16
nov
Seneste opdatering: 17/11-19 kl. 1633
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi er jo nogle, der oplever unødigt dramatiske anholdelser for bagateller i disse år, men professor Martinovskis tilfælde er dog værre end nogle andre, jeg har hørt for nylig. Men vi er også i Nordens DDR her.

Hun bliver groft bagtalt af Kajsa Klein, fyret, anholdt for bagtalelse af Klein – Gud hjælpe mig, mister alt fordi myndigheder, politi og universitet lader sig drive rundt i manegen af en venstreekstrem aktivist og Stasi-stikker som Kajsa Klein. Martinovski bliver ikke tiltalt, og derfor hverken dømt eller frikendt. Hun er retsløs i Sverige. Statsmedierne vil ikke engang røre hende sag med en ildtang. (se kommentar)

Da jeg hørte dette, blev jeg mørkeræd og tænkte: Jeg tør ikke knap ind i Sverige længere, det er helt vilkårligt, hvad en magtelite i panik kan finde på, og hvad jeg har sagt om Sverige gennem årene, er langt mindre poleret, end Martinovski.

Jeg står ifølge mine gerninger til en langt værre behandling af svensk politi, og jeg skylder endda en bøde på 1500 kroner for at køre 700 meter uden sele i Malmø i 2010. Dette kan Malmø politi stadig klare at håndhæve i en by, hvor alt smuldrer. Hør Martinovski og tab underkæben. Dette er ikke Kina, det er Sverige, Vesteuropa.

Henrik Jönsson: Framtvingandet av en auktoritär motreaktion

Jönsson havde indbrud mens han og hans to døtre var hjemme i Malmø. Politiet medgav, at de har mistet kontrollen over byen, og rådede ham til at flytte hvis han vil leve i sikkerhed. Han skriver om episoden i dag i Quilette: Abandoning Malmö to Its Criminals.

Police: “Things have escalated to a point where we can’t manage the situation.”

Half an hour later, I gave a young and resigned-seeming police officer my account of the incident. When I asked him how best to protect my family in the future, he told me the best solution was “not living in Malmö: Things have escalated to a point where we can’t manage the situation.” (Se også Malmöpolis skriver själv om sin blodiga vardag.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
8 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Peter BuchReneFilurenFelix KrullMargrethe Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Olav
Guest
Olav

Søker man med “Kajsa Klein” hos Google så finner man blant annet at det bor en med det navnet på Skaraborgsgatan, Sødermalm, Stockholm: https://www.hitta.se/kajsa+klein/stockholm/person/dPCvnGkoAK . Det interessante er ikke selve det at det bor en person med det navnet der, men at der også oppgis følgende: “Kajsa bor tillsammans med Lars Ilshammar I lägenheten på Skaraborgsgatan 8.” Og hvem er så Lars Ilshammar ? Det kan man lese om hos Wikipedia: Lars Patrik Ilshammar, född den 7 januari 1959 i Ljusdal, är en svensk historiker, IT-debattör och biträdande riksbibliotekarie vid Kungliga biblioteket. Han har tidigare varit chef för avdelningen för… Read more »

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Jeg har de selvsamme betænkeligheder som du ved at rejse til Sverigstan. Jeg har igennem årene skrevet lidt kradse betragtninger om Sverigstan, og det er mit indtryk, at sådant ikke går ustraffet hen i det shithole af et land. Bliver man taget af polisen, er der slet ingen tvivl om, at man vil blive udsat for den mest mulig nedværdigende behandling overhovedet. Yderligere er jeg også blevet taget uden sikkerhedssele, som blev takseret til 1500 kr. Det ville jeg ikke betale, men så blev det overgivet til dansk politi, som nidkært fik indkradset beløbet via Skat, der tilbageholdt for meget… Read more »

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Tak for linket til Aftonbladet. I bunden er der et brev sendt af en politimand til flere rigsdagsmedlemmer. Som følger: När jag skriver detta ligger jag i sängen. Trots att jag snart varit vaken ett dygn och jobbat 16 timmar är det omöjligt att slappna av. I yrket där man antingen blir expert på att stänga av eller slutar. I yrket där man tar av sina arbetskläder och lämnar tragiken i det trånga skåpet i omklädningsrummet. I yrket där man måste bli expert på att sova på beställning om man inte skall gå in i väggen. Det senaste dygnet har… Read more »

Filuren
Guest
Filuren

Efter for 2-3 år siden at have set videoer med svensk politi der bogstavelig talt fik tæsk i en parkeringskælder og leget kispus med i ghettoområder, er jeg mere eller mindre stoppet med at følge med i de daglige fortrædeligheder.

Smerteligt autoritetstab der bare fortsætter.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Beslaglæggelse vs konfiskation? Hvordan har du tænkt dig, at agere, Steen? Når din “brøde” af samfundet vurderes så alvorlig, at du på skatteborgernes regning præmieres med: Morgenvækning Bistand til forefinding af glemte/gemte effekter i hjemmet Beslaglæggelse af elektronik Lån af armbånd & transport + elektronik til fejlfinding Opbevaring & kaffe Skærpet opmærksomhed fra op mod 10 statstjenestemænd virker det jo usandsynligt, at staten – endnu? – ikke har støvsuget dine kommunikationsredskaber for fældende beviser, så du – fortjent! – kan blive idømt årelangt Tugt, Rasp & Forbedringshus, som den samfundsomstyrtende misæder du jo er. Eller for at sige det på… Read more »

Poul
Guest
Poul

Jeg gad egentlig godt at vide om der er svenskere som har opnået asyl i udlandet for at være politisk forfulgte i sverige, for det er vel efterhånden der de er nået til? Jeg regner ikke med at MSM omtaler det hvis det er sket, men det kunne sikkert være en ret interessant historie.

Margrethe
Guest
Margrethe

Det er ikke sådan at komme på kant med en humanitær stormagt…

Rene
Guest
Rene

Henrik jønsson bliver bedre og bedre. Billede siden var også tragisk velillustrende. Det er ikke rare ting han taler om. Til gengæld gør han det bragende godt.

Kimski
Guest
Kimski
Peter Buch
Guest
Peter Buch

I praksis “forvandles” illegale i stort tal til residerende:
http://www.pi-news.net/2019/11/ausweisung-von-illegalen-in-berlin-zukuenftig-noch-schwieriger/

Peter Buch
Guest
Peter Buch
Peter Buch
Guest
Peter Buch

https://www.youtube.com/watch?v=PTdQ4h2z-p8
Janne Josefsson: UG “Gynnar vi inte Sverigedemokraterna då?” LSS, bidragsfusket 8,7 miljarder

Om problematikken om svenske har fået asyl andetsteds:
Det er svært at opgøre, men jeg formoder personlige vurderinger af sikkerhedssituationen har medvirket til en del svenske opholder sig i Københavnsområdet. Det er ikke kun lettere mobilitet som broen og flere karrieremuligheder der er baggrunden for deres tilstedeværelse.