7
jul
Seneste opdatering: 8/7-20 kl. 0707
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Dette er ikke kun barbarisk, det er antihvid racisme” * Buschauffører i Bayonne strejker indtil Philippe Monguillot er begravet

Chaufføren er den 58-årige Philippe Monguillot. Phillippe og Veronique er forældre til tre piger på 18, 21 og 24, der ikke kommer til at smile igen foreløbig.

“De unge” – les racialles – ville ikke bære maske og ikke betale for billet. Det kostede chaufføren livet at insistere på det. “Man kan da ikke tage nogens liv for en busbillet,” siger han kone. I det nye mangfoldige, bæredygtige EU-Europa kan man. “Phillip ville pensionere sig om et år, og vi skulle have købt en husbil.”

Overalt i Vesteuropa erstatter politikerne hjemlighed og fred med fremmedhed og krig. Halvdelen af franskmændene oplever nu antihvid racisme, oplyser GI. Det er 34 mio mennesker.

Bayonne : Philippe, 58 ans, en état de mort cérébrale après avoir été tabassé par des « jeunes » – * Ehefrau: „Wir werden ihn zum Abschied küssen“–  Twitter. – Jeg følger historien indtil der kommer ansigter på politikernes terrorister.

Gunnar Sandelin: Den svenske “värdegrundsterror”

Gunnar skriver om at være dissident, og om alle de kolleger, der valgte karriere, villa, vovse og Volvo fremfor sandheden og virkeligheden. Man ser det samme i disse døgn: Sverige får ikke en migrationsoverenskomst, det skulle have haft for tyve år siden, fordi alle mest passer deres egne snævre interesser. Landet driver videre mod kaos, fordi Løfven selvfølgelig valgte magten fremfor Sverige og det snart forhenværende svenske folk. Vejen til Helvede er brolagt med snæversyn, fejhed og egoisme akkompagneret af tomgangsknævrende politikere.

När trycket från rädslan släpper, stiger istället vreden fram. Idag är jag mest förbannad över att alla de som tystade oss dissidenter lyckades så väl. Själva kunde de aldrig klara av att ta en hederlig debatt om de fakta som jag alltid har försökt att presentera för att försöka väcka min omgivning med.

Vänsterns, medias och det politiska etablissemangets skrämseltaktik har hittills varit mycket framgångsrik. Att sätta sig upp mot den är det få personer som har klarat av eftersom våra motståndare har tillgång till makten och det offentliga rummet. Hoppas innerligt nu att deras värdegrundsterror äntligen kommer att tappa stinget. GUNNAR SANDELIN: Migrationsvurmarnas coronastrategi


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.