21
okt
Seneste opdatering: 22/10-19 kl. 0127
47 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mandag Morgen og You Gov: 40 procent – Indvandrere uden arbejde bør udvises

Enhver dansk politiker der ikke bliver bekymret nu, er for inkompetent til at sidde i et parlament. Dette gælder tilsyneladende de Radikale og hele Venstrefløjen. Undersøgelsen antyder, at deres egenhændigt skabte indvandrerproblemer gennem 36 år har kurs mod deres egen gadedør.

Islam er en herrefolksideologi

Håber den tænkende del af Folketinget at de dør eller pensioneres inden de personligt får ansvaret for dette? Bevares, det er ikke lige op over, men hold øje med Sverige, hvis I vil vide, hvordan det bliver at være ansvarliggjort politiker. I kan endnu nå at få et job i Dansk Erhverv eller Landbrug & Fødevarer.

Kritikerne af denne  undersøgelse begår én indledende, for os alle fatal brøler: De regner islam som en religion, men det er en fascistoid ideologi, der sejler under bekvemmelighedsflag. Det er også den enkle grund til, at jo mere troende muslimer bliver, desto mere voldelige bliver de – som eneste religion, som en stor tysk undersøgelse har vist.

Islam er en herrefolksideologi, og vesteuropæiske politikere har masseimporteret den. Ikke fordi, de elsker islam, men fordi EU og FN har presset dem, og nu er de fanget mellem pest og kolera. Alle vi andre er blevet  gidsler for deres uvidenhed og fejhed, og nu  er skriften der på væggen for dem. Konflikten er grundlagt, den er reel, og nu sidder politikerne med aben.

Vil de forebygge det, der endnu er muligt, eller vil de gå ned med deres selvskabte problemer og påkalde sig alles had? Hvad man naturligvis må frygte er, at den ene ekstremisme slår direkte over i den anden, og begge vil være 100 procent politikerskabte.

Den politiske elite har sat en lavine i gang

Et bemærkelsesværdigt stort antal danskere erklærer sig enige i det synspunkt, at muslimske indvandrere skal ud af Danmark. Næsten fire af ti danskere vil også sende indvandrere ud af landet, hvis ikke de har et arbejde. Den nye undersøgelse ryster førende eksperter og placerer en del af ansvaret hos den politiske elite. Unge og ældre ser også meget forskelligt på, hvad indvandringen betyder.

”Det er mildest talt temmelig skræmmende, uanset hvordan man tolker det. Udsmidning af muslimer strider jo mod religionsfriheden i Grundloven. At så mange alligevel erklærer sig enige i holdninger, som vi normalt har betragtet som utilstedelige, tyder på et forfald i demokratiske værdier, som man næsten kun kan bebrejde den politiske elite. Den har måske sat en lavine i gang, som kan være svær at stoppe,” siger Jørgen Goul Andersen. Mandag Morgen Hver fjerde dansker: Muslimer skal ud af Danmark

Se kommentar: Hvis du inviterer islam ind, bliver du selv nødt til at tro. Uhrskov skriver om den opsigtsvækkende undersøgelse: 28 pct. af befolkningen i Danmark er helt eller delvist enige i, at muslimske indvandrere bør sendes ud af landet.

Danskernes bekymring for indvandring har aldrig været højere. Dette blev ikke just afspejlet i det seneste Folketingsvalg, men muligvis mener danskerne ikke længere at demokratiet er værktøjet imod bortgivningen af deres land.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

47
Deltag i debatten...

avatar
18 Comment threads
29 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
Bjarnelyserød elefantAnders BoHipNielsen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders
Guest
Anders

“Udsmidning af muslimer strider jo mod religionsfriheden i Grundloven.”
– Ingen havde vel den islamiske kætter-religion i tankerne, da Grundloven blev udformet.
INGEN havde dengang forestille sig, at Danmark skulle tvangsfyldes med muslimske tabere, i så massivt et omfang – på bekostning af den danske befolkning.
De indvandringsliderlige politikere kommer til at se sig over skulderen i dette liv og det næste.

Poul
Guest
Poul

Efter hvem, danskere der brokker sig anonymt på internettet? Der sker ikke en skid, og hvis nogen endelig giver dem hvad de fortjener vil de få martyrstatus og skrue op for indvandringen for at vise at de ikke giver efter for vold og trusler. Optimalt skulle de helst selv blive overfaldet af indvandrere der tæsker dem og kalder dem danskersvin imens for at forstå problemet, men de har desværre købt sig til sikkerhed på den front ved at love dem flere penge i bytte for stemmer. De politikere du taler om er modbydelige mennesker, men absolut ikke dumme.

Santor
Guest
Santor

Nemlig, de bliver ikke smidt ud fordi de er muslimer men fordi de er uintegrerbare. Den eneste forbindelse til religion er den at de uintegrerbare i mange tilfælde er muslimer.

Den lovgivning der udviser uintegrerbare vil også gælde for svenske narkomaner der har boet i Danmark i lang tid. Det samme gælder for alle andre udlændinge

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Faktisk burde det hedde sig: islam strider mod menneskerettighederne. Derfor må det anses for at være dybt kriminelt at presse et voldeligt og morderisk folk ned over hovederne på fredelige folkeslag, der ikke har bedt om at blive gruppevoldtaget, røvet, banket, knivstukket, skudt osv osv! Hvorfor mon muhammedanerne lavede Cairo Erklæringen?? Fordi de ikke gider FN’s menneskerettighedserklæring; den brugte beduinerne grinende til at tørre røv i! Har de hovmodige pampere på Hoppeborgen nogensinde Hørt om Cairo Erklæringen, monstro? Næppe. .

lyserød elefant
Guest
lyserød elefant

Det er ligegyldigt nu, hvad de dengang forestillede sig i deres ulydige hjerte, for et princip er et princip, og der åbnes en dør på klem. Så stadfæstes en lov, så lad det være efter guddommeligt princip, talt ved Gud Faders ord—for med lov skal land bygges—og landet bliver derefter. ‘Se, jeg stiller dig i dag over for livet og lykken, døden og ulykken.’ ‘Men hvis dit hjerte vender sig bort, og du ikke vil høre, men lader dig forlede til at tilbede andre guder og dyrke dem, så kan jeg i dag forsikre jer om, at I vil blive… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Hvordan kan så mange fra den islamkritiske fløj stadigvæk tage tal fra stats-betalte magasiner seriøst? Er folk vitterlig ikke klar over at de lever i en politistat? At agendaen er at udskifte befolkningen?

Hvornår stopper i med at tro på det der kommer fra myndighederne? Herunder massemedierne, der er betalt af staten.

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Det er sandt, men folk ønsker ikke at tro det (selvom satanistglobalister har mejslet det i 8 kæmpestore sten – Georgia Guidestones). Den egentlige agenda er at UDrydde det engang kristne Europa – og europæeren (aka ‘slemme, hvide mand’) – og at reducere jordens befolkning. Men hold folk klæbet til skærmen for at se, hvem der vinder Bagedysten, så opdager de ikke noget, før det er alt, alt for sent. .

Træt
Guest
Træt

Selvfølgelig skal jordens befolkning reduceres. Afrika var passende befolket i 1950

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Jeg synes, at det er langt mere skræmmende, at der ikke er langt flere, der vil have lortet smidt ud af landet, og det er så røvknusende grufuldt, at ikke flere end 2,8% stemte for at stoppe muhamedanernes fremfærd her i landet ved afvigte FT-valg.

Kimski
Guest
Kimski

Det kommer, bare roligt. Det skal muslimerne nok selv sørge for, de kan slet ikke lade være. Hver eneste voldtægt, overfald, bilafbrænding, indbrud, og muslim der offentligt står frem og udtaler, at danskere der ikke vil acceptere Islam skal sendes ud af landet, sender endnu et par danskere over på anti-muslim siden.

MKM
Guest
MKM

Skuffende at så mange unge (kvinder??) er så tolerante overfor “verdensforbryderne”. De har endda personlige erfaringer med dem fra fælles skolegang, uheldige kæresteforhold, udplyndring, voldtægt og vold i nattelivet. Der skal desværre nok mange flere mord på sagesløse til – og en velvoksen økonomiske krise – førend det begynder at dæmre, at denne tossereligions udøvere er økonomisk og intelligensmæssigt en forbandet dødvægt i ethvert veludviklet samfund. Men heller ikke før. Det vil så blive som i den sidste del af 2. verdenskrig i Danmark. Gentagne mord og bombe-sprængninger i gaderne, efterfulgt af clearingmord. De “ansvarlige” politikere og deres håndlangere vil… Read more »

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Skuffende at så mange unge (kvinder??) er så tolerante overfor “verdensforbryderne”.

Kvinder elsker voldsmænd og foragter familiefædre.

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Øøøh, det var godt nok lige noget af en påstand. . Og mænd kan jo kun lide dumme blondine bimbos med store silikonepatter. .

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Og mænd kan jo kun lide dumme blondine bimbos med store silikonepatter.

Yes.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Nu har de jo kastreret de svenske mænd, så mangler de nogle friske fyre med lidenskab.

sussebassa
Guest
sussebassa

..28% av danskene vil ha ut muslimer i Danmark.
Så hvorfor stemte ikke disse på Stram kurs..Rasmus Paludan..
“de skal ikke integreres..de skal UT”.

Ole Madsen
Guest
Ole Madsen

Det er skræmmende, at 72 % af befolkningen ikke har noget imod islam. Det betyder, at der uvægerligt før eller siden kommer muslimsk flertal i Danmark. For 50 år siden ville jeg have kaldt en sådan prognose for absurd; ikke i dag. Når man tænker på hvor hurtigt, det er lykkedes at overbevise et stort flertal af befolkningen om truslen fra ‘den menneskeskabte globale opvarmning’, er det ikke usandsynligt, at nogle imamer kan overbevise befolkningen om islams velsignelser.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Hold nu venligst op med at tro på de der tal. Hovedparten af befolkningen har i mere end tyve år villet af med muslimerne. Og stop med at tro på tallene fra folketingsvalgene. De snyder med dem så det brager.

Ole, jeg skal undskylde såfremt jeg lyder hård i tonen, men forstå venligst at du lever i en politistat og det er meningen at du med din danske baggrund, skal udskiftes med personer der har muslimsk baggrund.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Regel nummer 1: Der må aldrig opholde sig flere muslimer i Danmark end der bor kristne i Mekka.
Regel nummer 2: Politiske partier, som vil lade koranen være grundlag for lovgivning, forbydes.
Regel nummer 3: Muslimprocenten i Danmark må aldrig overstige 1. Alt derover medfører udvisning.
Regel nummer 4: Besiddelse af koranbogen medfører automatisk udvisning (analogt til Sa.Arab.).

Nielsen
Guest
Nielsen

Der er lidt galt med dine tredie og fjerde regler: Muslimprocenten må ikke overstige nul og besiddelse af bøger tilhører danskere.
Desuden skulle forbud (2. regel) nok tiltænkes magten,den lovskrivende forsamling eller hvem ved jeg. Så det handler vel egentlig om at vi ikke vil have fremmede i Danmark.

Hip
Guest
Hip

Regel nummer 3. Håber da ikke du mener %. Antallet af muslimer i Danmark må aldrig overstige 1. Naser Khader kan få lov at blive.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Udsmidning af muslimer strider jo mod religionsfriheden i Grundloven. At så mange alligevel erklærer sig enige i holdninger, som vi normalt har betragtet som utilstedelige, tyder på et forfald i demokratiske værdier Som een eller anden fyr på internettet sagde, så er det Ideologiske Århundrede afløst af det Demografiske Århundrede. Joda, folk er ikke særligt begejstrede for islam, men det handler ikke om religion eller menneskerettigheder eller etik, det handler om at en fremmed stamme koloniserer ens land. Og hvad angår “demokratiske værdier”, hvad det så end er, så har der været flertal mod masseindvandring lige fra det øjeblik den… Read more »

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Det der gør mig STOLT af Danmark, for det viser, at vi er langt Klogere end vore ulidelige naboer, Norge og Sverige, for vi lader os ikke så let hjernevaske og manipulere!! Godt gået af de gæve danskere, der har svaret ærligt og redeligt! Kampen skal først til at begynde nu, og måske er Holger Danske ved at vågne af tornerosesøvnen . .

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Fire ud af ti min bare r.. For tallet er minimum seks ud af ti. Mon ikke de som sædvanlig har lempet lidt med tallene eller spurgt respondenter der bor i områder uden muslimer? Udsmidning af muslime strider imod religions-friheden i Grundloven. Men altså, vi lever i en politistat. Grundloven er for længst sat ud af spil. Endelig er der jo ikke tale om en religiøs begrundelse for at smide de her volds sadistiske psykopatsvin ud, men i stedet en kulturel begrundelse. Men altså, glem alt om at forræderne fra folketinget tager de her tal til sig og smider muslimerne… Read more »

Hip
Guest
Hip

Husk på at de jo også har spurgt muslimer

Nielsen
Guest
Nielsen

Det får mig til at erindre at kun 19 procent af dumskerne kunne fatte salig Mogens Glistrup.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Desværre skinner det ikke igennem til folketingsvalgene! Folk stemmer som de plejer i håb om at de velkendte politikere forandre sig, og det sker så ikke og hvad der skal til, ved jeg ikke. Men selvom politikerne ved et mirakel skulle komme på linje med befolkningen, vil imperiet i Bruxelles hurtigt få det bremset!
Men læg lige mærke til at der er 45,3%, som ikke vil sende dem ud, så vi må i første omgang nøjes med dem, der ikke forsørger sig selv,

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

De snyder ved folketingsvalgende. Venligst forstå agendaen. Venligst forstå at vi lever i en politistat.

Undskyld den hårde tone.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

En politistat med meget lidt politi! Helt ærligt, så tror jeg ikke der er snydt!
Der henvises naturligvis til Paludans ønske om at gennemgå de ugyldige stemmer!
NB er et bedre valg en Stram Kurs. Paludan kan ikke samle, det kunne Vermund måske!

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Udvalgte citater af den profetiske Mogens Camre: »Muslimer kommer med tiggerstaven i hånden, og så snart de er inde i varmen bliver den til en stok, der skal banke os på plads.« (Information, august 1999). »Det er utroligt, at statsministeren ikke har fattet, at den altovervejende del af muslimerne ikke er kommet for at blive integreret. De agter aldeles ikke at blive danskere. De er kommet for at overtage Danmark, og de demonstrerer ved enhver lejlighed, at de mener sig berettiget til at indrette landet efter muslimsk kultur.« (Ekstra Bladet, januar 2000). »Alle Vestens lande er infiltreret af muslimerne –… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Islams erobringsstrategi er nu klar. Først maksimerer islam “muslimers offer rolle”, hvad enten den er faktuel eller ej. Muslimer er ‘ofre’, når som helst en vantro ikke vil underkaste sig sharia og koran. Medens offer rollen dyrkes og udvikles, formerer muslimerne sig med en fart som visse gnavere. Når de er blevet mange nok, starter de en ‘befrielseskrig’ – begrundet i den påståede massive undertrykkelse (offer rolle) af muslimers indiskutable ret til ubegrænset verdensmagt.
Sådan gør primitive religiøse stammefolk kål på verdens civilisationer – endda med disse civilisationer suicidale støtte. Hvem er smartest?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Sidste nyt ude fra pseudoforskningens front 😅 SAMFUND 21. okt. 2019 – 23.06 Forsker om køn som social konstruktion: ‘Det var dybest set noget, jeg fandt på’ KATJA MEJBORN https://www.bt.dk/samfund/forsker-om-koen-som-social-konstruktion-det-var-dybest-set-noget-jeg-fandt-paa … Af samme årsag fortryder han nu, at han har brugt så mange år om at overbevise folk om sin tese. Han mener selv, han blev for aktivistisk. »Min pointe er, at identitets- og kønsdisciplinen på mange vestlige universiteter ikke er interesseret i at finde ud af, hvad der er en social konstruktion, og hvad der er biologisk betinget – den er kun interesseret i at konkludere, at kønnet er… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Den forrige franske indenrigsminister Gérard Collomb, nu borgmester i Lyon, sagde i et interview fra 2018 om den franske muslimprocent (ifølge Jihadwatch hjemmesiden):

“Collomb: I don’t want to create fear, but I think there’s very little time left.
Collomb: It’s difficult to estimate, but I would say that within five years the situation could become irreversible. Yes, we have five, six years to avoid the worst. Afterwards…”

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Frankrig har forlængst overskredet ‘irreversible’. Da jeg boede i Paris i begyndelsen af halvfemserne, syntes jeg, at det lignede Algier.

Margrethe
Guest
Margrethe

“28 % af danskere: Muslimer skal ud af Danmark.”
Tjaeeh, det mener SK sådan set også. Hvorfor stemte de 28 procent så ikke der efter? At sidde i sin sofa og mene noget uden at indrette sine handlinger der efter…
Nej. Jeg kan ikke bruge jer til en skid.

Bjarne
Guest
Bjarne

Hvis Islam er en religion så er den ulovlig ifølge grundloven. https://www.ft.dk/da/dokumenter/bestil-publikationer/publikationer/mingrundlov/min-grundlov/kapitel-7/paragraf-67 “§ 67 Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.” Problemet er at folk ikke ved en skid om Islam. Jeg kunne vide meget mere, men jeg ved allerede nok til at kunne se den bryder paragraf 67 på hundredevis af punkter. Folk nægter at tage stilling til de ting Islam står for. Hvis man tog nogle få ting, såsom synet… Read more »