28
apr
Seneste opdatering: 28/4-20 kl. 0728
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Jens Graae

1920’erne svarer til en vis grad økonomisk til nutidens Europa. Pengene var rigelige i USA og i flertallet af de vestlige lande. Der var høj cigarføring og festligheder overalt. Det bliver muligt at modtage radioudsendelser i Danmark i private hjem i ca. 1922. Det vækker stor interesse overalt. Tænk at man nu kunne høre musik og tale via en radioforbindelse. Charles Lindberg bliver berømt ved at flyve et ombygget fly fra USA til Paris i 1927.

Pengerigeligheden gjorde sig gældende lige til 1929, hvor den amerikanske børsskandale ruinerede millioner af mennesker overalt i verden. Mange rigmænd blev dengang fattige på en enkelt dag. I Danmark steg arbejdsløsheden for alvor i 1932, men der var ingen velfærd til at begrænse skaderne. Uden arbejde, ingen penge. Mange europæere lærte derfor sulten at kende, også danskere.

Det tyske folk fandt det uretfærdigt at skulle betale erstatningskravet efter 1. Verdenskrig, når de samtidig med afdrag på erstatningen skulle sulte. Sammen med Hitlers beskæftigelsesplaner styrkede det hans mulighed for at opnå diktatorisk magt og samtidigt muligheden for at nægte at betale de store erstatningskrav, som de allierede krævede. 30’verne var Hitlers store opgangstid indtil den tabte krig i 1945 heldigvis gjorde en ende på Det Tredje Rige, herunder en ende på de ufattelige grusomheder mod jøderne.

Er vi på vej mod et nyt helvede?

Nu er vi i Europa blevet ramt af et nyt dyk i økonomien og erhvervsaktiviteterne, men denne gang initieret af en Coronavirus, der udover beklageligt mange døde også kan koste dyrt i arbejdsløshed og fattigdom, måske som i 1929. Den nye situation kan betyde en ny farlig periode med politiske omvæltninger og det kan især ske, når nationalstaterne er svækkede af dårlig økonomi. Vi skal helst ikke genopleve at sygelige magthavere får tanker om at tiltage sig magt over økonomisk svækkede vestlige europæiske demokratier. Det er særligt nu, at europæerne skal værne om demokratiet og vores nationalstater, ellers bliver det hele taget fra os, næsten før vi aner det!

Nutidige politikere sælger nationalstaterne til tre magthavere

Den muslimske diktatorer:

Til gengæld for olieleverancer har de vesteuropæiske politikere siden 70’erne gennem en række traktater og aftaler og uden at orientere deres befolkninger behørigt, påtaget sig at overtage det muslimske fødselsoverskud i form af indvandrere. Forhold som den tyrkiske leder, Erdogan, sammen med andre diktatorer i de muslimske områder i Afrika og Mellemøsten mm. søger at udnytte til en langsom overtagelse af det europæiske område.

De superrige Globalister:

Globalisterne, de godt to hundrede rigeste forretningsfolk i verden, der menes at eje flere penge end omtrent alle verdens mennesker tilsammen og mener sig derfor i stand til at beherske verdenshandelen. Det synes at være deres opfattelse, at deres penge og deres industrielle kapacitet, herunder beherskelsen af og udvikling af militære systemer, giver dem industrielle, økonomiske og militære fortrin, der måske også kan omsættes til en politisk verdensmagt.

Corona-krisen skaber nye økonomiske muligheder for Globalisterne. Hvor de før krisen kun kunne få små rentebeløb for deres mange penge, så er de nu i en situation, hvor deres penge kan lånes ud til kriseramte stater, der nu må bøde en højere rente end før krisen. De rige bliver rigere og de fattige bliver fattigere.

Den Europæiske Union (EU):

Flertallet af Vesteuropas nationalstaters politikere støtter indvandringen af muslimske folkeslag i modsætning til Østeuropas nationalstater, der ikke ønsker at bytte en sovjetisk besættelse med en tilsvarende muslimsk og derfor modsætter sig indvandringen. EU, der hårdnakket påstås at være en samlende kraft i Europa, støtter indvandringen og splitter derfor europæerne.

Det virker som om flertallet af de vesteuropæiske politikere, herunder også de danske politikere, bevidst forråder deres befolkninger under dække af, at de ikke kan fjerne nogle fortidige konventioner og derfor må støtte den muslimske indvandring. De samme politikere følger også EU og EU’s kommende nedbrydelse af de europæiske nationalstater og svigter også her deres egne befolkninger. Men det mærkeligste er dog, at kun begrænsede dele af de europæiske befolkninger har forståelsen af, hvad der er ved at ske.

Er Hitlers ”Lebensraum” det samme som ”Den Europæiske Union”?

Når jeg sammenligner Hitlers drømme med nutidens magthaveres drømme så synes de at være næsten de samme. Begge parter, såvel Hitler som i sin tid ønskede at opnå et tysk ”lebensraum” gennem en militær erobring af store dele af Europa, så ønsker nutidens europæiske politikere p.t. under ledelse af frau Merkel at skabe det samme Stortyskland som Hitler ville have, men som vi nu skal kalde EU. Det er jo ikke uden grund, at tyskerne har magten i Europa.

Vi kommer ikke uden om det tyske folks flid og evne til at tjene penge, en evne der også er kendetegnende for danskerne. Kraftigt støttet af Frankrig søger Tyskland denne gang magten gennem den smarte løsning, nemlig samarbejde med hovedparten af de europæiske nationale politikere og deres ledere.

Hitler valgte krigens og de uhyggelige udryddelsernes vej, medens vi nutidigt tilsyneladende ser hen imod et valg ad fredens vej, men selv med det mest optimistiske syn på fremtiden må vi forudse krigslignende tilstande, der uvægerligt opstår, når nationalstaterne i Europa skal nedlægges for at give plads til ”stormagten EU”.

Af netop den årsag søger EU at få oprettet en europahær, som EU kan lede. Den hær kan ikke beskytte Europa mod f.eks. Rusland. Det har vi NATO til. Vi kan også med ret stor sikkerhed sige, at en EU hær ikke vil blive brugt til at standse en indvandring af muslimer, men til at beskytte den. Europahæren synes derfor kun at kunne bruges til at nedkæmpe de nationalstater, der i den sidste ende skal have opløst deres grænser og underlægges EU. Det passer også til Hitlers drømmeverden.

Frankrig/Tysklands politiske skabelse af magtcentret EU eller måske ”Neuropa”

Vi hører stort set ikke ret meget fra EU udover at de langsomt overtager lovgivningen i samtlige medlemslande. Man kan vel sige, at indledningen til nedlæggelsen af nationalstaterne foregår i stilhed. Vi hører heller intet om politikernes sande hensigter med nationalstaterne, når medlemslandene ikke længere kan kalde sig nationalstater, men kun vil være områder uden lovgivningsmagt og dermed uden regeringsmagt.

Ser vi på Danmark, så har vi nu 15 parlamentsmedlemmer i EU af det samlede antal medlemmer på 705. Hvor meget indflydelse i EU tror de danske politikere vi kan opnå med 2,13% indflydelse. Hvorfor er et selvstændigt folk i et selvstændigt land igennem 1000 år hoppet med på nogle nutidige politikeres drømmeverden, der uvægerligt vil ende i vores lands opløsning og at et stolt etnisk dansk folk skal gå til grunde i en fransk- eller tysktalende kultur.

Et repræsentativt demokrati med et udemokratisk hul i bunden?

Det var i bystaten det oprindelige demokrati opstod. Det var rimelige små enheder, hvor alle stort set kendte hinanden. Det var følgelig let at samle folk til drøftelser eller særligt vigtige afgørelser. Efterhånden som større enheder i form af nationalstater voksede frem ændredes den demokratiske styreform igennem flere udviklingsforløb til det repræsentative demokrati. Ved denne demokratiform tager folket ikke del i de egentlige politiske beslutninger, men vælger kun de politiske beslutningstagere.

Kun ved yderst få lejligheder deltager folket i en direkte afstemning om et vigtigt politisk emne, men i nyere tid kun såfremt de politiske beslutningstagere har sandsynlighed for at afstemningen følger deres ideer.

Svagheden ved den bestående demokratiske styreform er derfor, at politikere, der overordnet er enige om en anden beslutning end den flertallet af deres befolkning ønsker, let kan gennemtrumfe deres hensigt ved at nægte folket retten til en afstemning. Det er bl.a. sket ved aftaler truffet mellem FN, EU og de arabiske stater, senest Marrakesh aftalen. Resultatet ser vi gennem en stadig strøm af indvandrere til Europa der måske kommer til at kulminere med yderligere indvandring af store dele af den sydligere afrikanske befolkning.

Sataniske Goebbels fordrejede også sandheden

For at sikre, at politiske beslutningstagere kan genvælges ved næste valg på trods af de aftaler, de har indgået henover hovedet på deres befolkninger, flytter man i valgperioden som nævnt fokus over på andre væsentlige forhold, f.eks. miljømæssige problemer, klimaproblemer mv. Disse emner er tilpas overbevisende og derfor fulgte befolkningerne villigt politikernes hensigt, nemlig at ”glemme” alt om f.eks. indvandringer og de afstemninger, som befolkningen i den forbindelse burde have haft adgang til. Befolkningen har tilsyneladende også glemt alt om at undlade at sætte vælgerkryds ved de beslutningstagere, der politisk fastholdt den øgede indvandring trods flertallet af befolkningen var modstandere af muslimsk indvandring.

Nye valgemner som f.eks. miljø og klima kunne narre en hel befolkning til at glemme deres egen overbevisning. Resterne af vores demokrati skulle nødigt ende i samme type propagandamaskine som det også lykkedes Goebbels at skabe. Han var god til at manipulere og snyde en hel befolkning.

Den politiske ret til nægte en folkeafstemning er i virkeligheden et hul i befolkningernes demokratiske rettigheder, som synes groft udnyttet af nutidige politikere. Politisk ærlighed er helt afgørende for at bibeholde et sundt demokrati. Enhver burde kunne se hvad der sker, hvis man politisk forsøger at vildføre en befolkning.

Hitlers Tyskland er et slående eksempel på de ulykker, det kan medføre. Det skulle vi dog kunne undgå i et demokratisk samfund, såfremt befolkningen formår at vælge rigtige politikere, der vil påvirke deres befolkning gennem en ærlig og sandfærdig politik og især undgår at propagandere eller manipulere uærligt for at skjule de afgørelser, som man ikke ønsker, at befolkningen skal få et nærmere kendskab til.

Jens Graae.

Se også The EU was HITLER’S idea and it proves Germany WON the Second World War, claims new book


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

32
Deltag i debatten...

avatar
13 Comment threads
19 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
Bitten-Kirsti NielsenFuglebrystAllanTrætDen Nervøse Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Santor
Guest
Santor

Helt enig. EU er hitler drøm om Neuropa og det den samme slags lede nazi-svin der styrer cirkusset som dengang. De er villige til at ofre deres egne borgere for ” et samlet europa “. Se på Sverige. De har regler for hvem der skal overleve og hvem der kan ofres, det har resten sikkert også det er bare ikke sluppet ud endnu. Alle Europæiske lande ofre flere midler og interesse i udlændinge en deres egne borgere. For dem er vi kun skatteydere og indtil de helt fjerner vores demokratiske stemme, stemmekvæg i de lokale forsamlingshuse. Europæerne har bare ikke… Read more »

Günther
Guest
Günther

Fremtiden er uvis: Vi kan dog overgive os på nåde og unåde til islam – derefter er fremtiden totalt forudsigelig på alle måder. Er dette hvad kvinderne vil ?

Hjelmer
Guest
Hjelmer

“Er dette hvad kvinderne vil ?”

Det får du nok ikke kvinderne til at indrømme. Men med tanke på kvinders genetiske kode, er det jo ret indlysende, at man nok ikke bør stole alt for meget på dem.

Som tæver i løbetid…

Günther
Guest
Günther

Det forudsigelige appellerer til mange kvinder, der afskyr forandringer. Hendes omverden opfattes som isolerede stationære ‘tableauer’, normalt med ringe forbindelse til andre ‘tableauer’, placeret i deres løst specificerede rum-tid. Handlinger der forbinder, tager mændene sig af. Det er videnskabeligt påvist, at kvinder har svært ved at orientere sig dynamisk i den 3-dimensionale omverden. Bare det at køre i bil fra kendte A til ukendte B kan give store problemer, men at vade rundt i det samme køkken iført villatelt er overkommeligt – og det garanterer islam.

TOM
Guest
TOM

At Hjelmer og Günther ikke har kunnet kvalificere sig til andet end røven af femte division er jo ikke ensbetydende med, at andre har samme erfaringer.

William
Guest
William

Implicitte nedgøringer tjener bestemt ikke som validt argument i en ellers potentiel interessant diskussion. Er TOM hvad han hedder?

Jamensågådogvæk
Guest
Jamensågådogvæk

Så at mænd er fra Mars og kvinder fra Venus er fuldstændig grebet ud af dem blå luft og har absolut intet med empirisk virkelighed at gøre ifølge TOM

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Den store svenske kunstner Lars Vilks der tegner Muhammed som hund, var forud for sin tid, dette store kunstværk kastede dengang helt nyt lys over fænomenet Muhammed. Man kan få den mistanke, at vores folkevalgte inspireret og fasineret af Lars Vilks Muhammed som hund, vel at mærke de feje af slagsen! Her er der tale om fejhed når de folkevalgte træder frem, en skræmmende fejhed, som ellers kun findes hos en hund hos dette feje dyr, dette hele EU multi-kulti projekt i virkeligheden usmageligt, sådant er helt utilgiveligt, der findes ingen undskyldning for landsforræderi der findes ingen nåde! Lars Vilks… Read more »

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Charles Lindberg bliver berømt ved at flyve et ombygget fly fra USA til Paris i 1927. Det var ikke ombygget, det var bygget fra grunden efter Lindberghs egne specifikationer. Kan i øvrigt anbefale Spirit of St. Louis, Lindbergh’s beskrivelse af, hvordan han fik flyet finanseret, bygget og fløjet til Paris på mindre end et år. Den er spækket med anekdoter fra Lindbergh’s liv: hans farfar var fra Skåne og sad i Rigsdagen; familien levede som nybyggere, og måtte på et tidspunkt evakueres i flere måneder, mens Siouxerne var på krigsstien. Lindbergh startede sin karriere som cirkusflyver, var wing-walker og een… Read more »

Felix Krull
Guest
Felix Krull

…og for lige at pejle os ind på, hvor vi befinder os i flyvningens historie, så var Lindberghs første valg en såkaldt Wright-Bellanca. “Wright” henviser til motoren, en Wright Whirlwind, samme model som den, der sad i Spirit of St. Louis. “Bellanca” er ham, der har bygget flyet. https://en.wikipedia.org/wiki/Wright-Bellanca_WB-1 Der var først 100 sider inde i bogen, at det gik op for mig at “The Wright-Bellanca” var et fly – ental – ikke en model, så da Lindbergh forhørte sig om prisen, blev han meddelt at flyet desværre var afsat til anden side, og at Bellanca p.t. ikke længere havde… Read more »

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Charles Lindberg var Nazist!

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Vel var han ej, og han udtalte på intet tidspunkt støtte til Nazityskland.

Du har nazister på hjernen, og jeg i øvrigt vil vædde på at du er ude af stand til at give en tilnærmelsesvis sammenhængede forklaring på, hvad en nazist overhovedet er.

Lindbergh var etnonationalist, som de fleste i dette kommentarfelt. Han mente at det var vanvittigt at hvide mennesker slog hinanden ihjel, for det svækkede forsvaret mod den brune og gule stormflod, der truede Europa og USA. Han fløj således 50 missioner i Stillehavet, men han nægtede at skyde på med-europæere.

Germansk overherredømme
Guest
Germansk overherredømme

Ford, Jfk, det engelske kongehus var alle nazister og jeg ville ønske Hitler havde vundet -Han er en helt for evigt . -jøder er bag islams indtog i europahttps://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24&list=PLIy0SzzU7YtEXu89iInM3GC_t0YFgSi0d&index=33

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Mange af de ting, der siges om Onkel Adolf er krigspropaganda, men hvad der ikke er propaganda, er at han havde planlagt at underlægge sig Polen, Baltikum, Hviderusland og Ukraine. I Polen var han allerede godt igang med at henrette de intellektuelle klasser, og planen med Ukraine var, at 90% af befolkningen skulle finde et andet sted at bo, og at de resterende ukrainere skulle være slaver for de tyske nybyggere, og kun have en uddannelse, der tillod dem at tælle til 100, læse vejskilte og skrive deres eget navn. Det kan tilføjes, at Hitler’s plan lå meget tæt på… Read more »

Fuglebryst
Guest
Fuglebryst

Der findes faktisk en video hvor Hitler i en tale siger, at hvis ikke det jødiske folk forvises fra Europa, vil det være enden på det germanske folk. Man forsøgte også at udvise det jødiske folk på diplomatisk vis via havaraa agreement. Såvidt jeg er orienteret skulle det bl.a. ske via ‘bastardisering’ (google rhineland bastards), og går i tråd med. Kalergi’s udtalelser og smædeskriftet protocols of zion. Det er tankevækkende, når man ser hvor tæt på en demografisk katastrofe vesteuropæere står overfor. En civilisation i forfald – romerriget om igen. En ting er dog helt sikkert, det er en jungle… Read more »

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Alt dette har jeg, i adskillige år råbt og skreget imod, via kommentarer der hvor det er muligt, udenom Facebook. Jeg ser tydeligt for mig et totalt forandret Europa, uden grænser, hvor vi alle bliver nedfældet i en klæbrig, uappetitlig “grød” som går under navnet “Den globale Landsby”. Vi kan, måske, endnu undgå dette ved at stemme UDENOM de såkaldt etablerede partier. Alt dette cirkus viser med al tydelighed, hvilken katastrofe det vil medføre, såfremt vi atter, efter corona krisen, åbner grænserne på vid gab. Nej, gør som Østeuropa. STÅ FAST på modstanden imod fremmedgørelse af vores samfund. Smid de… Read more »

Samuel af Ugglas
Guest
Samuel af Ugglas

Socialisterna sitter på nålar för att se företagen gå i konkurs. De har ju för utplundrade skattepengar startat skattefinansierade bolag som likt gamar svävar över sina byten för att främja den politiska karriären.

Allan Gorm Larsen
Guest
Allan Gorm Larsen

Jan Ulrik Friis, Godt skrevet, meget læseværdigt. Digert værk.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

Ja det var også lige så hårene rejste sig på mit hoved, da jeg kom til at genlæse hvad jeg i virkeligheden havde skrevet! Bør ses i relief til hvad der var engang dengang vi endnu var herre i eget hus, respekt omkring det at være dansk, engang en uendelig stor optimisme – endeløs lykke og et oprigtigt fremtidshåb for det danske folk i Danmark her på dansk jord! At engang Danmark havde ALT, derfor ALT at miste, som du selv gør opmærksom på Østeuropa har forstået det, på tide at også Danmark forstår, begynder at vågner op, til først… Read more »

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Otto Von Bismarck sagde at Tyskland er så stort at det altid vil forsøge at dominerer Europa, men så lille at det aldrig vil lykkes! Indtil nu har han haft ret, men jeg efterhånden noget i tvivl. Margret Thatcher var meget Betænkelig ved den Tyske genforening, fordi hun af indlysende historiske grunde ikke brød sig om et stærkt Tyskland midt i Europa! I dag ser vi et Tyskland allieret med et økonomisk og politisk stærkt svækket Frankrig, de to i forening kan i dag bestemme alt i EU og de facto i Europa. Briterne er ude og svækket, men militært… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Der er mange begivenheder og begreber der kan nævnes i en kort kommentar. Jeg vil starte med enkelte der er af både lokal dansk og centraleuropæisk betydning. I starten af 1920erne skifter i Danmark billedet af hvor flertallet af befolkningen bor fra land til by. Det var sket noget før i større områder i Tyskland. Produktion og forbrug skifter dermed fra meget bliver lavet ganske/ret nær lokalbefolkningerne til langt mere transporteres langt længere, virksomheder får mulighed for vækst i en størrelse, der få år før kunne forekomme være vilde fantasier. Strukturen giver beklageligvis rum for vidtrækkende følgevirkninger såfremt, som det… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Hvad med sammenhængskraften, hvor blev den af, spørger du så. Samenhængskraften er væsentlig, svarer jeg. Men overvurderet i betydning. For udvikling er forskel i værdier langt væsentligere. Vi har selv i små forsamlinger store forskelle i de værdier, talenter og midler vi kan bruge for at nå vore mål. At vi har forskellige værdier er langt, langt væsentligere end fokus på sammenhængskraft. Hvor er eventyret, indvender du? Hvor er idealerne? Hvor er børnefødselsdagen? Svaret er, du er det gale sted. Dette er virkeligheden. Den hårde. Her er mere kynisme, flere nedrigheder og kold kalkyle end scener i fortsat fødselsdagsfejring af… Read more »

Dan
Guest
Dan

Glem ikke hvem Hitler var finansieret af! De har magten.

Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Hitler var Socialist og hadede kapitalisterne indtil han behøvede dem til at lave kanoner! Læs Mein Kampf og forstå at det bestemt ikke var storkapitalen, der stod bag Hitler!

Træt
Guest
Træt

((Det er vidst heller ikke kapitalister generelt som Dan tænker på))

William
Guest
William

A. Hitler var meget fascineret af islam, hvilket siger alt.

Allan
Guest
Allan

Det er rigtigt, at han anså islam som en stærk religion kontra kristendommen. En religion som prædiker det modsatte af ‘bed for dine fjender, vend den anden kind til’ må vel alt andet lige være en fordel, hvis et etnisk folk trues på sin overlevelse, og har behov for at ‘retfærdiggøre’ at kæmpe imod.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Indtil videre er mortaliteten for danske coronadøde 1/4 af sæsoninfluenzaen ´17/´18!

Bitten-Kirsti Nielsen
Guest
Bitten-Kirsti Nielsen

jeg er nu ikke så sikker på danskernes EU begejstring – vi bliver jo ikke spurgt ved en afstemning. Meningsmålinger stoler jeg ikke på, for et spørgsmål kan formuleres, så man får det ønskede svar. Spørgsmålet kunne formuleres som følger: “EU sikrer arbejdspladser, og uden EU bliver du arbejdsløs … ønsker du at være arbejdsløs? svar: nej. Altså er du EU tilhænger”.

kim møller
Guest
kim møller

I er ALLE RADIKALE libtards,hvad er der med jer . Der bliver I årtier ikke borgerligt flertal , og tak for det . tak jer selv for fremgang. I libtards er fjenden.

IDIOTER er I alle

Liberal = islam