23
okt
Seneste opdatering: 23/10-19 kl. 1948
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det lykkelige Andalusien er en efterkonstruktion

Interviews med Dario Fernandez-Morera er en tre timers video – men man kan bide videoen over og starte med de første 28 minutter. Det gjorde jeg.  Jeg bringer også Fernandez-Morera, fordi jeg ved at nogen af jer har læst bogen, og fordi historikeren Torben S Hansen holdt foredrag om den i TFS i maj 2017. Man kan høre det her:Andalusien, paradis eller propaganda? Bogen det hele drejer sig om, er The Myth of the Andalusian Paradise: Muslims, Christians, and Jews under Islamic Rule in Medieval Spain.

Pittelkow: Det dybt skræmmende Sverige

Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier: Samfundsfarerne er nu systemtruende

Pittelkow om Rapporten fra Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier Antagonistiska hot och dess påverkan på lokalsamhället.De importerede trusler er nu blevet “systemtruende.” Man kvier sig ved at tro, at et angiveligt rationelt har kunnet påføre sig en sådan ødelæggelse i 40 år, men virkeligheden har overgået mine værste forventninger.

Dette bliver meget alvorligt, også for Sveriges naboer. Det er i alle små detaljer, man nu ser opløsningen. Og svenskerne vågner op til, at det er for sent. Mens de sov, blev de påført en ny virkelighed. Se f.eks. denne Forskningsinstitut: 270% högre risk för trafikolyckor bland invandrare. Egentlig kendt stof, men ikke efterspurgt for tyve år siden. For nu at sige det mildt.

Sverige har i årevis været pivåbent for ikke-vestlig indvandring. Man har ført en politik, som i Danmark anbefales af politikere som den radikale Morten Østergaard og Enhedslistens Pernille Skipper.

Nu afdækker en gruppe eksperter de uhyggelige problemer, som det skaber i det svenske samfund. Det sker i en rapport fra Försvarshögskolan. Den beskæftiger sig med de voksende trusler mod det svenske samfund (se rapporten her).

Rapporten påpeger den voksende trussel fra islamisk terrorisme og voldelig organiseret kriminalitet. Begge trusler vokser især frem i de såkaldt udsatte områder (ghettoområder) i de større svenske byer.[..]

Man ser i dag de dybt skræmmende konsekvenser af Sveriges iver efter at slå dørene op for massiv muslimsk indvandring. Eksperterne lægger ikke skjul på, at den er helt gal.

Men i Danmark er der ingen tegn på, at Morten Østergaard, Pernille Skipper og ligesindede gør sig klart, at deres politiske mål fører i retning af de samme uhyggelige tilstande, som selv det politisk korrekte Sverige har sværere og sværere ved at fornægte. I Sverige fører de en udlændingepolitik efter Morten Østergaards smag – nu advarer eksperter om uhyggelige konsekvenser.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
peerpede
Guest
peerpede

Hvad kan man sige?
Alt fra Lille Greta til Onkel Joakims Pengetank.
Her et stykke fra mine unge dage, Skousen og Ingemann med Herfra hvor vi står.
https://www.youtube.com/watch?v=Lzps9qX8TEM

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Hvis EU’s planer om militær intervention i Syrien materialiserer sig, kan Sverige slippe af med sine syriske unge migrantmænd i den værnepligtige alder. Det må være guf for de unge syrere, at komme hjem til Syrien for at befri og opbygge deres eget land. De stak jo af sidste gang fra kampen mod ISIS; så nu kan rense deres dårlige ry som feje kujoner. De værnepligtige unge syrere kan vel altid bruges som kanonføde; undskyld som infanteri. Det kræver kun godt talent for at spadsere, hvilket de til fulde har bevist de kan. De gik helt fra Ismatbul i Tyrkiet… Read more »

Santor
Guest
Santor

Paradoksalt at der skal et helt Svensk Akademi for at grave sandheden frem. Vi er efterhånden en hel del almindelige mennesker der har advaret mod lige netop den her situation i de sidste mange år.

I det mindste kan man håbe at Svenskerne og deres regering vil lytte og forstå og tage de nødvendige forholdsregler når nu det er “professionelle” der råber vagt i gevær, men jeg tvivler.

Det bliver under alle omstændigheder nogle voldsomme tiltag der skal tages hvis Sverige skal ud af sumpen. Det bliver ikke kønt og det kan meget vel blive Sveriges endeligt!

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Gad vide hvad der skal til for at MSM vil beskæftige sig med Sveriges sammenbrud?

Margrethe
Guest
Margrethe

Hvad der skal til? :At Steffen Kretz bliver bunkevoldtaget af syv heterofæle perkermænd under en indkøbstur til det ellers ¨så dejlige multikultiMalmø. Så bliver MSM rystet i deres grundvold over den altødelæggende indflydelse Pia Kjærsgaard og andre nazister har haft på det ellers så velfungerende multikultiSverige, der nu braser sammen på grund af den tone Pia K. lagde ud med, og hvis ringe i vandet vi først nu for alvor bliver konfronteret med. Det bliver til en hel tema-aften på DR2!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Og imens er Mette Forrædriksens 1. prioritet, at bruge fantasiliader af ufødte generationers penge, på – UNYTTESLØST – at mindske sammes “udledning”.

Hører vi Mette Forrædriksen tale om dansk kontrolleret klap i Bron, eller ekstra værnepligtigt infanteri…

Charles
Guest
Charles

Godt nok er det en OT. Har i hørt, dagens gode nyhed. Lidt er også godt. Overskriften er meget passende, men nok ikke for Morten Mellemøsten, Koran-Sofie og Skippe. Samt Asmaa-Abdol-Hamid-Banden, Ja de kendes jo også. https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11705824/koeletrailer-med-39-lig-bar-et-klistermaerke-den-ultimative-droem/ 23.10.2019 KL. 19:45 Køletrailer med 39 lig bar et klistermærke: ”Den ultimative drøm” Den britiske premierminister kalder chokerende fund for »en utænkelig tragedie«. Politiet mener at vide, at lastbilen er kommet til Storbritannien via Belgien. Potten kræver login: Jeg må vedgå at disse kulturberigere fik ”Den ultimative drøm” Det behager mig særdeles udmærket, for så tæller de ikke med i volds statistikkerne. Nu… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Der er ikke så meget, at tænke over. For du har jo ret!

Men på Fæcesbog havde din mening, givet dig frihed…

Charles
Guest
Charles

Ja for FB. ☺☺☺ 🙂