15
mar
Seneste opdatering: 16/3-20 kl. 1135
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Corona er ikke meget værre end en normal sæsonsinfluenza – men den er døden for globalismen

I detta program beskriver Lars Bern konsekvenser av Coronasmittan samt ger råd hur man kan förbättra sitt immunförsvar. Han menar att pandemin inte går att stoppa, det gäller att dra ut på förloppet.  Lars Bern börjar med att berätta att han och hans fru har en självvald karantän i hemmet eftersom de tillhör en riskgrupp. – Lars Bern Coronapandemin – några råd!

Sveriges overlæs og Beton-Ylva

Jeg elsker på en indrømmet pervers og mascochistisk måde beton-Ylva. Hun symboliserer en tid og en åndstilstand som til dels er min samtid, og som nu “klamrer sig til den klippe, de skal knuses imod,” som Goethe siger i sit stykke om digteren Torquato Tasso .

Hun kvidrer løs på et tyve år gammelt hit, og aner ikke hvad der foregår om ørerne på hende. I 2015 sagde hun de udødelige ord til DR: “Der er ingen øvre grænse for, hvor mange flygtninge Sverige kan tage,” for det var partilinjen selvom den stred imod fornuften.

Som den gode partisoldat hun var, var hun kommunist (VPK) helt indtil 1992, da det alligevel blev lidt for uholdbart. Men det har aldrig diskvalificeret hende, som det burde, for Sverige minder lidt om Kina, nemlig en fusion af superkapitalisme og kommunisme. Ingen steder i Vesten vandt 1968 en større sejr.

Må EU blive skåret ned til sokkeholderne af dette, så har alle de kommende døde da tjent et fornuftigt formål. Må Ylva havne der, hvor hun ikke gør skade: Nemlig tilbage som rød skolelærer. Politikere som Ylva og Sahlin var Sverige storproducent af i 70 erne.

Nybyggeriet m/s Sverige er som s/s Wasa ikke sødygtigt

Den ene begavelse, der var, blev myrdet og glemt: Anna Lindh. Glemt fordi det var et politisk mord, og sådan noget griseri har Sverige ikke. Lindh er nu hengemt i den store, kollektive, svenske løgn.

Skæbnen har været grusom ved Sverige, og nu bliver den pludselig meget værre. En ven skriver i dag “2020 kan bli året da Sverige reelt kollapser”. Det er ganske tænkeligt, Corona bliver det lille overlæs, der endelig vælter Sveriges uholdbare “samfundsbyggeri” Det bliver tragisk, og alligevel er det sikkert bedre det sker nu, end om 15 år, for nybyggeriet m/s Sverige er som s/s Wasa ikke sødygtigt.

Se Ylva Johansson 16 marts Border Crisis: European Union Says Greece Must Let Migrants Claim Asylum

ANALYSE Corona kan slå euroen ihjel og Nödropet: Häktet i Göteborg är överfullt – fanger sover på madrasser på gulvet og EU-länder stoppar export av vårdutrustning till Sverige.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
9 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
TrætMargretheDanteHimmelblåkumulus Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders Bo
Guest
Anders Bo

https://resett.no/2020/03/15/koronaviruset-skyter-fart-i-afrika/

Stopper Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami her!

Cirkeline
Guest
Cirkeline

SARS-Cov-2, som ‘coronavirussen’ hed indtil for 3 uger siden, har jo intet med influenza at gøre. Den har mest med SARS at gøre, vel at mærke luftbåren SARS. 80 % af RNA-strengen er SARS. Og så er den altså mindst 23X mere dødelig end influenza og har en R0-faktor på 5 eller over (spansk syge havde en faktor på 2.4). Den er som en ‘storm on all organs’, og den efterlader selv unge med permanent skadede lunger. Læs her: https://www.nationalgeographic.com/science/2020/02/here-is-what-coronavirus-does-to-the-body/ En kinesisk whistleblower siger, at mindst 250.000 er døde i Wuhan pga den virus. Kina har fuppet verden godt og… Read more »

Dante
Guest
Dante

Har du et link til den kinesiske whistleblower?

Cirkeline
Guest
Cirkeline

Kinesisk studie frigivet 6 marts: vha a CCTV og control groups (de første smittede: smittekæder optrevledes minutiøst) siger studiet, at en person blev inficeret ved at sidde 4,5 meter foran en smittet i bussen. Se denne britiske læge, som har enormt mange følgere, Dr John Campbell: https://www.youtube.com/watch?v=FZV9z0RVhy4&t=1262s Vask hænder og min bare!! Virus er så ekstremt aerosolized, at medmindre man bruger maske, og medmindre myndighederne begynder at holde virus-load nede (kan leve på overflader op til 9 dage, derved opbygges virus-load altså på gader og fortove, i busser og tog og supermarkeder) ved at spraye overalt, som de gør i… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

For mange år siden fulgte jeg ved optræk til forkølelse og ondt i halsen af og til et apotekerråd om i nogle få dage at tage en stor dosis C-vitamin tre gange daglig. Jeg syntes, at det hjalp og holdt mig på benene, og for tre dage siden fandt jeg igen C-vitaminerne frem. Men jeg tør ikke anbefale så store doser, som Lars Bern nævner.

kumulus
Guest
kumulus

Præcis som Lars Bern en jeg også specialist (cand. selv). Flere oplysninger følger så snart jeg har fundet et passende specialeområde.

Træt
Guest
Træt

Så har Andromedus/Kumulus vidst opbrugt sin taletid