9
okt
Seneste opdatering: 9/10-19 kl. 2150
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Boatload of 18 Algerian migrants lands on a Spanish beach before they run past shocked sunbathers while cheering and shouting ‘We are in Spain’.


Erdogans hellige fodboldkrig

af Henrik M. Jensen

Tyrkernes despotiske fører kæmper på mange fronter. Mod kurderne, mod Israel, mod kristne, mod Nato, mod europæerne, som han afpresser med “penge for flygtninge”, og mod sin egen opposition, der bliver stadig stærkere. Og nu har Erdogan åbnet en ny front.

Tro mod sin islamistiske ideologi har han ladet sit politi gå løs på tyske fodboldtilhængere, der i sidste uge var i Istanbul for at støtte Borussia Mönchengladbach i Europaliga-kampen mod Basaksehir FK, der også er kendt som Erdogans yndlingsklub.

“This is Christian!”

Inde på tilskuerpladserne angreb politiet de tyske tilskuere og konfiskerede deres medbragte flag under råbet: “This is Christian!”. Begrundelsen var, at flagene viste byen Gladbachs skytshelgen Sankt Vitus samt et kors og en bispestav!

Mönchengladbachs manager Max Eberl var rasende: “At sådan noget kan foregå i Europa er ufatteligt.”

Også fra politisk hold kom der reaktioner fra bl.a.. det liberale FDP’s udenrigsekspert, Grev Alexander Lamsdorff: “Det kan ikke ikke passe – vi bygger moskeer i Tyskland, og så kan tyske fans ikke vise deres flag i Tyrkiet. I Tyskland flages der med tyrkiske flag med islamiske halvmåner – skal vi forbyde det?”

Europæerne tror, at islam er en tolerant og upolitisk ideologi

Til fodboldmanageren er blot at sige: Et enkelt blik på kortet viser, at Istanbul ikke ligger i Europa. Og til den liberale politiker: Ja! Lad os forbyde islamiske symboler i det offentlige rum.

Selve kampen endte 1-1 på to selvmål: Ét af den klodsede Erdogan og ét af europæerne, der tror, at islam er en tolerant og upolitisk ideologi.

Türkische Polizei kassiert Gladbach-Fahnen aus religiösen Gründen – Özdemir fordert Konsequenzen og „Ankara muss zur Rechenschaft gezogen werden“

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

I muslimske lande skal alle tilpasse sig Sharia loven og muslimsk kultur. I ikke-muslimske lande skal alle tilpasse sig Sharia loven og muslimsk kultur. Ud over dette, kan dhimmierne i ikke-muslimske lande nyde fuld frihed, så længe denne frihed ikke bruges islamofobisk. Islam bestemmer hvad som er islamofobisk – og det er ubetydelige småting som renter, kirker, Treenigheden, kristne kors, bønner, bacon, flæskesteg, sprut, sang & musik, portrætter, demokrati, civile retssystemer og offentlig nøgenhed. Hvor svært kan det være.-)

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Hvis ikke vi forstår at stoppe flygtningestrømmen over middelhavet, så dør vores kultur.
Vi har styrkerne, vi har teknologien, vi har flåden, men hvad nytter det hvis vi mangler viljen til at bruge hvad vi har!
EU vi stille med 10.000 mand i 2027, det er det endegyldige bevis for mangel på vilje! Alt alt for lidt alt alt for sent. Vi må forlade EU og selv stå for vores sikkerhed!

lyserød elefant
lyserød elefant
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Hvem har viljen; hvor mon den findes?

‘Som en bæk er kongens hjerte i Herrens hånd,

han leder det hen, hvor han vil.’

Men

‘At skaffe sig skatte ved løgnagtig tunge

er en luftig tomhed for dem, der iler mod døden.’

For

‘Visdommen bygger sit hus,

dumheden river det ned med egne hænder.’

Tilbage er blot at erkende,

‘At frygte Herren er begyndelsen til visdom,

enhver, der gør det, bliver såre klog.’

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Den hær, som EU vil stille, skal bruges imod de ulydige og utaknemmelige europæiske folk.

Minucius
Minucius
2 years ago

“Ja! Lad os forbyde islamiske symboler i det offentlige rum.” Og samtidig lade måske en lille million muslimer blive boende til tid og evighed? Det lyder som noget DF og Støjberg kunne finde på at røre sammen, som den seneste “stramning” vedtaget i kælderen på Cafe Molbo. Ja, undskyld, men det gør det sgu. Kalif Erdogan er os islamofobers vådeste drøm! Mere magt til ham, tak! Han drømmer store drømme om en tyrkisk-ledet islamisk union eller føderation. Et islamisk alternativ til EU og USA. Kun et sådan monstrum kan redde os! Uden en islamisk magtblok til at udfordre Vesten, ved… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Minucius

Den vestlige kapital-magtklasse og de forudseende politikere, som helst vil undgå at blive stillet for en folkedomstol eller en sharia-domstol, har for for længst oprettet deres egne luxusflygtningelejre for eliten. Det sker i Paraguay og omegn – tyske nazister har beredt vejen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Så nogen her den stærkt skævvredne debat om den kritiske australske TV-dokumentar om Danmark i Aftenshowet på DR 1 her onsdag aften?

Med Ritt Bjerregaard ( bor hun mon i DR-byen? ), Bubber, Ditte Hansen og en fuldstændigt virkelighedsfjern kommunikationskonsulent og ( stærkt venstreorienteret? ) forhenværende reklamemand ved navn Sune Bang.

https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet-9/aftenshowet-11/aftenshowet-2019-10-09

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

LIVE: Skyderi i tysk by – meldinger om flere døde

https://www.bt.dk/udland/live-skyderi-i-tysk-by-meldinger-om-flere-doede

To personer meldes dræbt i nærheden af en synagoge i den østtyske by Halle. Politiet er i gang med en stor menneskejagt efter en eller flere gerningspersoner, som skal være flygtet i bil fra stedet. Følg vores livedækning herunder.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Når tyrken sparker til kurden, slipper sidstnævnte ISykopaterne løs. De 36 danske ISpinde kan forhindres i at rejse til DK: Send Bo Lidegaard ned til ISkiderikkerne i Syrien. Her skal han belære dem om demokratiets underfundigheder og om civilisationens triumf over religionen. De får også information om hvordan man bliver gode sociale klienter i Danmark og om hvorledes en betydelig del af deres skatteindbetalinger overføres til et godt menneskevarmt formål – nemlig at hente endnu flere af den islamiske variant af dyreverdenen til det uerobrede Danmark. Efter Lidegaards ulidelige besserwizzer eventyr vil de fleste af ISlagterne forhåbentlig være så overvældet… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Ja, hvad konsekvensen ved islam er, har vores perler – i ordets faktiske forstand – i Folketinget lige presset over-landssvigeren til at forholde sig til. Damn it, SK ikke kom ind så de sammen kunne have presset udyret op i en krog:

https://www.youtube.com/watch?v=spoIfTKabzY&t=60s