4
nov
Seneste opdatering: 5/11-19 kl. 1855
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvid magt” – magtens megafoner er tragikomiske

Detta program börjar med ett filmklipp från den moderata ordföranden för Spånga-Tensta stadsdelsnämnd Ole-Jörgen Persson. Han är mycket upprörd över att Swebbtv är på plats och filmar….Lars Bern kommenterar här anklagelserna mot Swebbtv att tillhöra den så kallade ”vit maktrörelsen”. Han menar att de som på allvar och med framgång kritiserar våra makthavare kommer att bli omnämnda som nazister. Detta helt oavsett om det är sant eller inte. Det viktiga för våra makthavare och deras journalister (läs mainstream media) är att kritiker tystas och det görs i dagsläget bäst genom stigmatisering och ”brunsmetning”.

“Sverige befinner sig nu i en Väpnad Konflikt enligt den officiella definition”

Det har været diskuteret i nogle år, fra hvornår man kan tillade sig at sige, at Sverige befinder sig i krig. Det kan man nu ifølge Department of Peace and Conflict Research ved Uppsala universitet og begrundelsen lyder som følger:

En statsbaserad väpnad konflikt är en omstridd oförenlighet som gäller regeringen och/eller ett territorium där bruket av väpnad makt mellan två parter varav åtminstone endera är regeringen i en stat som resulterar i åtminstone 25 stridsrelaterade dödsfall under ett kalenderår.

Det er ganske vist kun en lille krig, men den vokser ekstremt hurtigt. Nu er bombemænd i landet gået over til fjernstyrede bomber kendt som IED´s i Afghanistan og Irak.  Magten mere presset for hver dag, den har efterhånden kun dårlige, ubehagelige løsninger tilbage, og det er den velundt: Ny Sifo visar: Åkesson större än Löfven – i tre största städerna.“Socialdemokratiet er i frit fald,” og det er ikke Moderaterna, der gavnes. Der er lagt op til chock terapi, også for danske politikere. Leif Östling mener, den svenske model holder fem år endnu, måske kun to.

Det er nærmest sensationelt i de rød-grønne byer. Den svenske, såkaldte forskning har efter årtier måttet bøje sig for virkeligheden: Invandringen bakom SD:s tillväxt enligt forskare. og Avsätt regeringen Löfven – för rikets säkerhet.

Se også Sverige befinner sig nu i en Väpnad Konflikt (Armed Conflict) enligt den officiella definition från Uppsala universitet. Angående de gamle, der smides ud af deres hjem til fordel for såkaldt “nyankomne,” (læs “hazarer uden asylgrund”) se Hur hantera makthavarnas omoral.

Hege Storhaug: Dissidents Targeted For Death in Europe

Westergaard, Vilks og Hedegaard. Hege Storhaug portrætterer

Hege Storhaug Moment: Dissidents targeted for death in Europe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

35
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
28 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
Realist2ReneAnders BoMichael NielsenHr. Snusk Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Margrethe
Guest
Margrethe

Tanken om de skudsikre veste og stiksikre halsdisser på loftet luner næsten lige så meget som tanken om den snarlige december. Tossen, der ler sidst, ender med at le bedst. Desværre. Vi er kun et par skridt efter Sverige…

Kimski
Guest
Kimski

Du kan derudover finde stik- og skære sikre uldne armbeskyttere, der går fra håndleddet op over overarmen, samt handsker af samme slags, på Ebay i England for en billig penge. Det luner alt sammen, og gud hjælper som bekendt dem der hjælper sig selv.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

“…Vi er kun et par skridt efter Sverige…” Hm, efter mine otte måneder i syd-Sverige, tilbage i 2017, som hjemløs dansk flygtning, der vil jeg nu alligevel sige at svenskerne er mere end et par skridt foran os. Ikke kun i forholdstallet mellem svenskere og de fremmede fjender, men også i den politiske og demokratiske debat. Tag bare et fænomen som Stram Kurs. Det kan endnu ikke gå i Sverige. I september måned 2017, der deltog jeg i Sverige-demokraternes partiforeningsmøde, i Göteborg. Ude i industrikvarteret. Jeg måtte samle mange flasker for at få penge til busbilletten derud og måtte efter… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

“Så vi har et godt stykke vej, før vi ender på deres niveau. Faktisk tror jeg slet ikke at vi ender der, for de islam-kritiske stemmer bliver stærkere for hver måned.” – Ja lige ind til danskerne skal sætte krydset. Hvor mange årtier har vi hørt på at “nu har danskerne endelig fået øjenen op” – nej de har ikke. Som jeg plejer at sige: Sive- eller styrtbløde ihjel. Slutresultatet er det samme. Og det er sådan set det eneste, der interesserer mig. SKs politik med, at de skal ud, er det eneste, der kan forhindre vores egen undergang. Men… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Du har en bestemt pointe Margrethe. Den er hermed skrevet bag øret. Det der får mig til at tro som jeg gør, er at vi ikke har haft et parti som Stram Kurs før. Her bliver intet pakket ind. Og resultatet er slående. Folk ser nu hvordan muslimer og ligesindede opfører sig, når de føler sig provokeret. Men altså, måske tager jeg fejl. Er der nogle der ved hvor man kan finde statistikkerne på antal besøgende, hos de islam-kritiske hjemmesider? For såfremt der ikke har været en nævneværdig stigning, så tager jeg måske fejl. Jeg tænker i steder som Den… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg stemte også SK og agter at blive ved med det,med mindre det islaminfiltrerede politi får held med at få Paludan aflivet af deres stedfortrædere. Jeg vil i hvert fald ikke have skudt i skoene at jeg ikke udnyttede, alt hvad der er tænkeligt muligt af demokratiske kanaler for at forhindre katastrofen. Men dér fra og så til at fastholde troen på, det nytter… Som sagt, sidste valgresultat var en spand isvand i ansigtet. Nu handler det om at opbygge en plan B, så vi kan redde os selv og så må fanden desværre ta’ resten…

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Så længe de lader mig leve, er det netop her, på plan B positionen, at jeg har mulighed for at give mit bidrag til sejren. Det er her jeg kan brillere.

Har vi en paraplyorganisation?

Hr. Snusk
Guest
Hr. Snusk

Michael, se denne glimrene video fra Way of the World

https://m.youtube.com/watch?v=BjVgzvX7DHw

Han foreslår at bruge natconnect@protonmail.com for at komme i kontakt med nationalsindede i geografisk nærhed.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Hm, ligner en salgsvideo, musikken og videorytmen taget i betragtning. Tjekker det alligevel ud. Tak.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Børnebørn får jeg i sagens natur ikke, Steen. Men til 2. generation efter mig, kan jeg vise et medlemskab af Nye Borgerlige påbegyndt i ’15!

En del af disse der nu mærker vinden vende, kan jo kun brække mig over! Dem og deres har i sindssvagt raseri mistet besindelse, og kaldt mig VÆRRE ting end præcist og nazist, når jeg sagligt prøvede, at forklarer…

– – –

Hvad siger teknikken mht klokken?

tom
Guest
tom

Jeg har nu haft tid til at se sidste udgave af Swebbtv og lytte til Willgerts og Berns kommentarer til det politiske vanvid i deres land. De bruger en fin humor, og man under dem fremgangen og Lars Bern de omkring 60.000 læsere, der vrimlede til hans blog, efter at han var blevet smædet i Expressen. Selv om man selvfølgelig har sine anelser, måtte også jeg undersøge. hvad “hvid magt” egentlig betyder, og det glæder mig, at de to noble herrer er helt cool, når det gælder al fascistvrøvlet. Hvis man ikke har prøvet at blive kaldt nazist og fascist… Read more »

tom
Guest
tom

At Kurt Westergaard undrer sig, kan jeg godt forstå. Forud for Muhammedkrisen så jeg ved flere lejligheder tegninger fra hans hånd, der var næsten identiske med den, der blev verdensberømt. De øvrige tegninger vakte ikke nogen opmærksomhed.

Det er skammeligt for islam, at disse tre mænd ikke mere kan leve et normalt, frit liv. Overreaktioner af den slags vidner om stor svaghed.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

“…skammeligt for iSlam…”???

Ud over at iSlam ikke er nogen religion, men er en invasiv totalitær fascistisk ideologi, så er iSlam faktisk også en forbrydelse mod menneskeheden!

tom
Guest
tom

Synes du ikke, at der er grund til at skamme sig over, at man er nødt til at hævde sig vha. dødstrusler i stedet for fx argumenter? Det er da ellers en kolossal svaghed.

Margrethe
Guest
Margrethe

“Synes du ikke, at der er grund til at skamme sig over, at man er nødt til at hævde sig vha. dødstrusler i stedet for fx argumenter?” – Nu er muslimerne inderligt ligeglade med, hvad du eller andre vantro “synes”. For dem er trusler det eneste rigtige, for så får man jo både ret og ro for anderledes tænkende. Præcis som det at jage ubevæbnede enkeltpersoner i flok og banke dem til plukfisk, aldeles ikke er noget at skamme sig over. For så får man det, som man vil have det. Og dét er hvad islam handler om, intet andet.… Read more »

tom
Guest
tom

Det tvivler jeg ikke om, men jeg går ud fra, at det ikke var en muslim, jeg henvendte mig til.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Jeg skal undskylde såfremt jeg blander mig, men som udenforstående lyder det som om i har talt lidt forbi hinanden.

Tommelfinger op til hvert af jeres indlæg. For i denne tråd, der har i på hver jeres måde, begge ret.

tom
Guest
tom

Tak, det var pænt af dig,men jeg tror nu, at jeg har fået mig fejlplaceret. Der er sjældent, at nogen giver mig et like, og jeg gider ikke sidde og skrive det samme om musiimer hver dag, som Margrethe og hendes fans. Faktisk virker det, som om folk slet ikke har gidet at lytte til Swebbtv.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

“Fejlen” er, Tom, at du projicerer dine værdibegreber og normer over på muhamedanerne, og INTET er mere forkert!!!

tom
Guest
tom

Nej, det er dig, der intet har fattet, Anders Bo. Skam har alle dage været et brandvarmt emne i Mellemøsten, og styrer også danske muslimers liv. Og mange kristnes, derfor er jeg ikke medlem af Folkekirken. Jeg har kritiseret islam og muslimer fra første færd og i så lang tid, at jeg ikke gider at læse de indlæg, hvor man blot rakker ned. Det er der intet konstruktivt i, og enhver idiot kan gøre det, fordi vi er ved at blive kvalt i urimeligheder. Jeg finder det langt mere interessant at følge med i, hvordan Swebbtv med på en gang… Read more »

Rene
Guest
Rene

Hej Margrethe
Der er desværre så sandt som det kan være.islam er ifht vores æres begreber æreløs og og blottet for skam i livet. Det handler om magt underkastelse og forfængelighed. Der er ikke skyggen af fairness refleksion eller ligeværdighed. Relationen er altid magt og underkastelse….og kun det.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

OT

“Prøv Distriktspsykiatrien, niels-🤡!” Kostede mig 30 dages fæcesbog-ferie i formiddags.
Niels Friis skrev noget IDIOTISK på Berlingskes site vedr Novo Nordisk kl 09.

Realist2
Guest
Realist2

Hej. Hvad kommer der præcist til at ske når de svenske kommuner går bankerot, som forventes næste år? Er staten så fallit? Kan der lånes af EU?
Jo flere detaljer jo bedre!

Schnaz Beak
Guest
Schnaz Beak

Et mulig scenario er at Sverige kollapser, og går fullstendig konkurs. Da vil ikke berikerne motta trygd lenger og vil søke andre steder, som Norge og Danmark. Nå har både Norge og Danmark blitt noe mer restriktiv med sine trygdeordninger så det blir spennende å se hvordan dette slår ut. Vi har jo sett hvordan “berikelsene” har økt langs grensen mot Sverige og Danmark er også såvidt jeg har fått med meg berørt av alle disse ali og muhammed som kommer fra Malmø-regionen. Vil de da bli sendt tilbake, og isåfall hvor? Svært mange av dem har kun midlertidig oppholdstillatelse,… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Schnaz Beak, såfremt det scenario bliver resultatet, så internerer vi dem i lejre, indtil de selv vælger at rejse tilbage til et muslimsk land.

Schnaz Beak
Guest
Schnaz Beak

Svalbard eller Grønland burde jo være flotte steder å internere dem i. Spesielt Svalbard, da kan vi gjerne ha skilt der vi oppfordrer dem til å svømme hjem.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Ha ha ha

Filuren
Guest
Filuren

Det lyder som galskab, og er det sikkert også. David Ickes tanker om en såkaldt ‘reptilian race’ der i det skjulte har sat sig på magten, styrer verdens gang, er dog alligevel fascinerende – kan anbefales som et lille pift på en ellers tristgrå tirsdag. Med inspiration tilbage fra myterne i antikken og oldtiden, til sagnet om Atlantis og for så vidt også den nordiske mytologis forestilling om en idealtilstand der forsøges korrumperet af lumske, forræderiske og formskiftende kræfter som bastarden Loke og hans monstrøse afkom Midgårdsormen og Fenrisulven. En Matrix-like idé om ikke-menneskelige skabninger der lever af menneskers ulykke,… Read more »