2
maj
Seneste opdatering: 2/5-20 kl. 1813
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Étpartistaten: Med dansk/norsk politik havde Sverige haft halvt sĂ„ mange dĂžde

Hans Bergström har vĂŠret chefredaktĂžr pĂ„ Nerikes Allehanda og Dagens Nyheter. Han har vĂŠret befriende politisk ukorrekt lĂŠnge, men han bor ogsĂ„ i Florida og er amerikansk statsborger. Det hjĂŠlper pĂ„ frisproget. Ingen fungerende chefredaktĂžr turde idag kalde Sverige for en “Ă©tpartistat” og svenske journalistskoler for “en forlĂŠngelse af DDR’s partiskoler,” som ogsĂ„ Janne Josefsson har sagt. “Jeg gik pĂ„ kommunisthĂžjskolen.”

Derfor er svenske, statsstÞttede medier dybt kedsommelige, og man skal ikke undre sig over hvor statstro og rÞde, de er. De bedste informationer kommer fra en frafalden og emigreret. Se InfektionslÀkaren: Vi mÄste granska de höga dödstalen i Sverige og Varför höjs mediestödet med 200 miljoner kronor?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hjelmer
Hjelmer
3 years ago

Er det en ubestridelig kendsgerning, at sÄfremt Sverige havde fÞrt den samme politik som enten Danmark eller Norge, sÄ havde landet haft halvt sÄ mange dÞde?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Hjelmer

Sveriges modell var Ă„ smitta flest mulige..for dermed Ă„ hĂ„pe oppnĂ„ flockimmunitet..lengre fram..samtidig som de nĂ„, fordi det ikke har den effekten de trodde..2800 reg dĂžde og stiger..sikkert doble..Danmark 450 Norge 250..skal vi NĂ„ beskytte oss selv imot viruset..doble/motstridende budskap som svenskene er experter pĂ„. Sverige som det eneste landet i verden velger sin mĂ„te..resten WHO.. De stĂžrste dĂždstallene skriver seg ifra alderdomshjem.. Der mangler de grunnleggende verktĂžy for Ă„ hindre spredningen..masker, hansker..helt elementĂŠrt skydd. PĂ„ sykehusene kan man lese pĂ„ blogger at de eldre ikke fĂ„r pustehjelp ol, men rett og slett kveles til dĂžde..alt.morfin/dĂždshjelp. Det aller verste er… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  sussebassa

rettelse. skal vĂŠre sjefsguru Tegnell.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  sussebassa

Sverige og corona kan ogsĂ„ sammenlignes med dengang Columbus rejste ud mĂždte Tainofolket. en oprindelig befolkning den dominerende kultur i Antillerne og Bahamas. Da Columbus dukkede op Ă„r 1492, var Tainofolket pĂ„ Hispaniola Ăžst for Cuba en befolkning pĂ„ omkring 250.000, i lĂžbet af de nĂŠste 30 Ă„r var henved 70 % af tainoerne udryddet, de havde ingen immunitet mod sygdommene fra Europa, udbrud af mĂŠslinger og kopper hĂŠrgede befolkningen, i 1530’erne kunne spanierne rapportere tilbage til de spanske myndigheder, at der ikke lĂŠngere fandtes nogen tilbage af Tainofolket! Nu venter vi sĂ„ pĂ„ meldingen fra Sverige, til den dag… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Kan sammenlignes litt, men Ä utrydde sitt eget folk blir vel alikevel annerledes..eller er tankene Ä erstatte de med stemmekveget..virker sÄnn i Sverige nÄ..de fortsetter ta inn asylsÞkere pr fly..lander 2 g pr uke..selv om landet er lukket sier LÞfven..ingen fÄr komme inn..bare asylsÞkere..ikke kontroll for coronasmitte.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  sussebassa

Helt enig Sverige under Löfven en fuld garanti for et Sverige i undergang endda helt selvforskyldt selvdestruktion, de svenske der ikke dĂžr i corona vil dĂž i islamisk vold og terror, altsĂ„ at forvente dagen hvor der ikke lĂŠngere kommer nogen udmelding fra Sverige fra det svenske folk! Min sammenligning med Tainofolket den: at Tainofolket aldrig opbyggede nogen immunitet imod de sygdomme der kom ind fra Europa, de simpelhen dĂžde en efter en! Socialdemokratiet har satset alt pĂ„ denne politik at det svenske folk opbygger immunitet, ligesom i migrations spĂžrgsmĂ„let ĂŠndre et Socialdemokratiskt Sverige aldrig sin mening, selv ned i… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Ja, helt enig.
Tainofolket hadde ikke noen immunitet, men det har jo vi i Europa, men som tydelig ikke rekker for corona..men for noen alikevel.
Zozzer er kun interessert i makt og penger..LĂžfven ingen unntagelse.
NĂ„ har vi Åkesson SD, og de har vokst seg store selv om mĂ„linger prĂžver Ă„ trixe til at LĂžfven leder..kommende valg vil vise.
Jeg tror da at SD fÄr nok til Ä danne regjering sammen M o KD.
Om LÞfven igjen skulle trixe til seg makta er Sverige ferdig..Þkonomisk bankerott..ingen moral etikk..muslimene rÄr..folk rÞmmer landet..for Ä redde sine barn..dÞtre.
Stakkars naboland.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  steen

NÄr man leser pÄ flere blogger..ogsÄ i Expressen..uttalelser ifra topp sjukepleiersker..flere at de opplever gamle sjuke som ikke fÄr pustehjelp..respiratorer.. fordi de ikke finnes. Disse eldre fÄr ikke puste og dÞr..kveles ilÞpet av 2 dÞgn..men droger/dÞdshjelp fÄr de.
I tillegg ifra begynelsen..ingen skyddmasker/hansker for de heller..elendig beredskap..faktisk ingenting..mÄtte lage noe hjemlaget selv.
SÄ flere faktorer hvorfor det er sÄ hÞga dÞdstal
Hovedoverskriften er alikevel at LÞfvenregjeringen ikke tok det pÄ alvor fÞr det ble for sent..prÞvde dysse det ned.
NĂ„ 2700 oppgitte dĂžde..sekert dobbelt..Ăžkende.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  sussebassa

Med henblik pĂ„ de hĂžje svenske dĂždstal, ville jeg om jeg var Löfven se til FĂŠrĂžerne, der pt. har 187 registrerede tilfĂŠlde af corona syge, 184 er i fĂžrste omgang sluppet igennem sygdommen med livet i behold. Men det helt fantastiske for FĂŠrĂžernes del, at ingen registrerede dĂždsfald i corona, ligefrem at herfra rĂ„be et HURRA! Om jeg var Löfven, ville jeg naturligvis tage rede pĂ„ hvad er hemmeligheden, javist FĂŠrĂžerne fĂžre IKKE en menneskefjendsk svensk udryddelses politik, FĂŠrĂžerne hader IKKE, men elsker sit eget folk, de er heller IKKE nedlusede i islamisk migration, sĂ„ at sige endnu herre i… Read more »

Poul
Poul
3 years ago

Se Angry Foreigners seneste video om coronaen pÄ youtube, sveriges regering slagter den Êldre generation med fuldt overlÊg.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Poul

Men det har intet med corona at gĂžre, det er fordi de bedriver eugenik.

SkÄning
SkÄning
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Det har intet med eugenik at göre. Di Àldre er ikke reproduktive. Det er en strikt ekonomisk kalkulation.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Nogle vil givet krÊve flere og stÞrre arealer til forgÊngere, cykelstier, vuggestuer, bÞrnehaver, skoler, arbejdspladser og fritidsomrÄder da hidtil eksisterende forsamlinger nu ikke har plads nok til sundhedsfaglig tilrÄdet mindsteafstand.

m96
m96
3 years ago

Dummaste jag hört. Vi Ă€r inte ens uppe i siffrorna för influensan 2018 ens…
Det Ă€r vĂ€l sjĂ€lvklart att fĂ€rre kommer dö av influensan om man sĂ€tter folk i husarrest…
Vi kan bli av med alla trafikolyckor ocksÄ om vi lÄser in folk. Kommer se ut som en jÀttebra lösning i statistiken. SÄ varför lever inte alla sina liv inlÄsta bara?
Vad tror ni hĂ€nder i dessa lĂ€nder sen nĂ€r folk slĂ€pps ut igen? Jo, de kommer fĂ„ influensan LIKFÖRBANNAT! I Ă„r ocksĂ„.

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  m96

Man kan fÄ lidt af hvert, nÄr naboen er en humanitÊr stormagt.
Den svenske bedrevidenhed (den svenske syge) har dog ikke smittet flertallet af de danske endnu.

GĂŒnther
GĂŒnther
3 years ago
Reply to  Anders

NĂ„eh – det er fra Sverige, at “Det Radikale Vi-Alene-Vide Venstre” har hentet deres besserwizzer psykose.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x