4
aug
Seneste opdatering: 4/8-19 kl. 1835
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“After the Sovjet Union we have seen a balkanization of passionate beliefs”

Vi kommer rundt om Swift, Camus, Marx, Ecclesiastes, Beckett, Ionesco og Philip Larkin. Dalrymple diskuterer sin seneste bog The Terror of Existence: From Ecclesiastes to Theatre of the Absurd. Via First Things.

“Fler vĂ„ldtĂ€kter i Sverige just nu Ă€n under Bosnienkriget”

Ingen nĂ€mner de förödande konsekvenserna av mĂ„ngkultur i vĂ„rt land, trots att sĂ„vĂ€l polis som rĂ€ttsvĂ€sende har fakta. För konsekvenserna Ă€r faktiskt förödande. Vi har just nu fler – och delvis grövre – vĂ„ldtĂ€kter i Sverige Ă€n under Bosnienkriget.

I Sverige har vi  19 anmÀlda vÄldtÀkter och 13 nedlagda vÄldtÀktsÀrende per dag

I Bosnien vĂ„ldtogs mellan 20.000 till 50.000 kvinnor under kriget 1992-1995. MĂ„nga hölls som slavar, de torterades och gjordes gravida med tvĂ„ng i sĂ„ kallade “vĂ„ldtĂ€ktslĂ€ger”. I Sverige har vi 13 nedlagda vĂ„ldtĂ€ktsĂ€rende per dag. VĂ„ldtĂ€ktsoffer stĂ€lls mot mordoffer eftersom polisen mĂ„ste prioritera det dödliga vĂ„ldet som ökar i rasande fart. Enligt BRÅ har antalet anmĂ€lda vĂ„ldtĂ€kter ökat med 41 procent mellan 2007 och 2016. 3430 vĂ„ldtĂ€kter anmĂ€ldes första halvĂ„ret 2017, alltsĂ„ 19 anmĂ€lda vĂ„ldtĂ€kter per dag. AnmĂ€lda sexualbrott har ökat med fyra procent och vĂ„ldtĂ€ktsanmĂ€lningar med hela fjorton procent. Samtidigt verkar det finnas ett mörkertal, dĂ„ benĂ€genheten att anmĂ€la just sexualbrott Ă€r lĂ€gre Ă€n vid andra typer av brott, eftersom allt fĂ€rre anmĂ€lningar leder till Ă„tal.

Nationella trygghetsundersökning visar att 2016 var det bara 689 fall av 6160, dĂ€r brottsmisstĂ€nkta Ă„talades. AnmĂ€lda sexualbrott har femdubblats frĂ„n 2800 anmĂ€lda brott 1975, till 12.500 brott 2007, till 20.300 brott 2016. NĂ€stan var tionde kvinna uppger idag att hon utsatts för sexualbrott. Enligt BRÅ kĂ€nner sig ocksĂ„ hela 31 procent av kvinnorna otrygga i omrĂ„det dĂ€r de bor, och har dĂ€rför Ă€ndrat sina beteendevanor. Bianca Muratagic: “Fler vĂ„ldtĂ€kter i Sverige just nu Ă€n under Bosnienkriget”. – (Se ogsĂ„ VĂ„ldtĂ€kter i fem svenska stĂ€der under samma natt)

Tino Sanandaji: Sverige drabbas Äterigen av ett vÄldsamt dygn


mord, skjutningar, sprĂ€ngningar och vĂ„ldtĂ€kter, eller som faktaresistenta som försöker förneka vĂ„ldet kallar det ”upplevd otrygghet”.

‱ Husby: Kvinna vĂ„ldtagen efter att ha Ă„kt svarttaxi

‱ Man i UmeĂ„ gripen för vĂ„ldtĂ€kt

‱ ÖverfallsvĂ„ldtĂ€kt anmĂ€ld i Uppsala

‱ TonĂ„rsflicka vĂ„ldtagen i centrala Helsingborg

‱ Explosion vid pizzeria i Kristianstad – entrĂ© totalförstörd

‱ MisstĂ€nkt knivskĂ€rning och rĂ„n i Överum

‱ Skottlossning i Rinkeby – ingen person skadad

‱ MisstĂ€nkt mordförsök i TimrĂ„

‱ Mord i Uppsala – man huggen i överkroppen. En man i 35-Ă„rsĂ„ldern hittades blödande i ett trapphus i Uppsala under natten till lördagen. Han dog senare av sina skador

‱ En tonĂ„rspojke har anhĂ„llits misstĂ€nkt för att ha mördat en annan tonĂ„rspojke med en yxa. Enligt Aftonbladets uppgifter ska de tidigare under kvĂ€llen ha cyklat tillsammans till en badsjö. Project Sanning

 

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Jeg anklager MSM for undladelsessynder! Det er ikke fake news, for MSM skriver eller taler stort set aldrig – aldrig – om voldtĂŠgter i Sverige! Hvorfor mĂ„ vi ikke vide det? Hvad er det vi ikke mĂ„ vide?
Jeg anklager kvindebevÊgelserne, for at beskÊftige sig med ligegyldigheder og ignorerer elefanten i rummet. Hvad kan vÊre vigtigere en medfÞlelse med kvinder lige pÄ den anden side af sundet!
Jeg anklager journalister for at vĂŠre tendentiĂžse!

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Anklag endelig, men er det faldet dig ind, at der mĂ„ske slet ikke er noget du ikke mĂ„ vide..? Hvis ikke der foregĂ„r noget ubehageligt, er det jo lidt svĂŠrt at skrive om det! Alle de sindsoprivende historier om voldtĂŠgt, dĂžd og ĂždelĂŠggelse stammer i vid udstrĂŠkning fra de alternative mediers ekkokamre og disses eksistensberettigelse afhĂŠnger jo af, konstant at holde gryden i kog. Jeg sĂ„ en brun mand i gĂ„r og naturligvis kan jeg med min fantasi tillĂŠgge ham alverdens motiver og hensigter, ligesom jeg ogsĂ„ kan begynde at gĂŠtte pĂ„, hvor han kommer fra og hvordan han er… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Torsten K

VoldtĂŠgtsstatestikkerne er skam tilgĂŠngelige, MSM skriver eller taler bare ikke om dem, ironi eller ej.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Voldtekts statistikkene er manipulert i Sverige.
I 2015 hvor det strĂžmmet inn med illegale oa muslimer..ca 250 000 Ăžkte voldtektene enormt..som man kunne lese seg til bla i Expressen dagligen.
Statistikken pÄsto det ikke var Þkning..som klart LÞfven stÞtter.
Han forsvarer ju dette elende for svenskene..
Hans politikk den skydige.
Han selv den stĂžrste voldtektsforbryter av land og folk.

GamleDanmark
GamleDanmark
4 years ago
Reply to  Torsten K

Du er naiv og historielĂžs.
Som en jĂžde der forsvarer nazismen.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

De Gaulle om islam: Har I set muslimerne med deres turbanner og deres jellebiyas, de er ikke franske og den som advokerer for at de skal integreres har hjerner pĂ„ stĂžrrelse med kolibrier, prĂžv at mikse olie og eddike, ryst flasken og efter et sekund vil det vĂŠre separeret igen. Arabere er arabere og franskmĂŠnd er franskmĂŠnd, tror du virkelig at den franske stat ĂŠkan absorberer 10 mio. muslimer, som i morgen vil vĂŠre 20 mio. og i overmorgen 40 mio. Hvis alle arabere og berbere fra Algeriet blev anset som franske og vi lod dem slĂ„ sig ned i… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Ved daglig gennemlĂŠsning af artikler og kommentarer pĂ„ diverse alternative onlinemedier, er det efterhĂ„nden blevet mig temmelig svĂŠrt at fĂ„ Ăžje pĂ„, hvor tastaturkrigerne pĂ„ hĂžjreflĂžjen i vĂŠsentlig grad adskiller sig fra venstreflĂžjens ditto. Vilde overdrivelser, citater og tekster taget ud af kontekst, og i bedste fald underbygget af utydelige videoer, grafer hentet fra en lomme-gps eller navne pĂ„ pseudoforskere og mĂ„ske eksisterende talspersoner fra ukendte statslige organer, hĂžrer til dagens orden. Begge grupperinger er helt og fuldstĂŠndig utilbĂžjelige til pĂ„ noget som helst punkt at fravige deres verdensanskuelser. Og sĂ„ er det, at jeg som almindelig borger tĂŠnker; begge… Read more »

De NervĂžse
De NervĂžse
4 years ago
Reply to  Torsten K

Ja ja pÄ den mÄde behÞver man heller ikke at tÊnke selv!

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  Torsten K

Det er jo ogsÄ MEGET mere bekvemt ikke at sÊtte sig ind i sagerne, f.eks. ved at lÊgge 2 og 2 sammen og fÄ: JA 4. Jeg ville da ogsÄ vÊre meget mere lykkelig ved at vÊre uvidende og ignorantisk. SÄ kunne man jo bare lalle afsted, og huske at lukke Þjne og Þrer for alt det der sker lige rundt omkring mig.
Og i Þvrigt er det jo ogsÄ vore bÞrnebÞrns hovedpine, sÄ skide vÊre med det!! Vi holder da bare en fest mere!

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Ja, mange dalrer lykkeligt derudaf uden overhovedet, hverken at fatte eller at tage stilling til det, der foregĂ„r for nĂŠsen af dem. Erindrer man, at eksempelvis bĂ„de Mogens Lykketoft samt Uffe Ellemann udtrykte, at de ikke var begejstrede for folkeafstemninger, ved man, at begrebet demokrati hĂŠnger politikerne langt ud af halsen. Men hvordan fĂ„r de afskaffet denne styreform? ElementĂŠrt Dr. Watson! Man sĂžrger for, at der bliver sĂ„ meget rav i gaden, at folket selv beder om at fĂ„ indskrĂŠnket deres umistelige rettigheder! UhĂŠmmet import af mennesker, hvis kultur er uforenelig med vestlig levevis, er i sig selv en garanti… Read more »

Lemur
Lemur
4 years ago

Jeg kender en, hvis frue er i Sverige for at besĂžge bĂžrn og bĂžrnebĂžrn.
De vil overhovedet ikke hĂžre tale om den slags.
Hvad gĂžr man?

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Lemur

Der findes et psykologisk fĂŠnomen, som ikke er navngivet endnu! Det er det samme fĂŠnomen som var og er Ă„rsagen til at de sĂ„kaldte grooming sager, flere steder i England, har kunnet forekomme uden at nogen har reageret. En benĂŠgtelse af fakta simpelthen fordi man ikke orker at blive overfaldt af parnasset eller fordi det siges af nogen man selv har ytret uenighed med, voldtĂŠgtsstatestikkerne offentliggĂžres jo ikke af moderaterne eller socialdemokraterne. Parnasset, den snakkende klasse, den bestemmende klasse eller eliten hvad man nu vil kalde den. Har en enorm magt! Magten til at definerer hvad der er godt og… Read more »

Lemur
Lemur
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Ja, jeg er ogsÄ totalt forvirret. Hvad gÞr man? Alting preller af pÄ dem som vand pÄ en gÄs.
Man kan hente inspiration i en kvinde som Katerina Janouch, men hvor lĂŠnge?
Jeg er stor modstander af vold, men hvor lĂŠnge?
Det er frygteligt at sige det, og jeg vil vĂŠre den sidste i rĂŠkkerne til at gribe til vold.
Men alligevel.
Hvad fanden gĂžr vi?
Det er jo helt sindssygt, det, der er pÄ gang, (som det hedder pÄ svensk).

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Lemur

Der bliver overdrevet og underdrevet i en fuldstÊndig grotesk grad til begge sider (info-war), sÄ det man som almindelig borger gÞr er, at man danner sig sit eget indtryk.

Ser hverdagen nogenlunde ok ud her, hvor jeg befinder mig? Ja/nej.

Har folk det skidt i Stockholm? MÄske/mÄske ikke, men hvad kommer det egentlig mig ved?!

Som der stod et sted; stol aldrig pÄ en statistik du ikke selv har manipuleret!

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Torsten K

Det var Winston Churchill.
Han skrev ogsÄ om muhammedanismen (det kaldte man islam dengang) at der findes ikke tilsvarende bagstrÊberisk bevÊgelse i verden. Hvor frygtelig er ikke de forbandelser muhammedanismen lÊgger pÄ sine tilhÊngere og hvis ikke det var fordi kristenheden var beskyttet af videnskabens stÊrke arme, som den (islam) forgÊves har bekÊmpet, kunne den europÊiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.
DesvĂŠrre ser det ikke ud som om videnskabens stĂŠrke arme lĂŠnge kan beskytte os! Trist!

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Er det de kristne kreationister du har i tankerne mht. “videnskabens stĂŠrke arme..?

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Torsten K

Nej! Jeg har unÊgteligt svÊrt ved at forestille mig at verden blev skabt pÄ en uges tid. I Þvrigt var det et citat af Churchill.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Gu’ gĂžr man da ej. Man gĂžr som venstreflĂžjen – stĂ„r ved hvad man tror pĂ„. I stedet for som et andet nervevrag at slĂ„ korsets tegn, benĂŠgte og gĂ„ i pligtskyldig forsvarsposition, sĂ„ tager man ordene til sig. Afmystificerer. Nationalsocialist, ikke som i blodtĂžrst og dommedag. Men som i en der holder af nationen og er solidarisk med sit eget folk. JĂŠvnfĂžr folkehjemmet. Racist, ikke som i at se ned pĂ„ andre. Men som i at man overordnet set mener, at der findes forskellige racer med forskellige fysiologiske, mentale og sociale trĂŠk. JĂŠvnfĂžr videnskaben. Skulle dĂ©t nu vĂŠre sĂ„… Read more »

Bjarne
Bjarne
4 years ago
Reply to  Lemur

Simpelt:
Du beder dem bare tage en kalot pÄ, og sÄ vandre rundt i MalmÞ om natten.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago
Reply to  Lemur

Du snakker med dem der er 20 til 35 Ă„r i stedet. Kender en del yngre svenskere – ogsĂ„ venstreorienterede. De ved alle hvad der foregĂ„r. Journalister skulle angiveligt ligge pĂ„ en sidsteplads over trovĂŠrdige erhverv i Sverige. Hvis en svensk general skulle beslutte sig for at tage magten og stoppe indvandringen ville den ‘folkelige’ modreaktion formentlig kun eksistere pĂ„ avisernes ledersider. Det almene svenske folk – isĂŠr dem under 35 der er vokset op med problemerne – ville sandsynligvis klappe i begejstring.

Olav
Olav
4 years ago

“I Bosnien vĂ„ldtogs mellan 20.000 till 50.000 kvinnor under kriget 1992-1995. MĂ„nga hölls som slavar, de torterades och gjordes gravida med tvĂ„ng i sĂ„ kallade “vĂ„ldtĂ€ktslĂ€ger”. I Sverige har vi 13 nedlagda vĂ„ldtĂ€ktsĂ€rende per dag. VĂ„ldtĂ€ktsoffer stĂ€lls mot mordoffer eftersom polisen mĂ„ste prioritera det dödliga vĂ„ldet som ökar i rasande fart.” PĂ„ samme vis som propaganda og grove lĂžgner under og rett etter den andre verdenskrig gjorde hele det “multikulturelle” masseinnvandringsregime mulig, sĂ„ sĂžrget ogsĂ„ tilsvarende lĂžgner ifm det kriminelle NATO-angrep mot Serbia for at det ble mulig Ă„ eskalere masseimporten av muslimer fra 1990-tallet av. Voldtekter kan sikkert ha… Read more »

Filuren
Filuren
4 years ago

Migrantkongen ‘jeg vil have flere legale indvandrere til USA end nogensinde fĂžr’ D. Trump:

“Vi har tusentals IS-krigare som vi vill att Europa ska ta. Och lĂ„t oss se om de tar dem. Och om de inte tar dem, mĂ„ste vi förmodligen slĂ€ppa dem fria till Europa.”

J. Kushner: “SĂ„dan, svigerfar! God goy.”

https://www.friatider.se/trump-hotar-skicka-tusentals-terrorister-till-europa

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  Filuren

Det finns mÄnga krafter som vill förstöra och försvaga de europeiska lÀnderna. Presidentkandidaten Tulsi Gabbard sÀger att Trump arbetar med al-Qaida nÀr han stöder Saudiarabien. Nu hotar han att skicka terrorister till Europa.
https://www.foxnews.com/media/tulsi-gabbard-defends-debate-claim-that-trump-supports-al-qaeda-to-shannon-bream

Torsten K
Torsten K
4 years ago

Nyttige idioter, sÞlvpapirshatte m.fl. tÊnker mÄske ikke lige over det, men modsiges de aldrig, ender deres ofte forskruede verdensbillede med at blive eviggyldige sandheder.

OvennÊvnte typer bÞr; dels spekulere lidt over, hvem det er, som spiller kispus med deres tanker, og hvad det er diverse manipulatÞrer forsÞger at opnÄ.

Kom ud i den friske luft og fÄ ryddet lidt op i tankemylderet!

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x