4
apr
Seneste opdatering: 6/4-20 kl. 0738
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!


“En trygg skola – Seid umschlungen, Millionen”

Utmarksskolan i Gøteborg hvor en 13 årig indvandrer forleden myrdede en 12 årig ditto. Her står Sveriges fremtid. Hvis man tror, det er enkelte udvalgte skoler, har man ikke set Sveriges demografi for 15-44 årige.

Hvis Svensson vil protestere så lad være, det er for sent. Dette er billeder af elitens hede, romantiske drøm: Ikke at findes. Så flormovundet og romantisk talte Olof Palme i 1965 om den fremtid, han var ved at påføre det svenske folk uden overhovedet at spørge det om lov. Svenskere kan gøre én ting, og det er at forlade deres land og overgive det til dets skæbne. Stadig flere er så fornuftige.

Ødelæggelsen af Sverige var et diktat

Den blev gennemført med en skræmmende effektivitet, og så hurtigt – bare 40 år – at næsten ingen nåede at protestere inden det var for sent. De der gjorde for tyve år siden – jeg var en af dem – fik summarisk lukket munden af svenske medier. Man kunne skrive i danske eller oprette en blog, de kom i 2003.

I Sverige kunne selv den mest hensynsfulde kritik ikke publiceres efter 1996. Ødelæggelsen af Sverige var et diktat, der ikke var til diskussion, hvorfor jeg også mener, at de hovedskyldige bør drages til ansvar ved en domstol. Det er der endnu ikke gehør for, men man kan ikke love dem, at der ikke kommer det, og da skal de endda være heldige, hvis de bliver draget til ansvar inden for retsstaten og ikke får en skæbne mere som Benito Mussolini.

Foreløbig sender de politiet efter dem, der udstiller deres hærværk, men der kræves kun et skift i folkestemningen for at rollerne byttes om. Jeg ville ikke sove helt roligt om natten, hvis jeg f.eks. var en Reinfeldt, Bildt eller Löfven, eller en af deres chef-klakører i medierne.

‘Multikulturen’ skal lykkes, selvom den er dødfødt

Tanken om at eksperimentet allerede er mislykket, er så skræmmende at ret få stadig vover at tænke den. Den dag de tvinges til at tænke den, tør man ikke spå om konsekvenserne. Det er derfor det politiske projekt, der ikke må mislykkes. Hvad vi ser i disse år er, til hvilke yderligheder de ansvarlige vil gå for at forhindre, at fiaskoen bliver alment accepteret.

De ansvarlige ved, at offentligheden kan blive som en bidsk hund: Hvis de går i defensiv, erkender skyld eller flygter, bliver de bidt i laser. De må fortsætte, som om alt er i skønneste orden, for der er investeret alt for mange  milliarder og politisk prestige i katastrofen.

Sverige er som Hitlers Operation Barbarossa: Tilbagetog accepteres ikke. Med andre ord – dødeligt for de ufrivillige deltagere. Selv ville jeg desertere nu, hvis jeg ikke  allerede havde forladt det svenske multikulti-felttog for seksten år siden. Der var flere grunde, men jeg ville blandt andet allerede da bevæbne mig for at blive der.

Skolen kalder sig “En trygg skola som satsar resurser på digitala verktyg.” Mordet er grundigt og rutineret druknet i Corona af medierne. Offentlig fortængning er et svensk journalistspeciale. Hele universiteter har kurser i det, for der er meget at fortrænge.

Festlig undergangsstemning i Stockholm

En brandert før lukketid

Twitterkontoen mr. Plenty – som er millionæren og kickbokserverdensmesteren Andrew Tate, er stor i munden, men han er en virkelig person og han er virkelig i Stockholm. Han har taget et par film i nattelivet 3 og 4 april, der leder tanken hen på de desperate på de alkoholiske “fester” der udspillede sig i Førerbunkeren i Berlin i krigens sidste fase. Han har også er særdeles ligetil beskrivelse af svenske kvinder, der ikke vil falde i god jord i feministkredse, men jeg kan godt lide ligefrem tale. En god historie er ikke afhængig af, hvor sand den er, og de uforskammede er de sjoveste.

Swedish girls have pretty faces but horrible square fat bodies because the liberal feminist government convinced them men care what they think instead of how they look. They waste good genetics and get fat. They try to compensate with semi considered musings on world events.

Se også Löfven: – Vi kommer att få räkna de döda i tusental. Kurven er stukket af for Löfven og Tegnell:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21
Deltag i debatten...

avatar
16 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Allan Gorm LarsenKirsten HildebrandtHenMargretheMorningstar Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Knud Madsen
Guest
Knud Madsen

Og når vi i Sverigstan på det nærmeste ser, det der kan ligne en gennemført befolkningsudskiftning, kan man begynde at se resultaterne af denne udskiftning. Det er rædselsfuldt farligt for hvide at færdes i Sverigestan rigtig mange steder pga risikoen for at blive dræbt, voldtaget eller i det mindste at blive udplyndret. Omvendt ser det overhovedet ikke ud til, at orkerne er blevet lykkelige over de mange gratis penge, tværtimod. De ses kun at være lykkelige, medens de udfører deres voldelige kriminalitet. Endvidere ses fremtiden at tegne sig, idet det er åbenbart, at orkerne bestemt ikke er sindede at ville… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

Da Frederiksen & Co. for et par uger siden lukkede Danmark (ned) bemærkede jeg, at nedlukningen bl.a. omfattede folkekirkelige gerninger. Det var tilsyneladende vigtigt at få nævnt, at det drejede sig om folkekirken (eller også var det en smutter). Mon det betyder, at alle andre trosretninger kan fortsætte som hidtil? Man har fra politisk hold også været meget informerende om, at vandpibecaféer skulle holdes lukket; et smart lille trick, som får den almindelige dansker til at tro, at diverse forsamlingsforbud gælder for alle. Men altså! Hvor mange vandpibecaféer findes der lige i landet?! Engang i april måned påbegynder muslimerne ramadanen… Read more »

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Muslimske moskeer på svensk jord er udklægningsanstalter for den radikale islam, muslimske friskoler i samme grad udklægningsanstalter og systematisk islamisk radikalisering af børn til islam, en systematisk fremmed 5 kolonne virksomhed, hvad er direkte katastofalt har kun negative konsekvenser for det svenske folk, og derfor totalt uønsket i Sverige! Sverige skal lære af sine fejl og ikke blive ved at gentage det fatale disse sidste 50 år hvor bevidst har ladet stå til i passivitet, at det svenske folk nu står i den ulykkelige situation at miste Sverige at miste ALT! Det er ikke nok at fratage moskeer og muslimske… Read more »

Poul
Guest
Poul

Og det første billede fra twitter er censureret med beskeden “vi kan ikke vise dig alt!”. Når man så klikker og åbner det alligevel er det eneste chokerende hvor ekstrem twitters censur er blevet. Hvad er der på det billede vi ikke må se?? Det er bare et mobilfoto skudt tilfældigt ud i luften på en bar, personerne sidder endda med ryggen til. Twitter er jo fuldstændigt brændt sammen.

Hr. Snusk
Guest
Hr. Snusk

Jeg kan ikke finde ord for min væmmelse…

Himmelblåt
Guest
Himmelblåt

Heller ikke jeg, og jeg ved, at sådanne skolebilleder også kan tages i Danmark. Det er alene et spørgsmål om, hvilken skole man vælger.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Billederne med skolebørnene repræsenterer vores mareridt, intet mindre, ikke bare en ond drøm, men et vaskeægte mareridt! Det er vel omtrent 50% indvandre og 50% etniske svenskere i den aldersklasse! Og hvis vi ikke passer på er vi, hurtigere en vi vil bryde os om at vide, i nøjagtigt samme situation! Demografi er skæbne! Hvis sandheden ikke blev skjult for folk, og hvis folk bare vidste hvor langt vi er og hvor hurtigt det går, så ville de reagerer! Det er vores livsform, der er under angreb og stærkt truet! Man må unægteligt være ualmindelig enfoldig, hvis man tror, det… Read more »

Margrethe
Guest
Margrethe

Selvom det måske ikke direkte har noget med sagen at gøre, og jeg ikke har spurgt de pågældende købere, siger min indre seismograf mig alligevel, at det alt sammen hænger sammen i disse tider: Nyklækkede kyllinger sælger hurtigere end de næsten er blevet tørre og kommet ud af rugemaskinen. Folk tænker i stigende grad på selvforsyning. Hvis nu alt svigter. I så fald skal man koncentrere sig om adgang til de vigtige proteiner. To dyrerarter er særligt interessante for de fleste. Høns og kaniner. De kan holdes, hvis reglerne tillader det i de fleste villahaver. Dropper folk alle pyntebede, og… Read more »

Lazze
Guest
Lazze

Nå, men svenskerne kan da glæde sig over at de snart bliver genstand for antropologiske studier!

Som Mao sagde til Poul Hartling årtier tilbage, efter at have fået at vide hvor få millioner vi var i kongeriget: “Jamen, så er I jo bevaringsværdige!”

Aboriginals:
The word aboriginal has been in the English language since at least the 16th century to mean, “first or earliest known, indigenous”. It comes from the Latin word aborigines, derived from ab (from) and origo (origin, beginning).

guest
Guest
guest

“willful ignorance” og “Selective Stupidity” er de svenske socialdemokraters værktøj til udskiftningen af svenske tåber med muslimske idioter. Globalisering = idiotisering af det svenske folk. De globalistiske svenske kapitalister tisser i bukserne med deres griskhed – ikke kun i egne bukser, men i alle svenskeres. Der bliver klamt i Sverige.

Morningstar
Guest
Morningstar

För några år sedan hade jag nog hållit med om att Sverige är i en mycket värre sitaution än Danmark. Idag är jag inte lika säker på saken. Jag slipper i alla fall bli tvångs-vaccinerad eller riskera upp till 5 års fängelse för att inte tro på det officiella corona-narrativet. I mina ögon så har Danmark gått full diktatur medan vi fortfarande befinner oss på demokratur-stadiet.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Skall Sverige bli Europas förta diktatur?

https://www.youtube.com/watch?v=OQ0RWgoPyRc

Hen
Guest
Hen

Kanskje det er konene til de svenske statsministrene som har bestemt at de skal ha denne masseinnvandringen ? I så fall så faller brikkene på plass !

Kirsten Hildebrandt
Guest
Kirsten Hildebrandt

I artiklen ligger et link til en tale af Oluf Palme, som er værd at lytte til (2-3 minutter) Den viser, at Oluf Palme, som så mange andre moderne humanister, havde misforstået menneskets sande natur, når han påstår, at modviljen mod fremmede skyldtes en brist i psyken eller mindreværdsfølelse! Det det i virkeligheden drejer sig om er, at mennesket til alle tider har erobret og forsvaret territorier, eget samfund, kultur og levevis mod indtrængende fremmede! Dette er et fundamentalt instinkt og er årsag til, at der overhovedet findes forskellige kulturer, sprog og måder at leve på rundt om i verden!… Read more »

Jari Norvanto
Guest
Jari Norvanto

Fattas bara bildtexten ‘Allahu akbar!’…

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Norge, Oslo 3 år siden i dag:
https://www.youtube.com/watch?v=D_LyYwO4FcM

Fedtmule
Guest
Fedtmule

Hvad fortæller den nuværende krise – og besættelsestidens samarbejdspolitik – om Danmark?

Leder i Expressen: https://www.expressen.se/ledare/susanna-birgersson/krisen-avslojar-danmarks-romantiska-syn-pa-staten/

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Ja, Sverige er som et lyntog. Det kører bare hurtigere og hurtigere og ender lige lukt ind i Helvede.
Pas på, Danmark. Det kan også ske for os, såfremt vi ikke snart sadler om!!!!!!!!!!!!!.