4
aug
Seneste opdatering: 4/8-19 kl. 1835
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“After the Sovjet Union we have seen a balkanization of passionate beliefs”

Vi kommer rundt om Swift, Camus, Marx, Ecclesiastes, Beckett, Ionesco og Philip Larkin. Dalrymple diskuterer sin seneste bog The Terror of Existence: From Ecclesiastes to Theatre of the Absurd. Via First Things.

“Fler våldtäkter i Sverige just nu än under Bosnienkriget”

Ingen nämner de förödande konsekvenserna av mångkultur i vårt land, trots att såväl polis som rättsväsende har fakta. För konsekvenserna är faktiskt förödande. Vi har just nu fler – och delvis grövre – våldtäkter i Sverige än under Bosnienkriget.

I Sverige har vi  19 anmälda våldtäkter och 13 nedlagda våldtäktsärende per dag

I Bosnien våldtogs mellan 20.000 till 50.000 kvinnor under kriget 1992-1995. Många hölls som slavar, de torterades och gjordes gravida med tvång i så kallade “våldtäktsläger”. I Sverige har vi 13 nedlagda våldtäktsärende per dag. Våldtäktsoffer ställs mot mordoffer eftersom polisen måste prioritera det dödliga våldet som ökar i rasande fart. Enligt BRÅ har antalet anmälda våldtäkter ökat med 41 procent mellan 2007 och 2016. 3430 våldtäkter anmäldes första halvåret 2017, alltså 19 anmälda våldtäkter per dag. Anmälda sexualbrott har ökat med fyra procent och våldtäktsanmälningar med hela fjorton procent. Samtidigt verkar det finnas ett mörkertal, då benägenheten att anmäla just sexualbrott är lägre än vid andra typer av brott, eftersom allt färre anmälningar leder till åtal.

Nationella trygghetsundersökning visar att 2016 var det bara 689 fall av 6160, där brottsmisstänkta åtalades. Anmälda sexualbrott har femdubblats från 2800 anmälda brott 1975, till 12.500 brott 2007, till 20.300 brott 2016. Nästan var tionde kvinna uppger idag att hon utsatts för sexualbrott. Enligt BRÅ känner sig också hela 31 procent av kvinnorna otrygga i området där de bor, och har därför ändrat sina beteendevanor. Bianca Muratagic: “Fler våldtäkter i Sverige just nu än under Bosnienkriget”. – (Se også Våldtäkter i fem svenska städer under samma natt)

Tino Sanandaji: Sverige drabbas återigen av ett våldsamt dygn

…mord, skjutningar, sprängningar och våldtäkter, eller som faktaresistenta som försöker förneka våldet kallar det ”upplevd otrygghet”.

• Husby: Kvinna våldtagen efter att ha åkt svarttaxi

• Man i Umeå gripen för våldtäkt

• Överfallsvåldtäkt anmäld i Uppsala

• Tonårsflicka våldtagen i centrala Helsingborg

• Explosion vid pizzeria i Kristianstad – entré totalförstörd

• Misstänkt knivskärning och rån i Överum

• Skottlossning i Rinkeby – ingen person skadad

• Misstänkt mordförsök i Timrå

• Mord i Uppsala – man huggen i överkroppen. En man i 35-årsåldern hittades blödande i ett trapphus i Uppsala under natten till lördagen. Han dog senare av sina skador

• En tonårspojke har anhållits misstänkt för att ha mördat en annan tonårspojke med en yxa. Enligt Aftonbladets uppgifter ska de tidigare under kvällen ha cyklat tillsammans till en badsjö. Project Sanning

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Jeg anklager MSM for undladelsessynder! Det er ikke fake news, for MSM skriver eller taler stort set aldrig – aldrig – om voldtægter i Sverige! Hvorfor må vi ikke vide det? Hvad er det vi ikke må vide?
Jeg anklager kvindebevægelserne, for at beskæftige sig med ligegyldigheder og ignorerer elefanten i rummet. Hvad kan være vigtigere en medfølelse med kvinder lige på den anden side af sundet!
Jeg anklager journalister for at være tendentiøse!

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Anklag endelig, men er det faldet dig ind, at der måske slet ikke er noget du ikke må vide..? Hvis ikke der foregår noget ubehageligt, er det jo lidt svært at skrive om det! Alle de sindsoprivende historier om voldtægt, død og ødelæggelse stammer i vid udstrækning fra de alternative mediers ekkokamre og disses eksistensberettigelse afhænger jo af, konstant at holde gryden i kog. Jeg så en brun mand i går og naturligvis kan jeg med min fantasi tillægge ham alverdens motiver og hensigter, ligesom jeg også kan begynde at gætte på, hvor han kommer fra og hvordan han er… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Torsten K

Voldtægtsstatestikkerne er skam tilgængelige, MSM skriver eller taler bare ikke om dem, ironi eller ej.

sussebassa
sussebassa
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Voldtekts statistikkene er manipulert i Sverige.
I 2015 hvor det strømmet inn med illegale oa muslimer..ca 250 000 økte voldtektene enormt..som man kunne lese seg til bla i Expressen dagligen.
Statistikken påsto det ikke var økning..som klart Løfven støtter.
Han forsvarer ju dette elende for svenskene..
Hans politikk den skydige.
Han selv den største voldtektsforbryter av land og folk.

GamleDanmark
GamleDanmark
1 year ago
Reply to  Torsten K

Du er naiv og historieløs.
Som en jøde der forsvarer nazismen.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

De Gaulle om islam: Har I set muslimerne med deres turbanner og deres jellebiyas, de er ikke franske og den som advokerer for at de skal integreres har hjerner på størrelse med kolibrier, prøv at mikse olie og eddike, ryst flasken og efter et sekund vil det være separeret igen. Arabere er arabere og franskmænd er franskmænd, tror du virkelig at den franske stat ækan absorberer 10 mio. muslimer, som i morgen vil være 20 mio. og i overmorgen 40 mio. Hvis alle arabere og berbere fra Algeriet blev anset som franske og vi lod dem slå sig ned i… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Ved daglig gennemlæsning af artikler og kommentarer på diverse alternative onlinemedier, er det efterhånden blevet mig temmelig svært at få øje på, hvor tastaturkrigerne på højrefløjen i væsentlig grad adskiller sig fra venstrefløjens ditto. Vilde overdrivelser, citater og tekster taget ud af kontekst, og i bedste fald underbygget af utydelige videoer, grafer hentet fra en lomme-gps eller navne på pseudoforskere og måske eksisterende talspersoner fra ukendte statslige organer, hører til dagens orden. Begge grupperinger er helt og fuldstændig utilbøjelige til på noget som helst punkt at fravige deres verdensanskuelser. Og så er det, at jeg som almindelig borger tænker; begge… Read more »

De Nervøse
De Nervøse
1 year ago
Reply to  Torsten K

Ja ja på den måde behøver man heller ikke at tænke selv!

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Torsten K

Det er jo også MEGET mere bekvemt ikke at sætte sig ind i sagerne, f.eks. ved at lægge 2 og 2 sammen og få: JA 4. Jeg ville da også være meget mere lykkelig ved at være uvidende og ignorantisk. Så kunne man jo bare lalle afsted, og huske at lukke øjne og ører for alt det der sker lige rundt omkring mig.
Og i øvrigt er det jo også vore børnebørns hovedpine, så skide være med det!! Vi holder da bare en fest mere!

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Knud Madsen

Ja, mange dalrer lykkeligt derudaf uden overhovedet, hverken at fatte eller at tage stilling til det, der foregår for næsen af dem. Erindrer man, at eksempelvis både Mogens Lykketoft samt Uffe Ellemann udtrykte, at de ikke var begejstrede for folkeafstemninger, ved man, at begrebet demokrati hænger politikerne langt ud af halsen. Men hvordan får de afskaffet denne styreform? Elementært Dr. Watson! Man sørger for, at der bliver så meget rav i gaden, at folket selv beder om at få indskrænket deres umistelige rettigheder! Uhæmmet import af mennesker, hvis kultur er uforenelig med vestlig levevis, er i sig selv en garanti… Read more »

Lemur
Lemur
1 year ago

Jeg kender en, hvis frue er i Sverige for at besøge børn og børnebørn.
De vil overhovedet ikke høre tale om den slags.
Hvad gør man?

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Lemur

Der findes et psykologisk fænomen, som ikke er navngivet endnu! Det er det samme fænomen som var og er årsagen til at de såkaldte grooming sager, flere steder i England, har kunnet forekomme uden at nogen har reageret. En benægtelse af fakta simpelthen fordi man ikke orker at blive overfaldt af parnasset eller fordi det siges af nogen man selv har ytret uenighed med, voldtægtsstatestikkerne offentliggøres jo ikke af moderaterne eller socialdemokraterne. Parnasset, den snakkende klasse, den bestemmende klasse eller eliten hvad man nu vil kalde den. Har en enorm magt! Magten til at definerer hvad der er godt og… Read more »

Lemur
Lemur
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Ja, jeg er også totalt forvirret. Hvad gør man? Alting preller af på dem som vand på en gås.
Man kan hente inspiration i en kvinde som Katerina Janouch, men hvor længe?
Jeg er stor modstander af vold, men hvor længe?
Det er frygteligt at sige det, og jeg vil være den sidste i rækkerne til at gribe til vold.
Men alligevel.
Hvad fanden gør vi?
Det er jo helt sindssygt, det, der er på gang, (som det hedder på svensk).

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Lemur

Der bliver overdrevet og underdrevet i en fuldstændig grotesk grad til begge sider (info-war), så det man som almindelig borger gør er, at man danner sig sit eget indtryk.

Ser hverdagen nogenlunde ok ud her, hvor jeg befinder mig? Ja/nej.

Har folk det skidt i Stockholm? Måske/måske ikke, men hvad kommer det egentlig mig ved?!

Som der stod et sted; stol aldrig på en statistik du ikke selv har manipuleret!

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Torsten K

Det var Winston Churchill.
Han skrev også om muhammedanismen (det kaldte man islam dengang) at der findes ikke tilsvarende bagstræberisk bevægelse i verden. Hvor frygtelig er ikke de forbandelser muhammedanismen lægger på sine tilhængere og hvis ikke det var fordi kristenheden var beskyttet af videnskabens stærke arme, som den (islam) forgæves har bekæmpet, kunne den europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.
Desværre ser det ikke ud som om videnskabens stærke arme længe kan beskytte os! Trist!

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Er det de kristne kreationister du har i tankerne mht. “videnskabens stærke arme..?

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Torsten K

Nej! Jeg har unægteligt svært ved at forestille mig at verden blev skabt på en uges tid. I øvrigt var det et citat af Churchill.

Filuren
Filuren
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Gu’ gør man da ej. Man gør som venstrefløjen – står ved hvad man tror på. I stedet for som et andet nervevrag at slå korsets tegn, benægte og gå i pligtskyldig forsvarsposition, så tager man ordene til sig. Afmystificerer. Nationalsocialist, ikke som i blodtørst og dommedag. Men som i en der holder af nationen og er solidarisk med sit eget folk. Jævnfør folkehjemmet. Racist, ikke som i at se ned på andre. Men som i at man overordnet set mener, at der findes forskellige racer med forskellige fysiologiske, mentale og sociale træk. Jævnfør videnskaben. Skulle dét nu være så… Read more »

Bjarne
Bjarne
1 year ago
Reply to  Lemur

Simpelt:
Du beder dem bare tage en kalot på, og så vandre rundt i Malmø om natten.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
1 year ago
Reply to  Lemur

Du snakker med dem der er 20 til 35 år i stedet. Kender en del yngre svenskere – også venstreorienterede. De ved alle hvad der foregår. Journalister skulle angiveligt ligge på en sidsteplads over troværdige erhverv i Sverige. Hvis en svensk general skulle beslutte sig for at tage magten og stoppe indvandringen ville den ‘folkelige’ modreaktion formentlig kun eksistere på avisernes ledersider. Det almene svenske folk – især dem under 35 der er vokset op med problemerne – ville sandsynligvis klappe i begejstring.

Olav
Olav
1 year ago

“I Bosnien våldtogs mellan 20.000 till 50.000 kvinnor under kriget 1992-1995. Många hölls som slavar, de torterades och gjordes gravida med tvång i så kallade “våldtäktsläger”. I Sverige har vi 13 nedlagda våldtäktsärende per dag. Våldtäktsoffer ställs mot mordoffer eftersom polisen måste prioritera det dödliga våldet som ökar i rasande fart.” På samme vis som propaganda og grove løgner under og rett etter den andre verdenskrig gjorde hele det “multikulturelle” masseinnvandringsregime mulig, så sørget også tilsvarende løgner ifm det kriminelle NATO-angrep mot Serbia for at det ble mulig å eskalere masseimporten av muslimer fra 1990-tallet av. Voldtekter kan sikkert ha… Read more »

Filuren
Filuren
1 year ago

Migrantkongen ‘jeg vil have flere legale indvandrere til USA end nogensinde før’ D. Trump:

“Vi har tusentals IS-krigare som vi vill att Europa ska ta. Och låt oss se om de tar dem. Och om de inte tar dem, måste vi förmodligen släppa dem fria till Europa.”

J. Kushner: “Sådan, svigerfar! God goy.”

https://www.friatider.se/trump-hotar-skicka-tusentals-terrorister-till-europa

Snowflinga
Snowflinga
1 year ago
Reply to  Filuren

Det finns många krafter som vill förstöra och försvaga de europeiska länderna. Presidentkandidaten Tulsi Gabbard säger att Trump arbetar med al-Qaida när han stöder Saudiarabien. Nu hotar han att skicka terrorister till Europa.
https://www.foxnews.com/media/tulsi-gabbard-defends-debate-claim-that-trump-supports-al-qaeda-to-shannon-bream

Torsten K
Torsten K
1 year ago

Nyttige idioter, sølvpapirshatte m.fl. tænker måske ikke lige over det, men modsiges de aldrig, ender deres ofte forskruede verdensbillede med at blive eviggyldige sandheder.

Ovennævnte typer bør; dels spekulere lidt over, hvem det er, som spiller kispus med deres tanker, og hvad det er diverse manipulatører forsøger at opnå.

Kom ud i den friske luft og få ryddet lidt op i tankemylderet!

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x