21
mar
Seneste opdatering: 22/3-21 kl. 0925
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Klog, modig jordansk kvinde: “Sweden was such a chock, it was like I was back in Jordan…. Sweden’s on a bad course, and I don’t want to be a part of it.”

Lyssna på en kvinna som tvingades fly sitt hem av rädsla för sitt liv, och om chocken hon fick när hon kom till Sverige: ”Det var som att vara tillbaka i Jordanien”. Hon berättar även om svenskar naivitet, islams ondska och att hon ser Sverige gå en mörk framtid till mötes ”Svenskar är så öppensinnade att deras hjärnor faller ut”

Iranske Press TV kan virkelig ikke lide Sverige

Lige til en times undervisning på Journalisthøjskolen

Når man ser dette foto af svenske ministre der paraderer deres tørklæder foran Irans Hassan Rohani, så er stemningen imellem de to lande mindre hjertelig i reportagen om Sveriges synder, men den er interessant alligevel, for den viser hvad “journalistik” kan bruges til når staten bedriver den. Fuld af tricks, men det er SVT (CNN; MSNBC osv.) jo også. Hvad der er værst, hvordan skal løgnen helst skæres?

Billeder fra Hollands lastefulde, red-light kvarterer skal forstille Sverige, – sådan nogle har de slet ikke –  og fhv. minister Isabella Lövin hedder virkelig ikke “Isabella Levin,” men Teheran og jøder. Den er lige til undervisning på Journalisthøjskolen, men det er SVT også.

Sådan ser jeg det i al fald, som et studie i magtudøvelse via virkelighedsbeskrivelse. Og så er alt i den faktisk ikke løgn. Vi skal få øjnene op for vores egen propaganda Fra Sweden is nowhere near a paradise for human rights.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
5 months ago

Jeg har aldrig hørt om ét eneste historisk eksempel på, at en religiøs steppebrand, drevet frem af vanviddets vinde, nogensinde er blevet stoppet ved at servere fakta og sund fornuft for de bærende soldater og fodfolk. Med religiøse steppebrande tænker jeg mest på fremmarchen for de sekulære religioner, som den franske revolution, kommunismen, nazismen, vor tids klimakorstog, woke/multikulti/antiracisme og andet godt. Sverige viser om nogen, hvor galt det ender. Jeg er kun i stand til at se en af to mulige løsninger: Enten sejrer de ad helvede til, som de hungrer sådan efter. Det medfører et langsomt eller hurtigt kollaps… Read more »

Last edited 5 months ago by Margrethe
Torben Knudsen
Torben Knudsen
5 months ago
Reply to  Margrethe

Margrethe. Fortvivl ikke. Svenskerne har allerede vist, at de er gode og nærmest enestående eminente til at fordrive ondt med ondt. Problemet består i at definere, hvad der er ondt, og her er Danmark langt forud i processen. Skulle nogen være i tvivl, kan jeg anbefale Clements “Debatten” fra sidste torsdag, hvor især Socialdemokratiet går til makronerne. Man ønsker under ingen omstøndigheder at hente de såkaldte danske børn hjem fra lejrene i Syrien. Clement lagde ud med at kalde børnene for dansk relaterede, og alene i den betegnelse lurer et af de næste store stridspunkter. Hvem er danskere? Svaret er… Read more »

Santor
Santor
5 months ago

Begge videoer er overvældende men ikke specielt enestående. Den første bekræfter vel egentlig blot hvad Vi har sagt og skrevet i mange år. Det eneste nye er at det nu kommer direkte fra hestens mund og alligevel kommer der ikke noget nyttigt ud af det for dem der kan gøre noget de vil IKKE anerkende virkeligheden som den er. Den anden vist bare endnu tydeligere hvor enkelt det er at skabe den kontekst man selv vil og stadig holde sig mere eller mindre til de faktiske forhold. Den viser også hvorfor det er så vigtigt at adressere problemerne nøjagtigt hvor… Read more »

mjoly
mjoly
5 months ago

Danmark ble visst ikke invitert til encrochat, er det mye muslimer i staben der tro.:/

“- Da ble dørene stengt ganske raskt, fortsetter Emil Eisersjö og sier at for eksempel Danmark aldri ble invitert.”