5
jan
Seneste opdatering: 10/1-20 kl. 2219
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ja, det er voveligt at sĂŠtte sig op imod den venstreliberale dominans, der foreskriver at selv nĂ„r Trump gĂžr noget godt, er det noget lort – fordi det er ham. En lidt overset fordel er, at Trump ophidser alle de personer, vi i forvejen ikke kunne lide. Aldrig har det vĂŠret nemmere at identificere sine yndlingsaversioner, og der var flere, end jeg troede. Trump fĂ„r fornuftige mennesker til at opfĂžre sig som Politiken og DR.

Helt aktuelt er han den fĂžrste vestlige politiker, der virkelig ved, hvordan man omgĂ„s muslimske gangstere, som dem i Teheran. De skal trues med at blive snittet til grĂžnlangkĂ„l af den smarte bombe ‘ninja’ R9X, ligesom Qasem Soleimani, der nu mĂ„ nyde sine 72 jomfruer i form af skiveskĂ„ret pĂ„lĂŠg. Det har fĂ„et mullaherne til at frygte Trump, som de tog helt fejl af. LĂŠs f.eks. Victor Davis Hanssons Iranian Analytics. Se ogsĂ„ Afkoding af danske mediers anti-Trump-retorik.

 Words of advice

Jeg mÄ lige have en anden sang med. Jeg sÄ forleden dokumentaren Words of advice : William S. Burroughs on the road (kan ses af alle med et bibliotekslog in.), og han er virkelig ikke kedelig. Der er mange hidtil ukendte optagelser fra hans besÞg i KÞbenhavn i 1983, hvor Dan Turell mÄtte sande, at hans store idol ikke var sÊrlig begejstret for ham.

Jeg vidste ikke, at han havde “indsunget” Marlene Dietrichs Ich bin von Kopf bis Fuß auf Liebe eingestellt. Her er hans pilskĂŠve version, jeg rĂŠkker ud efter min Beaujolais og drĂžmmer mig tilbage til en uskyldigere tid, hvor man ikke behĂžvede at have med politik at gĂžre. Politisering er ligesom feber, den fortĂŠller en, at noget er sygt.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HeiaTrump!
HeiaTrump!
4 years ago

Det er fĂ„ ting som er morsommere enn Ă„ fortelle Trump-hatere at du synes Trump er en helt og den beste presidenten noensinne. Jeg sa dette til en journalist i aftenposten, etter at journalisten hadde klager over Trump i 20 minutter i strekk. Han hater Trump. I hans Ăžyne sĂ„ er Trump satan. SĂ„ ansiktsuttrykket hans var veldig morsomt nĂ„r jeg sa at jeg stĂžtter Trump 100%. Jeg tror det gikk en sikring i hodet hans. Han klarte ikke Ă„ ta innover seg at noen faktisk sa han imot, han klarte ikke Ă„ forstĂ„ at noen kan stĂžtte den grusomme… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  HeiaTrump!

Danskerne bÞjer den ene arm med en bajer i hÄnden som deres hilsen. Nazisterne strÊkker den ene arm skrÄt op som deres hilsen. Bilisterne strÊkker en langemand skrÄt op som hilsen til andre bilister. Muslimerne stikker pÄ knÊ deres bagdele lige op i luften som deres hilsen; men kÞterne snuser til hinandens bagdele som deres hilsen. Jihadisterne snitter med en hÄnd tvÊrs over halsen som deres hilsen til kristne. Journalisterne bliver rÞde i hovedet nÄr virkeligheden hilser dem. Det er multikultur.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Go humor.rigtig sjov

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Rene

Forbudte jokes: Skal helst lĂŠses i mĂžrke for nedrullede gardiner og omgĂ„ende glemmes, inden tankepolitiet henter dig kl. rĂžv om morgenen. Hvis Muhammed ikke vil bestige bjerget, mĂ„ bjerget bestige Muhammed. Lys bevĂŠger sig hurtigere end lyd. Det er derfor mange muslimer ser lysende intelligente ud, lige indtil man hĂžrer dem snakke. Allah skabte floderne, Allah skabte sĂžerne, Allah skabte muslimerne, men va’ fa’en, Alle kan jo lave fejl. En muslim spĂžrger en dansker, “har jeg ikke set dig et sted fĂžr?”, danskeren svarer, “Jeps, det er derfor jeg aldrig kommer der mere”. Jeg kan aldrig glemme den gang muslimerne… Read more »

Kimski
Kimski
4 years ago

“Jamen, spĂžrgsmĂ„let er, om indvandringen overhovedet bliver et problem, eller om Trump nu har fĂ„et startet tredje verdenskrig med sin sidste handling!”
~Kommentar fremsagt af et familiemedlem med panik i blikket, tidligere i dag.

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til kommentarer af den slags…
Griner man hysterisk eller bryder man sammen i hulkegrÄd, over niveauet af medie-induceret hysteri?
Man bliver sgu’ sĂ„ trĂŠt…

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Kimski

Evangelium: Johannes 10,11-16 Jeg er den gode hyrde. Den gode hyrde sĂŠtter sit liv til for fĂ„rene. Den, der er daglejer og ikke er hyrde og ikke selv ejer fĂ„rene, ser ulven komme og lader fĂ„rene i stikken og flygter, og ulven gĂ„r pĂ„ rov iblandt dem og jager dem fra hinanden; for han er daglejer og er ligeglad med fĂ„rene. Jeg er den gode hyrde. Jeg kender mine fĂ„r, og mine fĂ„r kender mig, ligesom Faderen kender mig, og jeg kender Faderen; og jeg sĂŠtter mit liv til for fĂ„rene. Jeg har ogsĂ„ andre fĂ„r, som ikke hĂžrer til… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

SÄ pÄ Aftonbladet.no en artikel om at Norge aktuelt forbruger for 50 % mere end i Är 2000.
https://www.friatider.se/svenskar-konsumerar-allt-mindre

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  steen

I disse miljÞtider er jeg sikker pÄ at det vil blive fremlagt som en sejr; sÄ behÞver man heller ikke at tage stilling til den voldsomme indvandring!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

En reprise – et rystede eksempel pĂ„ en fuldstĂŠndigt virkelighedsfjern dansk politiker fra S-toppen anno 2010 🙄 Man tror jo nĂŠsten ikke sine egne Ăžjne, nĂ„r man lĂŠser mandens hjernedĂžde vĂ„s, men man begynder sĂ„ smĂ„t at forstĂ„, hvordan vi er havnet i de massive problemer med den importerede og uintegrerbare islamiske “kulturberigelse” – helt uden den mindste tanke eller bekymring nogensinde for de yderst alvorlige langtidskonsekvenser for stabiiteten, sikkerheden, tilliden og den sociale sammenhĂŠngskraft i vore engang sĂ„ fredelige, trygge og velfungerende samfund i Vesteuopa. https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/article4407183.ece/ 23.06.2010 KL. 03:01 GĂžr plads til islam i Europa Det er realistisk at… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x