29
feb
Seneste opdatering: 2/3-20 kl. 0956
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Velfærdsmigranter i rent invasionsforsøg

“Takbir.” Islams krighyl høres overalt ved Europas grænse. Indvandrere åbnede trådhegn og stenede græske soldaters køretøj.På Lesbos gik en græker amok med et skydevåben udenfor en migrantlejr, og truede med at dræbe dem alle hvis de ikke rejste hjem. I Tyrkiet fyldes busser med “flygtninge” for at køre dem til den græske grænse. Den er brudt flere steder. Få skal være trængt igennem, de sendes retur med det samme. Foreløbig har Erdogan sendt 78.000 mod grænsen.

Der er ingen kvinder og børn at se på billederne. Det er dog lykkedes Expressen at finde én kvinde: ”Sverige är mitt drömland.” Dette er velfærdsmigranter der vil op til Nordeuropas offentlige kasser. Vil Folketinget forråde os igen, og hvem stoler længere på EU?

Europa befinder sig nu i et skæbneøjeblik, og man må bede til at politikerne fornemmer alvoren. Man ser dog, at Søren Pind absolut ikke fatter nogenting. Man må desværre frygte det værste, for Situationen er ikke under kontrol.  Det var aldrig nogen god ide at uddelegere grænsebevogtningen til Erdogan. Europa må bekvemme sig til at beskytte sig selv eller gå til i en 3 verdenstsunami og et islamisk erobringstogt.

Hærgende, bevæbnede “flygtninge”

Civillisationens tynde fernis

Når der kommer medborgergader i Sverige, brister den tynde hinde

Man hører juristen i samtalen med psykiateren fortælle, hvor rasende mange almindelige svenskere er på politikerne over at have fået deres land ødelagt. Jeg ser det tit, pressen må have et stort arbejde med at skjule vreden for resten af offentligheden, men den pibler alligevel ud over alt. Gud nåde og trøste dem, når vreden finder et afløb.

The Convergence of Catastrophes

Og nu ryger Sverige ind i den perfekte storm, der lægger tomme kasser, lavkonjunktur, islams kaoskraft og greb efter den politiske magt og Corona-virus oveni eksisterende kriser. Det næste årti i Sverige bliver voldsomt dramatisk.

I 2030 vil ingen svenskere længere være i tvivl om, hvilken hyperfarlig situation de sidste 40 års politikere har anbragt deres land i. Permanent. Raseriet mod dem vil have resulteret i politiske attentater. I 2030 vil medborgergader have taget til våben mod indvandret vold og voldtægt mod urbefolkningen.

Det vil være næstsidste stadium inden borgerkrigen. I 2042 er svenskere kommet i mindretal i Sverige, og bordet vil være dækket for en historisk, selvskabt  katastrofe. Kulminationen på 200 års fred og 1968s langt mere knusende sejr end i Danmark, frem mod endemålet: National undergang.

I detta program får vi träffa juristen Alexis Karpoff och psykiater Thomas Jackson för att diskutera hur trygga vi kan vara med att vårt civiliserade samhälle fortbestår.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

40 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
6 months ago

Jeg er dybt rystet! Jeg har netop set 22 nyhederne på news, vi startede med et indslag om primærvalget i USA, så gik vi over til Bodiluddelingen, en eller anden skuespiller kunne ikke lide kulturministeren, så noget med en fodboldspiller og først til sidst noget med at flygtninge angreb den græske grænse. Det er intet mindre en tendentiøs journalistik! Det blev nævnt som en mindre begivenhed! For det første er der ikke tale om flygtninge, de opholder sig trygt i Tyrkiet, det er migranter. For det andet så er det nok den vigtigste og farligste begivenhed siden 2015! Læs Pernille… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
6 months ago
Reply to  Den Nervøse

Prøv at skøjte lidt rundt i udenlandske netaviser. Tavshed i Norge og UK, hvor lokalt stof og nyheden om Boris Johnsons gravide kæreste derimod får opmærksomheden.

Man må ellers gå ud fra, at den tidligere norske statsminister nu generalsekretær i NATO Jens Stoltenberg er hårdt presset, men UK kan selvfølgelig være ligeglad, for nu bestemmer de selv det meste.

kumulus
kumulus
5 months ago
Reply to  Himmelblå

“Prøv at skøjte lidt rundt i udenlandske netaviser”

Kig evt. på ekathimerini (græske nyheder på engelsk).

http://www.ekathimerini.com/

Himmelblå
Himmelblå
5 months ago
Reply to  kumulus

Ja, der kan man læse, at der i nat blev gjort næsten 10.000 forsøg på illegal grænseoverskridelse.

John
John
5 months ago
Reply to  steen

Steen det skulle du prøve, så forstår du bedre hvad der foregår af total DDR 2.0 manipulation . Det er jo det komplette vandvid hvad de servere af “nyheder”.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  steen

Se dette var en nyhed.

Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago
Reply to  steen

Så ved du ikke hvor meget venstreorienteret propaganda vi udsættes for!

Rene
Rene
5 months ago
Reply to  steen

Jeg følger heller ikke DR eller TV2, jeg bliver dårlig af Danmarks radio. Jeg holder dårligere og dårligere til det.
Til gengæld følger jeg meget med på fx snaphanen og andet.
Desuden tager Youtube og udenlandske blogs og kanaler en del opmærksomhed og tid.
Gode udenlandske kanaler er til at finde. Af og til er der, endda om danske forhold, – herunder ikke mindst den danske måde at håndtere islamkritik og natipnalidentitetsoverlevelse mm, og der har vi faktisk jævnligt lidt at være stolte af. Men vi kan godt blive bedre.

Rene
Rene
5 months ago
Reply to  Den Nervøse

Pernille Vermund nyhedsbrev. Er der noget link til det?
Paludan; Har Paludan meldt ud med nyhedsbrev eller lign.?
Kan nogen lægge det ind et sted?

Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago
Reply to  Rene

Nyeborgerlige.dk

Rene
Rene
5 months ago
Reply to  Den Nervøse

Tak……..

AlfredsModer
AlfredsModer
5 months ago

Nu ser vi konsekvenserne af jordens grotesk store overbefolkning. Totalt overflødige tobenede entiteter gider absolut ikke forbedre forholdende i egen naturlige habitat i Østen. I stedet søger de, som hyæner og sjakaler, let tilgængeligt bytte hvor som helst. De rige vestlige lande styres alle af grisk kapitalisme, som gerne ser løntrykkere og billige slaver i Vesten. De godtænkende vestlige feministiske luderpolitikere har ladet sig købe til at acceptere det globale svineri. De akkumulerende folkemasser hober sig op på Balkan, skubbet af debile muslimske diktatorer og trukket af debile kristne tosser. Næste Balkankrig er på trapperne. Lige som de forrige Balkankrige… Read more »

Poul
Poul
5 months ago

Det er nu fint nok i mine øjne at vi invaderes igen, for danskerne (svenskerne, tyskerne, europæerne) skal åbenbart have genopfrisket deres hukommelse med jævne mellemrum. Jeg vil i den anledning anbefale at se filmen “300”, især scenen hvor perseren kommer til byen og begynder at stille krav til de lokale. Og husk altid at uanset hvor mange der kommer, så er de eneste gerningsmænd dem der lukker dem ind og kalder det “mangfoldighed”. Enten fordi de står til at vinde stemmer på det, eller tjener fedt på at udnytte dem som klienter i tusindvis af offentligt financerede projekter i… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  Poul

Enig. Daskerne skal opleve at styrtbløde og ikke sivebløde ihjel som nu. Det sidste abstraherer de tydeligvis alt fra nemt fra med underholdning og pseudoproblemer, de alligevel ikke har tænkt sig at gøre noget ved, når det kommer til stykket. Men jammeren og offerollen føles så lækker. I skal få noget at jamre over, skal I…

Margrethe
Margrethe
5 months ago
Reply to  Margrethe

– Hov. “Daskerne” var en slåfejl. Der skulle selvfølgelig have stået danskerne. Men måske var det blot, det ubevidste eller “hvad hjertet er fuldt af”, som trykkede på tasterne lige dér…

Rene
Rene
5 months ago
Reply to  Margrethe

En klar Freud’er, den der.

kumulus
kumulus
5 months ago

“Dette er velfærdsmigranter der vil op til Nordeuropas offentlige kasser”

Lige nu regner regeringen på, hvor mange mia., der yderligere kan stjæles fra danske skatteydere for at mætte migrantmaver, og resultatet vil være afgørende for, om der trækkes i “nødbremsen”.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
6 months ago

Ja og bankerne er på vej til kollaps pga Coruña virus, og hvis national staterne går konkurs pga af bankernes gæld hvem skal så opretholde ro og orden når kassen er Tom. Go morgen fru Larsen nogen har vist sovet i timen

kumulus
kumulus
5 months ago

“Vil Folketinget forråde os igen”

Det må vist være det man kalder et retorisk spørgsmål…

Først når politikerne må forlade Christiansborg til fordel for muslimer indser de, at de valgte den forkerte side.

Rene
Rene
5 months ago
Reply to  kumulus

Kumulus.
Jeg tror godt de ved , de har valgt forkert.jeg tror, de er på en vogn de ikke selv kan kontrollere, for skulle de til at tage hånd i hanke med situationen, og være vedholdende ,- ville de før eller siden blive konfronteret med uansvarligheden egoismen og forrædderiet.
I mellemtiden holder de sig på en vogn, de lader løbe løbsk, og som de håber vil føre til et eller andet, de kan bruge selv personligt.
Der er også politikere der er i orden.men dem kender vi selv bedst.

kumulus
kumulus
5 months ago
Reply to  Rene

”de er på en vogn de ikke selv kan kontrollere”

Vognen er kontrolleret af politikernes ønske om at komme til tops i EU-systemet. Desuden er det en kendt sag, at psykopater kun er loyale over for sig selv.

Rene
Rene
5 months ago
Reply to  kumulus

Præcis…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Vågner op denne søndag morgen og til undergang, min kaffe og morgenkrydder i den gale hals, ser de frygtelige billeder på min tv-skærm et islamisk helvede i Grækenland hvor grænsen nu bliver gennembrudt som en hullet si, billeder af den massive islamiske invation i gummibåde via middelhavet, Tyrkiet der non-stop sender fyldte busser til den græske grænse, store horder ligesom dengang i 2015 strømmer muslimerne nu op igennem Grækenland op i EU, hvad naturligvis bliver ensbetydende med vores allesammens undergang i et islamisk helvede, dennegang 99% unge muslimske mænd i stormløbet på EU, Islamisk Stats hårde kerne, altså dennegang ingen… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

50.000 islamister bare dette sidste døgn har krydset grænsen til Grækenland!

(Ifølge RT-Today)

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

“Serbien överväger att utlysa krigstillstånd”

“Serbisk militär och polis säger, att trots skottlossning och militära insatser har redan runt 18.000 migranter gått över gränsen.”

(Ifølge NB Nyhetsbyrån )

Den Nervøse
Den Nervøse
5 months ago

EU vil skam også sende 10.000 grænsevagter til middelhavet —————— i 2027 ——————
Det er ikke ironisk, det er faktisk tilfældet!

Rene
Rene
5 months ago
Reply to  Den Nervøse

EU har en mærkelig sans for komedie/tragedie, det må man give dem.

John
John
5 months ago
Reply to  Den Nervøse

Frontex 10.000 “migrant hjælpere ” er til HELE EU`s ydre grænse , så 3000 i 3 hold skift i 2027…..EU har “ingen grænser”, vil ekspandere for evigt.

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Og hvad gør JP? Bringer stort billede af det éne spædbarn, som disse horder af invaderende mænd, har bragt med sig udelukkende til anvendelse som rekvisit til disse fhoto opportunities. Jeg bliver ikke chokeret, hvis en ædruelig journalist om et par dage kan berette, at det samme barn efterfølgende blev fundet efterladt i grøften. Men så har de jo endnu et dødt barn til all round anvendelse i kampen mod SK…

https://jyllands-posten.dk/

kumulus
kumulus
5 months ago
Reply to  Margrethe

“stort billede af det éne spædbarn”

Sådan en bette størrelse er et glimrende visum når man vil tiltvinge sig adgang til (nord)europæisk velfærd.

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Jeg mindes iøvrigt en dokumentar om tyskernes belejring af Leningrad. Fanget i byen, sultede russerne, var syge, døde i hobetal, og så videre. Men byens klassiske orkester insisterede på fortsat at give koncerter, og de studerende insisterede på fortsat at læse til eksamen og gå op. Russerne har, hvad der skal til for at overleve. Findes der vesteuropæere, der kan prale af det samme?

Peter Buch
Peter Buch
5 months ago

A saying still used in Portugal is Anda Moura na costa ( literaly, “there are Moors off the coast” ), It indicates that trouble is afoot, and is something a father might say if he suspects his young daughter is being courted without his knowledge.
Barry Hatton i Queen of The Sea. A history of Lisbon.

Rene
Rene
5 months ago

Jeg hørte i p1 her til middag Anna Kibæk tale om, at det enten var at støtte Erdogan med penge og derved få ham til at beholde flygtningene, ..eller alternativet ville være krig. jeg er ikke klar hvad hun præcist mente med det udsagn, men hun plejer at være meget klar og tydelig i sit ræsonnement.
Jeg kan ikke overskue de her ting.kan nogen her på bloggen folde det mere ud?
Selv ville jeg mene, at grænserne for enhver pris skal holdes den her gang, og ikke gentage 2015.

kumulus
kumulus
5 months ago
Reply to  Rene

“at det enten var at støtte Erdogan med penge og derved få ham til at beholde flygtningene” Det holder jo kun til han skal bruge flere penge, så vil han igen forsøge at afpresse, og desuden har manden i årevis truet med at lade migranter rejse til Europa. Erdogan vil have Tyrkiet i EU, Erdogan vil have visumfrihed for tyrkere, der skal rejse til EU, Erdogan hævder, at EU ikke har betalt det lovede beløb for at bremse migranterne osv. osv. Men Erdogan fører efterhånden krig på mange fronter; til lands, til vands og i luften, hvilket i sin tid… Read more »

Santor
Santor
5 months ago

Det bliver et spændende forår for os Europæere.

Vi vil få at se hvem Vores politikere tænker mest på. Os eller de fremmede.

Næste valg bliver ret let hvis Europæerene blot stoler på deres mavefornemmelse!

kumulus
kumulus
5 months ago
Reply to  Santor

“Vi vil få at se hvem Vores politikere tænker mest på. Os eller de fremmede”

Det ved vi allerede…

Michel nielsen
Michel nielsen
6 months ago

Men som legarde(EU centralbank) sagde; 7 er et magiske nummer. 2001 =9/11- 2008=bank kollaps- 2015=alien invasion= nu venter vi så på 2022 hvad mon De finder på indenfor de næste 1 1/2 år

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x