6
jan
Seneste opdatering: 8/1-20 kl. 1114
81 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jyllands Posten: Mikael Jalving Befri Steen Raaschous computere, fotografier og SD-kort.

Politiet til Jeppe Juhl, 8 maj 2019: “Vi beklager meget, men dette er politisk, du ved”

Dette er nok de centrale ord i alt det her, kan man gribe sig i at frygte. Jeg ved, hvem betjenten er, men han kan være rolig, jeg bringer ham ikke i fedtefadet.

På onsdag den 8 januar er det otte måneder siden, jeg blev arresteret kl 6.30 om morgenen – i Gestapo-timen, som Ulrik Høy skrev, blev lagt i håndjern og fik taget DNA. Det var nøjagtig samtidig med, at den danske valgkamp 2019 startede.  Et tilfælde, der lidt for meget lignede en tanke.

Jeg har i en mail i forgårs lovet politiet offentlighed om dette, og nu kommer den. Efter otte måneder må jeg gøre noget, for at få hul på bylden, Jeg takker enhver, der hjælper mig. Offentlighed er mit eneste våben, jeg er uformuende, men jeg velsignet med mange skrivende venner i syv forskellige lande. Jeg skal sandelig ikke overdrive, hvad der ramte mig, selvom det var unødvendigt dramatisk,  men der er bekymrende elementer, det er nødvendigt at nævne.

 Det værste der kan ske, er at jeg bliver ruineret

Jeg vil ud af dette retslige ingenmandsland, og jeg er i modsætning til Tavakoli temmelig ligeglad med, om jeg bliver dømt. Vi havde ideelle motiver, og det ville da deprimere mig på retsstatens vegne, men heller ikke mere. Jeg er heldigere stillet end hende, det værste der kan ske, er at jeg bliver ruineret.

Jeg vil tiltales ved en domstol, og jeg vil have mine arbejdsredskaber tilbage.

Politibetjenten uden efternavn, Isabella H.R.  på Bellahøj Politistation, forklarede på min henvendelse den 20 november 2019, at “jeg har forsøgt at få fat på dig i mange mange måneder på det mobilnummer du har oplyst (som du også oplyser i din mail) dog uden held.” Dette skal forklare, at alt har ligget dødt i otte måneder, og at jeg siden den dramatiske arrestation har måttet skrive på en gave fra en læser. (Igen en stor, stor tak!)

Melde politiet til politiet for tyveri?

Jeg har tre mails og to telefonnumre, og det er første gang i tyve år, at nogen klager over ikke at kunne få fat på mig indenfor højst 24 timer. Politiet kan have glimrende grunde, men dette er ikke en af dem, for det er løgn. Hvorfor lyver Isabella H.R.? Det er kun ét af spørgmålene i denne kamp mod en blind makker, en stat som jeg føler mig tiltagende fremmed for og frastødt af.

Jeg har end ikke en skriftlig kvittering på mine computere og eksterne harddiske, og jeg har ingen tiltale, hvorfor min advokat ikke kan foretage sig ret meget, men jeg kunne jo melde politiet til politiet for tyveri, for chikane af en ustraffet borger og for svie og smerte.

Nu får den danske stat i første omgang så meget offentlighed, som jeg overhovedet kan give den. Lars Hedegaard har et bud på denne historie, jeg finder mere og mere sandsynligt, og staten kan ikke vinde noget ved, at den opfattelse breder sig:

Den mest sandsynlige forklaring på hele aktionen er, at politiets politiske ledelse ville statuere et eksempel: Hvis folk som Raaschou og Jeppe Samuel Cholewa Juhl bliver ved med at skrive sandheden om indvandringen og islam, får de med os at gøre.

Min historie er nu sendt til Norge, Sverige, Tyskland, Holland, USA og Canada

Er man ikke helt opdateret på, hvad der er sket siden 8 maj sidste år, summerer Jalving det professionelt op. Her nedenunder vil jeg linke til alle, der omtaler sagen. Mindre fra Facebook, der bliver uoverkommeligt.

Document med en halv million månedlige læsere, kører historie i morgen. Jeg har desuden sendt den til store publikationer i Sverige, Tyskland, Holland, USA og Canada. Som jeg lovede politibetjent Isbella H.R. i en mail igår, et sidste forsøg på at få tingene i bevægelse.

Politiet er gidsler fanget imellem danske borgere og en stadig mere uholdbar samfundssituation, der vil kræve stadig dybere indgreb for at forhindre kontroltab.

De vil tabe kontrollen alligevel. Jeg er bare en lille trædesten på vejen til politikken og retsstatens nederlag til dens egen import af muslimsk kaoskultur. De ser mig som en, der er farlig for “community cohesion” på deres vagt, men de farlige for samfundfreden er dem selv. De vil være farlige allerede ved at prøve at kontrollere det samfund, de har skabt hen over hovedet på befolkningen. De er på et job, der vil gøre dem forhadte. De vil hele tiden stramme undertrykkelsen af ytringsfriheden, og de vil gøre alt værre hver gang. Det er en blind vej, der vil opsluge først dem, og siden os alle.

Jeg er deres fortrængte samvittighed. De vil overføre skylden for deres egne synder til mig og alle andre, der gør opmærksom på dem. Jeg skal møde op i retten på deres vegne, men jeg kommer der ikke for at sige andet end, hvad jeg mener om dem. Jeg skal ikke specielt frikendes, det er ikke mit ærinde. Jeg vil tale imod politikere, jeg tiltagende ser som kriminelle.

En paragraf i straffeloven dækkede nødtørftigt min “forbrydelse”

Jeg vil udstille dem, hvis de er så tankeløse at give mig chancen. Jeg er rigtig nok ingen Sokrates, men jeg bliver slæbt i retten af tangerende grunde: For “blasfemi” mod de herskende ideer, og for at fordærve andre menneskers tankegang. En nutidig Sokrates er snarere en Rasmus Paludan, der går på gaden og snakker med de unge. Lidt mere konfronterende end jeg, kan man jo roligt sige, men i princippet gør han det samme som Sokrates.

De har blot fundet en paragraf i straffeloven, der nødtørftigt og med noget ond vilje dækker min “forbrydelse.” Det gjorde de også i Athen i 399 f.kr. De vil mene, jeg afsporer den rene jura. Jeg vil anskueliggøre for dem, at de gør det, ved at gøre sig til politikernes redskaber.

Jeg vil selvfølgelig tabe,  som enhver der modsætter sig statens vilje. Jeg lider ikke af illusioner, vi har endnu en uberettiget stærk stat. Støtter de den, eller gør jeg? Mit defensorat vil foregå i offentligheden, i en retssal bliver jeg rutinedømt. Jeg får ikke skarantydesaft, men 8000 kr. i bøde og 80 timers samfundtjeneste, det er vel forskellen, og den er da værd at tage med.

Jeg vil vise vores eliters dilemma, og deres deraf følgende uhæderlighed

Jeg vil vise vores eliters forfald og uhæderlighed. Invitér mig ind i teatret, som min gamle ven advokat Arnold Rothenborg så retssalen som. Han optrådte der med gule sokker og monokel, som en anden John Gielgud, og min respekt for retten er til at overskue efter talrige erfaringer, blandt andet hvordan jihadister får lov at opføre sig efter behag, uden at nogen griber ind. (Østre Landsret 2013)

Jeg agter at dokumentere hver lille detalje i denne pseudosag, indtil den er forbi, og vedkommende der har startet den, og nu skal til at koste skatteyderne millioner af kroner, skal vide, at jeg er på udkig efter ham. Jeg vil dokumentere, hvordan ordene falder i retssalen, enten efter hukommelse og stenografi, eller efter lydoptagelse, hvis det ikke er forbudt.

Jeg er en opdager, ligesom politiet. En detektiv. Vi er en slags kolleger

Vedkommendes anonyme ansigt hører ubetinget hjemme på forsiden, og jeg har før fundet en nål i en høstak f.eks. Lars Hedegaards attentatmands identitet. Jeg er en slags detektiv, ligesom politiet, nemlig “en opdager.” Vi er kolleger, bortset fra, at de har politisk motiverede chefer, og jeg har ikke.

Politiet har ikke fundet tid til at svare,  jeg ved også godt, de har mange virkeligt kriminelle, der optager deres tid, og jeg bebrejder stadig ikke politiet noget. De er gidsler fanget imellem danske borgere og en politisk skabt samfundssituation gennem 36 år.

Jeg har intet udestående med politiet, hvad jeg ved af, selvom jeg har skrevet et par lidt for vrede mails. Min vrede retter sig længere op i systemet, mod personer, jeg ikke kan se eller få kontakt med. Tilsat lidt affekt, kan det gå ud over de forkerte, og jeg skal beklage det meget.

Mikael Jalving Befri Steen Raaschous computere, fotografier og SD-kort.

I Jyllands Postens kommentarspor har jeg disse to replikker, jeg synes er vigtige:

@ Per Gren: Du overser, at der var tre hidtidige motiver for at gøre opmærksom på, hvad der virkelig skete i Marokko. 1) Sensationslyst, 2) Jihadisme og 3) Sandheden. Tavakoli og jeg, der var blevet alvorligt trætte af 1400 danske artikler, der skjulte sandheden.

Vi gjorde det af ideelle grunde, og fordi journalistik nu er det vi laver -“lavede” for Tavakolis vedkommende. Vi gjorde det så skånsomt som det var muligt, men vi måtte kunne bevise vores påstand, og for at familien ikke skulle lide unødigt på grund af os. Vi ville belyse islams barbar, at dette ikke var almindelig kriminalitet, og vi ville advare. Vi gjorde det iøvrigt uafhængigt af hinanden. Derfor mener jeg, at for hende og mig bør vores ytringsfrihed og almenvellet trumfe paragraf 264. Det er noget søgt at bruge den imod os, for ikke at sige “ond vilje.” Juridisk er vi antagelig i et grænseland for paragraffens anvendelse, men læs den selv https://danskelove.dk/straffeloven/264d

@Søren Agersnap Jeg kender pressens retningslinjer, og jeg vil ikke specielt bebrejde dem. Enhver der kunne nogle fremmede sprog, kunne se sandheden overalt på nettet. Tavakoli og jeg prøvede at løse et problem: At verificere et jihadistisk dobbeltmord så nænsomt som muligt. Det forsøgte vi at løse, ved at linke til nogen der linkede videre til den stærkt ubehagelig video (jeg kun udholdt med lyden skruet ned). Bemærkelsesværdigt nok har mine mellemlinkere aldrig haft besøg af politiet, og de var i sagens natur ude med dokumentation før mig. Var nogen specielt ude efter at ramme mig? Det er en mistanke, jeg må få, selv uden at være særlig paranoid.

Man kan se den postering, jeg anklages for. Jeg har ikke ændret den siden jeg skrev den den 19 december 2018. Maren og Louisa blev dræbt ‘på ISIS-facon’

Den Korte Avis: Jeg blev anholdt af 5 betjente: Nu 8 måneder senere er jeg ikke sigtet, men politiet har beholdt min computer – stop dette vanvid. Folkets: 8 måneder siden blogger blev arresteret – har stadig ikke fået sit udstyr tilbage. Resett Norge: Danmark ligner en politistat: Gjør livet surt for folk som ikke liker islam?

Fundet på Facebook for et år siden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

81
Deltag i debatten...

avatar
22 Comment threads
59 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
AlFredsModerMichael NielsentomHjørdis FasborgInfinite Avenger Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Sig mig lever vi i en bananrepublik? Eller er vi bare at ved synke ned i skidtet sammen med Sverige? Det er et grumt chok at vi åbenbart har politiske arrestationer i Danmark! DNA skrab på en hidtil ustraffet 68 årig mand, hvad tænker politiet på? De skulle skamme sig! Det er åbenlyst at der er nyheder og holdninger, som bare ikke må komme til offentlighedens kendskab! Hvor er det lige vi har hørt om den slags før? Sandheden skal for alt i verden ikke frem og hvis nogen prøver så må de føle! Gad vide hvornår diverse kommentatorer på… Read more »

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Det først,der skal gøres, er vel at følge sporet – kommandovejen i politiet!
Hvem beordrede aktionen?
Der arresteres tre personer tidligt om morgenen, i samme sag, den slags er beordret og planlagt et sted fra – og sporet leder nok til Justitsministeriet
Det er helt klart en politisk sag og er det ikke fra Justitsministeriet så vel en venstreorienteret politimester?
Den slags uheldige elementer er jo set før under Justitsministeriet.

Roland Salomonsson
Guest
Roland Salomonsson

Det är ju så här allvaret börjar i Nazi-tyskland i början av 30-talet. Men det handlar i grunden om antidemokrati från alla KOMMUNISTISKA partier/sympatisörer/myndighetsaktivister. I Sverige är situationen långt värre än i Danmark dock, så studera Sverige av idag och se var Danmark kommer att stå om ca 2 år – om inte de demokratiska antikommunistiska krafterna samlas till motstånd. Kom ihåg att KOMMUNISMENS fula tryne visar sig med en “hydras” ansikten typ leninism, trotskism, stalinism, socialism, nazism, fascism, islamism, maoism, röda khmeer, kulturmarxism, kulturliberalism, vänsterliberalism, samt massor av små aktivistiska autonoma våldsgrupper. Alla är de kommunistiska ideologier. Notera att… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

bananrepublik? -> nej, vi lever i en kællingerepublik som Sverige.

Tibetdemonstrationerne viser hvor politisk styret ordensmagten er.

Politiet skammer sig aldrig; politiet følger regler og politiske ordrer. Ligesom under ww2, hvor politiet frivilligt hjalp nazisterne med at arrestere kommunister. Læs kun Hans Scherfigs bog “Frydenholm”, som fortæller alt om politiets pinlige følgagtighed.

Hele svineriet med islamisk masseinvasion skal skjules, ellers taber Eliten ansigt. Strategien er 1) fortielse, 2) propaganda, 3) manipulation med data – altsammen for at fremtrylle en falsk idyl om multikulturens ‘herligheder’. MSM er “Fake News”.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Selv opfatter jeg os ikke som kællinger. Vi er titusindevis der har været udsendt for Danmark. Klar til kamp, med alt hvad denne indeholder. Vi har bevist at vi er klar. Vi er ikke en kælling nation, men en nation af mennesker, der har opbygget en abnorm tillid til systemet. Men du har ret i, at der er en vis infantilitet i samfundsmentaliteten, såfremt jeg afkoder dit udtryk kællinger, korrekt. Deres strategi er totalitær. Vores strategi bør være det modsatte. Der findes manualer for hvorledes man udkæmper en ikke voldelig kamp, imod et totalitært styre. Inklusiv eksempler fra den slags… Read more »

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Hele Danmarks Radios ledelse og tilhørende kanaler har tydelig kællingedominans. Udsendelser bliver i mange tilfælde ren føleporno og omsorgsfeber. I svensk TV er mandskønnet totalt ‘outnumbered’ af skørter, som alligevel erstattes med bukser og jakke. Skrigeskinken må lide svært af penismisundelse, sådan som hun klæder sig.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Mikael Jalving, stiller et åbenlyst spørgsmål: hvorfor? Mit svar er enkelt. Fordi vi lever i en politistat. Defineret ved at politiet kan gøre hvad det vil, mod hvem det vil og når det vil. Steen Raaschou, han har med hans blog, irriteret det ophøjede selskab. Derfor fik han føling med politistaten. “Hvorfor siger politiet ikke sandheden, hvad den så end er?” Fordi politiet i en politistat, aldrig kan indrømme sine kriminelle handlinger. Det vil tydeliggøre politistaten, for nogle af dem, der endnu ikke er klar over, at de lever i en. – “…Jeg har end ikke en skriftlig kvittering på… Read more »

Hans
Guest
Hans

Min bedstefar var dommer og hans 2 lillebrødre politimestre. Min mormor har også arbejdet i politiet, sikkert med katastrofale følger. Da hun ingen uddannelse havde og kun fik jobbet, fordi hun manglede penge. Jeg kan lige forestille mig, at nogen har ringet til Frederikshavn politi for at få hjælp, og hun har taget telefonen og sagt: “ja, den er go’ med dig, den må du længere ud på landet med, arhh du har nok fået for meget at drikke”, og så har der ligget en og kreperet i den anden ende. Min ene onkel var politimester i Helsingør. Den politistation,… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Hej Hans Såfremt du kan levere navne på de pågældende personer, inklusiv det eget navn, hele navnet, så gør du Danmark en tjeneste. Men såfremt du ikke gør, så skaber du muligvis mistro omkring denne historie. For i en politistat, der er der generelt fem metoder, som politistaten bruger, til at knuse opposition. En af dem er intimidering af opponenter, såsom Steen. En anden, er at ødelægge opponenters troværdighed. Eksempelvis ved at indsætte historier som den du har bragt her. For den er uden navne, inklusiv dit eget. Så ingen har en chance for at vide, om du taler sandt… Read more »

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Det er en fantastisk situation vi her har, at Politiets ledelse bare kan beslutte, at nu skal vi lukke kæften på en højresindet borger, hvad enten der er et retsgrundlag eller ej, “vi gør det bare uden videre”.
Jeg er der ud over ret sikker på, at du vil ikke kunne genkende sagen i den politirapport, der nødvendigvis må eksistere. Du skal ikke fæstne for meget tillid til de involverede betjente, som skriver rapporten. Gæt hvorfra jeg ved det!!

Finn Anker Skov
Guest
Finn Anker Skov

Steen.
Var det ikke en ide at starte en underskrifts indsamling, og sende den direkte til justits ministeren?
Dette her er et oplagt eksempel på embedsmisbrug, og burde ikke bare fejes under gulvtæppet, og hvis protesterne er massive nok, bliver fjolset nødt til at svare.
Vi er trods alt mange Snaphaner.

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Helt enig. Vi burde kunne gøre noget i samlet flok. F.eks. kunne vi alle sende en email til det pågældende politikontor, for at høre hvornår computeren bliver returneret.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Jeg tror domstolene trods er uafhængige, og følger bogstaverne hudløst!

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Det troede jeg også engang.

Rune Hansen
Guest
Rune Hansen

Det er rent hykleri. Pressen har ikke spor imod at udstille døde mennesker, når det passer ind i deres eget kram. Tænk på den druknede Alan Kurdi. Barneliget blev fotograferet fra alle mulige vinkler og fyldte medierne verden over. Det var disse billeder, der fik Merkel til at erklære: “Wir schaffen das”. Dermed resulterede dødspornoen i ca. 1.000.000 ekstra immigranter. I nyere tid har aviserne bragt et billede den 26-årige Óscar Alberto Martínez Ramírez, der druknede sammen med sin knap to år gamle datter Valeria. Billedet skal vise, hvor hårdhjertet Trump er, når han spærrer grænsen, og dette ædle formål… Read more »

Arne Lago von Kappelgaard
Guest
Arne Lago von Kappelgaard

Det der er overgået Steen, det var det der foregik i Østtyskland, udført af Stasi. En svinestreg uden lige, som burde få konsekvenser. Iøvrigt, så vil EU gøre alt for at knægte ytringsfriheden og få nedlagt nationalstaterne. Tænk lidt over denne udtalelse: ”Der skal hele tiden opdrages og undervises. Vi kan ikke blot fastholde, at demokratiet alene er, hvad vælgerne gør det til på valgdagen.” Sagt af Beate Winkler (EUMC), at det får følger, hvis vælgerne stemmer på højreorienterede partier (Jyllands Posten 05.05.2000.) (EMCRX = European Monitoring Centre on Racisme and Xenophobia/EUAFR = European Union Agency for Fundamental Rights). De… Read more »

Anders Bo
Guest
Anders Bo

For 2 måneder siden anbefalede jeg Steen en fogdesag, men han rykker I K K E!

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Det er jo fuldstændig sindssygt.. Har du overvejet at du måske kan anmelde dem for tyveri af din computer? – Det er jo forsøget værd.

sussebassa
Guest
sussebassa

Ikke våger vel politiet.høgste sjefen ¨gjøre dette uten at justisministeren trykker på de rette knapper..og oppover statsminsteren.
Metoden minner om Gestapo..WW2..men da slapp de ikke ut etter kort tid..men endte i gasskamre.
Du kunne ringe opp politiet som påstår de har ønsket å få kontakt med deg..jeg er hjemme nå..kom med det dere fjernet..mitt arbeidsredskap.. ifra min bostad..så send regning på tapt inntekt..
I Sverige begynner igjen Aschberg..og oppsøker de som er politisk uenig med han..knakker dør med tv team for så å henge disse ut..som ofte mister sin jobb.
I Sverige..men ikke trodde jeg Danmark var like ille.

sussebassa
Guest
sussebassa

Politiet sier jo rett ut: vi beklager så meget men dette er politisk..du vet..

Connie Berg
Guest
Connie Berg

hvordan kan sådan noget finde sted i vores land? Vi er rystede. Hvad kan vi som borgere gøre? Hverken Jeppe Juhl eller Steen Raaschou. Hvem udfærdiger et skrift om forløbet som vi kan skrive under på? Det haster.

Hjørdis Fasborg
Guest
Hjørdis Fasborg

Jeg ville have forsvoret at jeg i mit liv skulke opleve Danmarks regering agere som diktaturstat. De tror de kan stoppe sandheden – har man hørt noget så latterligt? Intet og ingen kan stoppe sandheden. Man kan, som EU ig FN og nu også den danske regering stille sig på islamisternes side, men sandheden om den vold der tillades i islam kan ikke stoppes. Den står endda i GRUNDLOVEN som de sidste to regeringer har tørret sig i. Sandheden kan ikke stoppes for der regerer en hæjere magt end både FN, EU og Danske regeringer over sandheden.

Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg kommer i tanke om engang, hvor en veninde pludselig ringede på et aldeles ukristeligt tidspunkt på døgnet. Hun sad og så en eller anden fransk film hvor handlingen gik på på det eviggyldige emne, énerens kamp mod overmagten. Jeg husker ikke filmens titel, men hun fangede et citat, hun bare måtte af med. Det lød noget i retning af, “Intet frygter de mere end sådan nogle som os. Vi har nemlig lært at overleve. Der i bunder deres magttab og angst”. Liden tue kan vælte stor læs. Dét her skal du nok overleve. Jeg har engang for længe siden… Read more »

Hans
Guest
Hans

Du skriver, at det værste, der kan ske, er, at du bliver ruineret. Det er også slemt nok. Det kan man dø af. Og dem der gør det mod dig, ved det godt! Hvad er det så i “politianklagersprog”, det de gør? “Overlagt drabsforsøg” eller “bevidst udsættelse af nogen for risiko for liv og velfærd”. Min far, født i 1935, var souschef i statsskattedirektoratet. Han sagde til mig, at socialdemokraterne slog folk ihjel i Danmark. Jeg grinte lidt, og troede at han lavede sjov. Men han mente det. Det har været i 80’erne og 90’erne, sikkert også tidligere. Hvis f.eks.… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Det gør de stadigvæk. Vi har et engelsk udtryk, i dag, til at beskrive fænomenet. Det kaldes Gang Stalking. Se eventuelt mere på hjemmesiden og youtube kanalen STOP007. Men folk tror stadigvæk at man er tosset, når man siger det.

Margrethe
Guest
Margrethe

Nu fik jeg nyhedsbrev fra Britain First, som er en af de anti-sharianazistorganistationer, jeg støtter på forskellig vis. Jeg har ikke undersøgt om deres citat er korrekt, men det er så rammende, så sandt eller ej, det siger alt om nutiden: “The ancient Greek leader, Pericles, once said: ‘Just because you do not take an interest in politics doesn’t mean politics won’t take an interest in you.’

Det må alle de ikke-politisk interesserede meget hurtigt lære at forstå…

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Dagens gode grin 😂

https://ibb.co/svHgGN0

Santor
Guest
Santor

Steen – Hvis du vil gå juridisk så er Lars Andersen og hans firma et oplagt emne!

Omtales her i starten af videoen. https://www.youtube.com/watch?v=wtAdKyjzIbQ

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Jeg har læst artiklen nu. Den artikel der gav Steen føling med politistaten. I den, der vises der to billeder fra videoen, men begge er gjort uskarpe. Steen bringer et link til videoen, dog med en advarsel. Reaktionen fra politistaten var beordret. Det ved vi at Steen har sagt, at en betjent har sagt. Så jeg tror, at politiet blev beordret, på grund af et, eller flere af nedestående ciateter. Så billederne er selve undskyldningen for politiets overgreb. ikke motivet. — Citat 1 “Jeg linker nu til videoen, nu den er verificeret. Den kommer ikke her på bloggen udover et… Read more »

Rune
Guest
Rune

Strunta i Computuren!
Be någon kunnig att värdera den och innehållet i den. Sänd sedan en faktura till poliskontoret som har den. Så får de behålla den för gott. Om de inte betalar sänd Danmarks motsvarighet till “inkasso” till polismyndigheten.

Infinite Avenger
Guest
Infinite Avenger

Beklager hvis du ikke allerede har gjort det, men ellers vil jeg anbefale at du beder om aktindsigt i din sag hos politiet. Du har som udgangspunkt krav på at få udleveret alle dokumenter vedr. din sag herunder den / de anmeldelser der evt. er indgivet. Derved ved du også om det er startet på eget initiativ af myndighederne. Du skal blot sende en email til politiet og bede om aktindsigt, specifikt partsaktindsigt, der som hovedregel omfatter alle dokumenter der indgår i sagen. Du skal specifikt bede om at få udleveret alle dokumenter samt den komplette korrespondance mellem alle involverede… Read more »

tom
Guest
tom

Ja, selvfølgelig skal Steen kræve aktindsigt, og det skrev jeg for flere måneder siden, da emnet også var til diskussion. Hvis jeg var blevet behandlet på den beskrevne måde og som Steen havde betragtet mig som uskyldigheden selv, ville jeg desuden straks have kontaktet en advokat, som bl.a. ville have sørget for aktindsigten, At nøjes med at brokke sig på bloggen virker konfliktsky, og at lægge op til nye konspirationsteorier er både uklogt og til grin. Der sker kun det, at sådanne som mig, der ikke giver Steen (og Jalving) ret, får en masse nedadvendte tommelfingre fra Paludans flok, som… Read more »

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Det falder dig ikke ind, at det kunne skyldes skræk for enorme regninger fra advokater og retsafgifter m.m.m. ???????
Det er da rædsel for enorme regninger, der igennem tiderne har afholdt mig fra at søge ret og rimelighed.

Hans
Guest
Hans

Hvis du vil have sympati må du fjerne annoncen for den lortebog ude til højre “Race, Evolution og Adfærd”. Det lyder jo meget intellektuelt. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at tyrkere, pakistanere og iranere er mongoler og asiater. Tyrkerne har så blandet sig med undertvungne folkeslag som grækere og serbere, især i den vestlige del af Tyrkiet. Tyrkere er et indvandret mongolsk folkefærd. Ligesom iranerne, der så er blevet blandet med araberne dengang araberne erobrede Persien. Jeg er i øvrigt for egen regning ret sikker på, at jøderne i virkelighed er halvt romere p.g.a. Roms okkupation af Israel. De… Read more »

tom
Guest
tom

Det, der er overgået Steen Raaschou, er småting ift., hvad sagesløse syge mennesker hver dag udsættes for af inkompetent og ligeglad sundhedspersonale, for der er der tit liv og førlighed på spil. Masser af mennesker forfølges desuden at kommunale skrankepaver, og jeg gyser ved tanken om, at idiotiske psyologer og sagsbehandlere nu skal sættes i gang med at bortadoptere folks børn. I Steens Raaschous tilfælde kan han formodentlig blot hente sine ting men foretrækker Hedegaard metoden med at involvere andre bloggere. Dette er politiet bedøvende ligeglad med, vær sikker på det, og sådan skal det også være, alt andet ville… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Tom, i forhold til Steens oplevelse af situationen, så er det jo ikke småting. Ellers havde Steen jo ikke responderet som han her.

Det er heller ikke småting, i forhold til sagens karakter. Heller ikke selvom, der forgår, langt, langt, værre ting i systemet.

Du skriver: “…Konspirationsteorierne er latterlige. Så meget betyder bloggerne altså ikke”
I følge hvem, Dig? For politiet fandt tydeligvis ikke Steen, som blogger, hverken latterlig eller ubetydningsfuld. Ellers var de ikke fremmødt, så mange som de gjorde. Faktisk tyder antallet af betjente, brugt på denne politi-forretning, at politiet i særdeleshed, tog sagen alvorligt.

tom
Guest
tom

Michael Nielsen Som nævnt kan der have været flere oplagte grunde til udrykningen. Bloggen har eksisteret længe uden myndighedernes indgriben og er ikke ”farligere” end mange andre lynafledende ekkokamre, hvor tvivl betragtes som et forstyrrende element. Jeg tager dog kraftigt afstand fra, at enkelte personer følte sig berettiget til at tilsidesætte den krystalklare henstilling fra myndighederne om at vise hensyn og undlade at linke til videoen. Direkte eller indirekte, hensigten var ikke til at tage fejl af, og hvis det havde været min datter, der var blevet eksponeret på den måde, tror jeg, at kunne have skudt den ansvarlige med… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Tak for dit svar. Jeg skal undskylde, såfremt jeg er lidt direkte her, men fornemmer jeg en vis vrede i dit svar?

tom
Guest
tom

Du er ikke specielt direkte. Men prøv at læse kommentarerne på JP, hvor en mand skriver, at det, som Steen Raaschou har gjort, er det met modbydelige, man kan foretage sig på nettet. Jeg kan heller ikke komme i tanke om noget mere afstumpet.

Anders
Guest
Anders

Du bør nok ikke tænke for meget, eller for længe ad gangen.
Fakta bør du heller ikke dvæle ved, for din sjælefreds skyld.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Tom, jeg anerkender at det er en sag med stærke følelser. På den ene side, så kunne jeg ikke få mig selv, til at se den pågældende video. På den anden side, så er de her to henrettelser, så brutale, at visningen af dem, tjener fællesskabets interesse. Argumentet er dokumentationen. At dokumentere det blinde had, som vi faktuelt er konfronteret med. Dokumenterer dets konsekvens. Henrettelser. Ved at vise hvad der skete, så hjælper vi som minimum, andre kvinder, der overvejer at rejse til enten Nordafrika eller andre muslimske lande. For vi viser dem, at disse henrettelser, faktuelt kan ske. At… Read more »

tom
Guest
tom

Michael Nielsen Tak for dit – for stedet – befriende atypiske svar. Grusomme islamiske videoer er bevidst produceret propaganda, som vi efter min mening bør behandle med den yderste foragt. Mon ikke de fleste trods alt er klar over det? Steen Raaschou har nu erklæret krig mod myndighederne efter otte måneders inaktivitet, skønt det dog havde været den naturligste ting af verden at få undersøgt, hvad i alverden der afstedkom politiets dramatiske morgenbesøg i hans hjem. Hvis jeg var blevet lagt i håndjern og havde fået taget DNA, ville jeg ikke have tøvet et sekund med nat involvere en advokat… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Måske er tom forbundet til den person der har rejst sagen.

Tom? et navn eller en følelse? En mand eller en kvinde? En politiker, eller en ansat i politiet, falck, eller en akut afdeling? Journalist, Redaktør? En der enten har relation til billederne i denne eller andre, lignende sager?

En der har had i spil. Føler sig tom indeni.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Du skulle få dig en god advokat, Rasmus Paludan vil sikkert give dig et godt tilbud på at fører sagen, eller hjælpe dig med at få fri proces!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

… og som foretager sig…

Santor
Guest
Santor

Steen. Jeg tror at det kan betale sig for dig at kontakte Lars Andersen. Han har viden om hvordan politiet arbejder og kan i hvert fald give dig nogle gode råd!

tom
Guest
tom

I min verden behøver den slags ikke en henstilling.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Brug nu svinelorten, Tom, eller prøv Distriktspsykiatriens tilbud! Steen har ikke linket til videoen… lige som i “IKKE”!!! Sæt dig ned, træk vejret dybt, rens hjernen – – – I K K E 2 ting, netop tò: Hvor meget retsvirkning har en myndighedshenstilling… Har de 3 delinkventer blogget om Tibetsagen… – – – Lad mig – og andre – vide, hvad du er nået frem til – N Å R du har hidset dig ned, O G har gennemtænkt sagsforløbet PS: Du kunne måske nå så langt, at misforholdet mellem terroranholdelse de lux a la Gestapo og efterfølgende “efterforskning” –… Read more »

Hans
Guest
Hans

Jeg er enig! Os der skriver her har nok noget extra vilje og fighteregenskaber end de fleste andre. Beboerne ligger og dør i et enormt antal på bosteder og institutioner. Unge danskere bliver sluset ind efter gymnasiet eller folkeskolen i den ene ende på bosteder for unge og voksne med psykiske problemer, efter en mindre årrække er de fleste døde. Man ser en hvid varebil rulle op foran bostedet fra et malerfirma, som går i gang med at male værelset/lejligheden til den nye beboer, der skal eutanasi-behandles. Jeg kender til et sted i Nordsjælland, hvor politiet efterforskede en forbrydelse der… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Eller mordet på en psykisk uligevægtig person. Hans, undskyld mig, at jeg nævner det igen Men navne på stedet, andre navne der kan relateres til situationen, vil kun gavne din historie.