17
dec
Seneste opdatering: 18/12-19 kl. 1508
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalisten Chris Forsne har haft et langt interessant liv uden for Sverige, og er derfor forfriskende usvensk i sine vurderinger. Hun beskriver her svenske politikere og journalisters forfĂŠrdende lave dannelsesniveau, og hvordan det har fĂžrt til nu ulĂžselige problemer.

Hun mener, at SVT og SR er vÊrdilÞst og bÞr nedlÊgges med det samme. Det er ikke bare otte spildte milliarder, det er skadelige penge. Hun mener ogsÄ, at populisme er en god ting, der kan blive redningen for de sÞrgelige rester af svensk demokrati.

Den demokratiske dissens lever nÊsten udelukkende pÄ nettet udenfor MSM. StatsstÞttede svenske medier er et sÞsterskab af feje personer, der har opgivet enhver faglig stolthed for menneskealdre siden. Derfor ses ogsÄ en Joakim Lamottes reportager som et frisk pust og en pÄmindelse om, at journalistik ikke behÞver vÊre sÞvndyssende og magtfÞjelig.

Svensk kriminalstatistik er politisk manipuleret

Der er intet nyt under solen, som PrĂŠdikeren siger. I 2002 sagde ansatte pĂ„ BRÅ: “Det Ă€r katastrof överallt pĂ„ BRÅ”. Intet er sket siden, ligesom den svenske valghandling ikke er ĂŠndret. Det der gavner den siddende magt, bliver ikke ĂŠndret. SĂ„ enkelt er det.

Svensk, sĂ„kaldt demokrati eksisterer, for at alt kan forblive det samme. “Demokrati er en stige, vi klatrer op af og smider vĂŠk,” sagde Hamas. De var bare lidt ĂŠrligere end den herskende, svenske klasse, der hylder samme princip lidt mere diskret. Det er den holdning, der ligger bag hele den eksempellĂžst udemokratiske behandling af Sverigedemokraterne – der heldigvis er mislykkedet kapitalt.

Brottsförebyggande rÄdet (BrÄ) anklagas för att utföra partisk forskning och Àndra resultat som inte faller cheferna pÄ lÀppen.

Forskare vid Linköpings universitet har intervjuat nuvarande och före detta anstÀllda pÄ BrÄ som vittnar om grava missförhÄllanden.

Enligt Svenska Dagbladet, som tagit del av studien har BrĂ„:s rapporter censurerats eller ”tillrĂ€ttalagts” pĂ„ grund av politisk press.

Enligt studien frÄn Linköpings universitet har anstÀllda pÄ BrÄ vid flera tillfÀllen Àndrat i forskningsrapporter efter krav frÄn chefer, skriver SvD.

”Om det var sĂ„ att resultat inte gillades sĂ„ blev det censur, tillrĂ€ttalĂ€ggande av resultat, nedtoning av resultat och att man lyfte fram andra delar av en studie som inte var sĂ„ kĂ€nsliga eller kunde visa pĂ„ ett positivt resultat”, sĂ€ger en tidigare anstĂ€lld pĂ„ BrĂ„ i studien. Rapport: BrĂ„ Ă€ndrar i forskningsresultaten.

Ny forskningsrapport: BrĂ„ viker sig för politisk press. Se ogsĂ„ Studie: BrĂ„-personal kallades till justitiedepartementet för att ”rĂ€tta” rapport

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Olav
Olav
1 year ago

“Demokrati er en stige, vi klatrer op af og smider vĂŠk,” sagde Hamas. De var bare lidt ĂŠrligere end den herskende, svenske klasse. Socialdemokraterna hadde under sitt Ă„rtier lange enevelde i prinsippet samme innstilling. Jeg vet ikke om figurer som Per Albin Hansson og Tage Erlander gav mer eller mindre Ă„pent uttrykk for dette slik Einar Gerhardsen, “landsfader” for Arbeiderpartiet (Ap) i Norge. Men om man gĂ„r godt nok igjennem historien sĂ„ vil man kanskje finne noe lignende. Det er ihvertfall et faktum at Aps sannsynligvis viktigste politiker noensinne og den lengstsittende statsminister i Norge noensinne, hadde akkurat et slikt… Read more »

SvenneJĂ€vel
SvenneJĂ€vel
1 year ago

Fuck you Swedes. Fuck you all the way to hell. You are the curse of Skandinavia, you are worthless, you are shit. Fuck you Swedes. I hope you all get your heads stuck in a bus wheel today. God damned worthless shit Swedes. I hate you all.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Chris Forsne, i glemmebogen tak!