22
aug
Seneste opdatering: 24/8-19 kl. 1053
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Twitter Se ogsÄ leder Sverige Àr bombskadat

Sverige: Over 120 bomber i Ă„r

Fram till och och med juli i Är intrÀffade det 120 sprÀngningar, en ökning med 45 procent

Det er en bombe hver halvanden dag (!) I det forgange dĂžgn sprang to bomber. Hvor mange bomber skal der til, fĂžr man kalder det “krig?” Man skal nok ikke spĂžrge en svensker, der ikke har erfaring af krig i fem-seks generationer, og derfor ikke kan kende en krig, der stirrer hen ind i Ăžjnene.

Politiet skal ikke have noget klinket angÄende Ärsagen, men mon ikke mange politifolk spÞrger sig selv, om den svenske stat nu ogsÄ er en arbejdsgiver, det er vÊrd at arbejde for? At vÊre svensk polis er et lavtlÞnnet  Sisyfos-job, og en stadig kamp imod politikernes masseimport af kriminelle fra verdens mest voldelige afkroge. Arbejdet bliver farligere og farligere, og succeskriteriet med det fortoner sig med hoben af uopklarede mord, voldtÊgter og bombeattentater.

Man kan i dagslÀget egentligen bara spekulera om varför. Vi har en ökad problematik med kriminalitet och utanförskap, sÀger Petra Stenkula, utredningschef vid polisens Region syd, till DN.

Under hela förra Ă„ret skedde totalt 157 sprĂ€ngningar i landet. Tidigare Ă„r har polisen inte fört samlad statistik över sprĂ€ngdĂ„d. DĂ€remot finns det siffror som visar att Nationellt forensiskt centrum gjorde mer Ă€n dubbelt sĂ„ mĂ„nga sprĂ€ngĂ€mnesundersökningar 2018 som 2013. Över 120 bombdĂ„d i Ă„r – ökning med 45 procent, SprĂ€ngningarna upp med 45 procent. Enligt polisen beror detta pĂ„ att tillgĂ„ngen Ă€r god pĂ„ dynamit.

Se ogsÄ To nye anholdelser efter eksplosion ved Skattestyrelsen og Nya bevis hittade i Malmö mot misstÀnkta i dansk sprÀngning.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
DamnSwedes
DamnSwedes
4 years ago

Fuck Sweden and fuck the swedes. They have gone too far and now they can burn in hell. This is what they wanted, they have worked very hard to make this happen. So fuck Sweden. I hope the entire country goes up in flames, today, just get it over with.

Pelle
Pelle
4 years ago
Reply to  DamnSwedes

A country does not go up in flames. Perhaps we need the flames to get the rotten part out. From the ashes the Vikings will rise once more, the strong ones that conquered Konstantinopel not the fat and lazy ones that had problems of finding Britain. But it might take a century or two, but the Swedish Viking will rise again, do not forget the Battle of Lund, 8000 Swedes against 14000 Danes. But first the flames must awaken us and drive us into battle against the…. well You know who.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Man kan mÄske forstÄ at MSM ikke lÊngere skriver om bomber i Sverige, for de skulle i sÄ fald ryde forsiden hver tredie dag! Men udviklingen er farlig, vi er allerede vandt til bomberne og ligesom nÄr der sprÊnger bomber i Kabul sÄ hÊver vi ikke engang et Þjenbryn lÊngere.
Det er meget sikkert at der skal rigtigt meget til fÞr MSM skriver om krig i Sverige, for hvis de adresserer tingenes rette sammenhÊng, sÄ indrÞmmer de samtidig egen svigt sÄ det kommer ikke til at ske!

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Det man tilsyneladende ikke rigtig begriber herinde i ekkokammeret er, at folk med fuldtidsarbejde sÊdvanligvis har sÄ rygende travlt, at de ikke ogsÄ har tid til at interessere sig nÊvnevÊrdigt for bomber i Sverige, G5 fortrÊdeligheder, klima-engineering, uafvendelig demografi osv.

Men for personer, der ikke har noget videre at tage sig til, vokser fÊnomenerne fuldstÊndig ud af proportioner og ender let med at lÊgge beslag pÄ al opmÊrksomhed.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  Torsten K

Du har ret torsten, bomber er naturligvis kun et problem hvis man giver dem opmĂŠrksomhed, ligesom med skrigene fra de tusinder af piger og kvinder der bliver voldtaget af jeres “mangfoldighed” hvert Ă„r.
I “gode” mennesker er simpelthen de vérste der findes.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Poul

“jeres “mangfoldighed” hvert Ă„r”
“I “gode” mennesker”

FrĂŠk og flabet eller bare dum..?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg tror “bare”, du er DÅM, Torsken!

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Anders Bo

@ Anders Bo:

Tro hvad du vil, men dum er jeg faktisk ikke. Derimod er jeg et misforstĂ„et geni, hvilket desvĂŠrre har sin pris, nĂ„r resten af verden generelt er befolket af middelmĂ„digheder…

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  steen

“Det har i al beskedenhed vĂŠret det, jeg har forsĂžgt at forebygge”

Fint nok, at du har forsÞgt at forebygge. Problemet er bare, at budskabet kun nÄr ud til en meget snÊver personkreds, som i Þvrigt overhovedet ikke behÞver forebyggelse, eftersom de lÊnge har ment sig i stand til at gennemskue virkeligheden.

Du mÄ finde en mÄde at nu ud til familien Danmark pÄ. Det er dér slaget skal fÞres, ikke i kommentarsporene pÄ de alternative medier.

TorstenMĂ„steHĂ„llaKjeftenNu
TorstenMĂ„steHĂ„llaKjeftenNu
4 years ago
Reply to  Torsten K

Ja bomber er kun et problem hvis man gir de oppmerksomhet. Samme med voldtekter, hvis vi bare ignorerer de tusenvis av unge jenter som misbrukes og utnyttes, sÄ behÞver vi ikke Ä tenke pÄ det. Da kan vi dra pÄ jobb og alt er bra. Dumbfuck! Jeg skulle Þnske fÊnomenerne var ude af proportioner, det hadde vÊrt flott. Desverre sÄ er det motsatt, det er mye verre enn vi tror.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x