9
nov
Seneste opdatering: 10/11-19 kl. 2349
67 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den forhenværende politibetjent Lars Andersen: Politiet vil have DNA fra indvandringskritiker

Et halvt år siden jeg blev arresteret og afhørt – intet er sket siden

Jo, jeg har været en tur hos min advokat, men han ville gerne havde noget skriftligt at forholde sig til, og det kunne jeg ikke producere. I går den 8 var det præcis et halvt år siden fem politifolk raidede mig kl 6.30 om morgenen, lagde mig i håndjern, kørte mig på Bellahøj, satte mig i en celle i en time uden sko med snørebånd og tog DNA fra mig.

Jeg skylder en kort opdatering, ikke mindst til den læser, der købte mig en ny laptop så jeg også har kunnet skrive i de seks måneder. Jeg skal sent glemme ham, for min økonomi er ikke til at gå ud og erstatte for 45.000 kr. elektronik.

De tog mine tre computere, og de har dem stadig skønt det vel tager en formiddag at kopiere nogle harddiske. Jeg har intet hørt fra politiet siden, ikke ét kvæk. Det er naturligvis ren chikane, foruden det viser, at politiet måske slet ikke har tid til lovlydige borgere som mig. Jeg bebrejder dem selvfølgelig ikke, at de udfører ordrer, og jeg tvivler på de selv har fundet på at behandle mig  som en farlig terrorist.

Jeg er ustraffet, og det bliver jeg ved med at være

Jeg har noget at sige til det danske retsvæsen, der burde bekymre dem. Jeg er en gammel dreng, og jeg er ustraffet gennem seks årtier. Uanset om de en dag dømmer mig – hvilket jeg er aldeles ligeglad med – vil jeg efter en dom føle mig lige så ustraffet som før. Hvis ikke min advokat råder mig til noget andet, vil jeg foreslå retten, at den dømmer mig så vi alle kan komme hurtigt hjem.

Sådan ville jeg ikke have det, hvis jeg følte skyld, men det gør jeg ikke. Mine motiver var rene. Jeg opponerede imod 1400 danske artikler med fortielser om jihad-mordene i Marokko, og jeg er ikke vant til, at det skal være strafbart at sige sandheden, og slet ikke, når jeg sagde den på så diskret og hensynsfuld en måde. At bruge paragraf 264 i straffeloven imod mig, mener jeg er en politisk handling.

Jeg “delte” ikke en video, hvad det så end er i juridisk forstand, jeg kun udholdt at se med lyden slået fra. Jeg linkede til et sted, der linkede videre. Ingen af de to steder, der jo var før mig, fik besøg af politiet. Sad der en apparatchik højere oppe, der ligesom i tilfældet antagelig var Lars Hedegaard bare ventede på en halv chance til at klappe til mig?

Jeg får aldrig at vide, hvem det kunne være, men jeg vil vældig gerne træffe vedkommende. Jeg citerede allerede Kafka den 8 maj: »Nogen måtte have bagtalt Josef K., thi uden at han vidste af at have gjort noget ondt, blev han en morgen arresteret.«

Deres eventuelle dom vil stemple dem, ikke mig

Jeg betragter hele sagen, som en afhørende betjent to gange sagde samme dag til Jeppe Juhl på Bellahøj: “Vi beklager meget, men det er politisk, du ved.” Jeg kender betjentens navn, men jeg vil ikke bringe ham i fedtefadet.

Jeg kan derfor ikke bekymre mig det fjerneste om en dom fra et retsvæsen, jeg har mistet så meget respekt for, og jeg glæder mig til at sige det i en retssal, hvis jeg nogensinde kommer i en. Deres dom vil stemple dem, ikke mig.

Videre følger indtil denne historie er afsluttet. Den forhenværende politibetjent Lars Andersen omtaler en sag, der er om muligt endnu værre. Sådan ødelægger en retsstat sit renommé blandt sine støtter. Nogen bør være deprimerede, og det er ikke hovedsageligt mig.

Jeg forventer mig intet fra politikerne, når de ikke engang kan gribe ind til fordel for Jaleh Tavakoli. De har min fulde foragt, men det havde de nu i forvejen. Se også: UK: Jewish conservative’s door broken down, he is handcuffed and jailed on suspicion of “Islamophobia”

“Det är värre än ni tror”

Et sådant læserbrev vidner om, hvilket pres systemstress det samfund er udsat for., for man skal huske, at indtil få år siden tillod ingen avis fire kristiske linjer om den første politik. Havde befolkningen haft en stemme for tyve år siden, var det aldrig kommet så vidt som det er, men det Sverige jeg har kendt hele livet, er kun formelt et demokrati. Nu høstes frugterne af det sørgelige faktum.  Læserbrev i Vestmanlands Läns Tidning Det är värre än ni tror:

Vi är inget annat än fångade i vårt eget område

Det skrivs om bilbränderna och om skottlossningar på sistone och så vidare. Men ingen skriver om hur vi som bor här på Bäckby verkligen har det. Det är betydligt värre än så här men ingen verkar vilja uppmärksamma det.

Det satsas på att byggas jättefina lekplatser till barnen men vi som har småbarn vågar inte gå dit ändå. Lekplatserna används som offentlig urinoar, föräldrar hittar narkotika, kanyler, använda kondomer och så vidare. Tror ni att vi vågar låta barnen leka där?

Det satsas på att bygga ett fint centrum. Vi vågar inte gå dit ändå. Risken att utsättas för rån eller liknande är för hög. När jag vaknar på morgonen är det första jag gör att kolla om jag har någon bil kvar. Om jag ska gå ut med mitt barn lämnar jag värdesaker hemma, om jag ska åka buss gör jag det innan mörkret faller. När jag kommer hem från jobbet sent måste jag först kolla så inga “gäng” står i närheten och sedan skynda mig hem för att inte bli rånad.

Det kastas sten på pensionärer.

Vi är inget annat än fångade i vårt eget område.

Man kan inte säga ifrån om något händer utan att råka ut för något. Det förstörs, det stjäls, det langas knark överallt hela dygnet. Det är kravaller där det slängs sten och smällare mot poliserna. Det stjäls motorcyklar och fyrhjulingar som buskörs inom området – att ingen ännu har blivit allvarligt skadad eller värre än inget annat än ett mirakel.

Ni förstår att listan kan göras hur lång som helst.

Vi är inget annat än fångade i vårt eget område. Varför måste det vara vi som sköter oss som måste flytta?

Se også Bjørn Ranelid: Min sorg och vrede över tillståndet i Malmö och resten av Sverige är äkta.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

67
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
53 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
Michael NielsenMichael NielsenKarlGustavNielsenRene Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Spørgsmålet er, hvem bestemte, at de to tølpere af et par politifolk blev sendt afsted?
Ordren er kommet oppefra.
Hvem gav ordren øverst oppe?

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Der er fra øverste myndighed, det må være Justitsministeriet, givet ordre til politiet, at alle “racismesager” skal prioriteres før andre “forbrydelser”. Det ved jeg fra en sag, hvor politiet selv forklarede det, selv om sagen var åbenlys løgn. Der blev taget fingeraftryk og det hele. Sagen kom for retten, hvor den anklagede blev pure frifundet. Sagen drejede sig om en vicevært, som havde givet en muslimsk, uopdragen møgunge en passende skideballe. Familien påstod derefter, at ungen var blevet slået. At politiledelsen ikke selv forstår, at det er rivende galt, at politisere politiarbejde, er blot en del af den nymarxisme, som… Read more »

Anders
Guest
Anders

Det er ikke let at være politimand (bydreng) for politisk korrekte farisærer, selv om polisen har en hel del erfaringer og traditioner at trække på i den sammenhæng.
– Mon ikke Steen får sine computere retur engang efter Danmarks befrielse?

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Hvem kan forhindre at Danmark falder så dybt?

Filuren
Guest
Filuren

Nu siger jeg bare lige noget helt hurtigt og brutalt.

A (Statsminister Mette)
B (Kulturradikale Morten)
C (Homoseksuelle Søren)
D (Arkitekten Pernille)
F (Socialisten Pia)
I (Liberalisten Alex)
O (Lillebror Kristian)
V (Kulturradikale Jakob)
Ø (Socialisten Pernille)
Å (Homoseksuelle Uffe)
? (Homoseksuelle Simon)

Fire kvinder, tre bøsser, to kulturradikale, en liberalist og så Kristian.

Ikke et ondt ord om kvinder eller homoseksuelle eller kulturradikale… Blot for at påpege, at der ér muligheder for at vende skuden. Men der skal udskiftes, big time, hele holdet, og så ind med nogle langt mere potente, målfarlige typer.

Kommer det til at ske i Danmark? Næppe.

Casper
Guest
Casper

Filuren: Tåbeligt indlæg. Hvilken rolle spiller det om nogen er homoseksuel, arkitekt eller lillebror? Hvis du vil have homoseksuelle ud af politik, eller i hvert fald ud af de ledende roller, så hører du hjemme hos islamisterne.

Filuren
Guest
Filuren

Kategorisk og forenklet, i know. Men vil fastholde, at jeg tror der er noget om det. Synes det er symptomatisk, at syv ud af elleve ledende politiske skikkelser i parlamentet enten er bøsser eller kvinder.

Og ja, selvfølgelig mener jeg køn, seksualitet, klasse, afstamning, profession, højde og drøjde spiller en rolle. Gør du ikke?

(For en god ordens skyld: Kun to af de fire Filuren-indlæg er mine)

Casper
Guest
Casper

Simon Emil Ammitzbøll-Bille er ikke en ledende skikkelse, og han er heller ikke homoseksuel mere, hvis du har fulgt med. Han er såmænd konverteret til familiefar. Han har både giftet sig og avlet barn med en kvinde. Så er der 4 kvindelige partiledere og 6 mænd. To af mændene er homoseksuelle. Det statistisk korrekte ville være 5 kvinder + 5 mænd, og én homoseksuel. Synes du virkelig det er en stor afvigelse? Du har ikke gransket deres klasse, profession osv. Højde og drøjde spiller absolut ingen rolle – men det mener du vel heller ikke for alvor. Pernille Skipper er… Read more »

Filuren
Guest
Filuren

Er Simon ikke formand for partiet Fremad? I Folketinget er han også – modsat eksempelvis Paludan og Riskær. Homo, bi eller triseksuel. Hans eksmand (der vist desværre ikke lever længere) var noget der minder om dobbelt så høj og dobbelt så gammel. Altså, Simon blev taget som en kvinde. Lille Uffe er homo – kæresten ganske ung og et par hoveder højere. Lille Søren er homo – kæresten ganske ung, sort og to meter høj. Hvordan blev det til statistisk set én homoseksuel? Pernille som politisk ordfører, pjat, alle ved hun er partiformand. Ordkløveri. Konklusionen er uændret: 7 ud af… Read more »

Filuren
Guest
Filuren

Her billeder fra en konference med The Fabulous Drag Kids: https://www.vice.com/en_us/article/j5kq57/photos-of-the-fabulous-kids-of-rupauls-drag-convention Hvis dét der ikke er politik, så ved jeg ikke hvad det er. Små drengebørn i klapvogne der sidder med bikini på. Eller 11-årige Bracken fuldstændig seksualiseret i noget der ligner et pornokostume. Sidste måned en sag om den 7-årige James, som moren (der naturligvis! har fået forældremyndigheden) og en lesbisk psykolog sammen har fundet ud af lider af ‘gender dysphoria’ og derfor er en pige, der skal hedde Luna. James forlanges i ‘gender transition’ og hurtigst muligt proppet med gift i form af ‘puberty blockers’. Faren -manden- er… Read more »

Casper
Guest
Casper

Nu stak det helt af. Hverken Søren Pape, Simon Emil eller Uffe Elbæk går i dametøj, så hvordan er dine links relevante? Når jeg skrev “det statistisk korrekte ville være”, mente jeg “det statistisk forventelige” – det fremgik måske ikke tydeligt. Der burde være én homoseksuel ud af ti partiledere, og der er i praksis to. Så det er en lille afvigelse. Politikerne er meget almindelige og afspejler befolkningen. Befolkningen er ikke for klog, især ikke ideologisk dybsindig, og den er overvejende venstreorienteret – ønsker i hvert fald masser af “velfærd” og stoler på statsmagten. Min erfaring er at homofober… Read more »

Filuren
Guest
Filuren

Det er en del af den samme politiske bevægelse. Regnbuen.

Er ti procent af befolkningen da homoseksuelle? Snarere 1-2 procent.

Homofobi? Skal du nu bruge venstrefløjsretorik? Come on.

Casper
Guest
Casper

Jeg er homoseksuel, så jeg kan naturligvis ikke finde mig i at du mener jeg f.eks. ikke burde kunne blive partileder eller minister, hvis det skulle komme dertil. Og det samme gælder for dit syn på kvinder. Så vidt jeg forstår det du skriver, mener du at ledere bør være mænd, og kvinder i politik og ledelse kan kun accepteres i ganske begrænset omfang – og homoseksuelle endnu mindre. Dit syn på kvinder og homoseksuelle er fuldstændig det samme som hos en moderat konservativ muslim. Jeg har svært ved at se hvad du mener med at homoseksuelle (og kvinder?) i… Read more »

Filuren
Guest
Filuren

Den Franske Revolution, startskuddet til Den Seksuelle Revolution, var en pure afvisning af Gud og kristen moral. Under kodeordet ‘libération’ foregav man at ville frigøre mennesket, skabe en afsjælet verden af newtonsk matematisk scientisme – vi alene vide, Herren kan rende og hoppe – men hvad man i stedet endte op med, var fortvivlede menneskebørn i deres lysters vold. Et kaos af perversioner og selvdyrkelse som er Frankrig. I det tomrum, uden kirke og tro, opstod den videnskabelige sociologi, psykologien – nu skriftede man ikke længere sine dybeste tanker og synder til præsten, men til Freud og hans disciple, der… Read more »

tom
Guest
tom

Her i huset føler vi stor væmmelse over en tv-udsendelse, hvor Anna Thygesen besøgte frisøren Dennis Knudsen, der via amerikansk rugemor har købt en baby søn. Thygesen undrede sig over babyens lange øjenvipper, og Knudsen fortalte, at der nu findes en ny serum, man kan smøre på, og som får dem til at vokse. Thygesen spurgte let rystet, om han havde brugt den, hvorefter Knudsen straks ændrede holdning og lod, som om det kunne han aldrig drømme om. De diskuterede også den lille drengs påklædning til barnedåben, og Knudsen lagde et bredt bånd med glitrende similisten hen over den sagesløse… Read more »

Rene
Guest
Rene

Tom. Fantastisk beskrivelse du kommer med. Iagtagelserne er rigtigt gode. Jeg ryster på hovedet og væmmes sammen med dig og dit hus …..Og græder.

KarlGustav
Guest
KarlGustav

Bemærk at de fleste politiske ‘freaks’ i Danmark enten befinder sig i DetRadigaleVenstre eller er afledt derfra. Dette parti er en svovlpøl af bedrevidende asociale skiderikker. Jens Rohdehoved, Sofisten, Muhammed Østergårdhund er klamme slimede kældermennesker med tomme islamiske øjne og rundsave på albuerne.

tom
Guest
tom

Jeg har bemærket, at interessen for det dekadente og perverse er et gennemgående træk i Politiken.

Og at modefolkene nu bruger transermodeller, så at bladenes og reklamernes kvindeideal er på vej til at blive noget med smalle drenghofter.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Naa, de fleste freaks; psykopater, sociopater og narcister, befinder sig i toppen af deres respektive organisation. Herunder de politiske partier.

Rene
Guest
Rene

Undskyld filuren. Det er mig der har skrevet ….2 af dem.
Det erbogstavlig talt skrevet med småt. Jeg ku ikke læse hvad der stod på pop uppen med navn og e-mail.
Jeg gik ud fra det var mit eget. Der er åbenbart lidt vrøvl med teknikken engang imellem. Jeg har prøvet det en gang mere ..hvor et andet navn igen poppede op…Men da havde jeg jo prøvet det før så da gik det ikke galt ..Som det gjorde de 2 gange med dit navn og e-mail. Igen jeg er ked af det ….Det må du undskylde. Jeg er ny herinde

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Filuren, hvorfor er seksualiteten vigtig at pointere for dig?

Hvad med i stedet at fokuserer på kontrolleret opposition? Altså partier der har til formål at opsamle en bestemt vælgerskare til et bestemt formål?

Eller hvad med at fokuserer på partikulturen? Om eksempelvis nogle af de ledende politikere er psykopater, sociopater eller narcissister?

Måske er nogle af dem købt og betalt af den Arabiske Liga? Måske er nogle af dem frimurere?

Ja, altså – sådan set hvad som helst end at de har en bestemt seksualitet.

Undskyld min noget kontante tone.

Filuren
Guest
Filuren

Seksualitet er heller ikke nødvendigvis det altafgørende. Det var et forsøg på at beskrive en udvikling, en tendens, som beskrevet ovenfor med bølgen af revolution og liberty.

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Din og tilsvarende sager har rystet mig i min grundvold, og jeg tænker jævnligt over dem. Hvad fanden i Helvede vil Politiet opnå? Vil man støde almindelige, ordentlige mennesker fra sig og i stedet for fremme muhamedanernes fremmarch? Jeg begriber det ikke, og jeg ved med 100% sikkerhed, at vi ej heller kan få svar fra myndighederne eller relevante ministre, der er lige så muhamedanerliderlige. Jeg ved bare, at min tillid til Politiet ikke er eksisterende længere. Jeg tror nu ikke helt på, at Politiet ikke selv giver situationen et lidt videre tvist. Der er en hel det meget ivrige… Read more »

Finn Skov
Guest
Finn Skov

De mangler bare de lange læderfrakker og de nedslåede hatteskygger.
“Nacht und Nebel” tilstandene nærmer sig med hastige skridt.
Himmler ville nikke genkendende til metoderne.
En himmelråbende skændsel for en såkaldt “Retsstat”

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Here we go again 🙄

Meldinger om eksplosion og skudepisode i Malmø

https://www.bt.dk/udland/meldinger-om-eksplosion-og-skudepisode-i-malmoe

Lørdag aften er politiet i Malmø rykket ud til både en skudepisode og en eksplosion i den svenske by.

To personer er på hospitalet efter en skudepisode i Malmø, Sverige, lørdag aften.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Bomberna som sprängde Sverigebilden Adam Cwejman 05:00 – 7 nov, 2019 https://www.gp.se/ledare/bomberna-som-spr%C3%A4ngde-sverigebilden-1.20038418 Ledarkrönika Under en lång tid var det viktigare att diskutera etiketter på samhällsproblem snarare än att lösa dem. Resultatet: handlingsförlamade politiker som har tappat greppet om utvecklingen. … Sverige har under senaste tiden drabbats av bombattacker på en nivå som saknar motstycke i fredstid. En situation som snarast får jämföras med läget i länder drabbade av systematisk terrorism och separatism. Därutöver har morden på oskyldiga personer utan brottslig bakgrund fortsatt som en grotesk konsekvens av hämndkulturen som präglar gängen. Minns hur det var när just granatattackerna ökade från… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Sverige är en fristat för terrorister och kriminella BJÖRN RANELID Publicerad 9 nov 2019 kl 08.11 https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/sverige-ar-en-fristat-for-terrorister-och-kriminella/ Regeringen har beslutat att sex imamer skall utvisas från Sverige, men det utslaget kan inte verkställas. Säkerhetspolisen bedömer att dessa imamer är ett hot mot rikets säkerhet. Skälet till att de inte utvisas är att det anses föreligga en hotbild mot männen och en fara för deras liv i hemländerna. Om de riskerar att dödas där, så kan de inte utvisas. Det är ytterst sett en bedömningsfråga vilket som är viktigast. Deras liv eller de svenska medborgarnas? De sex männen är så farliga… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Det satsas på att bygga ett fint centrum. Vi vågar inte gå dit ändå…

https://www.lu.se/event/trygga-och-attraktiva-stadskarnor
udsnit
Några huvudpunkter i programmet:
Kommunikation för en tryggare stadskärna: insikter från det pågående forskningsprojektet ”Rädslans geografi”…
Destination Image repair during crisis – om att skapa en positiv bild av en destination i kris (på engelska)
Eli Avraham, professor i kommunikation, Haifa University, Israel…

Nielsen
Guest
Nielsen

De stupide pikpansere har ikke forstået en skid. Og de udstyrer muslimer med politilegitimation,våben og politiuniform. Jubelspassere,det er hvad i er.

sussebassa
Guest
sussebassa

..men det er politisk, du ved..gjør vi alle her.
Det var for 1/2 år siden, og du er enda ikke blitt tiltalt..papirer på det..rettsak.
Da hadde jeg ringt opp og spurt hvordan saken nå står..tiltalt eller ..lagt i bunken..for senere bruk..ikke interessant nok nå.
Du får neppe en undskyldnng..de gjør kun det de får beskjed om..polisene(Sepo).
Da kan du forhåpentlig begynne å “puste” litt lettere igjen.
Hadde du utgjort en fare for Danmark hadde du nok vært innelåst allerede.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

“…Men det er politisk du ved” Hårrejsende. Kommentaren bør skræmme alle, med bare en minimal forståelse for begrebet retsstat. Og ja, det er ren Kafka, hvad du er udsat for. Som med mange af os andre. “…Det er naturligvis ren chikane, foruden det viser, at politiet måske slet ikke har tid til lovlydige borgere som mig. Jeg bebrejder dem selvfølgelig ikke, at de udfører ordrer, og jeg tvivler på de selv har fundet på at behandle mig som en farlig terrorist.” At du ikke bebrejder politibetjentene, at de udfører ordrer, er meget storsindet af dig. For betjentene må nemlig kun… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Fem perkere satte sig på skift ved siden af mig, mens jeg skrev ovenstående indlæg. Derfor mangler der ord her og der.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

“Det var hans partner Tobias der gav mig nyheden.”

Rettelse: det var sekretæren…Hanne, mener jeg at hun hed, der gav mig nyheden telefonisk, mens jeg ringede op fra den Norske ambassade. Men hun henviste til at jeg kontaktede Tobias igen, “…så han kunne holde mig lidt til ilden”.

Det var til gengæld Tobias der tog telefonen, før sagen kom for byretten, og fortalte mig at den ville blive kørt den 8. August, klokken 08 om morgenen, mener jeg han sagde?

tom
Guest
tom

“For når staten får for meget magt, som korrumperer den helt automatiks, de ansatte i toppen først. Herefter, over tid, og som regel fra niveau til niveau, resten af pyramidestrukturens ansatte, helt ned til den nyeste ansatte i systemet.” Rigtigt, og jeg kender et andet tilfælde, der minder noget om dit og har den samme type “fagfolk” involveret. Det er derfor jeg har skrevet, at I jævnligt skal tjekke loggen på sundhed.dk. Hospitalspersonale er nemlig for længst involveret på den mest hensynsløse og nederdrægtige måde. Der er langt mellem de dygtige psykiatere, de fleste er forkrampede knudemennesker, der valgte deres… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Tak for dit svar Tom. Du har ret i at mange af de personer der bliver psykologer eller psykiatere, at de har meget store problemer selv. Men bare så jeg gør det helt klart for alle. Det jeg taler om, er organiseret kriminalitet. Og her er den eneste forbindelse til det at være veteran, at en del af os, brænder alle broer og lukker os inde i vores hjem, indtil vi er kommet os over de traumer vi er blevet påført. Derfor er vi nemme ofrer for et organiseret netværk af dybt kriminelle personer, der bogstavelig talt erklærer folk sindsyge… Read more »

tom
Guest
tom

Michael Nielsen, det er mindre end en måned siden, at jeg selv skrev et brev til et hospital om metoder fra Sovjetunionen. Det var det ord, jeg brugte, og som jeg er sikker på, at andre også har brugt eller tænkt. Det er Kafka om igen, systemets hærgen. For mennesker med stolthed og viljen til selvstændighed kan det være et helvede. Man kan komme til at hade forsikringerne om, hvor bekymrede andre er på ens vegne, og hvordan de møver sig ind på folk med al deres “omsorg”. I vor familie har vi oplevet forfærdelige forhold med behandlingen af flere… Read more »

Rene
Guest
Rene

Tom….overfladiske unge læger…..osv. De passer deres job de passer rigtigt godt på det. …jobbet du ved. Hvor regler går ind går etikken ud.
Det gør mig ondt mht din familie. Store dele af vores hospital og sygehusvæsen farligt for almindelige mennesker og i særdeleshed for patienter.

Aase Mary Michaelsen
Guest
Aase Mary Michaelsen

Jeg har intet med Malmø at gøre. Men jeg forstår din sorg.

Casper
Guest
Casper

Jeg tror bare at politiet tager dna-test når de kan. Motivet er at gafle så mange personer som muligt til dna-registret, så registret bliver så omfattende som muligt og derved bedre kan opklare kriminalitet. Der er lang tradition for at politiet bruger alle de redskaber som loven siger at politiet »kan« bruge. Jeg tvivler på at de laver en konkret vurdering af om den pågældende overtrædelse er relevant i forhold til fingeraftryk og dna. Er der nogen som kan påvise det modsatte?

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Et interessant spørgsmål er:
Sletter politiet DNA og fingeraftryk, hvis man ikke dømme, evt. hvis straffen er under 2 år, begrundelsen. Lovgrundlaget/påskuddet for DNA og fingeraftryk er jo, at man har begået en forbrydelse, som kan give 2 år eller mere?

Casper
Guest
Casper

Der findes regler om sletning hvisman ikke bliver dømt. Men reglerne er forskellige for DNA-register og for fingeraftryk/foto, så vidt jeg ved.

Oprindelig måtte de gemme det uanset om personen blev dømt, til man fylder 80 år, men efter en sag mellem Storbritannien og en borger ved menneskerettighedsdomstolen blev de pålagt at ændre det.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Da politiet jo ikke generer sig for at skrive falsk i afhøringsrapporter, så skal man nok ikke tro på, at de sletter noget som helst, uanset hvilke love der findes.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Officielt bliver alt slettet. I praksis slettes intet. For system-kulturen er for længst blevet psykopatisk.

Charles
Guest
Charles

Der er ingen der skal have dna af mig uden min tilladelse, (Når jeg bevæger mig inden for lovens rammer, med min ytringsfrihed).
Hvis en person har lavet noget lort, skal der forevises en dommerkendelse inden dnaprøvningen kan foretages.
Desuden skal evt mistanken have relation til nødvendigheden af dnaprøvningen.
Alt andet er Magtmisbrug, og en krænkelse af hjemmet.

Casper
Guest
Casper

Men sådan er reglerne ikke. Der kræves kun at du er sigtet for en paragraf som kan give 1,5 års fængsel eller derover. Hvis du er sigtet for et lille tyveri eller økonomisk forseelse, tager de DNA og fingeraftryk – uanset om du kun har stjålet en rulle kiks og i praksis ikke vil få 1,5 års fængsel. Det er strafferammen som afgør det, og den er 1,5 år for tyveri (i grovere tilfælde 6 år). Det er “lov og orden”-politikere som har indført det. Fra både Socialdemokratiet og de borgerlige. Folk forstår det ikke, før det rammer dem selv… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Charles, du har principielt ret i alt hvad du skriver. Men problemet er bare, at når politiet først står der, med våben klar og al den støtte de kan tilkalde over radioen, så føler man sig som palle alene i verden.

Der er ikke nogen regler mere. De gør hvad de vil, mod hvem de vil og når de vil. Vi lever i en politistat.