring i det muslimske miljÞ. Det er en naturlig udvikling med den fremmedgÞrelse, som muslimer har oplevet,« siger han og fortsÊtter:

»Man kan ikke vedtage et paradigmeskifte uden at forudse en reaktion som den, vi har set ved dette valg. Men det paradoksale er jo, at der er en del borgerlige vÊlgere med muslimsk baggrund, men som ikke kan fÄ sig selv til at stemme borgerligt pÄ grund af de stramninger, vi har set.

ForsÞg pÄ at forsinke islamiseringen af Danmark

De “stemninger vi har set” er de spĂŠde forsĂžg pĂ„ at i det mindste forsinke islamiseringen af Danmark. Man ser hvor hurtig det gĂ„r. Bare siden 2015 er der kommet til 50.000 flere muslimske stemmeberettigede.

Radikale Venstre modarbejder Socialdemokratiet, som ikke lĂŠngere er populĂŠre blandt muslimer.

Det medierne gÞr, er at forlene Radikale Venstre og Enhedslisten med et moralsk skÊr, nÄr de saboterer Socialdemokratiets nye politik. Den nye kurs er hÄrdt tilkÊmpet. Alt for mange journalister ser det som moralsk at modarbejde Socialdemokratiet.

Radikale Venstre og Enhedslisten graver grĂžfterne

Det er dem som graver den dybe klĂžft mellem muslimer og dansker og indbyrdes mellem danskerne.

Rasmus Paludan er en mobiliseringsfaktor, sier professoren og det er medierne enig i. Men ikke ham alene. OgsĂ„ Venstre og Socialdemokratiet er “ude” i ghettoerne.

Ved at gĂžre sig til talerĂžr for muslimerne, er Radikale Venstre med at give ord som ligevĂŠrd og ligebehandling et nyt indhold.

De betyder en ting nÄr de springer ud af dansk demokrati. Det betyder noget helt andet nÄr det retfÊrdiggÞr muslimsk ligebehandling.

Den islamske ligebehandling ender med at muslimerne kommer ud pÄ toppen. GÊt hvor danskerne vil havne?

Flere moskeer har ogsÄ aktivt pÄ Facebook opfordret moskegÊngerne til at stemme til folketingetsvalget ved at henvise til de stramninger, der er sket under den forrige regering. Den 30. maj sendte Den Islamiske Union i Danmark, en paraplyorganisation for 16 muslimske foreninger, en pressemeddelelse ud, hvor man advarede imod at stemme pÄ de partier, der havde tilsluttet sig lovforslag, »der fratager danske muslimer deres rettigheder som ligevÊrdige borgere«.

»Vi anbefaler de kandidater, der arbejder for mangfoldighed og samhÞrighed. Kandidater, der kÊmper mod hÞjredrejningen i dansk politik, og som tÞr at sige fra i en svÊr tid og kÊmper en modig og smuk kamp for et mangfoldigt Danmark,« skrev de muslimske foreninger blandt andet.

Mangfoldighed og samhÞrighed pÄ islamiske prÊmisser. Det er den nye tid og Radikale Venstre er afhÊngig af, at medierne ikke afslÞrer deres spil.

Det er ellers Ă„benbart for alle, der vil se.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Cat Girl
Cat Girl
2 years ago

Valget var svindel, som det altid er. Det burde stÄ klart for enhver nu, at vi lever i en totalitÊr, kommunistisk svindelstat. Det burde vÊre klart for alle, at valgresultatet IKKE kan fremkomme, som en konsekvens af hvad der er fÞrt af politik, og hvad der er sket siden sidste valg. Og Rasmus kan ikke tilfÊldigvis ramme pÄ spÊrregrÊnsen

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Tror jag med.
Same skjedde i Sverige ifht Sverigedemokraterna..noen trixer med det digitale systemet..vanskelig Ă„ utrede..men hvem styrer det..
Tenker her i baner som statistikk..hvor det offentlige gir oss de tallene DE synes vi skal fÄ..og ikke sanningen..som skal skjules forenhver pris for innbyggerne.

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  steen

Sten, nu fĂžlger jeg ikke de danske medier og alt deres vrĂžvl og sludder, men det er klart at hvis de har forudsagt ham til 2.2 procent, sĂ„ er det blot deres forberedende arbejde til at lancere lĂžgnen, som sĂ„ klart er, at der lige tilfĂŠldigvis skulle vĂŠre en ud af 50 der stemte pĂ„ Rasmus, som tilfĂŠldigvis lige er det tal, som medierne og politikerne vil Ăžnske at befolkningen skal tro stemte pĂ„ ham. Den er altsĂ„ for tyk pĂ„ alle mĂ„der, men som sagt, det er hele valget hver eneste gang, og i sluger jo resultatet hver gang,… Read more »

Minucius
Minucius
2 years ago

“…og resten af hĂžjreflĂžjen stĂ„r for.” – siger muslimen.

Æéhh.. AltsĂ„ Venstre, Liberal Alliance og de Konservative??

Partierne der ikke har bare en national knogle i kroppen tilsammen?

Ved Profetens skĂŠg det lyder ikke helt rigtigt!

Globalisterne i disse partier kan ikke fĂ„ masseindvandring nok. Deres sĂ„kaldt “stramme” udlĂŠndingepolitik er en bundlĂžs spand indfĂžrt alene for at kunne sidde og lumre den pĂ„ DFs mandater.

Muslimer der Þnsker et islamisk Danmark kan sÄledes roligt stemme pÄ hÞjreflÞjen!

River
River
2 years ago

Ja hvad er der ved 5. kolonne partierne der tiltaler muslimer her i landet? Ja, det vĂŠsentligste er at disse partier vil have flere af deres trosfĂŠller ind. De radikale, enhedslisten mmfl. Ăžnsker stemmekvĂŠg og muslimerne hurtigere sharia.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nu bliver det “spĂŠndende” 😬

Opdateret torsdag d. 13. jun. 2019 – kl. 09:35
Norsk tankskib evakueret: Ramt af torpedo

To tankskibe er evakueret ud for Oman

https://ekstrabladet.dk/112/norsk-tankskib-evakueret-ramt-af-torpedo/7671098

To tankskibe er evakueret ud for Oman. IfĂžlge branchemediet Tradewinds er en olietanker ramt af en torpedo.

IfĂžlge norsk nyhedsbureau er skibet norsk.

IfÞlge det norske medie NRK stÄr skibet i brand. Den amerikanske flÄde er bekendt med en hÊndelsen i omrÄdet, men vil ikke give yderligere information.

IfÞlge Reuters er mandskabet pÄ skibet i sikkerhed.

Den amerikanske flÄde meddeler, at den assisterer de to olietankskibe efter det angivelige angreb.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

HĂŠndelsen…

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Nogen presser os mod krig! USrahel? Den dybe stat? De anglo-zionistiske bankstere? Vil Trump kunne forhindre det? Vil den nĂŠste prĂŠsident vĂŠre den dybe stats marionette?

knud den store
knud den store
2 years ago

simpelt spĂžrgsmĂ„l til RV ” kan der vĂŠre medlemmer der stiller islam over grundloven” , det er der sĂ„ mange her er en https://www.youtube.com/watch?v=C8ya_8yFio4. Dette valg blev massivt pĂ„virket af den 4. statsmagt “de radikale” , enhver oplyst ved prĂŠcist hvad der foregĂ„r blandt specielt de 5500 stats underholdt “journalister” i KĂžbenhavn . Berlinske “mindre islam” politikkens hus 
..HVOR KOMMER PENGENE FRA ! , ud over os , mediestĂžtte. ( hvem ejer . steen step up) Det er som resten af europa , massiv pro islam medier. i DK , jeg kalder det grooming ” , og det bliver nu… Read more »

knud den store
knud den store
2 years ago

hvorfor slettes mine kommatere , nemlig i er RADIKAL

RP1
RP1
2 years ago

SkrÀmmande att alltid höra invandare som ska komma hit (Danmark+Sverige)
Och sÀtta agendan vad vi ska tycka i vÄra lÀnder!!!!
Om invandrares rĂ€ttigheter!,…??
Det har gĂ„tt Ă„t helvetes för lĂ„ngt….
Men Ă€n sĂ„ lĂ€nge verkar ingen fatta vart vi Ă€r pĂ„ vĂ€g…….??????(Ă„t helvete).

Leif Knudsen
Leif Knudsen
2 years ago

NÄr indvandrere krÊver mere indvandring, sÄ overgÄr de fra at vÊre en berigelse til at vÊre parasitter, som vil erstatte den oprindelige befolkning. De er en trojansk hest som skal overrumple de oprindelige og Äbne porten for en invasion og overtagelse. Og naive forrÊdere er ivrige med at hjÊlpe.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Pernille er profet og fulgt af Skippers Vidner! ☻

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Danskarna har skapat precis samma problem Ät sig sjÀlva som Sverige och mÄnga andra europeiska lÀnder. Nu sÀger danskarna att det finns hÄl i Danmarks karta som inte lÀngre Àr Danmark. Jag undrar varför danskarna skapade hÄlen frÄn första början? Nu försöker danskarna reparera hÄlen och det kommmer inte att vara lÀtt. Man har identifierat Islam som ett problem och enligt en journalist pÄ dansk TV sÄ Àr den enda lösningen att försöka göra muslimer mindre muslimska. Kanske det inte alls kommer att lyckas men som man bÀddar fÄr man ligga. https://www.youtube.com/watch?v=DbejabxfLe0

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Snowflinga

Mange danskere undrer sig over, at der skal oprettes sĂ„ mange arabiske frilandsmuseer i Danmark; ogsĂ„ kaldet ghettoer. Hvis nogle fĂ„ danskere fĂ„r lyst til sightseeing i et arabisk frilandsmuseum, komplet som islamistan sĂ„ ud som for 1400 Ă„r siden, kan de fĂ„ danskere jo bare tage pĂ„ ferie dernede. Flertallet af os kan ikke rigtigt se formĂ„let med at oprette 50 kostbare arabiske frilandsmuseer her i Danmark – vi har et udmĂŠrket dansk frilandsmuseum i Sorgenfri. Har nogen en logisk sammenhĂŠngende forklaring pĂ„ denne uforstĂ„elige import af kameldrivere og dadelplukkere?

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Spekulerer pÄ, om Det Radikale Venstre ikke har omgÄet pÄvirkningsloven ved at stille sig til rÄdighed for en masse udlÊndinge, hvoraf nogle mÄ formodes at have tilknytning til fremmede landes efterretningstjenester.

Mener, at strafferammen gĂ„r op til 12 Ă„rs fĂŠngsel…

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Den islamiske Union i Danmark manipulerer skamlĂžst: »Vi anbefaler de kandidater, der arbejder for mangfoldighed og samhĂžrighed. Kandidater, der kĂŠmper mod hĂžjredrejningen i dansk politik, og som tĂžr at sige fra i en svĂŠr tid og kĂŠmper en modig og smuk kamp for et mangfoldigt Danmark,« Hvad Unionen i virkeligheden siger, er: »Vi anbefaler de kandidater, der arbejder for et monokulturelt islam og samhĂžrighed med Allah. Kandidater, der kĂŠmper mod danskheden i dansk politik, og som bestikkes for at sige fra i en svĂŠr tid og kĂŠmper en lusket og beskidt kamp for et muslimsk Danmark,« Sheikh Abu Hanifa Awda… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Underligt, at Krarup ikke gÄr direkte efter den bÞvede muslim og direkte spÞrger, om han Þnsker sharia indfÞrt ved demokratisk afstemning, om det er hans egentlige slutmÄl?
Og om han derefter senere vil tillade afstemning om afskaffelse af sharia?

JĂžrgen
JĂžrgen
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Netop, det er prÊcis det det drejer sig om. Vil han have sharialov? Skal kvinder stenes i det Danmark muslimerne elsker? Skal de kunne have sex med niÄrige piger helt lovligt? Skal koranen vÊre grundlov i Danmark? Skal jÞder drÊbes, som Muhammed har beordret? Osv, osv i en uendelig rÊkke af det vulgÊre muslimske svineri.
Her behÞver vi en Paludan til at stille alle de ubehagelige spÞrgsmÄl, sÄ de rÞber hvad de mener.

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Den bĂžvede muslim var fuld af selvtillid i debatten. Det kĂžrer for dem!

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Det finns femtekolonnare och radikala muslimer i Danmark och Àven i hela Europa som ropar ut sitt hat mot vÀst. De anvÀnder de europeiska lÀnderna som baser som de ÄtervÀnder till nÀr de varit och krigat i mellanöstern. De kommer att bygga upp sitt kalifat i Europa och det visar sig redan alla ghetton som vÀxer fram i de europeiska lÀnderna. De europeiska politikerna har lyckats fragmentera och islamisera Europa inom nÄgra decennier. https://www.youtube.com/watch?v=XzNBEgzJUkk