29
jul
Seneste opdatering: 30/7-19 kl. 1113
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Politikere er som mafiosoer

(Fotos © Snaphanen, klik for helskærm) – Der er mange vidunderlige ting ved sommeren. Alle de smukke kvinder, snart er det svampesæson og der kan gå uger imellem, man af vanvare hører en politiker – de har ferie, hvilken lise! Morgon og flødestuvede kantareller, det er det virkelige liv.

En af de få, man gider høre på, er Henrik Dahl, der i dag er ærlig nok til at skrive Multikulti var en beklagelig misforståelse. Resten – hold ferie hele året! Jeg har ikke TV, jeg kommer ikke til “folkemøde” på Bornholm, den største gang konstruerede narrefisse, hvis man ellers undskylder mit sømands- franske.

Jeg går til yderligheder, for at undgå politikere, undtagen hvis jeg bliver inviteret på Christiansborg som fotograf. Min begejstring er mådelig i modsætning til resten af diskoteksfesten hos de poltiske ungdomsforbund og medierne. Jeg tænker, at de måske ikke kan gøre for det, og at de er som mafiaen: Vi laver problemerne, du betaler os for at foregive, at vi kan reparere dem. Inkl. livslang pension.

Jeg er demokrat, jeg afskyr alle politikere  næsten lige meget

 Jeg er i den fase, hvor jeg tæller på knapper om det overhovedet er umagen værd at stemme.  Jeg er demokrat, jeg afskyr alle politikere  næsten lige meget, men med undtagelser som Henrik Dahl.

Jeg betragter i realiteten flertallet af dem som landsforræddere, og hvis andre i Danmarkshistorien – i 1940, i 1864, i 1659 – havde gjort det samme som dem, var de gået over i historien som selvfølgelige sådanne. Det var ukontroversielt, men Lars Løkke kunne ikke lide at blive kaldt landsforrædder efter Marrakesh – men han forrådte os og viste sig som den lakaj for EU og storfinansen, som han er. Det er oprørende at sige det i dag, om tyve år er det alment accepteret: Løkke var en af talrige landsforræddere. Også han og hans parti holdt os hen med snak, imens de fortsatte menneskeimporten.

Endeløse krige

Vor tids forræddere lykkes antagelig med at smuksere sig som andet, end hvad de er.  Intellektuelt træge, danske vælgere skal se massive ulykker først, for problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses. Se Sverige, hvor det er mange år for sent at fortryde den revolutionsagtige befolkningsudskiftning.

Politik er overvejende ansvarsfrit hærværk. Politikere skaber problemer, de er uden chancer for at løse, og de hæver en pæn gage på at foregive, at de kan. Disse politikere er, stærkt opmuntret af EU og FN, ved at realisere en utopi om en verden uden nationer og kulturer, og deres utopi kommer til at påføre Europa endeløse krige.

“It Hurts, Therefore I Am”

Man ser også mange tatoveringer i varmen, og hver gang tænker jeg på Theodore Dalrymple, der som psykiater har nogle betragtninger på et fænomen, der breder sig uden at nogen egentlig forsøger at forklare det. Jeg har været så svineheldig, at spise frokost med ham på Sankt Annæ Plads over for den svenske ambassade, et gyldent øjeblik fastholdt på nogle fotos.

Jeg har selv sejlet til søs i min mere kosmopolitiske ungdom omkring 1970, og jeg har aldrig følt mig fristet uden at jeg helt gjorde mig klart hvorfor. Skulle det have været, skulle jeg i al fald have været tatoveret af en japansk mester, ikke af en europæisk klamphugger, men det bliver ikke til noget nu.

Det er 49 år siden, jeg var i Japan som sømand. Jeg ville dertil, fordi min mor var født i Nagasaki i 1919. Der var langt til Nagasaki i 1970.

Jeg er ikke ung nok, og jeg tror ikke på magi og symboler. Det er også en ungdommelig ting, at den fysiske positur er så vigtig. Unge mennesker burde holdes fra politik så længe som muligt, med mindre de er genier.

Måske skulle de nøjes med at tatovere sig. Det skader ikke andre. It Hurts, Therefore I Am, Theodore Dalrymple


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21
Deltag i debatten...

avatar
15 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
steenAlFredsModerMargretheCaspersådanerdetbare Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Torsten K
Guest
Torsten K

I min grønne ungdom havde kun to slags mennesker tatoveringer. Søfolk og ludere.

Man præges jo stærkt af den tid man vokser op i, så når jeg i dag ser en ung kvinde med tatoveringer, kan jeg ikke undgå at tænke…

River
Guest
River

Jeg bemærker en anden detalje. Et blebarn der bader i vand andre kan komme i berøring med. Lidt ligesom unger der har sko på i indkøbsvogne hvor andre lægger deres madvarer. A får qualme.
Derimod har jeg fuld tolerance over at en eller anden skulle ryge i min nærhed.

frank mathiesen
Guest
frank mathiesen

M.h.t. tatoveringer blev Joan Collins en gang spurgt hvorfor hun ikke havde nogle tatoveringer…
Hendes modsvar/spørgsmål var om spørgeren nogensinde havde set en Maserati med klistermærker..

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Dagens gode grin / skratt

Löfven:

“Det går fantastiskt bra i Sverige – ekonomin blomstrer, och tryggheten är helt i topp …”

https://ibb.co/SJT7GSS

Torsten K
Guest
Torsten K

Man må håbe for geniet Löfven, at han har fundet et godt sted at gemme sig. Det kan være, at han får brug for det når muselmanden bliver træt af at lægge gode miner til slet spil.

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Godt skrevet Steen.
Kunne ikke udtrykke mig bedre selv. Jeg får sgu kvalme hver gang jeg ser bedrevidende og uvidende politiker spirer holde moral prækender for os sagesløse skaffedyr.
De anser os for at være moralsk laverestående, som har en hellig pligt til at forsørge dem. Gud hvor jeg foragter dem.

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Godt beskrevet Steen, kunne ikke have udtrykt mig bedre selv.
Jeg er lige så træt som du af forvirrede pigebørn, som bedrevidende stiller sig an og holder moralpræken for gamle “tudser” som du og jeg. De mandlige eksemplarer af slagsen, er ikke en tøddel anderledes.
Jeg får sgu kvalme i svær grad når jeg ser én af disse idioter tone frem på skærmen.
Min opfattelse af politikere er efterhånden, at disse er en hoben opportunister, let job uden ansvar og hvis fejltagelser de aldrig bliver gjort ansvarlige for.
Jeg er pensioneret Maskinchef, har sejlet i 47 år og har ingen “tåbetegninger” på kadaveret!

Torsten.K
Guest
Torsten.K

47 års sejltid..? Mon dog!

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Landsforrædere? Det er der dom for at man ikke må kalde dem! Men det ligner unægteligt! Men der er tale om en hel eller halvanden generation af politikere, som har svigtet og det har befolkningen også, for de har stemt dem ind! Jeg ved ikke om det er fordi de troede at bare der gik en generation, så ville indvandrene blive som os, men enhver ædruelig kan se at det ikke kommer til at ske, ikke i første generation, heller ikke i anden, og efterhånden går det op for os at heller ikke tredie generation integrerer sig endsige assimilerer sig… Read more »

Torsten_K
Guest
Torsten_K

Nu ikke så negativ! Når blot der kommer nok muselmænd hænger disse landsforrædere og dingler fra byens lygtepæle.

Så glem alt om integration og assimilation og betal din skat med glæde, thi fyldte indvandrermaver er vejen frem.

Casper
Guest
Casper

Mor med barn skubbet ud foran ICE-tog på Frankfurt Hbf af en afrikaner, drengen blev dræbt:

https://www.bild.de/regional/frankfurt/frankfurt-aktuell/frankfurt-drama-am-hauptbahnhof-mutter-mit-kind-vor-zug-gestossen-63613398.bild.html

Ikke mindre interessant: Avisen giver råd om hvordan man beskytter sig mod det. Det er altså hvad medierne kan “byde ind med” for at forebygge det – i stedet for at stille politikerne til ansvar. Tyskerne er vist klar over at det er den nye normaltilstand. En sikkerhedsekspert og tidligere kickboxer siger: Man bør holde 2 meters afstand til kanten, scanne sine omgivelser og holde ryggen fri.

https://www.bild.de/news/inland/news-inland/voerde-nrw-frau-vor-zug-gestossen-wie-schuetzt-man-sich-am-bahnsteig-63450106.bild.html

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det, vore medier ikke synes, vi har godt af at få at vide.

Det viser sig nu, at gerningsmanden, der skubbede en dreng og hans mor ud foran et tog – og forsøgte at gøre det med yderligere en person -, hvorved drengen blev dræbt, er en afrikaner – sandsynligvis en asylansøger inviteret af Merkel og resten af de naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige tyske politikere.

https://youtu.be/tR1fsqWx7Vk

https://ekstrabladet.dk/112/otteaarig-draebt-skubbet-ud-foran-tysk-tog/7729915

Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg synes tatoveringer er flotte. Min far havde dem op og ned af begge arme. Det har rigtige sømænd. Inklusiv navnet på det første skib, han fik hyre på efter arbejdet i kryolitminerne i Grønland. Dalrymple er en nar at høre på.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Kong Fredriks 9’s overkrop var én stor tegneserie.

Filuren
Guest
Filuren

Løsrevne, tvivlsomme citater fra historiens gamle fædre. Åh, så irriterende.
Men Mark Twains take på det dér nogle kalder for demokrati… Voila, madame!

»If voting made any difference they wouldn’t let us do it«

Morningstar
Guest
Morningstar

Det bästa sättet att straffa förrädarna är att inte repatriera alla främlingar. Man kan behålla 2-3 no go-zoner som man inhägnar med stängsel, taggtråd och beväpnade vakter. Sedan får dessa förrädare som har förespråkat mångkultur, själva bo i mångkulturen resten av sina usla liv. Kan tänka mig att det kommer bli ungefär som Flykten från New York. Eller möjligtvis som en blandning av den och Mad Max.

sådanerdetbare
Guest
sådanerdetbare

Tatoveringer = sex = reproduktion = sædcontainer = spermspreder = out of human control

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Nå, det blev en gang dobbelt konfekt!
Håber det fremmer forståelsen!

Maren i Kjæret
Guest
Maren i Kjæret

Tatoveringer er Lucifers stempel på sine tro følgere. De vokser i antal disse år. Slå fx “tattoos are satanic” op på youtube. Ondskab og perversion lyser ud af disse menneskers øjne. Mange af dem ligner ikke længere mennesker.

Torsten_K
Guest
Torsten_K

Det er faktisk sjovt, at Youtube det ene øjeblik er Satan selv fordi én eller anden småtbegavet højreorienteret tumpe er blevet udelukket, mens samme site få øjeblikke senere med stor fornøjelse anvendes til at validere de mest utrolige påstande.