9
jan
Seneste opdatering: 11/1-20 kl. 2200
81 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Show me the man and I’ll show you the crime”

Min gamle ven Edward, som jeg har kendt i femten år (Ned regner fra 2007, hvor han boede hos mig), har fået oversat Mikael Jalvings blogpost om min sag til engelsk. Ellers har vi mest mødtes i Bruxelles, af alle steder. Den perfekte had- kærlighedsby, og en muslimsk flertalsby om ti år.

Gates of Vienna når vidt omkring på hele kloden, han er kæmpestor og dækker i praksis hele det konservative USA. Han er udover IT mand og blogger, også en meget fin maler. Han er amerikaner, men opvokset i England, derfra kommer han usædvanlige kærlighed til Europa. Han skriver vist også noget lyrisk om mig, men har stadig ikke læst “Steen´s Salon,” som han skrev i 2007.

Den danske stat bliver småberømt, men om man bliver frikendt eller ej, afhænger selvfølgelig af hvornår den begynder at skamme sig over at flytte målstolperne. Jo mere skamløs den er, desto flere vil den terrorisere, men jo mere kontrol den tror, den vinder, desto hurtigere vil den deligitimere sig selv.

“Show me the man and I’ll show you the crime,” sagde Lavrentiy Beria fuldstændig korrekt. “Hvis paragraf 264 ikke gør arbejdet, finder vi da bare en anden.” Sådan  er alle magthavere, der er kun gradsforskelle. Tag derfor ikke demokratiteatret alt for alvorligt, ligesom “public service” og “domstolenes uafhængighed.”  – Free Steen’s Computers!


Min kommende straffesag: Spørgsmål fra DF til justitsministeren

Kære Steen Raaschou: Jeg skal hilse dig fra Peter Skaarup, som til din orientering i dag har stillet følgende spørgsmål til justitsministeren:

Kan ministeren oplyse, hvorfor en i øvrigt fredelig blog-skribent, jf. en blog af Mikael Jalving Blog: Befri Steen Raaschous computere, fotografier og SD-kort

Nu på 8. måned stadig har sin pc og tilhørende udstyr liggende beslaglagt hos Københavns Politi, og vil ministeren i øvrigt forklare om den slags voldsomme og langvarige indgreb i en skribents retssikkerhed er proportionalt med, at vedkommende skulle have delt et link om den modbydelige henrettelse af to skandinaviske kvinder i Marokko?
Med venlig hilsen, K.Hermansen, politisk assistent

At bekæmpe sine politiske modstandere ved hjælp af retsvæsnet

Morten Messerschmidt er også præsenteret for sagen. Jeg vil også holde læsere her underrettet om alt væsentligt, der sker i denne sag. (Jeg har ikke set Syrienblogs “deling”, så jeg kan ikke inkludere ham.) Jeg vil fortsætte med at angribe, at den overhovedet er blevet rejst mod Jaleh Tavakoli og mig. Vores ærinde var udelukkende journalistisk og oplysende, og vi “delte” på samme, hensynsfulde måde.

Hvis formålet var, at lukke munden på os, kunne man ikke have ramt Tavakoli længere under bæltestedet. Behandlingen har været svinsk og totalitær, jeg har ikke set noget lignende i Danmark i min tid, man tror jo, man er i Sverige. Der er et ord for det: Lawfare. At bekæmpe sine politiske modstandere ved hjælp af retsvæsnet, og fru Justitia har altid smugkigget med det ene øje. Det begreb jeg allerede ved at læse landsretssagfører, kommunist og modstandsmand  Carl Madsen fra jeg var 17 år.

Jeg er mindre terroriseret end Jaleh. Jeg underrettede til aften politiet om forespørgslen til justitsministeren, og at jeg gør, som jeg har lovet politiet i en mail for en lille uge siden.

Kære Isabella,

Når jeg er færdig med at brokke mig over mine beslaglagte arbejdsredskaber, og den utilstedelige måde, politiet anholdt en ustraffet borger på – som af en eller anden grund ikke blev Jeppe Juhl og Jaleh Tavakoli til del, selvom vi havde gjort nøjagtig det samme (Jeppe Juhl havde så ikke, viste det sig), –  vil jeg at fortsat  mobilisere mine skrivende og politiske kontakter over, at denne sag overhovedet er rejst mod Jaleh Tavakoli og mig.

Men det lovede jeg jo også for nylig. Jeg vil fortsætte indtil det hele er afsluttet med dom eller frifindelse. Det kan vedkommende ukendte person, der har rejst den, godt indstille sig på: Maksimal offentlighed. Det kan blive et mindre flatterende miniportræt af den danske retsstat anno 2020. Med venlige hilsner Steen Raaschou


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

81
Deltag i debatten...

avatar
20 Comment threads
61 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
NAVNHERVikingOneOfTheLastHeathensEn af De Sidste Vikinger i LiveRenes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Danmarks politikorps og socialrådgivere er ved at blive kællingeficeret. Politiets hovedopgave er blevet at fjerne alle hindringer for de invasive muslimers naturlige følelser, som de praktiserede dem i deres voldelige taberlande. Socialrådgivernes opgave er at afholde de skallesmækkende muslimske mimoser fra radikalisering, ved at bestikke dem til at føle sig som normale danskere. I kællingelandet Danmark er følelser og omsorg nøgleordene til forståelse af den nye feminine verdensorden. Blide ord samt ind- og underforståede blikke er den moderne kommunikationsform. Derfor er Trump, Putin og Johnson blevet kællingernes hadeobjekter; i kraft af disse ikke-kvinders vilje til fysisk forandring gennem handling. I… Read more »

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Jeg vil mene at hele advokat- og dommervældet bør afskaffes til fordel for repræsentativt udvalgte folkeråd. Så slipper man helt for alle relaterede problemer, såsom latterligt lave straffe for vold og voldtægt, karrieremageri, samt bullshit-sager som denne. Personligt stoler jeg mere på 8-10 fornuftige danskeres vurdering, mere end jeg stoler på en sleben advokat, eller en overklasse-dommer.

Santor
Guest
Santor

Fuldstændig Enig. Jeg har også mistet tilliden til vores lovgivende, udøvende og dømmende magt.

Det er ikke en rar fornemmelse at anse sig selv som dissident og i direkte modstrid med ens eget land!

sussebassa
Guest
sussebassa

Ikke i Sverige i alle fall.
Der tror vi det er slekt til dømte mordere voldtektsmenn mm som sitter i juryen som folkevalgte fordi straffene er så lave at det er blitt et retts sikkerhetsspørsmål..”hva er vitsen å anmelde”.
Flere jurymedlemmer er også blitt fjernet..som har vist seg i ettertid..de var i familie..muslimene har stor familie og infilterer hele vårt samfunn i viktige avgjørende stillinger.

Roland Salomonsson
Guest
Roland Salomonsson

Familj? I muslimska länder är “klan” detsamma som familj. Deras familjebegrepp är avsevärt vidare än vad vi brukar se i Norden. Muslimska klaner är dessutom garanterat “trognare” sin familjs politiska resp ekonomiska intressen än vad nordbor är. Detta öppnar för att infiltrationer skapar “stater” i “staten”. Det var f ö ungefär så som germanerna en gång infiltrerade Romerska Riket, vilket ledde till Västroms fall. Nu är det Sveriges tur, sedan följer Danmark resp Norge. Finland lär klara sig.

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Flere primater lever i ‘klaner’ fremfor solitære/par. Orangutanger og vestlige mennesker lever som regel som sidstnævnte – gorillaer og muslimer mest som førstnævnte. Er orangutanger ikke langt mere intelligente end gorillaer?

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Lad os håbe på, at der derved kommer lidt skred i sagerne, til din gunst, begribeligvis.

Bent Jensen
Guest
Bent Jensen

Det var på høje tid, at nogle folkevalgte vågnede op og begyndte at interessere sig for politiets adfærd.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvorfor tror du, DF interesserer for Steen eller politiet?

DF er alene på stemmefiskeri, for ellers havde DF gjort en del mere ved Tibetsagen!

Peter B.
Guest
Peter B.

Sådan kan man jo tale ethvert initiativ ned.. måske en af grundende til at vi står i stampe over for venstrefløjen.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

De 3 Musketerer kunne jo selv, have gjort noget ved det!

Nu vil chr1000dal – i øvrigt sammen med SF & EL – give kr 1.500.000.000,- til de arbejdsløse! Fiske-fiske-fiske…

Charles
Guest
Charles

Ny Borgelige eller Stram Kurs er målet, for at redde Danmark.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Beklager, men intet politisk parti kan redde Danmark. Det kan kun danskerne selv.

Charles
Guest
Charles

Det er også det jeg mener. !

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

OK Charles. Jeg forstod din kommentar som at partierne i sig selv er målet.

Man skal huske på at folketingets gamle partier, for længst er blevet infiltreret af frimuerne. De nye partier vil blive det før eller siden. For uden infiltrationen, ingen magt til frimurerne.

Danskerne, uafhængige af foketinget, kan ændre Danmark med fredelige midler. Men danskerne, afhængige af folketinget, kan maksimalt få påtalt nogle ting og skabt nogle få indrømmelser. De store linjer kan de ikke ændre ved, for dem sidder frimurerne på.

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Der røg Bent Jensen lige ind i PET’s hemmelig register, som et subversivt element.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Gad vide om PET får tilskud per subversivt element?

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Der røg Michael Nielsen også ind i PET’s hemmelige kartoteker som subversiv. En dag henter de ham kl. 04.15 om morgenen for at underkaste ham en grusom og unaturlig tortur – hans skal lytte til alle Morten Østergårds taler fra radio og tv. Hvis det ikke knækker ham, får han skrigskinkens taler oveni.-(

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Bedre end at være hjemløs. Go for it.

Opsøgte faktisk PET, i sommeren 2014, ved deres domicl i Buddinge, men det er en helt anden historie.

Morten/Realisten
Guest
Morten/Realisten

Politiet burde SKAMME sig. Ikke nok med at de kører en bullshit-sag – de chikanerer også personer som forsøger at gøre Danmark fredeligere gennem deres virke.

Guest
Guest
Guest

Politiet har altid tjent og vil altid kritikløst tjene de til enhver tid siddende magthavere. Det ligger dybt forankret i politiets DNA.

Allan
Guest
Allan

Politiets ledelse er udpeget af justitsministeriet, så de agerer efter hvad embedsmændene i ministeriet ønsker. De ved at politikere kommer og går, men embedsværket består. Det er et reelt demokratisk problem at politi, anklagemyndighed og domstole alle hører under justitsministeriet. Politi burde være placeret under indenrigsministeriet, anklagemyndighed under justitsministeriet og domstole under statsministeriet. Det uafhængige politiklagenævn kunne evt. placeres under forsvaret og ledes af militærpolitiet, så man kan være sikker på fuld uafhængighed, dertil kan whistleblowers også tilbydes arbejde der. Desuden skal al kommunikation mellem politi og anklagemyndighed dokumenteres fuldt, inklusiv optagelser af alle samtaler. Som det fungerer i dag,… Read more »

Rene
Guest
Rene

Allan “politiets ledelse er udpeget af………….(Hvis ikke direkte sammenfiltret) det giver jo skræk’ligt god mening. Hvorfor er det ikke bedre tænkt igennem? Eller rettere hvofor er det ikke oftere diskuteret/debatteret hvor “infiltreret” med sig selv og hinanden det er. Tak for lige at folde det ud-, det gir et andet pers⅘pektiv fremover, for mig.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Jeg tror at vi skal tage et grundigt kig på politireformen af 2006. Den var særdeles centraliserende. Reducerede 54 politikredse, til 12. Reforms-rapporten, hvis det er den endelige version jeg læser i, påstår at de oprindelige 54 kredse ikke kunne løse opgaven. Derfor skulle politiet undergå en gennemgribende centralisering. Jeg citerer fra afsnit 3.3: “3.3. Reel decentralisering For små politikredse – øget centralisering Uddelegering af reel beslutningskompetence er en forudsætning for reel decentralisering. Men beslutningskompetence kan i sagens natur kun overlades til enheder, der er kompetente –herunder store nok – til at løfte opgaverne. For en umiddelbar betragtning kan et… Read more »

Karsten Munk
Guest
Karsten Munk

Hej Allan Undskyld, “jeg låner den”Hvis det er i orden??? Vh Karsten

Santor
Guest
Santor

Det har jeg spekuleret lidt over den seneste tid. Måske det er lidt for let for politiets overordnede at forlange handling i en bestemt retning.

Og, hvis der sker en eller anden rigtig alvorlig katastrofe så skal man som privatperson nok ikke regne med hverken politiets eller militærets hjælp. Deres prioritet vil i første omgang været at passe på de folkevalgte og deres pårørende.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Hvilket er hvorfor vi er tvunget til at reorganiserer politiet. Kulturen hos politiet, den er vi også tvunget til at forandre.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Chikanen er den milde del af spektrummet. Ikke at det gør det bedre, for dem der udsættes for dem, men der forgår langt værre ting end det.

Santor
Guest
Santor

Åhhh Steen, jeg håber at der bliver gravet så dybt i den her sag at vedkommende chef får et cirkelspark ud af den afdeling han/hun nu besidder.

Vi kan simpelthen ikke have selvbevidste og politiske chefer i Danmarks administration ligegyldigt hvilken post der end er tale om.

Santor
Guest
Santor

Ps. Tak til DF for at bringe sagen op!

Roland Salomonsson
Guest
Roland Salomonsson

Sådant rent politiskt tillslag av polis, som Sten blivit utsatt för sker med metoder som påminner om Sovjet, DDR, Nazi-tyskland. Tillslag av denna typ verkar systematiskt ske över hela Europa, mer eller mindre våldsamt och startade ungefär samtidigt över Europa. Att göra motstånd mot nynazism i Europa bör således ske organiserat resp gemensamt för Europas gräsrötter. Dessa politiska tillslag började efter att EU-kansliet utgett ett antal olika direktiv (varav endast ett fåtal godkänts av EU-parlamentet)om censur, bekämpande av “av motståndare” mm. Det verkar som om direktiven bl a resulterat i att varje medlemsland skapat en “hemlig” polis-resp åklagarorganisation inbyggd och… Read more »

Bastardo
Guest
Bastardo

Hvis sagen nogensinde bliver oplyst, vil det være spændende at se om den ansvarlige er brun.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Der kan sagtens være en eller flere brune iblandt, men den ansvarlige, er hvid. En bamse, en fadbamse. Meget selvretfærdig og iskold. Had følelser i spil.

Roland Salomonsson
Guest
Roland Salomonsson

I Sverige säger gräsrötterna ungefär: ” Den som säger det högst, är den som är det”. D v s här är nazismens verkliga fäste de kulturmarxistiska partierna med Socialdemokraterna som ledande (V i Sverige är Stalinister). Det är också härifrån de mest desperata beskyllningarna av andra partier om nazism, fascism, rasism etc kommer. I Sverige är f n äkta liberalismen död. Det finns några mer eller mindre uttalade partier som är konservativ och nu i opposition mot de 5 kulturmarxistiska Riksdagspartierna. Den kommunistiska historien är som följer: Leninism. Trotskism, Stalinism, Socialism, Fascism, Nazism, Islamism, Maoism, Röda Khmeer, Kulturmarxism (=nazism i… Read more »

Roland Salomonsson
Guest
Roland Salomonsson

Nazismens omvandling till Kulturmarxism inleddes med att Sovjet inrättade ett antal kommunistiska partier i ockuperade länder, som de gav makten. I Östtyskland gick detta snabbt genom att det redan fanns en stark fungerande kommunistisk partiorganisation, d v s Nazistpartiet, vilket omvandlades till kommunist-parti nominellt stalinistiskt. Därmed kunde Nazismen överleva och successivt omvandlas till den kulturmarxistiska rörelsen. Genast inledde DDR infiltrationer i andra länder där det fanns nazistiska sympatisörer, t ex Sverige (S resp Bondeförbundet, numera C – det lilla Nazistparti som fanns under några år försvann). “Infiltratörer” hoppade sedan regelbundet av och nästlade sig in i akademiska resp kulturella kretsar… Read more »

Nielsen
Guest
Nielsen

Jeg ved ikke hvad argumentet for at sagen IKKE er politisk,skulle være.

Steffen Richter Nielsen
Guest
Steffen Richter Nielsen

Det er vel ikke nogen straffesag, hvis du hverken er tiltalt eller sigtet.
Og hvis du ikke er blevet sigtet for noget, har du vel krav på erstatning for uberettiget anholdelse?

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Ordren om at stjæle din computer, som du nok aldrig får igen, er sikkert kommet fra allerøverste hold. . Det troede jeg da, og det tror jeg stadig. Inviter ham på en fadbamse og højtbelagt til en snak.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Jeg er efterhånden af samme opfattelse.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

De 3 Musketerer kunne selv – samlet- anlægge fogdesag og civilt søgsmål mod Københavns politichef!

Charles
Guest
Charles

Hold da kæft. Har Københavns Shariapoliti den computer endnu. De regner da vidst med at de kan beholde dem. (Tyveknægte) linket om den modbydelige henrettelse af to skandinaviske kvinder Maren Uland og Louisa Vesterager Jespersen 11.1.2019 i Marokko. Er der ude. Men her er et andet.
Sekvensen haves, Og den bruger jeg til skræk og advarsel inden for familien.

Nu er det jo en Socialdemokratisk Justitsminister der hersker, jeg har mine tvivl om et positivt udfald. Vi ser.!

Nyhed på QXL, en fed griner.
http://www.qxl.dk/pris/antikviteter-kunst/malerier/tryk/aarets-nytaarstorsk-2019-karikatur-af-rasmus-paludan/v/an825718436/
Pengene går i Partikassen. Så der er ingen tvivl om hvem der er Nytårstorsken.

René B Hansen
Guest
René B Hansen

Politiet beslaglagde i sin tid professor Bent Jensens computere. Vistnok indeholdende flere års arbejde.
Disse computere forsvandt, mens de var i politiets varetægt!

Anders Bo
Guest
Anders Bo

NETOP fordi Bent Jensen I K K E anlagde fogdesag og civilt søgsmål mod politiet, som jeg rådede Steen til for 2 måneder siden!

Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

Orientér dig lige om advokaters timelønninger 😉

Retssystemet er ikke sådan lige tilgængeligt for almindelige mennesker.

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Vi bliver nødt til at finde ud af hvem denne her Isabelle er. Om det er en reel person i politiet, eller et dæknavn.

Renes
Guest
Renes

Enig… Men husk nu at IT-systemet er lavet med et sikkerhedssystem som det er Politiet og PET og FET som kontrollerer… Så egentlig skal vi lave et nyt system baseret på et ny-kodet, Dansk Internet anlæg, hvor gennemsigtighed er ind-kodet, og Borgeres adgang er lige og ikke under myndigheds-agenter.

En af De Sidste Vikinger i Live
Guest
En af De Sidste Vikinger i Live

Det er jo vigtigt at finde frem til alle landsforræddere og terrorister som vil Danere det dårligt. Det er vigtigt at understøtte vor nuværende Frihedsmængde og kæmpe for at øge den.. Mange problemer har vi.. Lad os dog starte med at stå fast på vores naturlige ret til Selvforsvar og til at bære våben, som selvforsvars-redskab, som kun skal bruges i nødstilfælde. FOLK ER HJERNEVASKEDE, MEN DET ER DERES EGET ANSVAR AT LÆRE AT EN DANER MED EN ØKSE IKKE ER EN ØKSEMORDER BARE FORDI HAN HAR ØKSEN!

Niels Thyge Riisgaard
Guest
Niels Thyge Riisgaard

Københavns politi betræder vejen til bananrepublikken, for man undrer sig i månedsvis over politiledelsens passivitet i denne sag. Politidirektøren (cand.jur. Anne B.S. Tønnes) har det overordnede ansvar for sagens uforståeligt langvarige mørklægning. Hun bør tage hensyn til offentlighedens interesse for sagen, og vel også et hensyn til de ansattes respekt for deres ledere. Den side af sagen vil måske afsløres i en kommende ledelsesevaluering og trivselsmåling. Man kan også undre sig over justitsministerens usynlighed. Også Ombudsmanden kunne have vist interesse for god forvaltningsskik, endda på eget initiativ (uden formel klagesag). Den danske borger skulle således i teorien være godt beskyttet… Read more »

Michael Nielsen
Guest
Michael Nielsen

Steen, jeg har netop sendt dig en kort email, omkring en digital underskriftindsamling, med formål at kræve politibetjenten Isabellas efternavn, sat på korrespondancen med dig. I retssikkerhedens navn.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

IT mand, der ikke kan slå op og se Uriasposten har mere end det dobbelte antal unikke besøgende i forhold til Snaphanen.
https://www.alexa.com/siteinfo/snaphanen.dk
Snaphanen.dk
Alexa rank 90 day trend
no_data
No Results
For få data…
Uriasposten.net
Alexa rank 90 day trend
This site ranks:
#3,396,116
in global internet engagement

Vorherre bevares.
Venlige ord fra Edward, men sagligt anskuet er ytringen – the most popular blog in Danmark-noget vrøvl.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Du har jo ikke opnået, og vil ikke opnå noget! Hvorfor slog i tre jer ikke sammen, og indledte 2 forskellige søgsmål samtidig? Hhv en fogdesag om udlevering af beslaglagte effekter, og civilt søgsmål mod Københavns politichef subsidiært Københavns Politi mht Liv, Ære, Velfærd??? Dét havde været “Spændende & Interessant”. BÅDE mht jeres 3 forskellige sager, OG uniformerede betjentes retsstilling, når de kommanderes til noget åbenlyst Grundlovsstridigt! Hvor alvorlig finder du politiets handlemåde??? Du får – sandsynligvis – dit elektronik retur med en undskyldning oven i. Men du har I K K E beredt den stenede vej, for dem som… Read more »

Bastardo
Guest
Bastardo

At Steen
Når elektronikken returneres, vil den ikke være funktionel. Så kan du lære det!

Lotte Aagesen
Guest
Lotte Aagesen

Godt – så sker der da noget i sagen!

Øboen
Guest
Øboen

Hvorfor tror du det? Steen har jo travlt med at blæse sagen op og forkludre den i stedet for at gøre det, som andre gør i en sådan situation. Jeg minder om, at Jaleh Tavakolis sag allerede fyldte medierne i midten af marts, dvs. flere måneder, før anholdelsen af Steen fandt sted. Der er næppe forbindelse. Her gjaldt forargelsen magtfordrejningen, der bragte plejedatteren ind i billedet. Ikke offentliggørelsen af videoen. Da Steen var blevet anholdt, skrev document.dk få timere senere om Jeppe Juhls anholdelse, og NB. at han udtalte, at han aldrig kunne finde på at linke til den omtalte… Read more »

Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Er du blevet spammet af nogle Redox-tosser?

NAVNHER
Guest
NAVNHER

Hvad mener du?

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Kan man i dagens Danmark anlægge en sag anonymt? Hvis ikke må vedkommende stå frem!