12
mar
Seneste opdatering: 12/3-20 kl. 1750
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Unity is a strength, not diversity. The japanese were ready to die for people that had not yet been born”

Black Pigeon fabulerer over, hvordan japanerne tog Fukushima katastrofen, og sammenligner med hvordan det multikulturelt svĂŠkkede Vesten vil klare den tilstundende Corona undtagelsestilstand.

Jeg tĂŠnker isĂŠr pĂ„, hvor lidt brudsikkert det hyperindvandrede Sverige vil vise sig at vĂŠre, for ikke engang Ăžkonomisk er det rustet til den kommende recession, som jeg har set beskrevet som “alle depressioners moder.” Og sĂ„ taler vi ikke om, hvor fĂ„ sengepladser der er til en pandemi. Sverige har fĂŠrrest pr. indbygger i hele EU.For Sverige vil den kommende epidemi vĂŠre en interessant kollisionstest, for interessant muligvis. Det kan blive sandhedens time for fĂžrste gang siden Palme i 1975 for hele multikulturprojektet.

Se ogsĂ„ Illusjonenes tid er over for denne gang – Babels tĂ„rn faller, – Det blir ett före och efter corona i svensk politik og Koronaepidemien standser bĂ„dmigrationen til Italien – realismen overtar.

JP censurerer Jalving for at sige, at indvandring er farligere end corona

Af: Hans Rustad 

DebatredaktÞr Palle Weis har grebet ind og slettet et indlÊg af Mikael Jalving, hvor han siger at indvandringen er en meget stÞrre trussel mod Danmark end corona-epidemien og at man ikke mÄ miste sansen for proportionerne.

Weis hÊfter sig ved en detalje: Jalving skrev at coronaen ikke er specielt vÊrre end en almindelig influenza. Det synes Weis blev for meget, det kunne avisen ikke have siddende pÄ sig. Som om det har nogen som helst betydning om det passer eller ej.

Jalving skriver en mening, ikke videnskab. LĂŠserne overvĂŠldes af stof om coronaen. Der er ingen risiko for at nogen bilder sig ind, at den ikke er farlig.

WeisŽ indgriben er et dÄrlig skjult holdningsindgreb. Medierne er ved at gribes af corona-hysteri. Den, der vover at bestride truslen og kobler den til islam, begÄr en majestÊtsfornÊrmelse.

Jalving burde have holdt fast.

Jyllands-Posten afslĂžrer sig selv som en tarvelig avis.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Vores lande nu officielt sat istĂ„, dĂždsensfarligt med Islam inden for vores grĂŠnser kun dĂždvĂŠgt, tid at kaste denne dĂždvĂŠgt overbord, vi kommer ikke lĂŠngere at kunne brĂždfĂžde vores egen befolkning, muslimer pĂ„ offentlig forsĂžrgelse har fortrinsret frem for det etniske folk, selv nu landet er sat istĂ„, den offentlige forsĂžrgelse af denne onde islamiske ideologie fortsĂŠtter non-stop ufortrĂždent – dĂždsensfarligt i betragning af at Islam kun dĂždvĂŠgt! Igen: disse tomme SAS fly kan udmĂŠrket flyve muslimer non-stop hjem til Islamistan, SAS fly stĂ„r alligevel tomme, oliepris rekord lav, derfor helt unika chance at nu non-stop flyve Islam hjem til… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Det jeg egentligt her ville sige at mÄske en ide nu i undergangen flytte Snaphanens hovedkontor over til HesselÞ, ikke pÄ grund af Coronavirus, men pÄ grund af Islam!

AlfredsModer
AlfredsModer
5 months ago

Uha – det er den Ăž som Olof Palme pĂ„ Sveriges vegne gjorde krav pĂ„. Dummernikken troede, at der var blevet fundet olie i HesselĂž’s omegn.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago
Reply to  AlfredsModer

Ligger ligesom i det svenske ord Snaphanen at en historisk konflikt imellem Danmark og Sverige pĂ„ godt og ondt “Den man elsker tugter man!” HesselĂž efter hvad jeg kan forstĂ„ i privateje, altsĂ„ ingen hindring (fra venstreflĂžjen) isĂ„fald disse ejere ikke har fordomme imod Snaphanen, men det kan jeg slet ikke tĂŠnke at de har pĂ„ dette Ăžkonomiske niveau, hvor de tilfĂŠldigvis ligge inde med en ubeboet Ăž, sikkert kun begejstring om Snaphanen tager kontakt……selv om fĂžrste spĂžrgsmĂ„l sikkert ville vĂŠre om Steen overhovedet mener dette seriĂžst? Enig HesselĂž vil vĂŠre et vidunderligt sted for Snaphanen…..olie eller ej, et vidunderligt… Read more »

Nielsen
Nielsen
5 months ago

Jeg har fra pÄlidelig kilde,at HesselÞ er privat ejendom. Vil du have,at snaphanen skal tage pÄ strandvandring med komputeren?

Felix Krull
Felix Krull
5 months ago

Jyllands-Posten afslĂžrer IGEN sig selv som en tarvelig avis

JP har vĂŠret en globalistsprĂžjte siden de dolkede Flemming Rose i ryggen. Folk som Jalving og Uhrskov er bare deres alibi for at kalde sig borgerlige.

tom
tom
5 months ago
Reply to  Felix Krull

VrĂžvl.

Hvorfor er det sÄ magtpÄliggende for denne norske Hans Bustad at rakke ned pÄ danske forhold?

ForlÞbet er helt klart. JP meddelte, at Jalvings indlÊg var blevet slettet, fordi det indeholdt en forkert oplysning om, at corona-virus ikke er farlig. Den fremstilling er sand, jeg har lÊst, hvad Jalving skrev, og kopier findes sikkert pÄ nettet.

Nielsen
Nielsen
5 months ago
Reply to  tom

Godt sÄ. Er islam en stÞrre trussel mod Danmark og danskere,end corona-virus (din formulering brugt)? Svar bestÄende af ét ord udbedes.

AlfredsModer
AlfredsModer
5 months ago

Jalving blev vingeskudt af politisk korrekt meningsgnom, som jo ogsÄ dyrker karriérepleje.

Charles
Charles
5 months ago

De danske myndigheder skulle have startet med at sĂŠtte de indrejsende til landet i karantĂŠne. SĂ„ havde der ikke vĂŠret ca 700 corona-syge. Der er dog mange flere der er slĂ„et ihjel inder regeringernes import af Islam. SĂ„ DebatredaktĂžr Palle Weis er lĂžbet tĂžr for argumenter, derfor slettede han indlĂŠget. Og dermed skulle det problem vĂŠre lĂžst. Men der er det ikke hr DebatredaktĂžr Palle Weis NĂ„: Hvad siger i sĂ„: AfslĂžring: Morten Østergaards muslimske stĂžtter under valgkampen var involveret i millionoverfĂžrsler fra fundamentalistiske Qatar FĂžrst blev det afslĂžret, at den stenrige og dybt fundamentalistiske oliestat Qatar havde finansieret dele… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
5 months ago
Reply to  Charles

For at beskytte de stakkels migranter ved Evros floden, mĂ„ vi ikke slippe dem ind i EU. Det ville vĂŠre imod alle konventioner at udsĂŠtte de ynkelige ofre for Coronavirus, som kunne risikere at slĂ„ dem alle ihjel – suk! Hvis det skete, kunne vi aldrig udĂžse al vores nĂŠstekĂŠrlige omsorg pĂ„ staklerne her i Slaraffenland. Vi kunne dog sende Johanne Schmidt-Nielsen derned med en kasse plastre og nogle billedbĂžger til trĂžst. IndfĂžr asylstop omgĂ„ende af hensyn til asylanternes ve og vel.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

BIL SPRÄNGD I CENTRALA HELSINGBORG
REDAKTION12 MARS, 2020

https://samtiden.nu/2020/03/bil-sprangd-i-centrala-helsingborg/

En personbil sprÀngdes under onsdagskvÀllen i Helsingborg. Den kraftiga explosionen hördes över stora delar staden. Rutor till lÀgenheter pÄ femte vÄningen krossades i samband med smÀllen.

Polisen larmades vid 21.30-tiden pÄ onsdagskvÀllen av flera personer som hört en kraftig explosion. Det var en parkerad bil i stadsdelen Slottshöjden i Helsingborg som sprÀngdes.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

TVÅ SKJUTNING I GÖTEBORG: EN DÖD, TVÅ SKADAD
REDAKTION12 MARS, 2020

https://samtiden.nu/2020/03/skjutning-i-goteborg-en-dod-en-skadad/

En 16-Ärig pojke dog sent pÄ onsdagskvÀllen efter en skottlossning pÄ Hisingen i Göteborg och en tonÄrstjej fördes till sjukhus med ambulans med lindrigare skador. PÄ torsdagsmorgonen skedde skjutning i LövgÀrdet i annan del av Göteborg dÄ en 25-Äring trÀffades.

Larmet kom in till polisen klockan 22.14 pÄ onsdagskvÀllen, rapporterar SR.

Vittnesuppgifter berÀttar att Ätminstone sju skott ska ha avlossats mot en grupp mÀnniskor. En 16-Ärig pojke skadades sÄ svÄrt att han avled. Anhöriga har underrÀttats. Samtidigt fördes en flicka med ambulans till sjukhus med lindriga skador.

Der Adler
Der Adler
5 months ago

Kan kun give Jalving ret. Danskerne flest, er som en flok hysteriske kĂŠllinger. Var i supermarkedet kl.10.00, der var sort af mennesker – som ved juletid – og indkĂžbsvognene var fyldt op!
Politiken Vest (tidligere JP) blev aldrig sig selv igen, efter sagen med tegningerne. Journalist Niels Lillelund (“Verdens Gang”/Indblik) skriver nu ogsĂ„ godt.

IÞvrigt, sÄ undrede det mig, at da jeg skulle skrive dette indlÊg, sÄ kom Jan Ulrik Friss navn og mail-adresse op de de felter, hvor jeg normalt har mine?

Anders
Anders
5 months ago
Reply to  steen

Livet er ikke lutter lagkage.
IsÊr ikke, nÄr der er flere rÞvhuller end bagere.

Poul
Poul
5 months ago
Reply to  steen

De gÞr det samme med gÊr hver gang de gÄr i panik, og 99% af dem har aldrig bagt et brÞd. Deres tv har bare fortalt dem at gÊr er vigtigt at have, men prÞv at spÞrge dem om de har husket at kÞbe mel..

AlfredsModer
AlfredsModer
5 months ago
Reply to  Poul

GĂŠr siges at have en rimelig affĂžrende virkning. For at komme af med bjerget af lokumspapir er de derfor fĂžr eller siden nĂždt til at grovĂŠde en masse gĂŠr. En bivirkning er rigelig dannelse af tarmgas, som dog fortrinsvis er mest nyttig for indbyggerne i landsbyen Tarm, da den er brĂŠndbar.

Realist2
Realist2
5 months ago
Reply to  Poul

Haha 🙂

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Og hvor mange af de sĂžde “flygtninge”, vi har modtaget, fra det corona- og korannedsmeltede Iran er lĂžbet skrigende ind i flyverne for at blive flĂžjet tilbage fra ferie fra dĂ©t, de i sin tid pĂ„stod at flygte fra, og hvor fra de sĂ„ har endnu en frisk og ny forsyning virus fra til generel berigelse?

https://www.youtube.com/watch?v=iqhJmsZC_a4

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

VIDEO: “Corona er Allahs soldat”, ifþlge paléstinensisk imam
12. marts 2020 24NYT

“Corona er en af Allahs soldater mod dem, der angriber muslimer”. SĂ„dan sagde en palĂŠstinensisk TV-imam forleden pĂ„ palĂŠstinensisk TV. Det var dog inden, at den skrĂŠmmende Corona-virus ogsĂ„ begyndte at ramme palĂŠstinenserne selv.

https://24nyt.dk/video-corona-er-allahs-soldat-ifoelge-palaestinensisk-imam/

kumulus
kumulus
5 months ago

“Det var dog inden, at den skrĂŠmmende Corona-virus ogsĂ„ begyndte at ramme palĂŠstinenserne selv”

Den fÄr imamen svÊrt ved at forklare.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 months ago

Opdateret version af Jalvings blog 😉 https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11997830/corona-terror-og-hoejrefloej/ 10.03.2020 KL. 12:50 59 Mikael Jalving Corona, terror og hĂžjreflĂžj … F.eks. skal man ikke regne med at fĂ„ point hverken af overklassen, medieklassen, venstreflĂžjen eller pĂ„ Twitter, hvis man siger, at indvandringen fra de varme lande er langt farligere end corona, i hvert fald pĂ„ lĂŠngere sigt. Det kan heller ikke svare sig at opfatte terror som andet end noget, der er hĂžjreflĂžjens eller underklassens skyld. Apropos smitte, sĂ„ lĂŠg mĂŠrke til den forklaringsmodel, der har spredt sig fra det ene massemedie til det andet: NĂ„r det er muslimer, der drĂŠber med… Read more »

Margrethe
Margrethe
5 months ago

Jeg frygter nu sÄ meget mere koran- end coronavirus. Ja, med en pistol for tindingen og kravet om at vÊlge mellem den fÞrste og sÄ middelalderens sorte dÞd, ved jeg godt, hvad jeg valgte. Med den slags pandemier, er der altid lys for enden af tunnelen, hvor mÞrkt det end ser ud. Hvis blot fÄ overlever er det nok. Ja der opstÄr lige frem en kulturel opblomstring bagefter. Det modsatte mÄ sige om koranvirusen. Det mÞrke, den spreder, er uendeligt eller i hvert fald sÄ meget svÊrre at ryste af os.

Stenklar
Stenklar
5 months ago

Återinför grĂ€nser mellan alla sjĂ€lvstĂ€ndiga stater i Europa! Det globalistiska samhĂ€llet fungerar icke! Utvisa alla icke-europeiska invĂ„nare frĂ„n Europa! Ett Ă„tervandringsprogram skall upprĂ€ttas för att motivera och uppmuntra dessa mĂ€nniskor att resa tillbaka till deras ursprungslĂ€nder. SĂ€g upp alla internationella konventioner. FN skall Ă„tergĂ„ till sitt ursprungliga syfte. Att vara ett samtalsforum i internationella kriser mellan nationer. Detta Ă€r ett första steg mot att motverka den nationella samhĂ€llsupplösningen i Europa.