19
mar
Seneste opdatering: 19/3-21 kl. 1855
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Knivskarpt – nationaløkonomen Jensevik. Han fortælller med et ironisk tonefald, som var det eventyr til børn. Men ordene betyder noget helt andet.

Fra hadtale til Hadforbrydelser

af Henrik M. Jensen

I Koranens 9.kapitel, det sĂĄkaldte “Sværdvers”, hvoraf en side her er gengivet i den arabiske version, finder vi en af mange tekster, der opfordrer til vold mod anderledes tænkende og troende.
Den gengivne tekst er fra 9:2-4, som bl.a. siger:

“Forkynd de vantro en smertelig straf (…) Dræb da afgudsdyrkerne, hvor I finder dem og tag dem til fange og omring dem og lig pĂĄ lur efter dem pĂĄ ethvert sted, der er egnet til baghold.”

Hadtale

Hadtale er et begreb, der kommer fra engelsk “hate speech”, der iflg. Cambridge Dictionary er “en offentlig tale, der udtrykker had eller opfordrer til vold mod en person eller gruppe baseret pĂĄ race, religion, køn eller seksuel orientering.

Og hadtale findes der meget af i Koranen, og ikke bare i det berygtede Sværdvers. Og den rettes ikke kun mod folk fra andre religioner; også kvinder og homoseksuelle er i skudlinjen.

Og da Koranen angiveligt er den muslimske guds direkte tale og pĂĄbud til mennesker, skal befalinger følges og pĂĄbud og forbud overholdes af muslimerne – ubetinget.

Og det gælder ogsĂĄ for de mange muslimer, der er udvandret fra “Fredens hus”, og nu lever i det, de kalder “Krigens Hus”.

Her vil en efterlevelse af koranens bud uundgĂĄeligt føre til – og har allerede ført til – konflikter, kriminalitet og i sidste ende krig.

Hadforbrydelser

Dette begreb kommer fra engelsk “Hate crime”, og er iflg. Institut for menneskerettigheder

“en type forbrydelser, som er motiveret af fordomme og had til en bestemt gruppe. Ofte skyldes en hadforbrydelse offerets race eller etnisk oprindelse, religion eller seksuelle orientering.”

Den store overrepræsentation af især unge muslimske mænd i den danske kriminalstatistik og de mange overfald på unge ikke-muslimer bliver ofte forsøgt forklaret ud fra socioøkonomiske årsager.

Men en langt mere realistisk årsag til den kriminelle adfærd findes i den muslimske ideologi og den foragt for anderledes tænkende, som muslimer får banket ind i hovedet, fra de er børn.

Der gĂĄr en lige linje fra Koranens “Hadtale” til muslimernes “Hadforbrydelser”.

Skal Koranen forbydes?

At forbyde bøger er ikke skik og brug i Danmark, selv ikke når det drejer sig om voldsforherligende tirader fra f.eks. Marquis de Sade eller A. Hitler.

Bogafbrændinger, som vi har set det i totalitære regimer fra Inkvisitionen over Det tredje rige til Islamisk Stat er heller ikke vejen frem. Som Heinrich Heine sagde det for nøjagtigt 200 år siden, i 1821:

“Hvor man brænder bøger, vil man snart brænde mennesker”.

Nej. Koranen skal læses og citeres, og muslimer skal offentligt tvinges til at tage stilling til (og gerne afstand fra) denne den mest hadske og voldsforherligende af alle religiøse bøger.

The Empty Library at the Bebelplatz (former Opernplatz) in Berlin

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
15 hours ago

Hvis man vil forvisse sig om at had indprentes muslimer fra barns ben, så skal man bare se palæstinensisk børnefjernsyn! Så vil man ikke længere være i tvivl!

ino
ino
3 hours ago

Ingen tvivl om at store dele af koranen er i modstrid med straffelovens paragraffer 266a og 266b, men det er jo lidt svært at stille forfatteren til ansvar. Det vil nok være lidt nemmere at stille en udgiver, en sælger eller en uddeler til ansvar, men i praksis mĂĄ det snarere betyde at koranskolernes læreplaner skal granskes meget grundigere end det sker i dag. Det burde ogsĂĄ være en opgave for myndighederne at gøre det klart hvilke vers der kan citeres eller reciteres, og hvilke der ikke mĂĄ citeres/reciteres, sĂĄ koranskolelærere og imamer ikke uforvarende kommer til at overtræde dansk… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 minute ago

Først skal vi destabiliseres i uhæmmet islamisk indavl en indvandring af notoriske islamiske tĂĄber, Statskassen drænes og andre offentlige kasser med sammenbrud til følge, folket nedprioriteret under administration, lockdown og afvikling! Inden islam var vi verdens lykkeligste verdens rigeste verdens fredeligste sted pĂĄ jord! Ud fra hvilket barometer, selv om knivstikkeri – voldtægter- dødstal kolde reelle fakta, bindegale vælgere som gladeligt underlægger sig muslimsk “berigelse”, fordi med denne onde denne falske unaturlige “berigelse” kan de lege frelste og skinhellige globalister, føle sig bedre end alle os andre, undertrykke folket og udslette nationalstaten! Islam har for længst overskredet sin velkomst, vi… Read more »

Preben Nielsen
Preben Nielsen
6 minutes ago

Ikke alle klodens 1,4 milliarder muslimer er islamister. Men en stor del af klodens 100 mio islamister har potentialet til at blive mordere, hvis kaldet går og der kommer en ny Osama bin laden eller Abu Bakr. Og det gør der. De er allerede under oplæring mange steder på kloden, bl.a i flygtningelejre i Syrien. Det er så dem som en Lars Løkke eller en Martin Lidegaard med vold og magt vil føre ind i Danmark, så vi også får vores del af den kvote som islamistiske mordere skal opfylde for at tækkes Allah i det hinsides.

Poul
Poul
9 hours ago

Koranen kalder jøder for “efterkommere af aber og svin”.

Venstrefløjen kalder det “mangfoldighed”.

jeg ved ikke hvilken religion der er værst.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x