5
jul
Seneste opdatering: 5/7-19 kl. 1916
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Læg mærke til journalistaktivisten, der er ude af stand til at forstå, hvad en analogi er, og som man må frygte er et typisk universitetsprodukt anno 2019, typisk for den moderne medieklasse. Højere medieuddannelse er blevet en politisk pestilens.

“Sverige er i krig, og politikerne har skylden”

Bedrevidende idioter er de farligste

Parlamenter virker som en magnet på dem. Nød lærer nøgen, svensk kvinde at spinde. Hvis dette var skrevet for tyve år siden, hvor det også passede, kunne det have medvirket lidt præventivt. Men de stærkt ideologiske artigjournalister forhindrede sandheden i at blive trykt, og nu er det hele vældig meget for sent. Den eneste fattige glæde vi har nu, er at man i det mindste kan nærme sig sandheden i svensk presse. Sverige befinner sig i krig och det är politikerna som bär ansvaret, skriver den ellers godmodige forfatter Bjørn Ranelid.

De svenske forbryderpolitikere har sammen med journalistcensorerne ødelagt landet pĂĄ 40 ĂĄr, og jeg regner det ikke længere for helt usandsynligt, at de vil blive retsforfulgt – eller det, der er værre – for det. Det vil ogsĂĄ være en temmelig fattig trøst for det, der er gĂĄet tabt. Havde man lyttet til mig og mine svenske venner i ĂĄr 2000, var det aldrig kommet hertil, men vi var ‘brune højreekstremister’ og noget, katten havde slæbt ind. Vi bliver ikke bespist pĂĄ rĂĄdhuset for at have haft ret. Bedrevidende idioter er de farligste, ser vi nu.

Vi får vänja oss vid skjutningarna

skriver Sveriges politichef. Berlingske citerer ham Svensk politichef med dyster udmelding: Vi kan lige så godt vænne os til, at banderne dræber løs. Han er nærmere sandheden end de løgnagtige politikere, der foregiver at 10 000 flere poliser løser dette problem.

Politichefen nærmer sig sandheden forsigtigt, men til gengæld tror han, at myrderierne kan stoppes om ti år. De tror jeg ikke, problemerne er for store. Politiet kan ikke forhindre mordene, de kan ikke opklare dem, og de kan ikke engang forhindre dem i at fordobles hvert 4 år.

Skaden er permanent, og hvis de muligvis kan lindres, kræver det i al fald nogle helt andre personer, end dem der har skabt dem. Disse politikere er ikke bare inkompetente, uansvarlige og forrædderiske – de er skadelige. De mĂĄ fjernes fra Riksdagen.

Hvis der kan repareres, kræver det ikke bare fuldt stop for indtag af mellemøstlige klankriminelle, det kræver også, at Sverige udsender de titusinder, de har. Det ser man ikke rigtig for sig. Derfor er svenske politikere og myndigheder stadig varm luft, der dog er mere og mere presset, og til sidst vil en plaget befolkning eksplodere i hovedet på dem. De ville ikke  høre, så må de føle.

Normalt forsøger politichefer at berolige befolkningen og give et indtryk af, at politiet har styr på volden og kriminaliteten. Men ikke den svenske rigspolitichef. Han fortæller nu den svenske befolkning, at de godt kan vænne sig til, at kriminelle bander vil fortsætte med at skyde løs på hinanden i Sverige i de næste mange år.

»Vi mener, at det her kan fortsætte 5-10 ĂĄr i de særligt udsatte omrĂĄder,« siger Sveriges rigspolitichef Anders Thornberg til den svenske avis Aftonbladet.Siden ĂĄrsskiftet er 23 mennesker blevet skuddræbt i Sverige – langt de fleste er dræbt i bandeopgør. Dermed fortsætter den udvikling, Sverige har oplevet de seneste ĂĄr. I 2018 blev 45 mennesker skuddræbt, ĂĄret forinden var tallet 43 personer. »Skyderierne og den grove vold kan fortsætte,« siger Anders Thornberg.

Han mener, at hele det svenske samfund har et ansvar for at stoppe tilstrømningen til de kriminelle grupper. Rigspolitichefen kaldet det et »skæbnespørgsmål« for Sverige.

»På sigt er det et skæbnespørgsmål for Sverige, at vi kan bryde den her vækst, at det får konsekvenser, hvis man er ung og begår kriminalitet. Fra politiets side kan vi ikke løse det på en nat. Vi må have alle kræfter i samfundet til at gøre sit job.«

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
tavsen
tavsen
2 years ago

“Han mener, at hele det svenske samfund har et ansvar for at stoppe tilstrømningen til de kriminelle grupper.”

ved at stoppe for indvandringen ville være det logiske udgangspunkt.

Den meget nervøse
Den meget nervøse
2 years ago
Reply to  tavsen

Jamen de har stadig en uhæmmet indvandring, nu er det bare familiesammenføringer.
Sverige har allerede for mange ĂĄr siden passeret the point of no return. Beklager men sĂĄdan er det.
Og med en ny rød regering følger Danmark efter 10 – 20 ĂĄr efter.
Danskernes største fejl var at tro på Socialdemokraternes løfte om at fastholde den stramme udlændinge politik. De glemte at tage Enhedslisten, SF og de Radikale i ed.

tavsen
tavsen
2 years ago
Reply to  tavsen

Endnu en konsekvens af den uhæmmede import.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/tre-maend-tiltalt-udstyre-islamisk-stat-med-droner
“- De tiltalte har ifølge anklageskriftet velovervejet og systematisk skaffet en masse smĂĄdele og komponenter, der tilsammen er blevet til slagkraftige terrorvĂĄben. Selv om det kan lyde som indkøbslister til et hobbyprojekt, er det altsĂĄ dødelig alvor – derfor har vi rejst tiltale efter straffelovens terrorbestemmelser, siger senioranklager Kristian Kirk.”

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  tavsen

Nogen skal gøre noget! Her er den billigste lovlige mĂĄde at stimulere repatriering pĂĄ. Alle svenskere nidstirrer alle de muslimer, de ønsker repatrieret – hvor de end møder dem. Hvis alle svenskere gør dette, pĂĄtager de sig alle deres ansvar og hvis det gennemføres bare nogenlunde konsekvent, fĂĄr det den ønskede effekt.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Strategien virker faktisk! Her pĂĄ egnen kom der gradvist flere og flere kvindelige muslimske ”teltholdere” pĂĄ stranden. Det ene ĂĄr var der et par stykker, det næste ĂĄr blev det til 6 – 8 af slagsen, dernæst 15 – 20 af de uønskede , men efter intens nidstirring har stranden i ĂĄr været helt og aldeles fri for ”hættemĂĄger og yngel”. Hvor de nu huserer, vides ikke. Man skal nok ikke forvente, at de ligefrem er udvandret, sĂĄ et eller andet sted i landet beriger de sikkert de lokale indbyggere med deres tilstedeværelse. (Jeg sendte dem selv onde øjne, da… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Torsten K

Teknikken blev afprøvet af civile danskere overfor tyske soldater under anden verdenskrig; som beskrevet i Hans Scherfigs bog “Frydenholm”. Det har klart gjort indtryk pĂĄ de tyske militære migranter dengang, at de overalt mærkede den massive uvilje mod deres tilstedeværelse. Derfor gjorde danske magthavere meget ekstra for at integrere tyske officerer med danske officerer; alle udgifter til fælles sociale møder mellem officererne afholdt af danske skatteydere. Danske magthavere anvender stadig dansk skattepenge til at behage islamofascsistiske imamer (officerer) i Danmark og deres muslimske invasionsstyrker fra Bumfuckingstan.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

MĂĄske kan nidstirring følges op af at pege…

Men først drejer det sig selvfølgelig om at få masserne til at glo ondt på invasionsstyrkerne.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Hvis bedrevidende idioter er de farligste, bør jeg nok hellere klappe kaje fremover.

Filuren
Filuren
2 years ago

I Irland (hvor man først fornylig har indført reel abort) var fertiliteten i 60’erne og et stykke ind i 70’erne pĂĄ lige omkring de 4 fødsler pr. kvinde. I 1975 lĂĄ den pĂĄ 3,4 i Irland og 1,9 i Danmark. I 1980 3,2 i Irland og hold nu fast 1,4(!) i Danmark. Fra 1990’erne og frem (hvor lempelser af lovgivningen i øvrigt langsomt indførtes, flere rejste til England for at fĂĄ abort) nĂĄede man i Irland under det kritiske niveau og har siden ligget lige omkring de 2 fødsler pr. kvinde, senest i 2016 pĂĄ 1,9. Danmark har modsat Irland… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Filuren

Ovenstående som svar til Peter Buch i et af de forrige indlæg.

Den meget nervøse
Den meget nervøse
2 years ago
Reply to  Filuren

Den eneste grund til at fertiliteten er steget fra forfærdelige 1,4 til lidt mindre forfærdelige 1,7 er at flere og flere hovedsageligt mellemøstlige indvandere og disses efterkommere optræder som danskere.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Filuren

Der er som nævnt ikke enighed om dødsstraf.
Heller ikke i synet pĂĄ befolkningsudvikling.