9
okt
Seneste opdatering: 9/10-19 kl. 2150
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Boatload of 18 Algerian migrants lands on a Spanish beach before they run past shocked sunbathers while cheering and shouting ‘We are in Spain’.


Erdogans hellige fodboldkrig

af Henrik M. Jensen

Tyrkernes despotiske fĂžrer kĂŠmper pĂ„ mange fronter. Mod kurderne, mod Israel, mod kristne, mod Nato, mod europĂŠerne, som han afpresser med “penge for flygtninge”, og mod sin egen opposition, der bliver stadig stĂŠrkere. Og nu har Erdogan Ă„bnet en ny front.

Tro mod sin islamistiske ideologi har han ladet sit politi gÄ lÞs pÄ tyske fodboldtilhÊngere, der i sidste uge var i Istanbul for at stÞtte Borussia Mönchengladbach i Europaliga-kampen mod Basaksehir FK, der ogsÄ er kendt som Erdogans yndlingsklub.

“This is Christian!”

Inde pĂ„ tilskuerpladserne angreb politiet de tyske tilskuere og konfiskerede deres medbragte flag under rĂ„bet: “This is Christian!”. Begrundelsen var, at flagene viste byen Gladbachs skytshelgen Sankt Vitus samt et kors og en bispestav!

Mönchengladbachs manager Max Eberl var rasende: “At sĂ„dan noget kan foregĂ„ i Europa er ufatteligt.”

OgsĂ„ fra politisk hold kom der reaktioner fra bl.a.. det liberale FDP’s udenrigsekspert, Grev Alexander Lamsdorff: “Det kan ikke ikke passe – vi bygger moskeer i Tyskland, og sĂ„ kan tyske fans ikke vise deres flag i Tyrkiet. I Tyskland flages der med tyrkiske flag med islamiske halvmĂ„ner – skal vi forbyde det?”

EuropĂŠerne tror, at islam er en tolerant og upolitisk ideologi

Til fodboldmanageren er blot at sige: Et enkelt blik pÄ kortet viser, at Istanbul ikke ligger i Europa. Og til den liberale politiker: Ja! Lad os forbyde islamiske symboler i det offentlige rum.

Selve kampen endte 1-1 pĂ„ to selvmĂ„l: Ét af den klodsede Erdogan og Ă©t af europĂŠerne, der tror, at islam er en tolerant og upolitisk ideologi.

TĂŒrkische Polizei kassiert Gladbach-Fahnen aus religiösen GrĂŒnden – Özdemir fordert Konsequenzen og „Ankara muss zur Rechenschaft gezogen werden“

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

I muslimske lande skal alle tilpasse sig Sharia loven og muslimsk kultur. I ikke-muslimske lande skal alle tilpasse sig Sharia loven og muslimsk kultur. Ud over dette, kan dhimmierne i ikke-muslimske lande nyde fuld frihed, sĂ„ lĂŠnge denne frihed ikke bruges islamofobisk. Islam bestemmer hvad som er islamofobisk – og det er ubetydelige smĂ„ting som renter, kirker, Treenigheden, kristne kors, bĂžnner, bacon, flĂŠskesteg, sprut, sang & musik, portrĂŠtter, demokrati, civile retssystemer og offentlig nĂžgenhed. Hvor svĂŠrt kan det vĂŠre.-)

Den NervĂžse
Den NervĂžse
1 year ago

Hvis ikke vi forstÄr at stoppe flygtningestrÞmmen over middelhavet, sÄ dÞr vores kultur.
Vi har styrkerne, vi har teknologien, vi har flÄden, men hvad nytter det hvis vi mangler viljen til at bruge hvad vi har!
EU vi stille med 10.000 mand i 2027, det er det endegyldige bevis for mangel pÄ vilje! Alt alt for lidt alt alt for sent. Vi mÄ forlade EU og selv stÄ for vores sikkerhed!

lyserĂžd elefant
lyserĂžd elefant
1 year ago
Reply to  Den NervĂžse

Hvem har viljen; hvor mon den findes?

‘Som en bĂŠk er kongens hjerte i Herrens hĂ„nd,

han leder det hen, hvor han vil.’

Men

‘At skaffe sig skatte ved lþgnagtig tunge

er en luftig tomhed for dem, der iler mod dþden.’

For

‘Visdommen bygger sit hus,

dumheden river det ned med egne hénder.’

Tilbage er blot at erkende,

‘At frygte Herren er begyndelsen til visdom,

enhver, der gĂžr det, bliver sĂ„re klog.’

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Den NervĂžse

Den hĂŠr, som EU vil stille, skal bruges imod de ulydige og utaknemmelige europĂŠiske folk.

Minucius
Minucius
1 year ago

“Ja! Lad os forbyde islamiske symboler i det offentlige rum.” Og samtidig lade mĂ„ske en lille million muslimer blive boende til tid og evighed? Det lyder som noget DF og StĂžjberg kunne finde pĂ„ at rĂžre sammen, som den seneste “stramning” vedtaget i kĂŠlderen pĂ„ Cafe Molbo. Ja, undskyld, men det gĂžr det sgu. Kalif Erdogan er os islamofobers vĂ„deste drĂžm! Mere magt til ham, tak! Han drĂžmmer store drĂžmme om en tyrkisk-ledet islamisk union eller fĂžderation. Et islamisk alternativ til EU og USA. Kun et sĂ„dan monstrum kan redde os! Uden en islamisk magtblok til at udfordre Vesten, ved… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Minucius

Den vestlige kapital-magtklasse og de forudseende politikere, som helst vil undgĂ„ at blive stillet for en folkedomstol eller en sharia-domstol, har for for lĂŠngst oprettet deres egne luxusflygtningelejre for eliten. Det sker i Paraguay og omegn – tyske nazister har beredt vejen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

SÄ nogen her den stÊrkt skÊvvredne debat om den kritiske australske TV-dokumentar om Danmark i Aftenshowet pÄ DR 1 her onsdag aften?

Med Ritt Bjerregaard ( bor hun mon i DR-byen? ), Bubber, Ditte Hansen og en fuldstĂŠndigt virkelighedsfjern kommunikationskonsulent og ( stĂŠrkt venstreorienteret? ) forhenvĂŠrende reklamemand ved navn Sune Bang.

https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet-9/aftenshowet-11/aftenshowet-2019-10-09

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

LIVE: Skyderi i tysk by – meldinger om flere dĂžde

https://www.bt.dk/udland/live-skyderi-i-tysk-by-meldinger-om-flere-doede

To personer meldes drĂŠbt i nĂŠrheden af en synagoge i den Ăžsttyske by Halle. Politiet er i gang med en stor menneskejagt efter en eller flere gerningspersoner, som skal vĂŠre flygtet i bil fra stedet. FĂžlg vores livedĂŠkning herunder.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

NĂ„r tyrken sparker til kurden, slipper sidstnĂŠvnte ISykopaterne lĂžs. De 36 danske ISpinde kan forhindres i at rejse til DK: Send Bo Lidegaard ned til ISkiderikkerne i Syrien. Her skal han belĂŠre dem om demokratiets underfundigheder og om civilisationens triumf over religionen. De fĂ„r ogsĂ„ information om hvordan man bliver gode sociale klienter i Danmark og om hvorledes en betydelig del af deres skatteindbetalinger overfĂžres til et godt menneskevarmt formĂ„l – nemlig at hente endnu flere af den islamiske variant af dyreverdenen til det uerobrede Danmark. Efter Lidegaards ulidelige besserwizzer eventyr vil de fleste af ISlagterne forhĂ„bentlig vĂŠre sĂ„ overvĂŠldet… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Ja, hvad konsekvensen ved islam er, har vores perler – i ordets faktiske forstand – i Folketinget lige presset over-landssvigeren til at forholde sig til. Damn it, SK ikke kom ind sĂ„ de sammen kunne have presset udyret op i en krog:

https://www.youtube.com/watch?v=spoIfTKabzY&t=60s