22
maj
Seneste opdatering: 23/5-20 kl. 0132
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sweden is now a banana-republic”

Dr. Tallinger opsummerer sin oplevelser med at redde gamles Covid 19 patienter fra at blive kvalt i to videoer, og der er røget nogle illusioner om medier og retsstat undervejs. Jeg kunne godt have skaffet ham af med nogle af dem på forhånd.

Hvad der er sket de allerseneste dage er, at Sveriges “senicid” efter at have været omtalt internationalt, nu alt for sent er nået frem til svenske medier. De har i to måneder været yderst utilbøjelige bide den hånd, der føder dem, hvilket har kostet tusinder livet. På et alderdomshjem døde “mindst 35.” og det er ingen fredfyldt død at blive kvalt langsomt over flere døgn. Foreløbig er 1800 gamle døde på alderdomshjem, en stor del af dem kunne have været reddet.

Jeg går ud fra at journalisterne meget nødigt vil være medskyldige i drab, aviser har vel også advokater der kan fornemme det rette publiceringstidspunkt. Alle opportunisterne får travlt nu.

Der er potentiale i alle disse gamle, unødvendigt døde til en juridisk proces mod de skyldige politikere og myndigheder der vil give genlyd. Om den kommer, får vi se, min tillid til den svenske retsstat kan ligge på et meget lille sted. Video 2 er her.

Kungälv: 55-årig kvinde rovmyrdet af 13 årigt barn

Seks svenskere dræbt ved rovmord på et år

Brasilien? Næh, Sverige. 13 årig efter alt at dømme afghaner rovmyrder 55 årig kvinde for hendes mobiltelefon. Ofret var sygeplejersken Anna-Lena Lernhede på vej til arbejde, skriver hendes datter. Morderen var på udgang fra et LVU såkaldt “behandlings hjem.” (Lagen om vård av unga) Han altså en allerede kriminel der var på en lille bytur. Så kender vi svenske retstilstande igen. Seks svenskere er nu myrdet på denne måde på et år. Sverige er blevet fattigt og farligt. En ven skriver:

“Det är 6 svenskar som mördats i samband med rån på mindre än 12 månader i Sverige: Alby pensionärsparet, 18 åringen i Göteborg, pensionären Gert Inge, kvinnan i Kungälv, mannen i Gislaved.”

Historien endnu ikke oversat, her på norsk Kvinne (55) overfalt og knivdrept – politiet har pågrepet 13-åring


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
13 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Poulabsolon stanken antavsenJan Ulrik FriisHimmelblå Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Den Nervøse
Guest
Den Nervøse

Jamen de gamle er også alt for dyre, når vi nu skal have råd til alle muslimerne!
Situationen i Danmark havde såmænd været den samme, hvis vi havde haft lige så mange og det har vi om 10-15 år hvis de de nuværende regeringsbærende partier Socialdemokraterne og Venstre bliver ved med at skiftes til st være i regering! Danskerne er desværre så naive at de tror på den “stramme” udlændingepolitik!

M.S. Carstens
Guest
M.S. Carstens

Mon ikke, i bund og grund, at “den stramme udlændinge-politik”, i de genvalgte partier, i virkeligheden betyder “udlændinges ret, til at stramme om os”?

Gustav
Guest
Gustav

Det eneste, som er stramt ved sossernes udlændinge-politik er stanken af løgn og hykleri den udsender – lige op i tuden på det intetanende danske folk.

absolon stanken an
Guest
absolon stanken an

Join the discussion…

tavsen
Guest
tavsen

Jamen de gamle er også alt for dyre, når vi nu skal have råd til alle muslimerne!”

Ældrebyrden må gerne omtales, mens det kun er lovligt at omtale islam som en berigelse.

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

https://www.youtube.com/watch?v=VjrlTMvirVo

Her en løsningen på hvordan man redder Sverige fra sig selv, ved en re-start!

Det har 1′ prioritet at rydde Sverige for islam og muslimer, truslen fra islam ender i en destruktion af nationalstaten Sverige!

Om ikke Sverige fjerner islam og alle muslimer fra svensk jord, bliver Sverige aldrig nogensinde til land igen!

Rigeligt med hospital kapasitet og til alle svenske gammel som ung, men først den dag muslimerne er hjemsendt til Islamistan, derfor 1′ prioritet at rydde Sverige for islam og muslimer!

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

“Det har 1′ prioritet at rydde Sverige for islam og islamister”

Spørgsmålet er så bare, om Sverige skal ryddes på den pæne måde eller på den ikke helt så pæne måde.

Hvad synes I?

Jan Ulrik Friis
Guest
Jan Ulrik Friis

…ups….denne sidste kommentar i mit navn har jeg ikke skrevet…..men spørgsmålet naturligvis relevant, for Sverige bliver ryddet uanset!

vlad tepes
Guest
vlad tepes
Peter Buch
Guest
Peter Buch

Det er næppe en fuldstændig løsning, men ophæv enhver mindstealder for sigtelse og dom.
Den diskriminering til gavn for yngre kriminelle der foregår er ikke værdig for nogle.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Købere af børnene får ingen straf…det gør påvirkere eller “den onde ånd” heller ikke i andre forbindelser da børn er hævet over haven noget somhelst ansvar. Forkasteligt.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/blev-bortfoert-som-toaarig-familie-genforenet-efter-32-aar/8131483

Peter Buch
Guest
Peter Buch

retten valgte på grund af hans alder
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-05-22-24-arig-idomt-forvaring-er-farlig-for-andres-liv-og-helbred
Møgunger og tilbedere af liden alder er en livsfarlig samling.

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Hvad angår Sverige, er det overdødeligheden for årstiden, man skal holde øje med. Det er det eneste tal, man så nogenlunde kan regne med. Det vil ikke give alle corona-relaterede dødsfald, men et værdifuldt fingerpeg.

– – –

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Det er da godt, at dr. Tallinger ikke har mistet sit gode humør.

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Nuvel, interesserede kan i dag læse en lang artikel i Berlingske , hvor en kendt svensk skribent i Skåne opridser et billede af svenske forhold, der er diametralt modsatte af, hvad vi læser i danske medier og her. Han hedder Hakelius og skriver om et samfund, der er på randen af “massepsykose”, og hvor “stikkermentalitet” er blevet et dominerende element under corona-krisen. På sin vis er jeg lettet over, at der er forskellige meninger om den sag, for det er jo ikke til at bære, hvis svenskerne som flest blot blæser på deres gamle færældre og bedsteforældre og lader staten… Read more »

Himmelblå
Guest
Himmelblå

Til dem, der anonymt kritiserer mig med deres “karaktergivning”. Læs fx i dagens Berlingske, hvordan den socialdemokratiske danske presetjeneste forsøger at påvirke forskerne. Og læs samme sted den svenske overlæges konklusioner om dansk skadefryd og påfaldende optagethed af kritik af svenske corona-forhold, der i realiteten er meget lig de danske, hvad angår provinsen. Man er godt dum, hvis man tror, at vi i Danmark har overvundet den værste virus-trussel, for som svenskerne er så at sige alle danskere stadig uden antistoffer og dermed præcis, hvor vi startede i vinter. Her på stedet henvender man sig altid til stodderen i mennesket… Read more »

Poul
Guest
Poul

“Til dem, der anonymt kritiserer mig”

Det er aldrig sjovt at være et misforstået geni. Måske skal du bare lade være med at kaste perler for svin.