5
apr
Seneste opdatering: 6/4-20 kl. 0659
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islam er en storklan og som sådan i kronisk krig med alle andre klaner

(Takbir = Allah er større end alt andet.) En video fra Berlin-Neukölln viser, hvordan muslimer åbent bryder mod Tysklands strenge Corona-regler, som forbyder forsamlinger på mere end to personer, og som allerede tusinder overtræder. Over 300 muslimer samledes udenfor den Kuwait-financierede Dar as Salam sunni-moske  fredag den 3 april.

Der er 16 moskeer bare i Neukölln, men Rusland skal forestille at være den store politiske trussel ifølge Merkel, der sidder i Bundeskanzleramt bare 13 kilometer borte. Det er som fra Christiansborg til Tårbæk, hvor socialdemokraten Mogens Lykketoft som bekendt bor blandt landets rigeste ‘multikulturalister.’

Den  værste nazisme siden 1945

Svend Auken er desværre død, men han boede med dem fimsede overklasse i Kartoffelrækkerne, “arkitektsnuderne” som en gammel ven kaldte dem, der havde boet der siden 1942, da det var et arbejderkvarter. Disse er “arbejderbevægelsens” sande ansigter, der har massepåført os islam, den værste nazisme siden 1945.

Og hidtil har de mærkeligt nok overlevet det, omend de nu er nødt til at politisere retsvæsnet for at forfølge kritikere. De går naturligvis ikke frivilligt i graven, men det er der, de vil havne før eller senere. Spørgsmålet er kun, hvor meget af retsstaten de vil trække med sig i faldet.

Politisk er vi end ikke begyndt at forsvare os selv og vores livsform

En betjent opfordrede dem til at skilles eller holde “social distance”, men overdøvedes af Allahu-akhbar råb.  En stor del af dem holdt mobilkameras op for at filme og sprede hvad de opfattede som en triumf over den selvskadende, tyske stat. Vi er kun i den spæde begyndelse af en borgerkrig i Europa. Sikkerhedstjenesterne udkæmper den allerede, men politisk er vi end ikke begyndt at forsvare os selv og vores livsform.

Sverige begynder nu, hvor det er tyve år for sent. Det vil derfor med al sandsynlighed ende i Sveriges første krig i 200 år. Om det bliver Corona eller den næste tue, der vælter læsset, kan ingen vide i dag. Det drejer sig om at komme væk, hvad en hel del svenskere allerede har forstået. “Follow the money” så længe, det endnu er tilladt at udføre dem, for Syvpartiet vil ikke sidde tilbage uden skattekroner.

Islam er per definition et broderskab

Islam er ikke en nation, som den kalder sig, nemlig Ummahen, den er et broderskab, ikke et søsterskab som nogle kvinder temmelig naivt tror, der vil trandencere nationer, der knapt fandtes på Muhammeds formodede tid. Islam er derfor pr. definition en stor klan, og klaner er altid i krig med alle andre klaner. Tyskere, danskere og svenskere er derfor intet andet end fjendtlige klaner i islams øjne. Koranen lever i 700 tallet, vi gør ikke.

De er underdanige nu, hvor de er i mindretal, men når de vinder styrke, viser de deres sande ansigt. Deres venstrefløjs-facilitatorer bliver islams første ofre i Europa, når man bortser fra de titusinder, der allerede har mistet livet af islam-relateret kriminalitet.

Islam-appeasere får et nakkeskud

Morten Østergaard og Uffe Elbæk vil få et nakkeskud i det samfund, de ivrer for. Som homoseksuel ville Elbæk måske slippe med at blive smidt ud fra Rundetårn og kvast på Købmagergade. Det bør være hans alderdoms trøst, bortset fra millionpensionen han har fået af at snylte på systemet i et helt liv. Iranske kommunister fik også en hurtig og uventet død signeret ayathollaen i 1979.

Vi der forlod klansamfundet for tusind år siden, forstår det ikke. Islam i krig med os, der masseimporterer den, selvom den enkelte muslim eventuelt kan være uenig. Et mindretal er. Muslims Flagrantly Violate Quarantine Law to Congregate at Mosque in Berlin. og 300 Menschen versammeln sich zum Gebet an Moschee.

Sandheden er blevet strafbar

Vi skal alle være  lige så uvidende som dem, der styrer os.

Jeg fotograferede i Neukölln for nogle år siden, hvor jeg var der bla. med en norsk ven, man nok kan gætte sig til uden at jeg behøver inddrage ham og vores oplevelser, der overvejende var kulturelle og historiske. Det var året, hvor muslimsk terror i Europa eksploderede og mange der endnu ikke vidste det,  skulle dø.

Det var en uge efter Charlie Hebdo, en måned inden Krudttønden (hvor kun sygdom forhindrede mig i at være som jeg plejede, You Tube har naturligvis censureret min video.), og et år inden det islamiske massemyrderi i Nice, hvis man må udtrykke det sådan i en tid, hvor sandheden er blevet strafbar. Ikke bare for mig, men for foruroligende mange af mine gode venner.

Til politikere og jurister må man sige: Corona vil forsvinde af sig selv, men islam forsvinder ikke. I er på en ‘slippery slope,’ og I har påtvunget alle os andre jeres følgeskab. Det kan gå frygteligt galt for alle involverede. Ikke kun for os “whistle blowers”: Fotos: Berlin-Neukölln, 14.01.2015 Klik for helskærm. © Snaphanen.dk

berlin neukölln 2015 550


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

39
Deltag i debatten...

avatar
20 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Allan Gorm LarsenJohn MSantorMargrethebjarne klausen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Sig mig er det nyt at muslimer er ligeglade med vertslige love? Gælder det ikke også sociallovgivning, skattelovgivning, færdselsloven og alle mulig andre love? Men når så muslimerne bliver syge, så skal de nok være dem, der maser sig foran i køen, og vi vil vanen tro vige, for vi må jo ikke diskriminerer!

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Helvede på jord, tilsyneladende hersker der ikke længere lov og orden, økonomien nedsmelter, jubel og flag i gaderne den dag det tager slut på overførselsindkomster, pengekassen smækker i for godhedsindustri og islamistiske fupflygtninge denne terrorvirksomhed!

Hvorfor lukkede Danmark ikke pengekassen i for længe længe siden for denne forsamling fundementalistiske banditter der nu udplyndrer og ødelægger ALT, en gåde vi ufrivilligt skal gennemleve dette helvede på jord, smittekilder og slangeyngel, hjemsendelse og til 100 % er eneste løsning, Islam vil nu blive knust under deres egen vægt!

Geordsdfgtgjktgjetj
Guest
Geordsdfgtgjktgjetj

Du spør hvorfor? Fordi Danmark er et så moderne og sivilisert land at alle skal ha rettigheter uansett. Vi Skandinaviere er så snille og moderne at vi gir rettigheter og trygd til terrorister som hater oss. Gjør vi ikke det, kan det jo hende at noen kalles oss rasister og det er verre enn alt annet. Til og med verre enn å slått ned, ranet og voldtatt analt av 58 arabere. Derfor. Vi er idioter.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Andre kommer nu at rydde området for Islam, ikke noget smukt syn uden hensyn til nordisk kultur, ærgeligt, for var vi ikke styret af idioter, ville vi endnu være forblevet verdens lykkeligste folk, det er vi ikke mere, nu skal vi istedet ud i ren overlevelse på grund af Islam på dansk jord!

TilHelveteMedTyskerene
Guest
TilHelveteMedTyskerene

Hvis ikke tyskerene vil beskytte seg selv, så blir de utryddet. Det er veldig enkelt. For eksempel, tyskerene tillot at det ble bygget 16 moskeer i Neukölln. 16!! De gjorde ingenting for å stoppe det. Så til helvete med Tyskland. Tyskere fortjener ikke å leve. Muslimene er ikke et problem. De er forvirrede, inavlede super-religiøse idioter. Det er ikke vanskelig å stoppe en muslim. Det er europeere som ikke reagerer som er problemet. Hvis man slipper en rev inn i hønsehuset, så vet man at reven kommer til å drepe hønene. Så hvis man slipper reven inn og står stille… Read more »

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Deres venstrefløjs-facilitatorer bliver islams første ofre i Europa”

Det er nok på venstrefløjen, der skal iværksættes en målrettet oplysningskampagne.

Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg har just talt med en, der arbejder på Hillerød Hospital. Nu er de nødt til, permanent, at holde dørene låst, så dem der vil ind må ringe på. Årsag? Forsøgene på at stjæle håndsprit har nu været så mange og så massive, at det hele er nødt til at være aflåst. Jeg glemte at spørge, hvem tyvene er. Men behøver man det? Alle landets snaskede perkerkiosker behøver dog ikke fortvivle ved tanken om at løbe tør for stjålen håndsprit, som de kan sælge til himmelske priser. Personalestaben på landets sygehuse, er jo efterhånden så inficeret af kulturberigere, så mon… Read more »

Santor
Guest
Santor

Det ironiske er at islam på en eller anden måde opfatter det som en sejr. De ejer ganske enkelt ikke evnen til at se bare lidt ud i fremtiden.

Margrethe
Guest
Margrethe

Ja isoleret set, er det forrygende at man kan være så snotdumme i kor, at de ikke begriber, det er dem selv, der betaler prisen i første runde. De tyske hospitaler må udstyres med billeder, taget af den slags forsamlinger. Møder en af dem op med corona så ud af døren med dem! De knappe ressourcer skal prioriteres. Selvskadere kan vi ikke spilde ressourcer på.

sussebassa
Guest
sussebassa

Hysj… ikke si det til dem

sussebassa
Guest
sussebassa

Du stjeler andres andvendernavn..email..jeg har ikke skrevet dette..Du er en feig type..Stå frem.Jeg kunne også andvendt Margrethes,som kom opp hos meg, men det ligger ikke i min personlighet å stjele andres ID. Steen kan du slette det tjuven skrev..

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det er såmænd bare Darwins udviklingslære i den “modsatte” udgave 😉

Altså “Extinction of the thickest ( and most inbred! ) through MANUAL deselection” – og de står endda selv for den 😳

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Der er ikke noget, der er så galt, at det ikke er godt for noget – som man siger 😉

Steffen Richter Nielsen
Guest
Steffen Richter Nielsen

Altså: Hvad er problemet?
De omgås jo stort set kun hinanden!

trackback

[…] På videoen kan man hører dem råbe “Allahu Akbar”. (snaphanen.dk) […]

sussebassa
Guest
sussebassa

..i bøn på gaden..300 muslimer imot corona..
Fortsetter de slik vil nok flere dø..I rest my case..med smil på leppene.

guest
Guest
guest

Ashes to ashes and dust to dust, if the moozzies don’t get you, the Corona must.

Tim Pallis
Guest
Tim Pallis

Ashes to ashes and dust, if the Corona don’t get you the moozzies must!

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Og det vil sikkert være de “urene vantros” skyld 🙄

sussebassa
Guest
sussebassa

…islam unnantager seg..
Det gjør de i Sverige også men problemet er at coronasmitten ikke bryr seg om det.. flere somaliere er døde..hvor alle bodde i tettbygde strøk/fororter.
Så corona 1..islam 0..

HippHurra
Guest
HippHurra

Ja er det ikke fantastiskt 🙂 Omrent alle somaliere i Norge er nå smittet med korona. Det er nesten så jeg begynner å tro på gud. Beste nyheten jeg har hørt på 5 år. Og de har ingen betydning om de er smittet her i Norge, nordmenn menger seg ikke med somaliere. Og de som gjør det, fortjener all koronaen de får.

sussebassa
Guest
sussebassa

Ja,.. det ingen politikere vil/våger, det ordner corona..Er nog mere mellom himmel o jord enn vi anar..Corona er på vår sida.

guest
Guest
guest

Glæd dig ikke for tidligt. Kina meddeler nu, at kun 20% af folk (kinesere?) testet positive for Corona fik symptomer overhovedet. Måske somaliere responderer mere kraftigt på Corona virus end mennesker – du har lov til at håbe.

Erling
Guest
Erling

Et materiale på 166 personer ud af en millionbefolkning i Wuhan er testet positive 37 havde symptomer.
Konklusion: Virus er overalt og kun lidt over 20 % har symptomer???
Det kommer fra Kina, hvor alle oplysninger er kontrolleret af den lokale ledelse eller snarere af den allerhøjeste ledelse, som har været løgnagtig i hele forløbet. Tror ikke en døjt på dette diktatur.

De første oplysninger fra en dansk undersøgelse af bloddonorer indikerer at smittespredningen fortsat er ret beskeden.

Igen, denne øvelse består i at sørge for at sundhedssystemet kan følge med antallet af behandlingskrævende smittede. I modsat fald vil patienter som dør flerdobles.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

“Skrämmande välbehövlig upplysning. Stackars de som litar på Svenska myndigheter, i synnerhet denna.”

https://www.youtube.com/watch?v=5ZpH-SBnFVI

“….och än närmare kommer vi sossarnas kupp att totalt avdemokratisera Sverige “

sussebassa
Guest
sussebassa
sussebassa
Guest
sussebassa

Hvorfor stjeler du mitt andvendernavn/email..Steen vil du slette det.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Nu ikke nogle gode ideer med at sende corona-ramte personer på rundvisningsbesøg i moskéerne, vel? 😅

John M
Guest
John M

Det er Armageddon . Og staten agere. Convid – 19 snart også -20 – 21 – mutering Vi lever i et GALE HUS. . Snart skal der “ryddes op” , jeg har advaret i årevis. Trump genvalgt , mutti væk , slavini Le pen inc. EU osv. det er som at se en film man kender slutningen på. Jeg fokusere på den sorte horde ,og Daners overlevelse dvs. følgere af en røver der opføre sig som sådan. Frankrig !! det er HOT spot, ramadan næste mdr. Jeg vil gerne linke de digitale video stream de kan findes , der er… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Dagens gode grin 😂

https://ibb.co/Z2HJGjq

trackback

[…] På videoen kan man hører dem råbe “Allahu Akbar”. (snaphanen.dk) […]

Anders H
Guest
Anders H

Takbir betyder alene blot “hvem er størst?” og skal altid efterfølges af et “Allahu akbar”.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Det bliver vist også brugt i den afledte betydning “erobring” – underforstået for Allahs sag ( “den største”).

I hvert fald skråler muslimer det ofte, når de – igen-igen – er opsparet vrede over deres egen intellektuelle underlegenhed, manglende sociale og videnskabelige fremskridt og deres generelle teknologiske uformåen på mange områder – og derfor som straf har negative hensigter over os “urene vantro” og vore engang så fredelige og sikre samfund – herunder planer om “migrere” her til vore civiliserede vestlige lande uopfordret for at “kulturberige” os med deres intolerante, hadefulde og kvindeundertrykkende religion og tilbagestående klankulturer fra den allermørkeste middelalder.

John M
Guest
John M

Det er Armageddon . Og staten agere. Convid – 19 snart også -20 – 21 – mutering Vi lever i et GALE HUS. . Snart skal der “ryddes op” , jeg har advaret i årevis. Trump genvalgt , mutti væk , slavini Le pen inc. EU osv. det er som at se en film man kender slutningen på. Jeg fokusere på den sorte horde ,og Daners overlevelse dvs. følgere af en røver der opføre sig som sådan. Frankrig !! det er HOT spot, ramadan næste mdr. Jeg vil gerne linke de digitale video stream de kan findes , der er… Read more »

m v jensen
Guest
m v jensen

Corona, corano – store udfordringer…

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Coronavirus Live Map and realtime counter – Latest worldwide COVID-19 stats and figures.
https://youtu.be/cRy5_KpPxyM

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Ja, jeg vil sige det på den måde.
Min fremtid vil om føje år være fortid (70), så personligt kan jeg være revnende ligeglad, MEN, jeg har ondt af dem som er børn og unge i dag, DE vil få noget at slås for. Håber de forstår alvoren.
Islam betyder ikke som nogen prøver at bilde os ind; Fred, fordragelighed, kærlighed og tilgivelse, nej tværtimod. Det betyder TOTAL UNDERKASTELSE. Halal=Tilladt. Haram=Ikke tilladt (forbudt). Tydeligere kan det ikke siges.

bjarne klausen
Guest
bjarne klausen

OG vi fortsætter, herre jemitus
Steen overstæt til folket
https://www.youtube.com/watch?v=sNvlGIuViIU