27
feb
Seneste opdatering: 29/2-20 kl. 0359
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi må have en undergang at tænke på, det er velgørende for sjælen”

Man kan se den frygtblandede fryd hver aften på SVT Rapport, for matriarkatet Det Postnationale Kvindeland tidligere kendt som Sverige, lider af kronisk hypokondri. I aftes fyldte det 11:45 af 22 minutter vejret fraregnet, altså over halvdelen af programmet.

Jeg husker sidst, det var i 90′ erne under galna kosjukan, hvor jeg var i Sverige ugentligt. Til sidst var det eneste medie, jeg orkede at forbruge, den morsomme radiomand Pontus Enhörnings parodier på det. I tidligere årtier, når min kone spurgte mig hvad der var i SVT, svarede jeg rutinemæssigt: “Noget om kræft og selvmord.” Sverige er et matriarkat, og til min store sorg, er alle matriarkater i historien gået under. Sverige holder ikke århundredet ud. Hvis Danmark og Norge vil bestå, skal de isolere Sverige. Tag imod flygtende svenskere, men isoler landet og regimet.

Soros infiltrerer Europarådets Menneskerettighedsdomstol

Menneskerettighedsdomstolen består af 47 faste dommere, én fra hvert medlemsland af Europarådet. En fjerdedel i en tiårsperiode har været helt eller delvist financieret af George Soros. Rapporten er udarbejdet af European Center for Law and Justice i Strasbourg og har titlen ECHR: CONFLICTS OF INTEREST BETWEEN JUDGES AND NGOS

The study has found that, out of the 100 judges who have served on the bench of the European Court of Human Rights in the period 2009-2019, nearly a quarter (22) have strong links to George Soros’ Open Society Foundation or to NGOs like Amnesty International and others which are funded by it. Human Rights Watch, for instance, has received $100 million from the Open Society Foundation since 2010. Some of the NGOs receive so much of their budget from Soros that they are in effect wholly owned subsidiaries of his foundation.

Indeed, the report’s worst finding is that in 88 cases judges sat on the bench ruling on cases brought to the court by NGOs they had previously worked for, without declaring a conflict of interest and without withdrawing from hearing the cases (see page 15 of the report and annexes 1 and 2.) In one case, ruled on in 2018, 10 out of the 14 NGOs that had brought the case were funded by the Open Society Foundation, while six out of the 17 judges who heard the case themselves had links to the same Soros-funded group. Credibility of European Court of Human Rights lies in ruins after judges’ links to Soros revealed.

Report: ECHR: CONFLICTS OF INTEREST BETWEEN JUDGES AND NGOS


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Jan Ulrik FriisMargrethesteenkumulusRealist2 Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

Det er da opsigtsvækkende og kan vel næsten kaldes et gennembrud at de sådan har haft held og dygtighed til at afsløre så omfattende infiltrering fra Soros.

Sofie
Guest
Sofie

Så giver det meget mere mening, hvorfor den såkaldte menneskerettighedsdomstol stadfæstede Elisabeth Sabaditsch-Wolff’s dom for – til et privat (!) seminar for 30 deltagere – at udtale, at “Muhammed havde en ting for små piger” (om den 56-årige “profets” samleje med den 9-årige Aisha). Den såkaldte menneskerettighedsdomstols begrundelse var, at den den østrigske domstol gjorde ret i at “balancere” ytringsfriheden med andres “ret til ikke at få deres religiøse følelser krænket” og tage hensyn til “den religiøse fred”. Det er den mest ABSURDE SAG nogensinde, og alene på grund af den bør den såkaldte menneskerettigheddomstol nedlægges, og der bør rejses… Read more »

Realist2
Guest
Realist2

100 % enig Sofie. Grotesk sag, jeg troede faktisk at middelalderen var ovre, men den er åbenbart på retur.

SUS
Guest
SUS

I flg. Nigel Farage er mange af EU parlamentets medlemmer på Soros´ lønningsliste.

kumulus
Guest
kumulus

“I flg. Nigel Farage er mange af EU parlamentets medlemmer på Soros´ lønningsliste”

Det burde vel ikke være så svært at bevise, og så er vi vel færdige med EU-parlamentet.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Ligesom førerne af BMW og Mercedes biler mener, at de har førsteret på vejene, således mener de førende banksvin og valutaspekulanter, at de har førsteret på den politiske arena. Selv de mest demokratiske politiske dyr i verden afrettes af Soros, Bloomberg og de andre lommetyve. Demokratiet som “de jure” styreform beherskes “de facto” af Kleptokratiet; undtagen de muslimske lande, der styres af et Stultokratisk Teokrati (stultus=tåbe på latin).

Gunnar Biering
Guest
Gunnar Biering

Danmark bør naturligvis holde op med at æde domstolens afgørelser råt.
Iøvrigt er det vel Europarådets organ, ikke EUs.

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Er det ikke i den såkaldte menneskerettighedsdomstol, at afviste asylsøgeres klager ender med dom til fordel for asylsøgeren? Gad vide hvor mange parasitmigranter den såkaldte menneskerettighedsdomstol smugler ind i EU’s slaraffenland ?
Højst interessant når Soros kontrollerer ‘domstolen’.

Margrethe
Guest
Margrethe

Skræmmekampagner handler ikke om andet end at rage penge, kontrol og magt til sig. Vor tids virkelige, maligne virus, islam, skal de ikke have noget klinket med:

https://www.youtube.com/watch?v=lzty5tK5Eaw&t=10s

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Ikke let at vide når vi vandre over lig, vores storbyer mennesketomme, om disse menneskelig resultatet af Islam eller Coronavirus, resultatet uforandret samme vandring over lig, fremtidens storbyer ligesom ligkister, mennesketomme gader, de af os Coronavirus ikke når at dræbe, vil islamisterne dræbe!

Som jeg nu også pt læser i Visit Sverige svensk turist guide: ” For mange er en god vandretur også lig med godt selskab og gode historier.”

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Co2
” We would be crazy to try to reduce it! ”

https://www.youtube.com/watch?v=BQHhDxRuTkI