16
apr
Seneste opdatering: 16/4-20 kl. 1329
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Why the Paris cathedral fire happened at just the right moment

Det er i dag er Ă„r siden den katastrofale brand, og der skulle naturligvis en russisk kanal til at lave en problematiserende dokumentar om branden i Notre Dame de Paris. Ligesom der af og til skal vestlige til at beskrive russiske forhold.

I et land, hvor der er op til tre angreb pÄ kirker om dagen (!),  er det ikke sÄ mÊrkeligt at en brand i 850 Är gammelt egetÞmmer, der ifÞlge kirkens arkitekt nÊsten ikke kan brÊnde, vÊkker de mest akutte mistanker om pyromani. Jeg nÊvnte de mistÊnkelige forhold her, her og her.

Vestlige medier har nedtonet mistanken, de er for forlovede med den politiske magt, og  undersĂžgelseskommissionen hĂŠlder stadig til “en tabt cigaret.” Et komplet usandsynligt scenarie. Det bliver en brand, der ikke mĂ„ opklares, ligesom mordene pĂ„ Palme og Kennedy.

HÀlften av personalen i Àldreomsorgen talar inte svenska

Indvandrere har rene etniske plejehjem. Gamle svenskere har ikke, og de er sendt i livsfare. 1200 er dĂžde med Corona i Sverige, to tredjedele pĂ„ alderdomshjemmene – 800 mennesker (!)

I Sverige öppnas alltfler Ă€ldreboenden för invandrare. Det anses viktigt att de fĂ„r en miljö dĂ€r hemlandets sprĂ„k talas eftersom de kanske inte lĂ€rt sig sĂ„ mycket svenska eller glömt bort den till följd av demenssjukdom. För svenska Ă„ldringar gĂ„r utvecklingen i stĂ€llet i motsatt riktning. PĂ„ sina hĂ„ll nĂ„r knappt hĂ€lften av de som arbetar inom Ă€ldreomsorgen upp till rekommendationerna för svenska sprĂ„kkunskaper. Allvarliga tillbud med fara för brukarnas liv har intrĂ€ffat pĂ„ grund av sprĂ„kförbistring. Det visar en granskning som Kommunalarbetaren gjort. HĂ€lften av personalen i Ă€ldreomsorgen talar inte svenska – har lett till livsfara för de gamla.

Nye “karantĂŠneoptĂžjer” i Anderlecht

Seks kilometer fra EU Kommissionens bygning. Intet aktuelt i pressen, men der er denne video fra igÄr aftes.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Det fornuftigste ville vel vĂŠre, om man krĂŠvede at pensionister lĂŠrte arabisk hvis de ville have en plejehjemsplads.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

I min verden flygter folk fra deres eget land, nĂ„r de ikke fĂžler sig trygge, er forfulgt af den ene eller anden grund pĂ„ grund af krig og ufred. De sĂžger sĂ„ til andre lande, hvor de kan bo i fred. Kan det vĂŠre rimeligt at vi skal se vores EU-lande blive udsat for en sĂ„dan gang ballade af utilpassede muslimske indvandrere, som hellere vil begĂ„ kriminalitet, kommet hertil for at lave ballade, som ikke vil indordne sig i dette samfund med de regler og den kultur der nu engang er her. Hvorfor er det sĂ„ vigtigt for disse muslimer… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  steen

Disse muslimske bÞller burde enten stilles for retten komme til at skylde hvad de har Þdelagt, eller kort og godt sendes hjem sammen med deres forÊldre der ikke formÄet at opdrage deres avl, men avle flittigt og sÄ overlade deres problembÞrn til os, det kan de sagtens finde ud af.

Islam ĂždelĂŠgger vores land, ĂždelĂŠgger vores samfund, vil oven i kĂžbet have sĂŠrbehandling i form af at giv mig dit, giv mig dat ellers uanset ĂždelĂŠgger og laver ballade….. historien har nu forlĂŠngst bevist at disse muslimer hverken vil eller kan integreres!

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Jeg har lĂŠnge undret mig over at ingen journalist er ĂŠdruelig nok til, at kĂŠde de over 200 Ă„rlige kirkeangreb i Frankrig, sammen med branden i Notre Dame. Vi ved ikke hvad der forĂ„rsagede branden, men flere af de 200 Ă„rlige angreb, var faktisk brandattentater! Det faktum burde vĂŠre kommet offentligheden til kendskab! Men hvis man nĂŠvner dette fĂ„r man bare stukket i hovedet, at man er tilhĂŠnger af konspirationsteorier! Det bĂžr nĂŠvnes at ogsĂ„ danske kirker er blevet vandaliseret. Oftest Graffiti, men ogsĂ„ brandattentater, men det nedtones, fordi der simpelthen er nogle ting som aldrig mĂ„ komme offentligheden til… Read more »

Realist2
Realist2
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Det er tilsyneladende uforklarligt. Notre Dame branden (den store) er symbolet pÄ mediernes uduelighed: Der er forudgÄende tilfÊlde, der er ingen sandsynlig forklaring fra regeringen, der er endda video fra gerningsÞjeblikket.

Man mÄ spÞrge; hvornÄr fik de sÄ meget magt? HvornÄr smeltede statsmagterne sammen?

Tim Pallis
Tim Pallis
4 years ago
Reply to  Realist2

Ja der er videoer af personer pÄ taget, som tÊnder ild, lige fÞr det hele brÊnder. Det ved bÄde politikerne og journalisterne godt. Men sÄdanne videoer er Äbenbart ogsÄ fake news. Politikere og journalister ligge langt nede pÄ tillidsbarometeret sammen med brugtvognshandlere. Hvorfor mon den tavshed? De er hundeangst for, at sandheden kan fÞre til borgerkrig. Den almindelige uvidende borger kalder alt for konspirationsteorier. De benÊgter fakta, fordi de ikke kan overskue konsekvenserne af sandheden. SÄ fÄr de bare ballade med familie og venner. Er du racist?

Hjelmer
Hjelmer
4 years ago

NÄr nu Notre Dame er brÊndt ned, kan kirken i det mindste ikke ombygges til moske sÄdan som Sofia Hagia i Konstantinobel.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Hjelmer

Omvendt ordstilling:
Hagia Sophia eller Agia Sophia (grĂŠsk: ΆγÎčα ÎŁÎżÏ†ÎŻÎ± betyder Den Hellige Visdom…
https://da.wikipedia.org/wiki/Hagia_Sophia

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Hjelmer

Sofia Hagia, har tidligere vĂŠre moske, men er i dag museum! Der har dog vĂŠret tale om at den igen skal vĂŠre moske!

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
4 years ago
Reply to  Hjelmer

Bara lugn, “Makkkaroonen” har lovat att Ă„teruppbygga Notre Dame till att bli det “vackraste” franskmĂ€nnen kan drömma om.
Han försöker att göra sig sjÀlv till Frankrikes senaste nationalhelgon.
Torsk redan nu.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
4 years ago

Ja , det undrer mig ikke, hvis branden pÄ Notre Dame kan vÊre et terroranslag.
Sveriges Êldrepolitik kan kun betegnes som en katastrofe. HvornÄr kommer turen til Danmark?.

Deroute_DK
Deroute_DK
4 years ago

Det er vÊrd at noter sig oplysningerne i nedenstÄende link:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_de_Molay

I logerne fortĂŠller Obama mfl. de om DeMolay som blev brĂŠndt ud for Notre Dame, efter han var blevet blev dĂžmt for kĂŠtteri og alskens perversiteter…

Nu er Knights Templar jo kommet til magten i USA og Vatikanet, og sÄ er spÞrgsmÄlet jo om der ikke er tale om en hÊvnakt.

Jeg ved ikke, om det er relevant at nĂŠvne navnet Epstein i denne kontekst.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x