13
feb
Seneste opdatering: 15/2-20 kl. 1859
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1,5 miljoner såg Rolf-reportaget – på ett dygn

Sådan ser kollapsende velfærd ud. Magtens megafoner – MSM pressen – ville aldrig lave den historie. Joakim Lamotte ville. Den moralske stormagt er landet, hvor 90-100 årige ikke kan få en plejehjemsplads, eller i dette tilfælde, bare få et rum med en seng og en kogeplade. Fredag sker dette: SD sökte upp hemlöse Rolf direkt – betalar för hotell. Hør Nyhetsveckan min 25:30.

Farvel til en Utopi

Weekendavisen interviewer i dag den engelske professor og filosof John Gray om Brexit. Det er et interview der ville få hjernecellerne til at rotere i alle eurokraters hoveder, hvis der var noget deroppe, der kunne rotere. Han mener grundlæggende, at EU vil provokere konflikt og god gammeldags højrenationalisme og antisemitisme frem, og at det haster med at rulle det tilbage. “Det vil dog aldrig ske,” hvorfor han ser kulsort på Europas fremtid.

Samme avis har John le Carrés takketale for at have modtaget Olof Palmeprisen, og man forbløffes ærlig talt af le Carrés politiske naivitet. At han af alle kun ser den glittede overflade af Brexit, Trump og Palme. Men så igen, han røg også i flæsket på Salman Rushdie for 25 år  siden. En engelsk Tøger Seidenfaden. Jeg vil nu betragte ham, som jeg betragter idioten Robert de Niro. Carsten Jensen har også modtaget prisen, naturligvis. Lad os forbigå ham. Nogle få smagsprøver fra Farvel til en Utopi:

»Det viste sig, at den herskende klasse var mere indskrænket og dummere end Brexit-vælgerne«

“EU er et forsøg på at etablere en stat til en nation, som ikke eksisterer. Den nation, der ikke eksisterer, er Europa som et hele. Man vil også opfinde et folk, der ikke findes, hvorfor man er tvunget til at indføre antidemokratiske metoder ved at fjerne mere og mere magt fra de nationale regeringer og overføre det til de europæiske institutioner, som ikke er demokratiske, på trods af hvad folk siger – det gælder også Europa-Parlamentet. Hvis det politiske centrum er viet til et projekt, som ikke har et flertal bag sig i de fleste europæiske lande, vil den populistiske modstand blive overtaget af ekstremistiske partier, og det er lige præcis, hvad der er sket. Nu ser man galoperende antisemitisme i Frankrig eksempelvis, også iblandt protestbevægelsen De Gule Veste. Vi ser nationalismen vende tilbage i mange europæiske lande.«

Forsøget på at tvinge integrationen af en transnational europæisk stat igennem styrker den værste form for nationalisme. Medmindre man forstår det, fatter man ikke, hvad der foregår i øjeblikket i Europa.

»Proeuropæerne anser alle former for nationalisme som bagudskuende og reaktionære. Men der findes ikke noget moderne demokratisk projekt, som er kommet ud over nationalstaten. Derfor er nationalstaten blevet en barriere mod ekstremisme, antisemitisme og politiske giftigheder. Det har man aldrig forstået, for det er et dybt paradoks. Og det vil denne generation af proeuropæere aldrig forstå. De kan ikke lære det, og de vil aldrig lære det. De kommer til at forsvinde fra politisk indflydelse.« Weekendavisen, Farvel til en Utopi


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26
Deltag i debatten...

avatar
11 Comment threads
15 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
NielsenRasmus RodskovHr. SnuskJan Ulrik FriisSantor Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lene
Guest
Lene

Hvor har jeg ondt af svensken… Har ikke råd til at hjælpe egne borgere fordi de forsørger mena landenes migranter

Santor
Guest
Santor

Det er ikke engang dumt det den svenske regering gør, det er direkte ondskabsfuldt og det er meget svært at tro at de ikke gør det med vilje.

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Det er den nye metode til reduktion af jordens overbefolkning. Sult de byrdefulde ældre ihjel. Det skaffer plads til unge ørkesløse ørkenfolk. De er dog endnu mere byrdefulde, da kamelmalkning er deres bedste kvalifikation. De gifter sig ofte med fætteren eller kusinen; men det er godt, da deres afkom kræver flere jobs i sundheds- og plejesektoren. Alt i alt virker migranter fint som jobskabende faktor i den offentlige sektor. Det har Sverige brug for, hvis landet effektivt skal gå ad helvede til – for det kræver de svenske vælgere jo.

Rene
Guest
Rene

Der er rigtigt mange øldre der reelt er umyndiggjorte via it.En velfærdsstat i kollaps indser ikke disse forhold,- og da slet ìkke i tide, før det går galt for ham.problemet er ikke ualmindæ7gt i Danmark heller , og med den “ansvarskrise” vi efter min menning gennemlever, så går det igennem systemet uden at blive noteret.
LaMotte bliver bedre og bedre.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Det er jo intet mindre end en forbrydelse mod menneskeheden! Og så mod ens egne landsmænd!

mjolly
Guest
mjolly

Uppdrag Granskning hadde faktisk også noe om dette i går, “De nya hemlösa”.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Hvad vedkommer det dog Sydføderationens bådimmigranter at Rolf har levet 20 år for længe?

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Får sku’ da helt tårer i øjnene nu jeg ser at SD går ind over og tilbyder hjemløse Rolf et hotelophold, så er der i Sverige imod alle odds alligevel nogen form for retfærdighed, selv om det nu er helt åbenlyst for alle at se de helt forkerte ved magten med kurs: blodig svensk undergang i jihad. Herfra et STORT hjerteligt TAK og lov til SD.

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Hørt på atomkraftværket:

Hellere beriget med strålende Uran end med muslimsk ‘kultur’.

Hørt i hønsegården:

Hellere have en ræv bag øret end en muslim i nakken.

Hørt på Geologisk Museum:

Hellere være forstenet end muslimsk stenet.

Hellere betragte en forstening end på en muslimsk stening.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

I virkeligheden har denne gamle hjemløse mand slet intet problem, var det ikke fordi fremmedfjendske islamister pt befinder sig på svensk jord, når islamisterne og til 100% forsvinder fra svensk jord forsvinder alle Sveriges problemer sammen med dem.

Nielsen
Guest
Nielsen

Er det løgn,at politikere stjæler alt fra os?

AlfredsModer
Guest
AlfredsModer

Den eneste tilladte nationalisme skal være den Paneuropæiske. Det vil gøre det lettere for Merkel og Macron at kontrollere hele Europa som: ein Volk ein Führer, befehl und wir folgen.

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

Jamen tænk engang. Manden er blevet hældt ud af sin lejlighed efter ikke at have betalt husleje i flere måneder. Har man hørt mage…

Hans
Guest
Hans

Vi lever i et helvede med offentligt ansatte socialpædagoger, sagsbehandlere, deres sekretærer, deres fuldmægtige etc. etc., som dræner de offentlige udgifter. Pengene går ikke til de syge klienter, men til offentlige rådhuse, der som Ceaușescu-paladser skyder op i enhver kommune med deres myriader af kontoransatte og teknisk personale og rengøringspersonale, der vedligeholder udendørs arealer, reparerer blå stole, lamper i loftet, afkalker kaffemaskiner o.s.v. o.s.v. Læg mærke til, at den 88-årige mand skulle stå op, mens den yngre kvindelige sagsbehandler på socialkontoret sad ned.

Rene
Guest
Rene

Næ…, de passer deres job, og passer rigtigt godt på det.(og ikke rigtigt så meget andet end netop det…jobbet)

Margrethe
Guest
Margrethe

Et gammelt menneske, der har passet sit hele livet, og som pludselig holder op med at betale husleje. Så er det klart for, eller burde være, klart for selv en abe, at noget er gået helt galt, og han har brug for akut hjælp. Men det er det så tydeligvis ikke for svensken, der får sin løn for at administrere de sørgelige, udsugede rester af et velfærdssamfund.

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“Et gammelt menneske, der har passet sit hele livet”

Du kender ham altså personligt!

Lars Sundling
Guest
Lars Sundling

Vær dog lidt empatisk, mand! Den gamle herre er 88 år, hvad forlanger du?!

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“Vær dog lidt empatisk, mand!”

Jeg havde jo forventet noget med, at muslimelskende politisk korrekte feministiske venstrefløjspolitikere havde fået sparket manden ud fordi der skulle gøres plads til uledsagede flygtningebørn på 30 – 40 år, og blev sgu noget skuffet da det viste sig, at fjolset bare havde glemt at betale husleje i nogle måneder, hvilket jævnligt sker for de fleste retskafne borgere.

Hr. Snusk
Guest
Hr. Snusk

Rasmus Rodskov, dræb dig selv, forbandede idiot!

Rasmus Rodskov
Guest
Rasmus Rodskov

“Rasmus Rodskov, dræb dig selv, forbandede idiot!”

Ukvemsord vanærer kun deres ophavsmand…

Henrik
Guest
Henrik

Du ved udmærket hvad der menes, Troldepus..

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Er der svensk i slægten?