19
okt
Seneste opdatering: 21/10-19 kl. 2148
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Barbarernes tid.  Sverige og Frankrig konkurrerer i alvorlig fremtid

Obertone har udgivet anden del af sin bog Guerilla. Den hedder Guerilla – tome 2 Le temps des barbares. Jeg har tidligere omtalt ham i 2013 og 2017: Frankrig – A Clockwork Orange og Guérilla – dagen när allt sattes i brand.

Neden under den galliske retorik kan man ikke undgå at fornemme, at det er særdeles alvorligt i Frankrig, og at det går den forkerte vej. 60 forhindrede, muslimske terrorangreb de sidste fem år foruden de mange, der  lykkedes og kostede hundredevis af menneskeliv.

“Der sker intet i Sverige, før pengene slipper op.”

Sverige og Frankrig konkurrerer i alvorlig fremtid. Jeg ser i nærbillede med en vis tilfredshed, at Sverige undergår den besværlige metamorfose, at blive et land for voksne mennesker. Det vil koste dyrt i selvovervindelse, og det vil sende drømmen om matriarkatet i graven, men det er en meget almen menneskelig skæbne. Hør om Sverige – et land hvor pengene slipper op as we speak.

For 15 år siden sad jeg på en cafe med en svenskkyndig, dansk journalist (der er ikke mange af dem) og mærkede mig hendes ord: “Der sker intet i Sverige, før pengene slipper op.” Hvilken enkel sandhed, indser jeg idag, så enkel at jeg var ved at overse den. Hør eventuelt Markus och Malcom Förrevolutionär situation – del 1 og 2 og Staten har lämnat kommunerna i sticket.

Bilyana Martinovski interviewet om sin anholdelse på Arlanda

Professor Bilyana Martinovski, der forelæste i Trykkefrihedsselskabet forleden, en video You Tube har fjernet, blev onsdag aften anholdt i Arlanda Lufthavn, kropsvisiteret, fik taget DNA-prøve og afhørt midt om natten for “ærekrænkelse ved bagvaskelse” af Kajsa Klein fra angivernetværket #Jagärhär, som har fået hende fyret fra Stockholms Universitet og berufsverbotet fra alle universiteter i Sverige. Læs Aia Foghs artikel fra i dag Sådan gør man den krænkede til skurk og skurken til offer.

“Nazism did not begin with the gas chambers but with the abolition of freedom of thought and speech.”What we see in Sweden is a leftist regime which uses all Nazi & fascist methods but labels its victims ‘Nazis’/ ‘fascists’ in order to motivate its repression. Actions vs. words. Professor Martinovski på Twitter.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peerpede
peerpede
1 year ago

Det sidste tog, den sidste bus har gået for længe siden. Jeg kan ikke mere tage bussen fra min lille by til den noget større by, de tager ikke mod penge, kontanter mere, det lokale kort der kunne fyldes efter behov, er sløjfet, så nu er jeg strandet på landet og jeg kan sgu ikke gå 30 kilometer hver vej mere. Det næste bliver vel at nogen flytter mig fra min treværelse lejlighed til en etværelses, for at give plads til nogen afrikansk eller arabisk familie. I min opgang er der 9 lejligheder, tre etværelses, tre toværelses og tre treværelses… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  peerpede

Det var godt nok sørgeligt at høre. Men den offentlige transport er efterhånden også så miserabel og fyldt op med kulturberigere, både bag rat og på passagersæderne, at det er med livet som indsats, at du bruger den. Hvad med en elscooter? De ser da i det mindste ud til at hygge sig bag rattet i tørvejr 🙂

peerpede
peerpede
1 year ago
Reply to  steen

Det er sgu for sent efterhånden Steen, jeg har mere end jeg kan bære med mig.
Faktisk holder visse af de busser jeg ikke kan rejse med, men betaler til gennem skatten, flere gange daglig udenfor min bolig og et antal gange har jeg set at chaufføren har holdt bøn, enten på et sæde eller på en lille medbragt måtte.
Jeg vil lige advare alle mod at køre med bus eller tog, under månegudens Ramadan-faste, hvor der ikke må indtages hverken mad eller drikke, fra sol op til sol ned.

Cirkeline
Cirkeline
1 year ago
Reply to  peerpede

Vi kan alligevel ikke tage noget med herfra. Hvad m at sælge dine ting, pakke en kuffert og tage bus tilbage til Danmark? Bor du langt oppe i Sverige? Kan nogen komme og hjælpe dig?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Cirkeline

Hvad er der at komme “tilbage” til i Danmark, Cirkeline?

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  peerpede

Jeg var slet ikke klar over du sad i Sverige. Jøsses! Mangler du penge til en flytning? Lav en indsamling. Jeg giver gerne en solid skærv. Ingen danskere med det rette sindelag skal sidde som fanger i Sverige.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  peerpede

Der går rygter om, at man i Sverige vil indføre en hel ny tvungen hilsen. I stedet for at sige det normale “Hallå”, skal man nu sige “Allah Heil”. Det minder om et eller andet – hvad kunne det være?

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Det bliver ikke for sent at handle, det er for sent at handle! Frankrig, Nederland, Sverige og Belgien er tabt, Storbritanien, Tyskland, Østrig, Schweiz, Norge og Danmark kan stadig redes, hvis der sadles brutalt om, men det er der ikke mange tegn på! Italien, Spanien og Grækenland har ikke helt så mange, de er modtagerlande, men sender migranterne videre, problemerne i de lande er den utrolige lave fødselsrate. Kun Irland, Finland og Portugal har stadig så få at der er uden betydning, det har så fået Portugal til at bede om flere, naiviteten kender åbenbart ingen grænser. Hele Østeuropa kæmper… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  steen

Demografi går meget hurtigt, så jeg er langt fra sikker på at vi kommer til at vente så længe på et svensk sammenbrud!
MHT. Frankrig kan man godt argumenterer for at sammenbruddet allerede er her, landet var i lang tid i undtagelsestilstand og da en globalistisk kulturradikal regering ikke kunne accepterer at der var permanent undtagelsestilstand, ophævede man såmænd undtagelsestilstanden til lov. Så let så enkelt!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  steen

2035 er IKKE “anden halvdel…”!

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Hele problemet skyldes at naive og ubegavede politikere tror man kan fordele sig ud af problemet!

Problemet skyldes naive og ubegavede vælgere, der tror man kan stemme sig ud af miseren.

Ole Madsen
Ole Madsen
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Kære Felix, du har ikke helt ret. Vælgerne i Storbritannien stemte for Brexit, men hvad hjalp det, når politikerne er ligeglade med valgresultatet.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Uden ubegavede vælgere ingen ubegavede politikere. Man kan engang imellem være i tvivl om folk har gået i skole! Eller måske netop, de har stiftet bekendtskab men en af de 80% af lærerne, der stemmer rødt oven i købet mørkerødt!

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

10.000 grænsevagter er rigeligt, Nerve!

Elektronik og droner med, kan udrette MEGET! 😈

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Anders Bo

10.000 er intet, og det i særdeleshed ikke hvis man ikke har viljen til at bruge hverken dem elle droner.
Der er ca. 3800km fra Gibraltar til Libanon og et utal af øer og bugter store som små, hvad den samlede kystlinie udgør kan man kun gisne om, men den er lang meget lang.

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Man bliver nød, til at bombe skibene!!!

(dén havde givet “ferie” på fæcesbog)

Charles
Charles
1 year ago

“Der sker heller intet i Danmark, før pengene slipper op.”

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Charles

Fra Djævelens Ordbog:

“Globalisering” = Overførsel af penge og velfærd fra nationalstaternes proletarer direkte til alverdens muslimske proletarer.

“Samfundskagedeling” = Eliten tager den øverste bedste del med flødeskumm, nederste hårde bundlag deles mellem invaderende muslimer og hjemmeblevne muslimer. Nationalstaterne proletarer får krummerne.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
1 year ago

Det er selvmord. Alle multikuturelle stater vil på et tidspunkt bryde sammen, som det skete i jugoslavien, især når andelen af tilvandrede bliver så stor, at den udfordrer de værdier og den homogenitet, som binder et lands befolkning sammen.

lyserød elefant
lyserød elefant
1 year ago

Løftet til Israel, efterkommer af Abraham ‘»Se på himlen, og tæl stjernerne, hvis du kan.« Og han sagde: »Så mange skal dine efterkommere blive.«’ Til Ismael, efterkommer af Abraham ‘Herrens engel sagde til hende: »Jeg vil gøre dine efterkommere så talrige, at de ikke kan tælles.«’ Og Gud Fader, den Almægtige, lod det ske ‘Tallet på Jakobs efterkommere var i alt halvfjerds. Josef var allerede i Egypten.’ ‘…israelitterne var frugtbare; det vrimlede med dem, og de blev mange; de blev uhyre talrige, så landet blev fuldt af dem.’ ‘»Det israelitiske folk er større og talrigere end vi. Lad os nu… Read more »

Bjarne
Bjarne
1 year ago

Ja fordi jøder og muslimer er rigtigt gode venner, det har vi set talrige eksempler på i nyere tid. Det er stensikkert, når muslimerne har kontrollen, så vil Israel få lov at eksistere i fred og ro.

Her kan man se hvor gode venner de er:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Israel

Nå nej tilbage til virkeligheden. Muslimer tror på at alle jøder skal slås ihjel, det er Allah’s vilje.

I. D. I. O. T.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

I det, der ligner totalt mørke, bliver der pludselig tændt uventede lys. Måske er der flere unge svenskere som hende i linket, der blot skal komme ordentlig ud af deres puppe, så vingerne kan folde sig ud og tørre, og de kan flyve op i lyset. Alle mine “fordomme” blev ellers sat på speed, da jeg så den ring i næsen. Jeg bliver forlegen på de menneskers vegne, der har udstyret sig selv med sådan én. Hver gang jeg ser en homo sapiens med en ring i næsen tænker jeg: “Hallo idiot. Du ligner de, meget lidt, reflekterende dyr, som… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Santor
Santor
1 year ago

Jeg bemærkede en mærkelig ting ved anholdelsen af Bilyana Martinovski. Politiet tog en DNA-prøve?

Hvorfor det. Det giver ingen mening, medmindre alle anholdte får taget en DNA-prøve og det tror jeg ikke de gør.

BTW. Fik du, Steen, ikke også taget en DNA-prøve da det Danske politi raided dit hjem?

Bjørn
Bjørn
1 year ago

###OPRÅB TIL DANSKERE###
###FJENDEN ER I LANDET###

Spred dette, så alle fremmede fjender og landsforrædere i denne artikel kan blive identifceret:
http://www.uriasposten.net/archives/105115

Glem ikke at Konfront åbenlyst opfordrer og bruger vold
ibb.co/b3ZdkHW
ibb.co/JHpdDXB

Skriv i kommentarsporet eller til twitter.com/uriasposten

Listen af identificerede fremmede fjender og landsforrædere:
Simon Bünger
Matters Bwalya Sørensen
Susanne Dahl
Anders Christtreu
Sonny ‘Rebel
Dan Vidar Berg
Maya Tekeli
Aleksander Klug

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Spencer med flere:
http://bit.ly/35OcIJa