27
sep
Seneste opdatering: 29/9-19 kl. 0452
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Udtrykket er Hans Magnus Enzensbergers fra bogen ”Med udsigt til borgerkrigen.” Kasper Støvring skrev en kronik om den i Jyllands Posten for næsten præcis ti år siden på dagen (!) Vigtige erkendelser tager årtier, og vokser i mellemtiden til katastrofer.

Emnet er et absolut tabu i Tyskland. Islam, der ifølge kansler Merkel tilhører Tyskland, truer vores land. Bestsellerforfatteren og den tidligere politibetjent Stefan Schubert giver i sin bog Sicherheitsrisiko Islam: Kriminalität, Gewalt und Terror: Wie der Islam unser Land bedroht et nøjagtigt billede af den. Bogen er naturligvis fuldstændigt fortiet af den tyske mainstream presse, tyskerne kunne jo blive foruroligede. Jeg læste bogen og talte med forfatteren. Stefan Schubert: Molekularer Bürgerkrieg kommt

Et mere fyldigt interview med Schubert er her: Stefan Schubert: Sicherheitsrisiko Islam og et endnu længere her COMPACT-Interview mit Stefan Schubert. Endelig et halvanden time langt: Stefan Schubert “Die Destabilisierung Deutschlands.”

The Madness of Crowds: Gender, Race and Identity 

Douglas Murray taler med Greg Gutfeld om sin nye bog


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

De mest rabiate jihadister i islam betegnes passende ‘islamøber’, idét de i kristne lande agerer præcis som amøber, der er molekylære éncellede organismer med en simpel livscyklus. De tonser fremad i én retning indtil de banker ind i en mur (af vestlig modstand) – derefter skifter de i anden retning og tonser mod den næste mur og så fremdeles. Det er den molekylære borgerkrig. Islamøberne trives bedst med celledeling. Hvis de nemlig indfanges efter at have ramt den næste mur, ender de undertiden bag en fængselsmur. Her vil de helst dele celle med andre islamøber.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

STENATTACKEN MOT ÄLDRE

Pensionärer kallades hora efter bingoträff: “Vill hem tryggt”
2:20 min

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=7310028

PRO:s medlemmar blev under torsdagseftermiddagen påhoppade av barn som ropade skällsord och kastade sten mot dem. Barnen stod utanför PRO:s bingolokal på Kronogården i Trollhättan.

[ der skal findes en video af episoden på visse sociale medier – jeg prøver at finde den 😉]

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

“Kulturberigelse” mod ældre svenskere i Kronegården i Trollhättan

https://nyheteridag.se/video-pensionarer-utsatta-for-stenkastning-av-barngang-i-trollhattan/

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Herregud – de stenkastende unger øver sig bare i at praktisere deres religions svinegamle kulturelle øvelser; stening af de “seksuelt frie”. De belæres allerede som små om, at GUD altid bestemmer hvor hannernes ynglepind bør befinde sig. Folk kontrolleres bedst ved at kontrollere deres seksualitet. Den mest interessant pirrende magt i verden, er den som kontrollerer folks seksualitet. Det ved både imamer, mullaher, rabbier, præster, biskopper og paver; med andres sex som deres skjulte yndlingsperversion.

Filuren
Guest
Filuren

Føljeton: Svindleren Stein indgår lukrativt forlig med Skats fagdirektør Steen Bechmann Jacobsen.

Stein, Steen og endnu en Mann… Hvorfor fanden er der ikke nogen der skal i fængsel?

I 2016 legede Steen Bechmann, daværende chefanklager i Bagmandspolitiet, nazijæger for en israelsk organisation der ønskede en 91-årig dansk mand retsforfulgt.

Steen hjælper Stein. Stein hjælper Steen. Jødemafiaen slår til igen.

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-09-26-bagmaendene-gik-til-ekstremer-for-at-skjule-sig-men-et-tip-aendrede-alt

https://www.timesofisrael.com/denmark-ends-probe-into-dane-over-wwii-murder-of-jews/