20
aug
Seneste opdatering: 20/8-20 kl. 1608
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Av Lars Idon Andersson – foto Snaphanen

VÄr VÀrld Àr under förÀndring, och denna omstÀllning Àr stor mÀktig och som en tsunami dÀr den drar fram. Det handlar inte om Covid 19 smittan och den pandemi den orsakat i första hand utan om mycket mer fundamentala förÀndringar som sker och kommer att hÀnda.

Inom en tid troligen inte alls lĂ„ngt fram kommer vĂ„ra ekonomier att falla samman pĂ„ grund av de enorma skulder som privatpersoner – företag och hela lĂ€nder dragit pĂ„ sig. Det som dĂ„ sker blir att de valutor som vi nu har försvinner och kommer att ersĂ€ttas med guldbaserad valuta.

 LÀnders vÀlfÀrdsprogram kommer att sluta fungera

För de skuldsatta innebĂ€r detta att den som inte kan betala sina fordringsĂ€gare blir stĂ€lld utanför och det kommer Ă€ven att gĂ€lla för hela nationer som Ă€r svĂ„rt skuldsatta. LĂ€nders vĂ€lfĂ€rdsprogram kommer att sluta fungera – pensioner – löner – bidrag sociala förmĂ„ner försvinner i ett nafs.

Politiken blir dĂ€rmed helt satt Ă„t sidan som den nu fungerar och vi kommer att fĂ„ se nĂ„got vi aldrig trott skulle kunna ske vilket blir OMSTÄNDIGHETERNAS DIKTATUR. Detta Ă€r en form av mjuk Fascism vilket innebĂ€r att kollektivet gĂ„r före individernas rĂ€ttigheter och vilja.

Det sönderbrutna samhÀlle vi lÀmnar bakom oss.

OmstĂ€ndigheternas diktatur blir omfattande och dĂ€r man reglerar det mesta för folkets bĂ€sta kommer det att heta. OmstĂ€ndigheternas diktatur har inget att göra med vĂ€nster – höger skalan i politiken utan enbart tillkommit för att skydda det som kommer att finnas kvar av det sönderbrutna samhĂ€lle vi lĂ€mnar bakom oss.

Det hÀr Àr omöjligt att stoppa, det Àr en naturlag som driver oss in i denna fruktansvÀrda situation. En förhandsblick av vad som komma ska Àr den överenskommelse över huvudena pÄ bÄde nationella politiken samt parlamentet inom EU var nÀr man nu beslutat om bidrag till lÀnderna i syd vilka lider under enorma skuldbördor och dÄliga finanser.

Dessa fantasisummor som nu skall överföras dit vilket Àr de utblottade bankerna i Italien med fler lÀnder. Det Àr inte Italiens fattiga som fÄr nÄgra pengar utan det Àr landets banker som ska ha dessa slantar pÄ samma sÀtt som för 10 Är sedan. HÀr Àr drivkraften mot omstÀndigheternas diktatur.

Lars Idon Andersson


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.