28
jul
Seneste opdatering: 29/7-19 kl. 0327
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige √§r ett sj√§lvdestruerande land”

Jeg har kendt til Merit Wager i over 15 √•r, og hun har altid udtryk sig mindre skarpt end jeg selv. Hun har altid v√¶ret √¶rlig, men forsigtig. De tider er helt forbi. Sverige er inde i en udvikling, der radikaliserer moderate mennesker, og det fort√¶ller √©n, at multikulturalismen er d√łd som en realistisk id√©, l√¶nge inden dens bagm√¶nd og klak√łrer har indset det – for ikke at tale om demokratiets v√¶lgere. Islam slog ideen ihjel, for nu at sige det kort og uvidenskabeligt.

Den selvp√•f√łrte skade, er tiden der g√•r fra en flyvsk ide er undfanget, til beviserne imod den er mange nok, til at stoppe den. Is√¶r n√•r skaderne m√• anses for permanente, som demografi som regel er. I Sverige har de passeret deres tipping point, og i Danmark og Norge er vi langt inde i det uforsvarlige. Man m√• blot h√•be, at det d√¶mrer for politikerne, at de kan blive gjort personligt ansvarlige for skaderne. De kan selvf√łlgelig h√•be, de d√łr inden det hele bliver kriminelt, men jeg ville ikke l√łbe an p√• det.

Wager var bla. tidligere kronik√łr p√• SvD s lederside, og nu skriver hun om ‚ÄĚinb√∂rdeskrigsliknande situationer i Sverige‚ÄĚ. M√•ske havde hun bare sv√¶rere ved at forudse, at et p√•st√•et rationelt lederskab kunne finde p√• at drive et mislykket eksperiment s√• langt ud over det rimelige.

“Det kommer att bli s√• mycket, mycket v√§rre”

F√∂r ungef√§r sex √•r sedan b√∂rjade jag allt oftare varna f√∂r kommande ‚ÄĚinb√∂rdeskrigsliknande situationer i Sverige‚ÄĚ. L√•ngt ifr√•n alla gillade det. Att f√∂rutse vad som komma skall har aldrig varit en gren d√§r svenskar utm√§rkt sig. Inte heller grenen ‚ÄĚse verkligheten och beskriv den med verkliga ord‚ÄĚ √§r n√•gon gren d√§r svenskarna utm√§rker sig. Tv√§rtom.

I Sverige offrar man bevisligen hellre sina egna barn och kvinnor (ja, och m√§n ocks√•) √§n talar klarspr√•k p√• det att man icke m√• bli anm√§ld till DO eller kallas n√•got otrevligt av n√•gon. √Ąn mindre har man lyft ett finger f√∂r att ha kontroll √∂ver sitt land ooh att dess lagar efterlevs av alla. Man har ocks√• v√§grat dra l√§rdom av hur andra nordiska l√§nder har agerat utan suttit p√• h√∂ga h√§star och l√•tit allt bara rulla p√•. Fr√•n sn√∂boll till lavin.

Men i Sverige forts√§tter ‚Äď s√• l√§nge svenskarna sprattlar i det allt hetare vattnet ‚Äď offrandet av kvinnor och barn (och m√§n, f√∂rst√•s) och den v√§lf√§rd som hade byggts upp men nu raseras i rasande (!) fart. F√∂r nu finns ingen √•terv√§ndo. Alla insikter genom √•ren om hur framtiden kommer att bli i detta m√§rkliga land, har slagit in. Det g√∂r den h√§r ‚ÄĚspaningen‚ÄĚ ocks√•.Sverige √§r ett sj√§lvdestruerande land och svenskarna √§r faktaresistenta och saknar sj√§lvbevarelsedrift.*

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Hvad som foreg√•r nu i Europa er kolonisering af verdensdelen. Kolonisterne er unge overskydende m√¶nd fra muslimske lande. Overskydende, fordi disse muslimske lande demografisk har udviklet sig katastrofalt og p√• uoprettelig m√•de. Katastrofalt, fordi forholdet mellem indbyggerantallet og omr√•dernes evne til at br√łdf√łde folk bliver v√¶rre og v√¶rre. De st√¶rkeste af muslimerne s√łger nye gr√¶sgange, hvor de kan forts√¶tte deres uh√¶mmede befolkningstilv√¶kst – id√©t de efterligner g√łgens metode til kolonisering af andres reder. De europ√¶iske befolkningers situation er analog til indianernes i Amerika; bortset fra den finte, at de koloniserede er st√¶rke nok til at smide migranterne ud, samt at… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Det er faktisk værre end som så, idet naivisterne og de venstreekstreme fanatikere; dvs. alle de nyttige idioter, ikke aner, hvad det er de deltager i, men hovedkulds styrter afsted i den retning magthaverne peger.

Men en dag bliver også de elitære udskiftet med kolonister og må se sig reduceret til indianere fra en svunden tid.

Og muselm√¶ndene..? De g√łr blot det de er kodet til!

Peter Zichau
Peter Zichau
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

“Follow the money” – eller, i dette tilf√¶lde, hvem √łnsker egentligt at k√łre de vestlige demokratier ud p√• et sidespor og begrave dem i borgerkrigslignende tilstande..?
Hvem tager over når vi går ned..?

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Hvordan er det, at de politisk korrekte forestiller sig, at man skulle kunne undg√• at f√• en muhamedansk magtovertagelse? ALT peger jo p√• at dette vil ske inden for en overskuelig tid, formentlig i samarbejde med venstrefl√łjen. Venstrefl√łjen er p√• m√¶rkv√¶rdig vis √łjensynlig klar til at afgive magten til muhamedanerne og lade sig svinebinde i dette syge systems sindssyge.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Sagt det f√łr..og igjentar. Svensker har ikke hatt krig i eget land p√• over 200 √•r..som derfor inneb√¶rer de f√łler seg Uovervinnelige..den dag i dag..lever i den boblen. De kan derfor ikke f√łle/tenke/kjenne p√• konsekvenser p√• kropp og sjel √• v√¶re undertrykt, drept s√•ret mishandlet av et annet folkeslag over flere √•r. Det har vi dansker nordmenn..WW2.. Derfor er vi ogs√• mere realistiske i v√•re vurderinger hva det innb√¶rer p√• kropp og sjel √• √łnske en ny fiende velkommen med √•pne armer som svenskene gj√łr..vi stritter imot..aldrig mere skal en fremmed styrke f√• dette taket p√• oss..vi kjemper imot til… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  sussebassa

“De kan derfor ikke f√łle/tenke/kjenne p√• konsekvenser p√• kropp og sjel √• v√¶re undertrykt, drept s√•ret mishandlet av et annet folkeslag over flere √•r.”
Rigtigt observeret – det s√• man under ‘svenskekrigene’ omkring 1660-1720, da de svenske konger undertrykte, drepte, s√•ret og mishandlet danske i Sk√•ne og norske i Bohus len. Hvad med at levere disse provinser tilbage, inden muslimerne koloniserer dem. Norske og danske har langt mere erfaring med indtr√¶ngende fjender end svenske!

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago
Reply to  sussebassa

Den svenska ‘fredsskadan’… Men inte bara det. H√§r finns ju ocks√• sj√§lvbilden av ‘anst√§ndighet’, universellt svenskt, humanit√§rt ansvar (‘hela v√§rldens socialbyr√•’). Bristen p√• insikt och proportioner och ett √∂verskott p√• fr√§lsarnit; kanske √§r de olika sidor av samma mynt?

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  sussebassa

… imot til ‚Äúsiste mann‚ÄĚ..som vi gjorde under WW2…

Venstrefl√łjen er vist ikke ene om at omskrive historien.

Torsten_K
Torsten_K
1 year ago

Hvis nu vi forts√¶tter med Merit Wagers klarspr√•k, kan det ikke undg√• at falde l√¶seren for brystet, at begrebet ‚ÄĚkvinder og b√łrn‚ÄĚ anvendes to gange.

I disse ligestillingstider er det vel ikke v√¶rre, at kvinder og b√łrn ofres end, hvis det drejer sig om m√¶nd.

Og er der nogle, som har gået forrest mht. at smadre Sverige, er det vist kvinder!

S√• k√¶re Merit Wager: Spar os for den kvalmende retorik om kvinder og b√łrn!

Jari Norvanto
Jari Norvanto
1 year ago
Reply to  Torsten_K

Fast m√§nnen n√§mns ocks√• tv√• g√•nger – inom parentes, f√∂rvisso. Vi √§r blott en parentes i livets och historiens str√∂m…

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Jari Norvanto

Præcis. I parentes!