25
feb
Seneste opdatering: 25/2-20 kl. 0812
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På disse lydspor fra WhatsApp siger flere øjenvidner, at der deltog flere i de to angreb i Hanau, og at det drejede sig en om fejde mellem russere og kurdere. Det er fordi vidnerne lyder autentiske, at der åbner sig en afgrund foran én, men jeg kan ellers ikke tage stilling til sandhedsinholdet. Kun at Hanau er blevet voldsomt udnyttet politisk mod AfD.

Den officielle historie har blandt andet den mangel, at vi skal tro en svært psykotisk og bevæbnet mand er fire måneder i myndighedernes søgelys, uden at nogen griber ind. Bedøm selv, hvad er mest ‘fishy’? Kan voldsomt kriseramte SPD og CDU bage en sådan rævekage mod AfD?

“I was just smoking my pipe. Then three, four people come in shooting, pom, pom, pom”

The field of potential suspects for the murders in Hanau has expanded considerably. The following video contains audio clips from WhatsApp recorded by people who claim to have seen the attacks. Some of the reports were apparently recorded while the killing was still going on. Multiple perpetrators were reported, and some witnesses described them as Russians.

The story up until to now is that there was a scrap between Russians and Kurds.These Kurdish families have a huge clan with kebab shops, Shisha shops, (?)shops, discount shops. There were two cars, and there was a shooting. So today it was revenge carried out in all the shops of this whole Kurdish family. Testimony of Eyewitnesses to the Massacre in Hanau med transskription af lydfilerene.

Unitos: Andel mandlige efterkommere med frihedsstraf

48 procent af mandlige libanesiske efterkommere har modtaget en frihedsstraf

I dag præsenteres en nærmere undersøgelse af andelene, der har modtaget en fængselsdom (betinget eller ubetinget). Denne nye undersøgelse omhandler altså alene de groveste forbrydelser.

Den tidligere undersøgelse omfattede mandlige indvandrere og efterkommere fra årgang 1985-1987, som også var i befolkningen ved alderen 14 år. Dermed skævvrides tallene ikke af, at nogle indvandrergrupper kom senere til landet end andre. I nærværende undersøgelse af frihedsstraf indehaves kun domme for samtlige personer i befolkningen uafhængigt af tilflytningstidspunkt. Derfor kigges der kun på efterkommere, som per definition er født i landet. Den belyste gruppe er mandlige efterkommere i alderen 30-34 år d. 31.12.2018. Unitos.

Kriminaliteten stiger hurtigere end indvandringen – hver fjerde libanesiske mand og hver femte somaliske er nu dømt for kriminalitet.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
Voldposten
6 months ago

Statistikken fra Unitos må tages med det gran salt, at der ikke er lighed for loven, jfr. den velkendte muslim-rabat. En forseelse der ville give en dansker 2 år i skyggen, vil for en muslim betyde 14 dages betinget. Ligeledes vil det for en muslim kræve adskilligt grovere overtrædelse af Straffeloven end for en dansker, før der overhovedet rejses sigtelse. Anklagere, dommere og politifolk har jo også karrierehensyn at tage, ligesom domsmænd alle er udpeget af politiske partier og følgelig mestendels er fruentimmere med masser af tid – og ‘følelser’. Virkelighedens tal er givetvis langt værre end anført.

Realist2
Realist2
5 months ago

Tid til noget relativisering:

Ja ja, men danskere begår jo også kriminalitet!

Mvh. Venligboerne og Det Radikale Venstre.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  Realist2

Ja plan-B ville naturligvis være at sende Det Radikale Venstre til Tyskland.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Ja vidunderligt om Rusland ville rykke ind samtlige styrker og over en bred flanke, uden nåde rydde Tyskland for islamiske velfærdsturister. En formalitet, men Rusland har tidligere forsøgt at redde det tyske folk fra død og undergang endda med stor succes, men ingen kan frelse et folk der i den grad som det tyske (det svenske) er draget imod, ja ligefrem tiltrukket af døden sine egne børns undergang, resultatet altid samme fornedring, undergang og død! Rusland har lært lektien, kommer aldrig nogensinde igen at hjælpe Tyskland, Hanau et godt eksempel på hvordan Tyskland og på grund af Islam nu står… Read more »

kumulus
kumulus
5 months ago

“Rusland har tidligere forsøgt at redde det tyske folk fra død og undergang endda med stor succes”

Er det det, som blev til DDR du tænker på som en succes..?

Aase Mary Michaelsen
Aase Mary Michaelsen
5 months ago
Reply to  kumulus

En større succes end Vesttyskland.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  steen

Det er det eneste rigtige at udvise 0 tolerance overfor Islam, 0 tolerance alt andet ville være som at spille russisk roulette.

Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  steen

Ja og da de tog russiske børn som gidsler i en skole.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x