28
jul
Seneste opdatering: 29/7-19 kl. 0327
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige Ă€r ett sjĂ€lvdestruerande land”

Jeg har kendt til Merit Wager i over 15 Ă„r, og hun har altid udtryk sig mindre skarpt end jeg selv. Hun har altid vĂŠret ĂŠrlig, men forsigtig. De tider er helt forbi. Sverige er inde i en udvikling, der radikaliserer moderate mennesker, og det fortĂŠller Ă©n, at multikulturalismen er dĂžd som en realistisk idĂ©, lĂŠnge inden dens bagmĂŠnd og klakĂžrer har indset det – for ikke at tale om demokratiets vĂŠlgere. Islam slog ideen ihjel, for nu at sige det kort og uvidenskabeligt.

Den selvpÄfÞrte skade, er tiden der gÄr fra en flyvsk ide er undfanget, til beviserne imod den er mange nok, til at stoppe den. IsÊr nÄr skaderne mÄ anses for permanente, som demografi som regel er. I Sverige har de passeret deres tipping point, og i Danmark og Norge er vi langt inde i det uforsvarlige. Man mÄ blot hÄbe, at det dÊmrer for politikerne, at de kan blive gjort personligt ansvarlige for skaderne. De kan selvfÞlgelig hÄbe, de dÞr inden det hele bliver kriminelt, men jeg ville ikke lÞbe an pÄ det.

Wager var bla. tidligere kronikĂžr pĂ„ SvD s lederside, og nu skriver hun om ”inbördeskrigsliknande situationer i Sverige”. MĂ„ske havde hun bare svĂŠrere ved at forudse, at et pĂ„stĂ„et rationelt lederskab kunne finde pĂ„ at drive et mislykket eksperiment sĂ„ langt ud over det rimelige.

“Det kommer att bli sĂ„ mycket, mycket vĂ€rre”

För ungefĂ€r sex Ă„r sedan började jag allt oftare varna för kommande ”inbördeskrigsliknande situationer i Sverige”. LĂ„ngt ifrĂ„n alla gillade det. Att förutse vad som komma skall har aldrig varit en gren dĂ€r svenskar utmĂ€rkt sig. Inte heller grenen ”se verkligheten och beskriv den med verkliga ord” Ă€r nĂ„gon gren dĂ€r svenskarna utmĂ€rker sig. TvĂ€rtom.

I Sverige offrar man bevisligen hellre sina egna barn och kvinnor (ja, och mĂ€n ocksĂ„) Ă€n talar klarsprĂ„k pĂ„ det att man icke mĂ„ bli anmĂ€ld till DO eller kallas nĂ„got otrevligt av nĂ„gon. Än mindre har man lyft ett finger för att ha kontroll över sitt land ooh att dess lagar efterlevs av alla. Man har ocksĂ„ vĂ€grat dra lĂ€rdom av hur andra nordiska lĂ€nder har agerat utan suttit pĂ„ höga hĂ€star och lĂ„tit allt bara rulla pĂ„. FrĂ„n snöboll till lavin.

Men i Sverige fortsĂ€tter – sĂ„ lĂ€nge svenskarna sprattlar i det allt hetare vattnet – offrandet av kvinnor och barn (och mĂ€n, förstĂ„s) och den vĂ€lfĂ€rd som hade byggts upp men nu raseras i rasande (!) fart. För nu finns ingen Ă„tervĂ€ndo. Alla insikter genom Ă„ren om hur framtiden kommer att bli i detta mĂ€rkliga land, har slagit in. Det gör den hĂ€r ”spaningen” ocksĂ„.Sverige Ă€r ett sjĂ€lvdestruerande land och svenskarna Ă€r faktaresistenta och saknar sjĂ€lvbevarelsedrift.*

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Hvad som foregĂ„r nu i Europa er kolonisering af verdensdelen. Kolonisterne er unge overskydende mĂŠnd fra muslimske lande. Overskydende, fordi disse muslimske lande demografisk har udviklet sig katastrofalt og pĂ„ uoprettelig mĂ„de. Katastrofalt, fordi forholdet mellem indbyggerantallet og omrĂ„dernes evne til at brĂždfĂžde folk bliver vĂŠrre og vĂŠrre. De stĂŠrkeste af muslimerne sĂžger nye grĂŠsgange, hvor de kan fortsĂŠtte deres uhĂŠmmede befolkningstilvĂŠkst – idĂ©t de efterligner gĂžgens metode til kolonisering af andres reder. De europĂŠiske befolkningers situation er analog til indianernes i Amerika; bortset fra den finte, at de koloniserede er stĂŠrke nok til at smide migranterne ud, samt at… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Det er faktisk vÊrre end som sÄ, idet naivisterne og de venstreekstreme fanatikere; dvs. alle de nyttige idioter, ikke aner, hvad det er de deltager i, men hovedkulds styrter afsted i den retning magthaverne peger.

Men en dag bliver ogsÄ de elitÊre udskiftet med kolonister og mÄ se sig reduceret til indianere fra en svunden tid.

Og muselmĂŠndene..? De gĂžr blot det de er kodet til!

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

“Follow the money” – eller, i dette tilfĂŠlde, hvem Ăžnsker egentligt at kĂžre de vestlige demokratier ud pĂ„ et sidespor og begrave dem i borgerkrigslignende tilstande..?
Hvem tager over nÄr vi gÄr ned..?

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Hvordan er det, at de politisk korrekte forestiller sig, at man skulle kunne undgÄ at fÄ en muhamedansk magtovertagelse? ALT peger jo pÄ at dette vil ske inden for en overskuelig tid, formentlig i samarbejde med venstreflÞjen. VenstreflÞjen er pÄ mÊrkvÊrdig vis Þjensynlig klar til at afgive magten til muhamedanerne og lade sig svinebinde i dette syge systems sindssyge.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Sagt det fĂžr..og igjentar. Svensker har ikke hatt krig i eget land pĂ„ over 200 Ă„r..som derfor innebĂŠrer de fĂžler seg Uovervinnelige..den dag i dag..lever i den boblen. De kan derfor ikke fĂžle/tenke/kjenne pĂ„ konsekvenser pĂ„ kropp og sjel Ă„ vĂŠre undertrykt, drept sĂ„ret mishandlet av et annet folkeslag over flere Ă„r. Det har vi dansker nordmenn..WW2.. Derfor er vi ogsĂ„ mere realistiske i vĂ„re vurderinger hva det innbĂŠrer pĂ„ kropp og sjel Ă„ Ăžnske en ny fiende velkommen med Ă„pne armer som svenskene gjĂžr..vi stritter imot..aldrig mere skal en fremmed styrke fĂ„ dette taket pĂ„ oss..vi kjemper imot til… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  sussebassa

“De kan derfor ikke fĂžle/tenke/kjenne pĂ„ konsekvenser pĂ„ kropp og sjel Ă„ vĂŠre undertrykt, drept sĂ„ret mishandlet av et annet folkeslag over flere Ă„r.”
Rigtigt observeret – det sĂ„ man under ‘svenskekrigene’ omkring 1660-1720, da de svenske konger undertrykte, drepte, sĂ„ret og mishandlet danske i SkĂ„ne og norske i Bohus len. Hvad med at levere disse provinser tilbage, inden muslimerne koloniserer dem. Norske og danske har langt mere erfaring med indtrĂŠngende fjender end svenske!

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago
Reply to  sussebassa

Den svenska ‘fredsskadan’… Men inte bara det. HĂ€r finns ju ocksĂ„ sjĂ€lvbilden av ‘anstĂ€ndighet’, universellt svenskt, humanitĂ€rt ansvar (‘hela vĂ€rldens socialbyrĂ„’). Bristen pĂ„ insikt och proportioner och ett överskott pĂ„ frĂ€lsarnit; kanske Ă€r de olika sidor av samma mynt?

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  sussebassa

… imot til “siste mann”..som vi gjorde under WW2…

VenstreflĂžjen er vist ikke ene om at omskrive historien.

Torsten_K
Torsten_K
1 year ago

Hvis nu vi fortsĂŠtter med Merit Wagers klarsprĂ„k, kan det ikke undgĂ„ at falde lĂŠseren for brystet, at begrebet ”kvinder og bĂžrn” anvendes to gange.

I disse ligestillingstider er det vel ikke vĂŠrre, at kvinder og bĂžrn ofres end, hvis det drejer sig om mĂŠnd.

Og er der nogle, som har gÄet forrest mht. at smadre Sverige, er det vist kvinder!

SĂ„ kĂŠre Merit Wager: Spar os for den kvalmende retorik om kvinder og bĂžrn!

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago
Reply to  Torsten_K

Fast mĂ€nnen nĂ€mns ocksĂ„ tvĂ„ gĂ„nger – inom parentes, förvisso. Vi Ă€r blott en parentes i livets och historiens ström…

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Jari Norvanto

PrĂŠcis. I parentes!