12
feb
Seneste opdatering: 12/2-21 kl. 1752
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvordan demokrater, de globalistejede medier og big tech har opfĂžrt sig i praksis siden 2016, er en makaber oplevelse for en VesterlĂŠnding. Men det er ikke ligegyldigt for en europĂŠer heller. BemĂŠrk at vores ledere og stort set hele pressen affinder sig med de amerikanske myter og lĂžgnehistorier om Donald Trump og et manipuleret valg, der hĂžrte mere hjemme i Sydamerika eller MellemĂžsten end i et selverklĂŠret demokrati.

Har du hĂžrt noget om TIME Magazines de facto indrĂžmmelse af, at valgsvindlen var massiv og at Joe Biden er en illegitim prĂŠsident? Jeg ser ikke en eneste omtale udover i blogosfĂŠren. Hvordan vil danske journalister og politikere overleve  i den grad at have holdt med Demokraternes svindelmetoder? At groft udemokratiske metoder er i orden blot det er ‘de rigtige’ der begĂ„r dem.

Amerikanske medier har forladt journalistisk professionalisme til fordel for propaganda for deres ejeres peneinteresser. EuropĂŠiske fĂžlger i deres fodspor. Det kan blive et problem for trovĂŠrdigheden, der ikke bliver glemt lige med det samme. Hans Rustads USA dĂŠkning er stadig second to none, den berĂžrer alt det, den statsbetalte journalistik fortier. Man kan ogsĂ„ lĂŠse den. Doc-TV: 1984 er nĂ„. (Se ogsĂ„ Armando SimĂłn: President Donald Trump’s Accomplishments

Lars Hedegaard: Hvorfor skal morderne beskyttes?

Der begynder at tegne sig et mĂžnster

Efter at anklagemyndigheden har besluttet at trÊkke Steen Raaschou i retten for at have linket til Louisa Vestager Jespersens dÞdsvideo, gÄr myndighederne nu efter Uwe Max Jensen. Han stÄr anklaget for at have vist et billede af den franske skolelÊrer Samuel Patys afhuggede hoved, som morderen, Aboulakh Anzorov, selv havde publiceret. Her er der altsÄ tale om en ugerning i Frankrig, som man ikke mÄ vise i Danmark.

Der begynder at tegne sig et mĂžnster.

TÊnker man tilbage til sagen om Basil Hassan, stÄr det stadig uklart, hvorfor domstolene opretholdt et navneforbud, efter at han pÄ dansk foranledning var blevet fÊngslet in absentia, og navnet var ude i tyrkisk presse. Det kunne i hvert fald ikke vÊre af hensyn til sagens efterforskning.

Derfor fĂ„r man mistanke om, at formĂ„let var et ganske andet – nemlig at skjule den uheldige morders islamiske identitet.

I Ärtier har en alliance af politikere, myndigheder, medier og eksperter af al magt villet forhindre befolkningen i at fÄ kendskab til den ondskab, som den samme alliance har sluppet lÞs i Europa.

Der er kun Ă©n ting at gĂžre, nemlig at blĂŠse de herrer og damer en lang march.

5 2 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den NervĂžse
Den NervĂžse
5 hours ago

Journalister lider af derangement syndrom! For at forklare de uindviede hvad det betyder, sĂ„ er det noget med at journalister mener at det er i orden at lyve og fordreje nyheder og historier omhandlende islamkritik, Trump og Brexit, samt at redigerer meningsforstyrende og intermiderende i interview med konservativt tĂŠnkende mennesker eller filosoffer! Mange journalister bruger ligeledes deres, mĂ„ske stĂŠrkeste vĂ„ben, nemlig at udelade vĂŠsentlige argumenter, historier og synspunkter! Det er tendentiĂžst og journalisterne mener dybest set at det er i orden, for det er i deres verden tilladt, mĂ„ske endda pĂ„krĂŠvet, at forhindre visse nyheder og synspunkter at komme frem!… Read more »

Margrethe
Margrethe
15 hours ago

Apropos 1984, er der nogen, der ved, hvor Tommy Robinson er blevet af? Mistede hans opdateringer, da Parler forsvandt og hans TR-news bliver ikke opdateret. Jeg kan ikke finde ham, selvom jeg sÞger med Brawe og Duck. Han er forhÄbentlig ikke alvorlig syg.

Peter Buch
Peter Buch
11 hours ago
Reply to  Margrethe

https://t.me/s/TommyRobinsonNews
Man kan preview materialet uden at vĂŠre pĂ„ telegram. Jeg kunne ikke umiddelbart se dato pĂ„ indlĂŠg sĂ„ det er lidt usikkert, men jeg formoder det gĂ„r…

Peter Buch
Peter Buch
10 hours ago
Reply to  Peter Buch

Omtaler Tommy, som eksempel, for et par uger siden.
https://www.rebelnews.com/deplatforming_and_censorship_pushes_people_to_extremism

GamleDanmark
GamleDanmark
5 hours ago
Reply to  Margrethe

Mine venner kan kun finde denne her YT-side med Tommy nÄr jeg sender den direkte, sÄ den er vist normaltvis skjult af YT.

https://www.youtube.com/channel/UC6wdP5hTf_phre6Q3kFiV2g

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
9 seconds ago
Reply to  Margrethe

Skaffa konto pÄ vk.com. DÀr finns Michelle Robinson! Detta tillsammans med konto i Telegram garanterar yttrande- resp Äsiktsfrihet. SÄ lÀnge du inte hotar att mörda Putin eller sprÀnga Duman, typ. Men motsvarande skulle sannolikt rendera stÀngning i varje annat land ocksÄ.

Cat Girl
Cat Girl
7 hours ago

OT
Har et meget simpelt bidrag til vaxxxxxxxxxx debatten (hvis der er nogen). Dette er narrativet vi prĂŠsenteres for. Venligst lĂŠs teksten og lyt til lyrikken

WHAT IS THE RONA VAX GOOD FOR??

bitch ute hash: /video/bKkbVOKyh7vd/

Last edited 7 hours ago by Cat Girl
himlens sendebud
himlens sendebud
10 hours ago

‘Det er Herren, der styrer en mands gang, hvordan kan et menneske sĂ„ forstĂ„ sin vej?’ For ‘Visdommen opdrager sine sĂžnner og tager sig af dem, der sĂžger hende.’ ‘I begyndelsen gĂ„r hun med ham ad krogede veje, pĂ„fĂžrer ham skrĂŠk og rĂŠdsel og plager ham med sin opdragelse; indtil hun kan stole pĂ„ ham, prĂžver hun ham med sine krav. SĂ„ vender hun tilbage til ham ad den lige vej og giver ham glĂŠde; hun Ă„benbarer sine hemmeligheder for ham.’ Den afgudsdyrkende Donald Trump er om nogen en af jordens stormĂŠnd, dem som forfĂžrer folkeslagene med sjĂŠlegift og tomme… Read more »

Last edited 10 hours ago by himlens sendebud
Oslo/Norge
Oslo/Norge
9 hours ago

MÂŽkay…

himlens sendebud
himlens sendebud
3 hours ago
Reply to  steen

Du mÄ have misforstÄet budskabet. Jeg ligger under for vejen, sandheden og livet; Jesus Kristus.

Jeg ligger derfor heller ikke under for, at skulle sÊtte min lid til mennesker, eller tale nogen mennesker pÄ jorden efter munden, for at stÄ godt i forsamlingen.

‘Thi for os stĂ„r kampen ikke mod kĂžd og blod, men… mod ondskabens Ă„ndemagter i himmelrummet.’

Se, sÄ gÞr sandheden jo fri, ligesom Ordet siger. Men lÞgnen gÞr vred og ligger i lÊnker.

Cat Girl
Cat Girl
10 hours ago

OT
THE COVID CON: HERE’S HOW IT WORKS – HARRY VOX
ï»żTHE COVID CON: HERE’S HOW IT WORKS – HARRY VOX

ï»żbitch ute hash /video/K3L0XymctvRv/

Last edited 10 hours ago by Cat Girl
13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x