26
okt
Seneste opdatering: 27/10-19 kl. 1417
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sweden will need to repatriate at least half a million people”

THE TRADITIONAL BRITAIN CONFERENCE 2019, OCTOBER 19TH Nationalkonservative fra forskellige europæiske lande deltog. Svenskere kan af gode, historiske grunde ikke finde ud af, hvad “nationalisme” er (det er det skældsord, Politiken bruger.) Læs hellere Orwell fra 1945: Notes on Nationalism. Det er sådan, deres naboer har det med begrebet, men de er også sundere af delvist uforskyldte grunde.

Kent Ekeroth: Reinfeldt, rättsväsendet och skolverket

Hoover: Jimmy Lai and the Fight for Freedom in Hong Kong

Jeg var i Singapore og Hong Kong i 1971 – jeg boede i Singapore et år – og de to byer har altid haft en særlig plads i mit rejsehjerte.

“A lot of our young people are ready to die for freedom.”

Lai Chee-Ying, better known by his western name Jimmy Lai, is a Hong Kong entrepreneur. He founded Giordano, an Asian clothing retailer, and Next Digital, a Hong Kong-listed media company and a Chinese-language media group. He is one of the main contributors to the pro-democracy camp, especially to the Democratic Party.

In this special edition of Uncommon Knowledge with Peter Robinson recorded in front of a live audience at the Hoover Institution, Peter interviews Jimmy Lai, the entrepreneur and leader in the fight to preserve democracy in Hong Kong. Lai describes the struggles he has endured including having his home fire-bombed, his family harassed, and his business threatened by the Chinese Communist Party. They also discuss the Trump administration’s response to the Hong Kong protest movement, how the NBA and other American businesses found themselves in an awkward position between their business interests and their politics, and what Lai believes to be China’s ultimate goal: to make Hong Kong just another city in Communist China. Finally, Lai asks Americans to keep Hong Kong at the forefront of their thoughts and not to give up on them.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SnowflingasteenAlFredsModer Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Snowflinga
Guest
Snowflinga

Globalister och politiker inom EU och FN bryr sig inte om de europeiska länderna eftersom de har som mål att splittra och söndra de europeiska länderna, skapa kaos och byta ut befolkningen. Den franska författaren Renaud Camus har skrivit böcker om the Great Replacement och den brittiska politikern Enoch Powell har också varnat om befolkningsutbytet men ingen lyssnade. Men idag sker det stora demografiska förändringar och ett befolkningsutbyte i Europa. Politikerna har skapat ett vi och dom samhälle trots att de säger att de är emot det. Man ser samma förändringar överallt i Europa där invandringen från främmande kulturer är… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

“Sweden will need to repatriate at least half a million people”.

Hvis den svenske regering var smart, lod den Sverige købe et stort sammenhængende øde område af et stort muslimsk land. Kald det ‘Langtbortistan’ og lad det blive et rigssvensk ‘län’, altså statsretligt en del af Sverige. I stedet for at deportere den halve million muslimer, kunne Sverige overflytte muslimerne til Langtbortistan län som betingelse for asyl i Sverige. PÅ den måde bliver svenskerne lykkelige. Muslimerne bliver sure, da de ikke længere kan få fat i deres byttedyr – de dumme svenskere.