17
jun
Seneste opdatering: 17/6-19 kl. 1859
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En glimrende fremstilling af Lars Andersen. Jeg kan fortælle, at jeg endnu ikke har modtaget en sigtelse fra politiet. De er formentlig  fuldstændigt overbebyrdet af sager, der er noget vigtigere end den politiske forfølgelse, de er pålagt mod mig. Takket være nogle gode læsere får jeg i morgen en ny laptop som erstatning for dem, poltiet stadig har beslaglagt og synes at ville beholde i mange måneder. Stor tak til læserne. Min veninde bliver også glad for at få sin tilbage.

Henryk Broder: Politik er opium for folket

Efter valgaftenen havde jeg virkelig ikke appetit på flere journalister og politikere. Bornholm kom derfor aldrig på tale. I Tyskland har man bundet en ‘højreradikal’ mand med neonazistiske kontakter til mordet på Walter Lübcke med DNA næsten på tre års dagen for det politiske mord på Jo Cox. Politiet frygter ‘en højreradikal mordkampagne.’

Måske europæisk politik skal til at være dødelig opium – for politikere. Det er ikke noget nogen hilser velkommen, det er tragisk, men det er måske værd at notere, hvis man har politiske ambitioner. Nu er det ikke blot nationalt sindede, der lever risikabelt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Niels HenriksensussebassaSteenRené B. HansenFinn Anker Skov Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Var der nogen som nævnte ordet Politistat?

Filuren
Guest
Filuren

Nu spørger jeg bare helt blåøjet. Jeg har skrevet kritiske – mange vil sikkert mene bøvede, fordomsfulde, racistiske, kyniske – kommentarer herinde om kvinder, mænd, seksualitet, islam, arabere, hvide, sorte, tyskere, USA og EU, bare for at nævne noget.

Fino fino, ingen løftede øjenbryn. Men hver gang, uden undtagelse i øvrigt, jeg henleder opmærksomheden på Israel eller skriver mindre flatterende om jøder, så falder hammeren. Direkte i spamkurven. Hvorfor? Hvad er ræsonnementet bag? Oplys mit undrende sind.

Hæfter blogindehaveren for evt. ulovlige ytringer fra sitets brugere?

René B. Hansen
Guest
René B. Hansen

PS! Jeg citerede nogle udtalelser af den svenske Journalist Katarina Magasin vedr. svenske kvinders bevidstløse stemmen på visse partier. Så kom fasebogens afdeling 1984 efter mig.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hun hedder altså Katarina Janouch 😉

René B. Hansen
Guest
René B. Hansen

Prøve: Da jeg er blevet censureret væk fra facebook vil jeg se om jeg kan kommentere på denne side.

sussebassa
Guest
sussebassa

Da er du kommet i meget godt selskap..Hedersklubben det.
Selv utvist siste året 3 gang sist i 1 mnd.
Her er det høgt i taket og interessante/aktuelle artikler.