16
aug
Seneste opdatering: 16/8-19 kl. 1736
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tænk hvis modellen havde været Trump!

Først tænkte jeg, det er  photoshop, men da  næsten hele MSM fortier maleriet, er det det bedste tegn på dets ægthed. Dette hænger virkelig på en prominent plads i Epsteins Manhattan-palads, det er fotograferet af en besøger for nogle år siden. Muligvis siger det kun noget om, at Epstein var depraveret,  at Clinton er lidt mere end almindelig genus-fleksibel, eller at maleren Petrina Ryan-Kleid har en livlig fantasi, men jeg ville da gerne se det i Politiken, DN og N.Y.T. alligevel.

Det rejser en del spørgsmål om amerikas pengearistokrati, som Epstein selv i et interview sagde var seksuelt depraverede og stofforbrugende over en kam. Spørgsmålene kunne begynde ved det faktum, at den afskyelige Hillary faktisk har en kjole magen til.

Fisken rådner fra hovedet, som et kinesisk ordsprog siger. Epstein had bizarre painting of Bill Clinton in dress, heels in townhouse. Obduktionen af Epstein viser i øvrigt, at han meget vel kan være stranguleret af andre end sig selv. Faktisk peger bruddet på hyoidbenet mere på mord, omend ikke entydigt. NYU Medical Professor: Epstein Death ‘More Likely’ A ‘Homicide Than A Suicide’.

Danske bøssers dystre fremtidsudsigter

Lemlæstet bøsse på Islands Brygge: “Etnicitet er  ikke vigtig”

I sin bog “Islam and the Cultural Accomodation of Cultural Change” (1990, s. 55) fortæller Bassam Tibi, at det traditionelle islamiske ord for kætteri er det samme som ordet for fornyelse. Således kan man ikke sige, at noget er en fornyelse uden samtidig at sige, at det er kætteri. (Jf. også min egen bog “Forsvar for rationaliteten”, s. 33.) Kai Sørlander.

Men religion er vigtig, kan jeg forsikre ofret om. De Abrahamitiske religioner er ret ligeglade med kvindelig homoseksualitet, men mændene….oh, la, la!  Etnologer og psykoanalytikere kan forklare det. Jødedom og kristendom har fjernet sig fra dette, men islam har ikke, og det er humlen i vores importerede bøssehad, for det er udelukkende importeret.

I Islamiske befolkninger vil et massivt flertal “forbyde homoseksualitet” som om man kunne det. Men man kan altid myrde dem. Det er det 7 århundrede, vi masseimporterer, og islam er et frontalangreb på minoriteter, der er her i forvejen.

Når man har set og undersøgt de første tusind overfald på jøder og bøsser – og har mødt en del af de overfaldne – har man en ganske klar gerningmandsprofil. Disse er naturligvis muslimer, for de er den eneste religion (ideologi der sejler under bekvemmelighedsflag), der har vold, jøde- og homohad ordineret i deres hellige skrifter. En hel del handler på det, ikke fordi de har læst dem, men på grund af 1400-års vaner og kultur. Mange gør naturligvis ikke, men de mener, at bøsser bør dø.

Voldsmændene skal være en offentlig hemmelighed

Det er det samme med “svenske bombemænd”, som MSM insisterer på at kalde dem. Når man har set på det i nogle år, så ved man hvilke typer det er, trods det at svensk politi er for overbebyrdet til at fange nogle af dem. Det er begyndt at gå mig på nerverne, som et par årtier er gået, at disse fascistoide voldsmænd, politikerne fortsat masseimporterer, skal være en offentlig hemmelighed.

Bare i 1970 havde vi intet af denne grove vold mod bøsser. Bøsser har fået det bedre på papiret siden 1950-1970 erne, men ude i virkeligheden har de fået det langt værre. Alle lamper lyser rødt, vi vil ikke se det, vi vender hovedet bort.

Jøder, bøsser og kvinder er multikulturens collateral damage. I den rækkefølge

Artiklens offer, Tobias Aakast, er en ganske almindelig yngling, der ikke ved hvad der er op og ned i denne verden. Han er medlem af et rent fantastparti. Han vil buldre videre som idealist og åben homoseksuel trods al sund fornuft. Næste gang kan han meget vel miste livet, som ikke så få svenske bøsser har måttet lade det som multikulturens collateral damage.

De sidste tyve år, er mere end 30 svenske bøsser myrdet. Ikke alle gerningsmænds etnicitet er kendt, og området er ekstrem tabu, når en offergruppe myrder en anden. Jeg skrev derfor – mest af nyttesløs frustration – til EB artiklens journalist en yngre kvinde ved navn Filiz Yasar:

Ryger hun tjald midt på dagen?

Vil vi virkelig leve med dette? Svaret er “ja”. Når både Ekstra Bladet og bøssen selv holder hånden over deres voldsmænd, der selvfølgelig handler ud fra koranens påbud om homoseksuelle, kan ingen af jer være specielt interesserede i at forsvare bøsser, oplyse eller forebygge overfald. Så må det bare gå sin skæve gang. Vi andre kan ikke gøre noget for dem, det er som en person, der vil drikke sig ihjel.

Med beklagelse må jeg også nævne, at omkring halvdelen af danske jøder, som jeg har et rimeligt kendskab til, heller ikke vil nævne deres plageånders navn eller motiv, og jo højere man kommer i hierakiet i Mosaisk Trossamfund, jo værre vatpikke er de. Overrabinereren er en af de værste hyklere, men Melchior familiens politiske idioti er jo også legendarisk. Disse jøder vil ikke engang flytte deres kryds anonymt 15 cm på en stemmeseddel for at få mindre islam, selvom de stort set er enige med mig i analysen islam og deres egen trængte situation. Dette er meget groft, Tobias kunne let være død.

Tilbage fik jeg vel det mest fjantede ikke-svar til dato:

Tak for at sende din fuldstændig uredigerede facebook-kommentar. Det gjorde simpelthen min dag lidt bedre.

Lidt af hvert havde jeg ventet mig fra en yngre AEH kvinde i Politikens hus, men ikke dette. Har hun samlet det op i Alt for Damerne, i en tegneserie,  har hun røget tjald midt på dagen, er Politikens gamle druk-kantine genopstået, eller er hun bare muslim?

Jeg ville have spurgt hende, hvorfor hun, avisen og offeret holder hånden over voldspersoner, men jeg valgte at stoppe korrespondancen der. Mange år har også lært mig hurtigt at identificere personer, men hvem debat er tidsspilde, og med alderen bliver de sjovt nok flere og flere.

Ekstra Bladet: De spurgte om jeg var bøsse: Tobias overfaldet med kniv,

Urias: Homoseksuel Veganer-aktivist stukket med kniv af ’10-12 drenge’: Om etnicitet – ”… ikke vigtigt”

Se gerne om etnisk-religiøse bøssemord i Sverige: Dø, homoer! og Gøteborg: Mordet på en vietnamesisk transvestit.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Det maleri gør alle lange og langhårede kulturnalyser overflødige, hvis man vil forstå, hvorfor den vestlige kultur er på vej i graven…

Lemur
Lemur
1 year ago
Reply to  Margrethe

Et lille forsvar for den kære Bill. Der findes også billeder af Frank Zappas Mothers of Invention og Rolling Stones i dametøj.
Det gik verden ikke under af.
Og der findes billeder af mig med en venindes trusser uden på mine cowboybukser. Meget ærbart – og meget længe siden, og jeg tror ikke, det bidrager til verdens undergang, snarere tværtimod..
Selv præsidenter skal have lov at opfører sig tosset en gang imellem. – Vi giver jo Trump ret lang snor.
Men alligevel, den Clintonfamilie skal ses alvorligt efter i sømmene, deri er jeg enig.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Lemur

Nu skal ting ses i deres sammenhæng…

StakkarsStakkarene
StakkarsStakkarene
1 year ago

Ja stakkars de stakkars jødene, bøssene og kvinnene. Men de er ihvertfall ikke hvite menn over 40, den mest forhatte gruppen i verden akkurat nå, det hadde vært mye verre. Så de bør være glad de ikke har større problemer. Hvite menn over 40 er vel den eneste gruppen mennesker som alle andre grupper hater.

Lightfoot
Lightfoot
1 year ago

Det er fand’me underligt at opleve hvordan en gruppe, der normalt aldrig har holdt sig tilbage når der skulle diskuteres “offer-rolle”, “hate crimes”, m.m., pludseligt går fuldstændigt over i den anden grøft, (baseret på en i forvejen skingrende vanvittig offer-pyramide idé, hvor de har placeret sig selv som lavere rangerende end knivstikkere og voldtægtsmænd), og slår identiteten af disse hen som værende af mindre betydning end forbrydelsen. De må jo kunne lide det, siden de på denne måde gør alt hvad de kan for at obstruere politiets opklaringsarbejde. Er der andre konklusioner man kan nå til? Tilbage står man så… Read more »

StakkarsOfrene
StakkarsOfrene
1 year ago
Reply to  Lightfoot

Alt blir så mye lettere når man er et offer. Folk ser etter noe de kan klage på, så de kan kalle seg et offer. Er du et offer, så stilles det ingen krav til deg. Da kan du gjøre og si stort hva du vil og du får sympati og medlidenhet. Også kan du rulle rundt i selvmedlidenhet og skrive lange innlegg på facebook og få likes.I gamle dager så kalte vi dette å være en drittsekk og en stakkarslig taper.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Lightfoot

Det kan da også være, at maleriet ikke har andet budskab end at fortælle, hvem der er rendt med bukserne…

Lightfoot
Lightfoot
1 year ago
Reply to  Margrethe

Webster Hubbell må jo kunne lide dem på den måde…

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Det er mere end 20 år siden FrP foreslog, hvis retten til familieliv forhindrede Danmark i at udvise kriminelle udlændinge, skulle resten af familien sendes med ud. Og efter devisen muhamedanerne i hjemlandende elsker døden, mens muhamedanere i Danmark elsker offentlige ydelser, ville papa nok have PRYGLET sine “små prinser” til orden, for ikke at blive hjemsendt til deres shithole! Tænk hvilket smørhul vi så have boet i idag! Det er også med forundring, jeg konstaterer, at det ENDNU ikke er sådan, at “asylansøgere” – på eget modersmål – bliver forklaret, at hvis de ikke overholder Danmarks lovgivning, er det… Read more »

Lightfoot
Lightfoot
1 year ago
Reply to  Anders Bo

De har nok en aftale om at det kun foregår med venstre hånd, så er der ingen der føler sig stødte. 😉

Bjarne
Bjarne
1 year ago

Ej hvor er det flabet, det går nok langt over hendes forstand.
Alternativt ved hun udemærket hvad hun gør, begge dele er skræmmende.

Det må heller ikke være sjovt at være voldsramt homoseksuel.
Forestil jer det miljø som Tobias A. omgås i.
Hvis han snakker for højt om etnicitet/religion, så går han på 3 nanosekunder fra at være offer til at være persona non grata.

Hvor går man så hen som homoseksuel? Så er man alene.

At leve i et tankefængsel …

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Bjarne

Lige i dét tilfælde, passer det med muhamedanernes, at kvinder er halve mennesker… 😈

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

Første trin med at afvende alkoholikere, er at få dem til at spise.
Begynd med 100 gram rå hvidkål morgen, middag og aften!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Hvorfor får jeg minus for Den?

Det virker faktisk!

Bjarne
Bjarne
1 year ago
Reply to  Anders Bo

Der må være mange hvidkåls-hatere herinde 😉
Prøv med rosenkål … eller ..

Bjarne
Bjarne
1 year ago
Reply to  steen

Ja hvis ikke engang billeder fra Iran og deres “hyggelige” byggekraner kan omvende folk …
Eller IS der smider homoseksuelle ud fra hustage. Er der iøvrigt nogen der ved hvorfor det fænomen er så udbredt? Står der noget i koranen der kan tolkes så det er den “rigtige” straf?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Steen, er det muligt, at der kunne slækkes lidt på den øvre grænse for, hvor mange kommentarer man må skrive inden for en time?

Den nuværende er nemlig meget stram, når man lige ønsker at svare en medkommentator et par gange efter selv at være kommet med et par kommentarer 😳

Lightfoot
Lightfoot
1 year ago

Enig!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  steen

Og også gerne problemet med, at man kan se brugernavn og mailadresse for en anden kommentator, når man selv vil sende en kommentar, og dermed potentielt kan skrive i dennes navn, tak 😳

River
River
1 year ago

Jeg har altid været den undrende og behersket diskuterende type og det slår mig som et uafvendeligt faktum at langt den største del af mennesker kan man ikke ændre heller ikke med hårde facts. Det er som om de allerede er sat på skinner og intet kan få dem fra det. Bøsser og deslige er af de bedre eksempler hvor selv overfald ikke flytter dem en millimeter. De minder mig stærkt om Jehovas Vidner der kan bortforklare at Abraham ikke skal i himmelen selv om Mattæus 8:11 ifølge deres egen oversættelse siger: “Men jeg siger jer at mange fra øst… Read more »

Torsten K
Torsten K
1 year ago
Reply to  River

“der ikke vil forholde sig til den lille istid eller middelalderens varmeperiode”

Det har de skam en fiks og færdig forklaring på. Nemlig flere eller færre vulkanudbrud end nu.

Og trumfen er sidste års varme sommer, hvor der ikke var nogen vulkanudbrud af betydning!

Lemur
Lemur
1 year ago

Steen skriver: Det er begyndt at gå mig på nerverne, som et par årtier er gået, at disse fascistoide voldsmænd, politikerne fortsat masseimporterer, skal være en offentlig hemmelighed.
Forleden kom en veninde og fortalte mig, at gerningsmændene var “af anden svensk herkomst”.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det er ude for enhver rimelig tvivl, at vi vil opleve en flugt af danske jøder til Israel, ganske som vi har set det fra Frankrig.
De næste ofre vil blive homoseksuelle, men hvor de skal flygte hen står i nogen grad hen i det uvisse.
I virkeligheden burde jøder og homoseksuelle samles omkring DF, NB og Stram kurs, det gør de ikke. Det må skylles enten en dødsdrift eller en voldsom virkelighedsfornægtigelse.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Havde ikke en orangefarvet kedeldragt passet bedre?

Filuren
Filuren
1 year ago

Problemet er som følger: Europa er, mere eller mindre ufrivilligt, blevet inddraget i en ødelæggende jødisk-muslimsk evighedskrig.

Selsingerne, Paludanerne, Aiaerne der som en hidsig konstant vil skrige ‘Judeo(!)-Christian’.
Erdoganerne, Gaddafierne, Ayaerne der ligeså hidsigt vil skråle ‘with jews you lose, idiots’.

Sandheden er, at europæerne absolut ingen interesse har i at blande sig i denne enerverende semitiske infight. Indtil videre har Vestens krige i Mellemøsten (for Israel) kun, entydigt kun, ført til død, ødelæggelse og masseindvandring.

Aftenlandet i et farligt søle. Smoke and mirrors. Østens mesterlige skyggespil.

Minucius
Minucius
1 year ago

Nu er transkønnethed ret normalt især i USA hvor Hermetisme/Frimurerisme kommer ret tæt på at være national-religion. Et eller andet sted på fosterstadiet giver man barnet kunstigt et skud hormoner og den lille dreng eller pige udvikler det modsatte køns kønsdele. Piger med tissemænd og drenge med tissekoner! Clinton er en sådan transmand. Han er på maleriet iført blå kjole og røde sko. Blå symboliserer mand og rød symboliserer kvinde, altså at Clinton er begge dele. Farven lilla, der er en rød-blå blanding, bruges ofte også af transer til at “bekende kulør” om man vil. Youtube er spækket med info… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Hvorfor er han mon i virkeligheden i Sverige? – hvis han ikke kan få islam og sharia nok, så er han åbenbart slet ikke flygtning og burde bare være blevet hjemme i Uzbekistan / være blevet sendt retur for længst. Uzbek som försökte köra ihjäl svenskar i Östersund anhålls Publicerad 15 augusti 2019 kl 16.02 INRIKES. Mannen som gripits i centrala Östersund misstänkt för terroristbrott utreds nu för kopplingar till islamisten Rakhmat Akilov. Den misstänkte är uzbek, enligt uppgifter till Ekot. https://www.friatider.se/uzbek-som-f-rs-kte-k-ra-ihj-l-svenskar-i-stersund-anh-lls … Redan igår uppgav källor till TV4 Nyheterna att mannen hade uppsåt att köra ihjäl människor på gatan.… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Så nåede nyheden om den næste uzbekers forsøg på terror by vehicle i Sverige også langt om længe frem til TV2.dk – naturligvis dog renset for etnicitet, som det sig hør og bør i sådanne sager 🙄

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-08-15-mand-mistaenkt-for-at-forberede-terrordrab-i-sverige?cid=soco:6482183710

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago
Reply to  steen

Wow, han kom så åbenbart ikke så langt – hvordan kan det mon være, og hvem bærer ansvaret og ville forsøge at løbe fra det, hvis man ellers havde en dybdeborende og nysgerrig presse i Sverige?

Santor
Santor
1 year ago
Reply to  steen

Ja, det tror jeg gerne, men han vil nok hellere sidde 10 – 12 år i svensk fængsel end at vende tilbage til hans eget shithole og hvis han er nødt til at ødelægge en 3 – 4 svenskeres liv så er han bedøvende ligeglad.

NeiTilBøsser
NeiTilBøsser
1 year ago

Er det virkelig feil å ikke like menn som knuller andre menn i ræva?? Har vi kommet til det punktet hvor alle skal tvinges til å like alt, uansett hvor sykt det er? Hva med folk som knuller dyr, skal vi like og tolerere dem også? Jeg kommer aldri til å like eller tolerere menn som knuller andre menn i ræva. Fordi for meg så er det noe av det sykeste et menneske kan gjøre. Det er vanvittig kvalmt og ekkelt og sykt. Jeg savner 1980-tallet, på den tiden ble homser sett på som en vits og ingen behøvde å… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Læs om den korrupte families bedrifter i Yoguslavien: https://www.fff.org/explore-freedom/article/americas-benevolent-bombing-of-serbia/ Fandt den på ronpaulinstitute dot org

Casper
Casper
1 year ago

Jeg forstår ikke hvordan I kan gøre Bill Clinton ansvarlig for at nogen har malet et pop art-maleri med ham som motiv. Det er meget almindeligt at bruge magtfulde mennesker som motiver i kunst. Det er vel ment som en slags magtkritik – og i dette tilfælde en hentydning til Monica Lewinsky-sagen. Det er også cirka hvad New York Post skriver i den artikel du linker til.

Casper
Casper
1 year ago
Reply to  Casper

Her er baggrunden:
https://news.artnet.com/art-world/bill-clinton-blue-dress-painting-jeffrey-epstein-1628437

Kjolen ligner »the blue dress«, som Monica Lewinsky vist fik som gave af Clinton, og den blev meget kendt og spillede en rolle i sagen.

Steen, jeg synes du burde bruge tiden på noget andet end de ringeste konspirationsteorier. Der findes mange andre emner med mere kød på.

Og så lige en kommentar til det andet emne: Der findes mange bøsser som ikke betyder sig om muslimer. Så nej, ikke alle bøsser er venstreorienteret. Hvis I tror det, kender I måske ikke mange homoseksuelle?