23
mar
Seneste opdatering: 24/3-20 kl. 1641
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Having sown the wind, we are now reaping the whirlwind”

Melanie Phillips fik Trykkefrihedsselskabets Sapphopris i 2009 i det gamle Bymuseums lokaler på Vesterbro. Et brændbart portræt af hele post 68 generationens totalitarisme, selvom jeg tak og lov er født så tidligt, så 68 ikke blev formativt for mig. Jeg var dannet, da året indtraf. The Suns Steven Edginton er en fremragende interviewer, der også interviewede Douglas Murray for to uger siden. Se også hendes bog Guardian Angel: My Journey from Leftism to Sanity.

Chefdhimmien Löfven til den forhenværende nation

“Den kinesiske syge dødeligere blandt muslimer”

Jeg må tilstå, at da Hakelius skrev: Vad var poängen med Stefan Löfvens tal till nationen?, må jeg tilstå, at jeg mistede lysten til at høre på landsfader Löfven, der nu mere end nogensinde er situationens gidsel. Jeg hører i forvejen meget nødigt på politikere og statstv, men jeg gør normalt en undtagelse med svenske politikere og med svensk statstv, fordi det ikke længere er mit eget land, og fordi den morbide underholdningsværdi er så meget desto større. Når mit sans for sort tragik forsvinder, forsvinder min sans for Sverige. Så kan jeg blive madskribent og endelig beskæftige mig med noget ufarligt.  Expressen راهنة على الطقس الدافئ ومناعة عند المواطنFlera svensksomalier bland coronadödsfall i Stockholmsområdet og “Varannan coronadöd är somalier”

Man kan spørge sig selv, hvorfor Kinasygen er dødeligere blandt muslimer. I Sverige er svaret selvfølgelig identitetspolitisk nemlig ‘diskrimination’, for lidt information for overhovedet ikke svensk talende, men Independent havde et mere rationelt svar forleden: Muslim households are particularly vulnerable to coronavirus – it’s important to understand why

Many Muslims live in extended families, often, like my household, with three generations under one roof. This means there are a higher number of carriers who can (and often will) infect an elderly relative. An older person cannot effectively self-isolate when they are living in close quarters with their children, grand-children and perhaps even extended family.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
NielsenPeter BuchHimmelblåtHimmelblåtsteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Der er et liv efter corona, der vil være rigeligt med job og en god økonomi, var det ikke fordi denne dødsvægt til Islam på dansk jord som udsuger folket, vi kan sagtens redde danske job og dansk økonomi igennem corona intet problem, det altså på betingelse af at vi fjerner muslimerne fra vores midte, gør vi ikke det bliver forholdene helt umenneskelige, et økonomisk kollaps, et blodbad. Uden islam og islamisterne på dansk jord ville vi alle leve i overflod, tror da også at danskerne allerede har fået mere end nok, danskerne er ikke alle selvdestruktive af natur, men… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Kumulus sådant kræver tålmodighed, som når Mette Frederiksen lover vil hjælpe det danske folk med en stram udlændinge politik og hjemsendelse af muslimer det er hun valgt på, men en sådan tålmodig er der ingen der har, land og rige går imellemtiden tabt, inden om nogensinde Mette Frederiksen og disse hendes lystige legesvende kommer op i gear, det vil aldrig ske. Kumulus alt går efter planen, endnu hemmeligstemplet men imellem os vil det komme som et lyn fra klar himmel, gælder naturligvis også Sverige, forhold dig bare roligt i din corona isolation ingen grund til bekymring, imellemtiden bliver området ryddet,… Read more »

Jens Beate
Guest
Jens Beate

Ja, du får vente i 5 år til og se hvordan det går da. I mellomtiden så mister du landet ditt. Dette er grunnen til at Skandinavia taper alt. Vi kan ikke noe annet enn å prate. Muslimene er flinke til å bruke vold og makt og vi er flinke til å prate som 13-år gamle jenter. Vi Skandianviere fortjener faan ikke å ha våre egne land. For dumme og for veike til å leve.

Anne-Kit
Guest
Anne-Kit

Glimrende interview med Melanie Phillips! Jeg har laest alle hendes boeger (minus den hun taler om til sidst … den maa jeg fluks bestille!) Dog en ting, jeg ofte haefter mig ved: Baade Melanie og studievaerten siger gentagne gange, at antisemitisme var “right wing”. Hvis man ved “right wing” mener konservatisme er det jo noget vroevl! Baade Marx og Hitler var jo maend paa venstrefloejen; nazisme = nationalSOCIALISME.

Antisemitisme er og har altid primaert vaeret et venstreorienteret faenomen! Hitler og Mussolini blev jo ogsaa uvenner over race-elementet i deres diverse ideologier.

Nei
Guest
Nei

Du er en kvinne, så hva du liker betyr ingenting. Om to uker har du forandret mening. Akkurat som Phillips. Du hyller en venstreekstremist bare fordi hun sier hun har byttet side. Kvinner er gale, dere ødelegger verden.

Anne-Kit
Guest
Anne-Kit

Hvad er det dog du vroevler om??

AlFredsModer
Guest
AlFredsModer

Og det var så dagens forventede Trump-sviner. I USA heder de hjernedøde Trumpsvinere “Deranged Trump Syndrom” = DTS.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Det er ikke udi de Stæder, som vrimle af sprenglærde Folk, og hvor man seer Skoler udi alle Gader, hvor Viisdom mest findes, og hvor Dyden mest øves. Rom var aldrig meere viis og meere dydig, end da den var maadelig lærd, og studerede ikke uden paa fornødne Ting, og Athenen var aldrig meere gal, end da den var opfyldt med lige saa mange Philosophis, som med Mennesker. Maadelig Lærdom og brav Arbeide giør viise og dydige Indbyggere udi et Land. Thi ved det første styrkes Forstanden, og ved det sidste qvæles onde Tilbøjeligheder, som fødes af Lediggang. Jeg vil… Read more »

benny
Guest
benny

At den kinesiske syge er mere dødelig blandt muslimer er ikke så mærkeligt: se blot David Woods forklaring her:

https://youtu.be/1Cuh1KjZvVk

TispaPhillips
Guest
TispaPhillips

Dette blir mer og mer vanlig, venstre-ekstremister som nå plutselig begynner å forstå ting. De ser at de har tatt feil. Og det neste de gjør, er å fortelle alle hva de bør gjøre. Så det har altså kjempet mot sitt eget land og sitt eget folk de siste årene, og nå har de ombestemt seg og de vil fortelle folkene de har kjempet imot hva de bør gjøre. Jeg sier det samme som sier jeg hver eneste gang jeg møter en av disse helvetes tullingene; “Dra til helvete, prater du til meg igjen så kommer jeg til å tvinge… Read more »

Himmelblåt
Guest
Himmelblåt

Sådan har jeg det også. Først søger de opmærksomhed og applaus med det ene, og når det er udlevet, forsøger de sig med det andet. Biskopperne er ude i samme ærinde. De fleste er til daglig på knæ for Allah, men det er der p.t. ikke meget salg i, så nu er de kommet i tanker om deres egen butik og opfordrer til, at der skal bimles med kirkeklokkerne hver dag kl. 17 for at minde os om GUD og vore medmenesker (kilde Kristeligt Dagblad). Tak biskopper, det er lige, hvad vi har brug for: melodramatiske kirkeklokker i landsdækkende kor,… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg finder det vederstyggeligt og angstfremkaldende. Er kirketjener gennem 10 år, automatiseringen af ringningen skete for omtrent 8 år siden. Indkodning fra computerprogram af ringning- til morgen og aftenringning samt højmesse var ved det nye systems i brug tagen foretaget af klokkefirmaet. Indtil for ganske nylig ringede vi ved fingertryk udelukkende – når kisten var på vej ud og væk fra kirken ved bisættelsers ende. Indtil klokkefirmaets repræsentant kommer skal der ringes ved min finger trykker. Dødssygt. Enhver, som jeg, ved klokkeringning uden for normale tider er lig med- der har foregået en bisættelse Men dette er ikke menighedsrådets opfattelse,… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Jeg blev ærligt uftrykt lidt småirreteret over ringningen.
Hvilket ikke er godt for mig. Men hver har vel sit.
Hvem ringer klokkerne for?

Himmelblåt
Guest
Himmelblåt

“National” klokkeringning med budskab som fra minareterne.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/biskopper-varsler-national-klokkeringning

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Melanie Phillips er nærsynet, tror jeg, hun når ikke i det korte interview at nævne de millioner der faldt for at nazisterne tabte:
https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties
Lidt som en der nævner Det Stockholmske Blodbad uden at nævne blodbade som Slaget ved Lund eller Rønneby.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Måske vil ovenfor nævnte vige i forhold til det nye Stockholmske Blodbad:
https://nyheder.tv2.dk/udland/2020-03-25-sverige-oplever-stor-stigning-i-doedsfald-en-region-er-saerligt-ramt