14
mar
Seneste opdatering: 15/3-21 kl. 2353
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Banken er tom, men Document vil sætte en ny guldstandard

“Sindssyg dom. Politistaten er et faktum”.

 Casper Udemark skriver om min og Kim Møllers sager – læs det hele

Flere bloggere bragte et link til en hjemmeside med billede af de halshuggede danske piger i Marokko i 2018. Eller i et tilfælde: et link til en anden side med link til et uskarpt billede. Deres hensigt var ikke voldsporno. Baggrunden var at gammelmedierne havde skrevet at pigerne havde “skader pĂĄ halsen” eller var “fundet døde med tegn pĂĄ vold”. Det var groft misvisende. Medierne og myndighederne ville mĂĄske nedtone islamistisk terror. Bloggerne brugte ytringsfriheden i et grundlæggende ærinde: at korrigere og dokumentere myndighedernes og mediernes løgn. Via alternativmedierne og internettet kom det frem at mordet var meget mere grusomt, og at der var tale om IS-terrorisme.

Derefter kom sandheden ogsĂĄ i gammelmedierne. Men bloggerne er blevet tiltalt for at linke til billedet.

De fik konfiskeret deres arbejdsredskab, computeren, i meget lang tid. Man ved ikke om det hele er politisk eller moralsk. Dvs. om højere magter har givet ordre, eller om en nidkær statsadvokat vil gøre prøvesager ud af det. Men de kan i hvert fald ikke lide højrebloggerne. Jaleh Tavakoli, som ikke er specielt højreorienteret, bare islamkritisk, blev truet med at få fjernet et plejebarn.

En blogger har bragt billeder af et af de to franske terrormord i oktober 2020 — hvor læreren Samuel Paty og senere en kvinde i en kirke i Nice blev halshuggede af islamister. Jeg husker ikke hvilket af de to tilfælde, men jeg tror billedet var sløret. Bloggeren blev tiltalt.

Til gengæld er blasfemi blevet lovligt. Før frygtede man kirken og vorherre, men ikke regeringen. Nu er det omvendt.

Undertrykkelse fører til radikalisering, så nu bliver det værre.

Jeg får selv lyst til at gå til næste demonstration, selv om jeg egentlig ikke er enig med dem om corona. Men jeg er imod den politiske ensretning og det magtgalskab som regeringen udnytter situationen til.

Og så har sagen mod demonstranten naturligvis ingenting med coronabestemmelsen at gøre! Coronaparagraffen er udtænkt til forbrydelser som griber direkte ind i samfundets beredskab mod sygdommen, f.eks. tyveri af værnemidler. Det er absurd at bruge bestemmelsen mod en tale ved en demonstration.

Når man alligevel faktisk bruger denne coronabestemmelse – og hvis en højere domstol godkender det – så må vi konstatere at Mette Frederiksen og folketinget indføre en undtagelsestilstand med paragraffen.

Der er ikke nogen bestemt juridisk definition af undtagelsestilstand, krigsretstilstand eller hvad man ellers kalder det. Danmark har ikke sĂĄdan en bestemmelse i grundloven.

Men når man under påberåbelse af en krise indfører særlig rabiate straffe – og bruger dem – og i øvrigt skærper kontrollen med samfundet, og når regeringen gentagne gange handler hen over hovedet på folketinget, så må man kalde det for en undtagelsestilstand.

Når den ovenstående dom kunne komme, så kommer der nok også flere. Fem, ti eller flere almindelige danskere vil få flere års fængsel, væk fra børn og familie, ødelagte karrierer, for ret banale overtrædelser, endda for politiske overtrædelser.

Der har selvfølgelig også været sager om svindel med coronastøtte. Handlingen er den samme, uanset om man sender en falsk ansøgning om landbrugsstøtte, politikerrefusion eller coronastøtte. Jeg har svært ved at se hvorfor den sidstnævnte blanket skal straffes 4-dobbelt.

Der bliver trangt i fængslerne, men dem har man jo udbygget gevaldigt i de senere år! (Man glemte bare at uddanne flere medarbejdere, så fangerne slår hinanden til blods og overtager magten. Det sted man sender folk hen for at afsone, fungerer ikke – også en grund til ikke at skærpe straffene lige i øjeblikket).

Var det meningen? Danskerne er søvnige og langsomme, også vores politikere, så jeg tror det vil tage en pæn tid – og flere eksempler – før de begynder at fortryde.

Lige nu er der en rus af strafliderlighed. Men de juridiske tømmermænd skal nok komme.

Medier og politikere overgår også hinanden i forargelse over at nogen brændte en dukke af. Personerne blev sigtet for højforræderi. En paragraf som kun er beregnet til statskup, og den er vist aldrig blevet brugt. Ikke engang mod samarbejdspolitikerne under besættelsen. Selvfølgelig ikke mod dem.

Og hvad med minksagen?

5 4 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Flemming murer
Flemming murer
1 day ago

Vi er to efterhĂĄnden ældre, der i den grad, har fĂĄet brillerne pĂĄ igen, efter at vi i alt for mange ĂĄr, har gĂĄet rundt og troet; at det vi fik at vide i de etablerede medier; nok var sandhed….Det, gør vi ikke længere! Vi, er i den grad taknemmelig for; at kunne blive informeret om de uhyrligheder, der begĂĄs af magthaverne, i deres forsøg pĂĄ at lukke munden pĂĄ medier som, Den korte avis, uriasposten og Snaphanen! Vores reaktion, har været; Vi har opsagt samtlige abbonnementer pĂĄ disse medier; der ikke tøver med at lyve, fordreje og fortie oplysninger,… Read more »

Flemming
Flemming
1 day ago

Hej Steen. Håber også at du snart genvinder helbredet. Sygdom er en hver mands herre. Din læge må give dig en lægeerklæring, der udskyder sagen til du er frisk nok. Vi beder for dig og dine mvh Flemming.

Realisten
Realisten
1 day ago

Al mulig held til din sag, Steen. Hvis du har brug for rĂĄd eller økonomisk støtte fra os af sĂĄ siger du bare til. Personligt har jeg ikke haft nogen tro pĂĄ systemet i mere end et ĂĄrti, eftersom systemet kan fortolkes og forvaltes fuldstændig ud fra det verdenssyn som de pĂĄgældende system-mænd ønsker det. – Det kommer jeg til at huske nĂĄr jeg pĂĄbegynder min ikke-voldelige indsats for fædrelandet.

ino
ino
1 day ago

Jeg hĂĄber da sandelig du snart bliver rask nok til at kunne nyde forĂĄret. God bedring.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 day ago

Om nogensinde kommer til dom, venstrefløjen synger på allersidste vers, om nogle nætter i arresten mere bliver det aldrig til, kavaleriet er på vej, tiderne skifter.

Steen du stod altid pĂĄ den rigtige side af historien, islam & venstrefløjen vil derimod blive knust under egen vægt, mangel pĂĄ samme, tilbage kun en ond illusion et hovedløst ekko fra 1968, dødsskriget fra et islam sĂĄ mørkt som den mørkeste middelalder, kun et ekko & et ekko af en venstrefløj anno 2021 fyldt af lig i lasten, stanken af død – the darkest hour always just before dawn!
https://www.youtube.com/watch?v=H8GFfj2hsbY

Last edited 1 day ago by Jan Ulrik Friis
Peter den store
Peter den store
1 day ago

Hele det korrupte verdens-samfund, hele den etablerede magt, globalt set, står for fald, Steen. De må nødvendigvis falde, så menneskeheden kan komme videre. De har stjålet alt for meget, alt for længe, og de står til regnskab nu. De har eksponeret sig selv i stigende grad siden 911, men ikke så meget, som det sidste år, hvor deres intentioner og moral er blevet påvist af dem selv. De er alle del af den samme gangsterbande

Last edited 1 day ago by Peter den store
sussebassa
sussebassa
1 day ago

Har da aldrig hørt maken pĂĄ at man skal draes opp ifra sin sykehusseng for ĂĄ møte i retten..ikke engang i Sverige. NĂĄr det gjelder det horrible mordet pĂĄ de 2 nordiske jentene ble det ogsĂĄ diskutert i Sverige..intenst. Bilder ble lagt ut pĂĄ FB, ogsĂĄ snart disse ble slettet dukket det nye opp i ca 2 timer før trĂĄden forsvant helt ifra FB..de blokkerte den totalt. Ikke har jeg bemerket at noen av alle de som la opp disse groteske bildene er blitt anmeldt o skal i fengelse/rettsak. At det skjer i Danmark forundrer meg virkelig..det bruker jo være… Read more »

Marina
Marina
1 day ago

Da jeg blev sagsøgt for snart 20 ĂĄr siden af en person, der længe havde været under psykiatrisk behandling og led af tvangstanker, tabte jeg ogsĂĄ det meste af tilliden til det danske retssystem men er siden nĂĄet frem til, at man er nødt til at behandle det respektfuldt og at forsøge at virke for at forbedre det, hvis man kan. Vi havde samtidigt store sorger i familien, og det endte med, at mit immunapparat kollapsede, m.m. Jeg blev hasteindlagt, fordi min læge pga. de frygtelige blodprøver mente, at jeg var i risiko for at blive blind, jeg der aldrig… Read more »

Marina
Marina
1 day ago
Reply to  Marina

Til dem, der ikke ved det. Behandlinger med binyrebarkhormon i store mængder kan gøre patienter euforiske.

Anders Chr.
Anders Chr.
1 day ago
Reply to  Marina

Jeg kender kun Søren Krarup, Bent Jensen, Ole Hasselbalch, Lars Hedegaard, Helle Merete Brix, Torben Hansen, Lone Nørgaard, Mikael Jalving og Morten Urhskov fra debatten, men jeg kender mange, mange andre. der har taget en stor tørn og en masse tæsk for at bekæmpe den muslimske indvandring. Ikke i min vildeste fantasi kan jeg forestille mig, at Søren Krarup, Ole Hasselbalck, Lone Nørgaard eller Morten Uhrskov ville have handlet som Lars Hedegaard. Ikke tale om, det er et spørgsmål om etik og selvfølelse. De ville knejsende have taget imod en dom.

Peter Buch
Peter Buch
1 day ago

Da min søster også klagede over hun ikke kunne se de links jeg sendte til hende, sagde jeg hun skulle få noget bedre grej. Jeg burde nok have rådet til hun lagde Brave, Dissenter eller Tor på.
For jeg tror desværre der ikke kun er tale om det er en del af det redaktionelle ansvar, at kunne bestemme hvad der bringes, men en udbredt praksis at undlade at lade teknik fungere, som den kan i praksis ved at vise det søgte, når det søgte ikke passer mediers ejere.
https://www.bitchute.com/video/E7cEgnBnsQN9/

Anders Chr.
Anders Chr.
1 day ago

Hentet fra Berlinskes forside lige nu om Socialdemokratiets udlændingeordfører Rasmus Stoklund, der gik til Hitzb ut-Tahrir demonstration i oktober. Denne beretning viser, at man kan gĂĄ meget langt i sin islam kritik i Danmark, og at det med politistaten er noget forbandet vrøvl. Det handler om at bruge friheden intelligent og at kommunikere pĂĄ den rette mĂĄde, for sĂĄ er der meget vide muligher. Dette demonstreres her af en repræsentant for et venstreorienteret regeringsparti. “bag en politiafspærring godt 30 meter derfra stod fem-ti moddemonstranter samlet, rĂĄbte »Fuck islam« og brændte en koran af, alt imens politibetjente nøje vogtede de to… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
17 hours ago

Jeg kan ikke læse mere af hvad Casper Udemark skriver, da jeg ikke har eller vil oprette en facebookkonto.
Men tak for tilbuddet.
Det ville, hvis man ønsker mange ser det, være bedre at lægge materiale hvor alle kan se det. Synes jeg.

Tomas.
Tomas.
14 hours ago
Reply to  Peter Buch

Jag hĂĄller med dig och klickar tumme upp.
Kopierat: “Pettersson är avstängd och blockerad pĂĄ Facebook för alltid.”
En hälsning från Skåne.
Tomas.

Marina
Marina
1 day ago

Dommen pĂĄ to ĂĄrs fængsel for at holde en demotale er ganske grotesk, og jeg har ikke hørt nogen forsvare den.Tværtimod har den vakt en berettiget forfærdelse, og selv DR har givet plads for kritik af statsministerens fremturende magtbrynde. Se sidste del af Deadline fra i aftes, hvor to garvede journalister fortæller os, at coronapressemeddelelserne er et stort show styret med hĂĄrd hĂĄnd af statsministeren. Retssagerne vedr. Marokko-mordene er i en helt anden kategori, og her er jeg irriteret over, at danske medier skrev om “drab”, da de retteligt burde have brugt ordet mord. Der var jo ingen som helst… Read more »

Oslo/Norge
Oslo/Norge
12 hours ago

God bedring Snaphane, vi trenger deg. ❤️

Oslo/Norge
Oslo/Norge
12 hours ago

«De halshuggede danske piger»?
Den ene var norsk, gud hvor fort ting gĂĄr i glemmeboka…

Peter den store
Peter den store
1 day ago

PROTESTERS OVERWHELM POLICE IN STUTTGART, GERMANY -13.03.21.
bit chute hash KvgAKqXew3Hd

Last edited 1 day ago by Peter den store
Peter den store
Peter den store
23 hours ago

Nogen der kan tælle til tusinde?
THOUSANDS TAKE TO THE STREETS IN CANADA / HUGO TALKS
bit chute hash lesHZMvVB5qK

Last edited 23 hours ago by Peter den store