22
sep
Seneste opdatering: 22/9-20 kl. 1608
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“As a society, we need to confront reality. We relentlessly need to fight racism and discrimination: visible discrimination, of course. But also more subtle racism and discrimination – our unconscious biases”, she said. Von der Leyen calls for relentless fight against racism and discrimination

Jeg har altid holdt god afstand til teorier om hemmelige grupper, som i det skjulte sidder og styrer verden gennem nedrige sammensvÊrgelser. Konspirationsspekulanterne har f.eks. peget pÄ frimurerne, Zions vise, Bilderberg og andre som ansvarlige for alt ondt. Andre har ment, at det er medierne, men heller ikke her er der tale om en sammensvÊrgelse. RedaktÞrerne og journalisterne mener simpelthen det samme og har ikke behov at aftale noget.

Konspirationsspekulanter fĂžrer aldrig bevis for noget, som de sammensvorne skulle have gjort, og det har mĂ„ske vĂŠret medvirkende til den opfattelse, at ondskaben ikke findes (nĂ„r man ser bort fra, at ”hĂžjreflĂžjen” og liderlige mĂŠnd er onde).

Vi har ikke brug for konspirationsteorier, nÄr ondskaben stirrer os lige i Þjnene og har navn, adresse og bankkonto.

 EU:  OplÞsning, krig og nationernes undergang

I Ärtier har EU og dens forlÞbere lovet os fred, sikkerhed, solidaritet, retfÊrdighed og fremgang. I stedet har de importeret oplÞsning, krig og nationernes undergang. De holder til i Bruxelles, hvor man kan se deres bygninger. De har ogsÄ en telefon, som man kan ringe til. EU er altsÄ ingen sammensvÊrgelse, men et firma, der har specialiseret sig i at udbrede ondskab ved hjÊlp af tvangsudskrevne midler.

Det er heller ingen hemmelighed, hvem der stĂ„r bag og betaler for de vilde optĂžjer i de amerikanske storbyer. Han hedder George Soros og – som den tidligere formand for ReprĂŠsentanternes Hus, Newt Gingrich, har pĂ„peget – betaler han for offentlige anklagere, der undlader at rejse tiltale mod voldsmĂŠnd.

Det er der ogsÄ en logisk forklaring pÄ. Soros tjente nemlig sine milliarder ved at spekulere mod det britiske pund, og nu er turen kommet til den amerikanske dollar.

I gamle dage hed det hÊmningslÞst profitbegÊr. I dag gÄr det under navnet venstreorientering.

Se ogsĂ„ U.N. Chief Guterres Calls for ‘Improved World Governance’


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.