22
aug
Seneste opdatering: 24/8-19 kl. 1053
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Twitter Se også leder Sverige är bombskadat

Sverige: Over 120 bomber i år

Fram till och och med juli i år inträffade det 120 sprängningar, en ökning med 45 procent

Det er en bombe hver halvanden dag (!) I det forgange døgn sprang to bomber. Hvor mange bomber skal der til, før man kalder det “krig?” Man skal nok ikke spørge en svensker, der ikke har erfaring af krig i fem-seks generationer, og derfor ikke kan kende en krig, der stirrer hen ind i øjnene.

Politiet skal ikke have noget klinket angående årsagen, men mon ikke mange politifolk spørger sig selv, om den svenske stat nu også er en arbejdsgiver, det er værd at arbejde for? At være svensk polis er et lavtlønnet  Sisyfos-job, og en stadig kamp imod politikernes masseimport af kriminelle fra verdens mest voldelige afkroge. Arbejdet bliver farligere og farligere, og succeskriteriet med det fortoner sig med hoben af uopklarede mord, voldtægter og bombeattentater.

Man kan i dagsläget egentligen bara spekulera om varför. Vi har en ökad problematik med kriminalitet och utanförskap, säger Petra Stenkula, utredningschef vid polisens Region syd, till DN.

Under hela förra året skedde totalt 157 sprängningar i landet. Tidigare år har polisen inte fört samlad statistik över sprängdåd. Däremot finns det siffror som visar att Nationellt forensiskt centrum gjorde mer än dubbelt så många sprängämnesundersökningar 2018 som 2013. Över 120 bombdåd i år – ökning med 45 procent, Sprängningarna upp med 45 procent. Enligt polisen beror detta på att tillgången är god på dynamit.

Se også To nye anholdelser efter eksplosion ved Skattestyrelsen og Nya bevis hittade i Malmö mot misstänkta i dansk sprängning.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
PelleTorstenMåsteHållaKjeftenNuDamnSwedesAnders Bosteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
DamnSwedes
Guest
DamnSwedes

Fuck Sweden and fuck the swedes. They have gone too far and now they can burn in hell. This is what they wanted, they have worked very hard to make this happen. So fuck Sweden. I hope the entire country goes up in flames, today, just get it over with.

Pelle
Guest
Pelle

A country does not go up in flames. Perhaps we need the flames to get the rotten part out. From the ashes the Vikings will rise once more, the strong ones that conquered Konstantinopel not the fat and lazy ones that had problems of finding Britain. But it might take a century or two, but the Swedish Viking will rise again, do not forget the Battle of Lund, 8000 Swedes against 14000 Danes. But first the flames must awaken us and drive us into battle against the…. well You know who.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Man kan måske forstå at MSM ikke længere skriver om bomber i Sverige, for de skulle i så fald ryde forsiden hver tredie dag! Men udviklingen er farlig, vi er allerede vandt til bomberne og ligesom når der sprænger bomber i Kabul så hæver vi ikke engang et øjenbryn længere.
Det er meget sikkert at der skal rigtigt meget til før MSM skriver om krig i Sverige, for hvis de adresserer tingenes rette sammenhæng, så indrømmer de samtidig egen svigt så det kommer ikke til at ske!

Torsten K
Guest
Torsten K

Det man tilsyneladende ikke rigtig begriber herinde i ekkokammeret er, at folk med fuldtidsarbejde sædvanligvis har så rygende travlt, at de ikke også har tid til at interessere sig nævneværdigt for bomber i Sverige, G5 fortrædeligheder, klima-engineering, uafvendelig demografi osv.

Men for personer, der ikke har noget videre at tage sig til, vokser fænomenerne fuldstændig ud af proportioner og ender let med at lægge beslag på al opmærksomhed.

Poul
Guest
Poul

Du har ret torsten, bomber er naturligvis kun et problem hvis man giver dem opmærksomhed, ligesom med skrigene fra de tusinder af piger og kvinder der bliver voldtaget af jeres “mangfoldighed” hvert år.
I “gode” mennesker er simpelthen de værste der findes.

Torsten K
Guest
Torsten K

“jeres “mangfoldighed” hvert år”
“I “gode” mennesker”

Fræk og flabet eller bare dum..?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeg tror “bare”, du er DÅM, Torsken!

Torsten K
Guest
Torsten K

@ Anders Bo:

Tro hvad du vil, men dum er jeg faktisk ikke. Derimod er jeg et misforstået geni, hvilket desværre har sin pris, når resten af verden generelt er befolket af middelmådigheder…

TorstenMåsteHållaKjeftenNu
Guest
TorstenMåsteHållaKjeftenNu

Ja bomber er kun et problem hvis man gir de oppmerksomhet. Samme med voldtekter, hvis vi bare ignorerer de tusenvis av unge jenter som misbrukes og utnyttes, så behøver vi ikke å tenke på det. Da kan vi dra på jobb og alt er bra. Dumbfuck! Jeg skulle ønske fænomenerne var ude af proportioner, det hadde vært flott. Desverre så er det motsatt, det er mye verre enn vi tror.