22
feb
Seneste opdatering: 22/2-21 kl. 2105
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De Radikales heppekor og Finn Nørgaards minde

Lederen af Finn Nørgaard Foreningen: Har arbejdet for Det Radikale Venstre

Af: Uwe Max Jensen 

Det har skabt stor undren, at Finn Nørgaard Foreningen, der er etableret for at mindes det danske terroroffer Finn Nørgaard tilgodeser muslimer og venstreorienterede prismodtagere.

Filminstruktøren Finn Nørgaard, der døde under en konfrontation med en Islamisk Stat-terrorist, var personligt optaget af venstrefløjens svigt, nür det kommer til integrationen af muslimske indvandrere.

Der er en grund til, at Finn Nørgaard Foreningens fokus ikke stemmer overens med den afdøde filmmands tankesÌt og holdninger. Sekretariatslederen hos Finn Nørgaard Foreningen, Pia Toftdal Rasmussen, har en fortid som medarbejder hos Det Radikale Venstre.

“Det er et af de bedste valg, jeg har truffet i mit arbejdsliv,” vurderer Pia Toftdal.

Uffe ElbĂŚk er Pia Toftdals ‘yndlingspolitiker’

I 2011 fortæller Pia Toftdal, at hun arbejder på Uffe Elbæks valgkampagne. Det er i årene før, Uffe Elbæk danner Alternativet. Uffe Elbæk er i 2011 stadig medlem af Det Radikale Venstre. Den venstreorienterede sekretariatsleder bibeholder opbakningen til Uffe Elbæk, da han stifter Alternativet i 2013. Pia Toftdal omtaler Uffe Elbæk som sin ‘yndlingspolitiker’.

Uffe ElbÌk har i dag sagt farvel til Alternativet og har stiftet Danmarks første fuldtonede muslimske parti, Frie Grønne. Det er pakistaneren Sikandar Siddique, der er udrübt til partileder.

Pia Toftdal, der er midt i 50’erne, er uddannet i blandt andet ‘mindfullness’, hvor man arbejder med mental sundhed gennem alternative behandlingsmetoder, der for eksempel kan minimere brugen af antidepressive medikamenter.

Festligholder ofte de islamiske højtider pü sine sociale medier

Pia Toftdal er, modsat terrorofferet Finn Nørgaard, meget optaget af at omfavne islamisk kultur i Danmark. Hun festligholder ofte de islamiske højtider pü sine sociale medier.

“Ramadan mubarak til alle mine muslimske venner,” skriver Pia Toftdal.

Inden terrorangrebet i 2015 lever Pia Toftdal en mere ydmyg tilværelse rent arbejdsmæssigt. Hun arbejder med marketing og reklame for et japansk it-firma, og hun har tidligere ernæret sig som sælger. Terrorangrebet på Lars Vilks Komiteens møde i Krudttønden og likvideringen af Finn Nørgaard giver Pia Toftdal nye jobmuligheder – denne gang i en ledelsesstilling.

“Jeg kan se tilbage på en periode af mit liv, hvor jeg, i lyset af terrorangrebet, har arbejdet med at forsøge at ændre den måde vi ser hinanden på. Arbejdet har også ændret mig,” skriver Pia Toftdal på femårsdagen for terrorangrebet.

I dag er Pia Toftdal den øverste chef for Finn Nørgaard Foreningens arbejde. En forening, der nyder stor anerkendelse, fordi mange organisationer, fonde og offentlige pengekasser ønsker at værne om Finn Nørgaards eftermæle – og den tilsyneladende gode sag. Det er eksempelvis folketingets formand og justitsministeren, der sammen med Pia Toftdal overrækker Finn Nørgaards mindepris til en gruppe uintegrerede somaliske kvinder fra foreningen Sahan i 2021.

Tidligere er prisen güet til en bandekriminel muslim, der kort tid før har forladt fÌngselscellen. Det var ironisk nok ogsü en bandekriminel muslim, der drÌbte Finn Nørgaard ved Krudttønden.

Finn Nørgaards tragiske død har givet venligboen Pia Toftdal adgang til de bonede gulve og mange offentlige og private støttekroner, som hun ikke var i nÌrheden af før terrorangrebet.

Problemet er, at Finn Nørgaard Foreningen IKKE arbejder efter terrorofferets tankesÌt og livssyn.

Finn Nørgaard sü med foragt pü Det Radikale Venstre kort før sin død.

Finn Nørgaard lÌste og delte eksempelvis artikler fra det stÌrkt islamkritiske medie Den Korte Avis. Et medie, der ganske givet vil møde foragt fra den radikale sekretariatsleder.

Pia Toftdal er gift med den tidligere Danmarks Radio-chef Ole Mølgaard, der har styret licensstationens radiokanaler i en ürrÌkke. I dag er Mølgaard udviklingschef for den licensfinansierede radio Loud. Ole Mølgaard er desuden medlem af Finn Nørgaard Foreningens bestyrelse.

Det kulturradikale Ìgtepar, Pia Toftdal og Ole Mølgaard, har ganske enkelt svigtet Finn Nørgaards eftermÌle. Finn Nørgaard sü med foragt pü Det Radikale Venstre kort før sin død.

“Nogle af os mener, at det ville klæde Det Radikale Venstres veluddannede og velbjergede vælgerskare at bevæge sig ud i virkeligheden,” skriver Finn Nørgaard et halvt år før sin tragiske død.

I dag er det netop en person fra De Radikales politiske heppekor, der varetager Finn Nørgaards minde.

3.5 2 votes
Article Rating


DonĂŠr engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
18 hours ago

Ang epidemiloven med de 12 tvangsindgreb i folk´s frihedsrettigheder.
ďťż
Med de beføjelser regeringen vi tilrane sig, krÌves der ikke bare et flertal af partier, men 5/6 deles flertal da det ellers er i strid med grundloven.
Jeg kender godt nok ikke mandat fordelingen, men jeg tror ikke lige det røde flertal kan rÌkke til 5/6 dele af de 179 folketingsmedlemmer. Det er jo lige godt 83% der skal stemme for det vidtgüende indgreb i folkets frihed.
Ingen skal stjĂŚle min frihed pĂĽ den bekostning, jeg hĂĽbe andre kan se det.
AfsĂŚt nu flertalsdiktaturet NU !

Peter Buch
Peter Buch
7 hours ago
Reply to  Charles

https://www.ft.dk/da/Medlemmer/Mandatfordelingen
Uden for folketingsgrupperne 8
DF 20
NB 4
1/6 er omkring 29

Morten - - -
Morten - - -
19 hours ago

Finn Nørgaard varetog det til at begynde med ogsĂĽ selv fra sin mindeside pĂĽ Facebook. DĂŠr kunne man lĂŚse, hvad han faktisk tĂŚnkte og mente. SĂĽ den er blevet slettet …

– – –

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 hours ago

Wolf Bierman gør opmĂŚrksom pĂĽ at “Tyskland er blevet et multi-kulti diktatur!”
“Sie mĂźssen raus, das ist scheiße!”

Kanzlerindens flygtningepolitik!
“Was ist fĂźr Sie drin? ”

“Dagens politikere ikke bedre end de gamle Stasi i DDR!” Wolf Bierman.

https://www.youtube.com/watch?v=hIDM7johkvA

Nu er talen i Tyskland inde pĂĽ et forbud imod nybyggeri af 1′ familie huse, da de fylder alt for meget, ghetto byggeri kan huse langt flere “mennesker” pĂĽ mindre plads!!!

Danmark ved hjÌlp af ghettopakker, har lÌnge haft helt samme tanke samme plan at forvandle hele Danmark i en stor ghetto, skal huse hele Mellemøsten hele Afrika!!!

Hansen
Hansen
10 hours ago

Det her er for galt, ville min bedstefar have sagt.
Jeg siger, der bør oprettes en Finn Nørgaard-brigade.
Dumhed mü og skal bekÌmpes. Jeg taler selvfølgelig ikke om vold, kÌre PET.
I

Margrethe
Margrethe
18 hours ago

At misbruge en afdød til at promovere sin egen ulĂŚkre dagsorden, der oven i købet peger stik modsat af, hvad Finn Nørgaard selv stod inde for – kan man blive et mere foragteligt afskum? Et andet ord for Radikal.

Pia Toftdal er en “bedemand” af den kaliber, der ingen skrupler har med at hive guldtĂŚnder og vielsesringe af de afdøde i kisten. Herregud, de døde har jo ikke noget at bruge guldet til alligevel…

Den Nervøse
Den Nervøse
18 hours ago

Finn Nørgaard’s minde er blevet kidnappet af RV og venstrefløjen!

URSUS
URSUS
20 hours ago

Til Steen. Dette er et tip. Selv om du ikke har tv, kan du se DR-serien om svindel med moms osv. Det seneste afsnit hedder “PengejĂŚgerne: Svindlernes marionetadvokater”.Tag dig tid til at se den, for den er et sandt orgie i demonstration af dansk naivitet og mangel pĂĽ omhu og ansvarlighed. Til sidst ender vi ved “stjerneadvokaten” Khuram Riaz Ahmed, der lĂŚnge har vĂŚret en betroet kurator i konkursboer. Ham kan man ifølge de givne oplysninger købe til hvad som helst, og uanset hvor groft folk har svindlet, finder han ingen tegn pĂĽ ulovligheder, der krĂŚver politianmeldelse. Jo grovere, jo… Read more »

URSUS
URSUS
18 hours ago
Reply to  steen

Den første udsendelse i samme serie om leasing af stjülne biler og svindel med moms er helt domineret af udenlandske bagmÌnd, indvandrede vanvidsbiliser og deres internationale netvÌrk med adresser sü langt vÌk som til en moskÊ i et muslimsk kvarter i Tokyo.

https://www.dr.dk/drtv/se/pengejaegerne_-momssvindel-med-luksusbiler_234747

Ulla Ursula
Ulla Ursula
2 minutes ago

Hvis man har kendt og elsket et mennneske, hvis vĂŚsen ĂŚndredes pga demens, er det en hĂĽn og direkte dumt at overvĂŚre de mange pĂĽstande om en dement prĂŚsident og viceprĂŚsident. Men det afrikanske ordsprog om elefanterne er velvalgt. Dog virker det efterhĂĽnden, som om det er magtliderlige ĂŚsler med sølvpapirshatte, der kĂŚmper mod magtliderlige elefanter med sølvpapirshatte, og at begge parter blĂŚser pĂĽ almindelig anstĂŚndighed og tror, at vi andre kan bildes alt ind. De stores magtkampe har altid kostet de smĂĽ dyrt, og historien fortĂŚller os med al ønskelig tydelighed, at blomstringstider hĂŚnger sammen med fredstiders stabilitet og… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
5 hours ago

Kan vi grine lidt?
POTS AND PANS BY SPACEBUSTERS
https://www.bitchute.com/video/pBBXOvwbHxWe/

Peter Buch
Peter Buch
7 hours ago

A failed generation that contributed nothing…
https://www.youtube.com/watch?v=K7b-HT3DLh0

Peter Buch
Peter Buch
7 hours ago

All jobs are done by local people in Orania – no outside workers are brought in.
“It’s very safe here. We sleep with the doors unlocked. You can walk in the street at 3am without any fear. You don’t have that where you live,” he tells me.
https://www.bbc.com/news/world-africa-29475977

Charles
Charles
18 hours ago

https://hodjasblog.one/bludnikow-sfs-anne-grete-holmsgaard-der-stoettede-pflp-skal-nu-doemme-inger-stoejberg-i-rigsretten/ ?fit=600%2C412&ssl=1 “BlĂźdnikow: SF’s Anne Grete Holmsgaard, der støttede PFLP, skal nu dømme Inger Støjberg i rigsretten” – Hodjanernes blog – hodjasblog.one Jeg har tilladt mig at tyvstjĂŚle denne glimrende og yderst relevante artikel herfra BlĂźdnikow: SF’s Anne Grete Holmsgaard, der støttede PFLP, skal nu dømme Inger Støjberg i rigsretten Interessant p… hodjasblog.one ———————————————————————– Røveriet pĂĽ Købmagergade Postkontor, hvor Politibetjent Jesper Egtved Hansen blev skudt under Blekingegadebandens røveri i 1988.. (in mente) Rødgardisten: SF’eren Anne Grete Holmsgaard, der støttede PFLP, og dermed aktionen. Større landssviger findes vidst ikke, for at støtte terror. Hold da kĂŚft hvor en Skurproses. ☝☝☝☝ Man… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x