15
mar
Seneste opdatering: 16/3-21 kl. 1454
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Denne video er et par mĂĄneder gammel, men hvis man har set den først, kan den ses med en mindre venlig tanke til DR og NRK. Jeg har længe ment, svenske journalistik var korrupt, og nu kan enhver se at DR er skøjtet længere og længere ud rent politisk. Jeg anvender det slet ikke mere. Deadline, P1 – ud røg det. Men jeg skal betale for dette indavlede miljø. Det er korruption der er blevet selvforstærkende. Se ogsĂĄ GUNNAR SANDELIN: Narrativen om verkligheten liknar alltmer trossatser.

Jeg skal nu gøres til skræmmeeksempel i gymnasiet

Af Lars Hedegaard

Dennis Corell Iversenhar sendt mig nedenstĂĄende tekst: “Lars Hedegaard anvendes som case i emnet “konspirationsteorier” i danske gymnasier.

Jeg har fĂĄet følgende tilsendt fra en dansk gymnasieelev, der gĂĄr i 3.G i Jylland. Han fortæller, at de for tiden har et overemne i historiefaget, der handler om “konspirationsteorier”. Her optræder Lars Hedegaard som en case, som det fremgĂĄr af vedhæftede screenshot.

Det er ikke noget den enkelte gymnasielærer selv har fundet pĂĄ. Det stammer derimod fra bogen “Hvem stod bag? – Konspirationsteorier, skjulte magter og alternative forklaringer” skrevet af Christian Vollmond og Mads Aamand Hansen.

Vi er naturligvis klar over, at det, at man forsøger at marginalisere kritiske synspunkter ved at omtale dem som “konspirationsteorier” er normal praksis. Vi har set, hvordan DR Detektor fx har forsøgt at fremstille idĂ©en om befolkningsudskiftning, som en konspirationsteori. Selv om det blot er en mĂĄde at sige at de demografiske forandringer, hvis de fortsætter som de gør, vil betyde at de tilvandrede en dag vil komme i overtal. Noget vi ser i mange omrĂĄder i dag allerede.

Her er der altså tale om at man på ungdomsuddannelserne forsøger at fremstille Lars Hedegaards islamkritik som en konspirationsteori, og dermed vil man naturligvis også tage luften ud af kritikken. For hvem tager konspirationsteorier alvorligt?

Det er politiserende undervisning, for selve konteksten, hvor Lars Hedegaard anvendes som case er at det han siger ER en konspirationsteori. Her er det pĂĄ sin plads at minde om, at Lars Hedegaard har betalt en ret høj pris for sine holdninger, da han lever under politibeskyttelse. En mand forsøgte som bekendt at tage Hedegaards liv netop pĂĄ grund af disse holdninger. Alligevel mĂĄ Hedegaard se sig reduceret til en pauseklovn af gymnasielærere, der snarere burde undervise i problemet med at en mand som Hedegaard ikke kan tale frit…men det er naturligvis bare en konspirationsteori, ikke?”

Link til bogen  Hvem stod bag? – Konspirationsteorier, skjulte magter og alternative forklaringer – Køb den hos Polyteknisk Boghandel

5 3 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
19 hours ago

Venstrefløjen definerer virkeligheden fordi højrefløjen har ladet dem gøre det siden 1968, og det fortsætter lige indtil højrefløjen forstår dette og gør noget ved det.

Så længe mennesker som lars hedegaard ikke er lærere, vil de være emnet.

Så længe højrefløjen protesterer på blogs istedet for gaden, vil de ikke blive hørt.

Så længe højrefløjen ikke lukker DR når de har magten, vil de blive gjort til grin på deres kanaler.

Fortsæt selv listen, men i ved det jo godt allesammen. Venstrefløjen bestemmer, fordi højrefløjen lader dem gøre det.

Træt
Træt
18 hours ago
Reply to  Poul

Helt korrekt. Dansk Folkeparti betalte f.eks. selv for det reb de bliver hængt i, ved at få DDR over på skatten i stedet for licens, som alle tænkende mennesker selvfølgeligt afmeldte, så snart chancen bød sig.
DDR skulle naturligvis i stedet have været kodet, så de virkeligt interesserede kunne betale for lortet selv.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 hours ago

Lars Hedegaard har sĂĄ evigt ret: “Vi kan kun vinde, hvis vi holder os til det, der kan bekræftes efter kildekritiske regler. Vi gør klogest i at holde os til sandheden, for den holder i mange generationer.” Vi er oppe imod løgnen, det globalisterne nu forvansker og censurerer er sandheden! Lars Hedegaard har ret, intet globalisterne frygter mere end sandhed, Hedegaard har været med sĂĄ længe i magtens korridorer set skyggesiden indefra, mon ikke ogsĂĄ Hedegaard om kunne gĂĄ tilbage i tid ville gøre ting anderledes, glemme alt om 68′, om det danske folk kunne gĂĄ tilbage i tid gøre… Read more »

Søren Ullits Sørensen
Søren Ullits Sørensen
6 hours ago

Anders Chr. Kritik af Lars Hedegaard er da ok, hvilket han naturligvis ogsĂĄ selv synes. Men, at folkeskolen bruger ham og hans situation, som eksempel pĂĄ konspirationsteori, er da helt skæv. Du opfatter ham, som en opmærksomhedssøgende og melodramatisk person. Skal det opfattes sĂĄdan, at du ikke synes, at han er en dygtig og vidende analytiker og at vi ikke bør lytte til ham. Det fremgĂĄr, at du ikke mener, at han er en del af den seriøse islamkritik. Som eksempel pĂĄ en seriøs islamkritiker, nævner du sĂĄ Rasmus Stoklund (RS) Jeg synes godt om RS, men mangler da i… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
1 hour ago

Søren Ullits Sørensen. Tak for svar. Ja, jeg mener ikke, at Lars Hedegaard er en dygtig analytiker endsige formidler. Tværimod. Han oplyser selv, at han fortsat bruger den marxistiske analysemetode. NĂĄr jeg sidder med en af Hedegaards tekster har jeg det, lig andre ofte har beskrevet, som om der vælder had og angst ud linjerne, og at hans ego stĂĄr i vejen for at kommunikere effektivt med andre. Masser af mennesker er i besiddelse af stor viden om forskellige forhold men elendige til at vurdere dem og at kommunikere. Det særlige i Hedegaards tilfælde er den angst, der driver ham,og… Read more »

Marina
Marina
6 hours ago

Dette er en kommentar til det forrige emne. SĂĄ nĂĄede Document frem til at offentliggøre, hvad jeg hele tiden har ventet. Esben Askeladden kom pĂĄ banen, og hvis I ikke ved, hvem det er, kan I konsultere Wikipedia eller Asbjørnsen og Moes folkeeventyr. Askeladden bruges ofte som symbol pĂĄ den norske folkesjæl og er den yngste søn, som ingen rigtig regner for noget, men som ender med at vinde prinsessen og de halve kongerige, i modsætning til Henrik Ibsens beskrivelse af Ola Normand som Peer Gynt. Henvisninger til Askeladden i skandinavisk sammenhæng er ogsĂĄ almindelige i Norge, og det er… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
6 hours ago

Vi glemmer ind i mellem at venstrefløjen har sejret, de har erobret definitionsretten og de bruger den, og de bruger den brutalt! Det bliver de ved med indtil vi andre formår at komme med vægtige argumenter! Det der skader vores sag mest, er dårligt begavede tågehorn, der bare formår at komme med racistiske, sexistiske og vulgære udgydelser!

Peter den store
Peter den store
3 hours ago
Reply to  Den Nervøse

Den sĂĄkaldte “venstrefløj”, som bare er en betegnelse for teknokratiet og den etablerede magt har overhovedet intet andet end løgnen, sĂĄ de er lette nok at vinde over i en argumentation. Du skal bare fortælle sandheden, som Jan ovenfor er inde pĂĄ. Der er ikke brug for at vurdere ret meget. Etablissementet lyver om alt, og alt hvad de forsvarer er emner baseret pĂĄ større løgne end dem de bruger til at forvirre den almindelige “højreorienterede” befolkning vedrørende de almindeligheder, som de som regel helt udelader. Venstrefløjen bestĂĄr af valgsvindel og en lille hĂĄndfuld beskyttede statsansatte (politikere, journalister, aktivister, partifunktionærer,… Read more »

Carsten Thrane
Carsten Thrane
12 hours ago

Tidligere: alle dem der mener noget andet end mig er nasi
Nu: alle dem der mener noget andet end mig er konspirationsteoretikere

https://www.frydenlund.dk/varebeskrivelse/5359
i en ældre udgave af bogen: Lars Hedegaard den anden besættelse

Syrienblog
Syrienblog
19 hours ago

Velkommen i klubben.
Facitsvar: Haifaa Awad har ret – Syrienblog lyver (https://emu.dk/sites/default/files/2018-12/S%C3%A5dan%20g%C3%B8r%20du3_1.pdf)

Peter den store
Peter den store
20 hours ago

Konspiration!!!
THE VACCINE UPRISING! – COUNTRIES RECALL VAX AS PEOPLE DIE! – THE TIME FOR ACTION IS NOW
bit chute hash M79JB7aMU47L

Last edited 20 hours ago by Peter den store
Peter den store
Peter den store
20 hours ago

#ALEXJONESSHOW HR1: GERMANY, FRANCE, IRELAND, ITALY & THE NETHERLANDS BAN COVID-19 VACCINE
bit chute hash O3WsnXKSOMuA

Peter den store
Peter den store
20 hours ago

Konspirations”teoretikerne” vandt forlængst informationskrigen, og er blevet bevist korrekte i langt det meste, som har fĂĄet betegnelsen

Anders Chr.
Anders Chr.
15 hours ago

Hedegaard jager folk væk med sine mange ekstreme tekster med voldsomt sprog og synes altid at være begravet i melodrama til halsen. Alt er altid for sent, verden gĂĄr under, og han er selv den store seer, der kæmper mod andres dumhed. SĂĄdan har det vist altid været, og sĂĄ mĂĄ han finde sig i at blive betragtet af de fleste som en pauseklovn. Grundtemaet i hans tekster er, at nogle væmmelige store tryner de gode smĂĄ, og at han selv for det meste ene mand og til sidste blodsdrĂĄbe kæmper desperat for at redde verden. Selv om det er… Read more »

Anders Chr.
Anders Chr.
15 hours ago
Reply to  Anders Chr.

Som et eksempel på det modsatte, henviste jeg i går til Rasmus Stoklunds enkle lille fik med at stille sig op foran Hitz ut-Tahrir, tage et billede med telefonen og siden via sociale medier bede dem skride. Fra kun at have haft i underkanten af 5.000 følgere fik han pludselig 2.000.000. Og nej, jeg er ikke venstreorienteret.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x