29
mar
Seneste opdatering: 29/3-21 kl. 1718
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

«The moment you give up your principles, and your values, you are dead, your culture is dead, your civilization is dead. Period.» Oriana Fallaci

Krænkelsesfetichisme

Og jeg er træt af hver dag at høre på, hvordan vi hele tiden skal bukke os ned og give køb på alt fra vores uudsletteligt racistiske fortid til vores forbandede kristne kultur og omfavne en nutid, der er domineret af BLM, PET, LGBTQWYX2B, EU, ADHD, EL, DRV, DR, RUC, UNHCR, EMDR, UHD, VS og SF med mere for at tækkes de progressive og hvad de tror er minoritetens “smag” og interesse (eller mangel på samme) for dansk kultur, det vil i realiteten sige: at opgive Den Danske Sang er en Ung Blond Pige, Eskimo-is, …, Ørsted, Darwin, Bohr til fordel for en leflende krænkelsesfetichistisk tilbedelse af nye dogmer som 2+2 er lig med racisme mens vi nikker bejaende til ceremonier for rundhåndet uddeling af statsborgerskaber, kort sagt at man (eliterne) ønsker at udslette dansk/europæisk kultur til fordel for en fremmed religion, dvs et middelalderligt stammesamfund, .. Det gør mig dybt forstemt , og… det keder mig!

At se og høre hvordan universitetsfolk dagligt pisker sig selv og fornægter de kulturelle rødder, den frie tanke og den byrdefulde evne til at tænke selv, det gør mig forstemt og plager mig ud over alle grænser, som når jeg fx hører de krænkelsesparate feminister i Det Radikale Venstre der leflende gør knæfald for en middelalderlig kulturs globalt voldelige attentater på den frie ånd og dens sekulariserede ophav, dens frembringelser plus det løse –

Nej, giv mig noget sandhed, giv mig noget fornuft

i stedet for politisk korrekte akademikere:

1. Inspireret af den store præstation: at gå på line mellem tvillingetårnene som Philippe Petit gjorde det i 1974 (udødeliggjort i i en roman af McCann: Let the great world spin fra 2009)- tænker jeg mig en kæmpemæssig line spændt ud mellem tv-serien Matador på den ene side og den danske litteraturs skatkammer- på den anden : Fra denne skatkiste får jeg blikket, ikke det Foucalt taler om, men derimod det nationalt konservative:

L.Holberg, 1723 Om Erasmus Montanus der med rette påstår at jorden er rund, men bliver tvunget til at indrømme, at den er “flak som en Pandekage”

H.C.Andersens, En digters Bazar (1842) Digterens Europa-tour

S. Kierkegaards Enten-Eller, (1842) ”Udødelige Mozart, dig hvem jeg skylder alt ”

G.Brandes: danske digterportrætter, (1870-1889) Fra Andersen til Dinesen

J. P. Jacobsen: Mogens og andre noveller (1882) Tidsbillede fra modernismens gennembrud gennemsyret af kunst og sproglig ynde.

Pontoppidan: Lykke Per (1898-1904) Lykke-Per’ er et monumentalt og kanonisk værk i dansk litteratur – Danmarks Panorama og portræt af et menneske

H. Bang: Noveller 1883-1910) Om det levede liv

Tom Kristensen: Hærværk (1930) ” Jeg har længtes mod skibskatastrofer, hærværk og pludselig død”

J.V. Jensen: Myter , digtning mellem tid og evighed

K. Blixen: Den afrikanske Farm (1937) En danskers møde med Afrika

H.C. Branner: Legetøj 1936 Det sociale menneske

V. Sørensen : Digtere og Dæmoner (1959) Om digtning

Som perler i dansk litteraturhistorie, der på en gang løfter og gennemstrømmer os med evighedens lys, en arv hvormed vi ser og forstår Danmark og Verden på ny, ja uden hvilken man vel ikke i dybet forstår landet med de brede bøge nær salten Østerstrand

2. I stedet for at bøje sig ned og i megaloman oikofobisk masochisme gøre sig selv mindre end godt er, tror jeg på den hellige Litterære Trosbekendelse:

Jeg forsager Fredens religion og alle dens gerninger og alt dens væsen.

Jeg tror på litteraturen , den Almægtige, hvis genier mellem himmel og jord

Undfanger det blik med hvilket vi forstår Danmark på ny,

født af hiin enkelte i selvvalgt ensomhed

nedfaret til dødsriget,
opfaret til himmels,
siddende ved Gud Faders, den Almægtiges, højre hånd,
hvorfra han skal komme at dømme levende og døde.

Vi tror på Helligånden og den almindelige, inspirerende og grænsebrydende fortælling
den hellige almindelige litteratur,
de helliges samfund, syndernes forladelse,
kødets opstandelse og det evige liv.
(Amen)

Først da kan der være tale om et statsborgerskab, ikke før

3. Først når man kan tilslutte sig en sådan trosbekendelse efter at have sat sig grundigt ind i den danske litteraturs mesterværker, først da kan der være tale om et statsborgerskab, ikke før. Den nuværende indfødsretsprøve består udelukkende at spørgsmål enhver kan læse sig frem til på to-tre timer (forudsat man kan dansk).

Eftersom prøvens spørgsmål kan tilegnes på kort tid, er den ganske udvendig og siger tæt på intet som helst om den pågældendes relation til Danmark, ærinde eller syn på landet; om vedkommende vil være loyal i afgørende øjeblikke siger indfødsretsprøven heller ikke noget om. Den tæller med i ansøgningen om statsborgerskab, og senest ser vi nu hvordan børn og deres mødre i Hal Lol-lejren venter på at komme ”hjem” til ”fædrelandet” – hvad er dansk, europæisk, arabisk kultur i alt dette? Det fortaber sig, og i journalisternes fremstilling spiller det nærmest ingen rolle overhovedet.

Alligevel skal vi høre, at der er tale om ”danske statsborgere”, jeg tillader mig at sætte det i gåseøjne, al den stund at en del af de meget omtalte børn er født i Syrien i eller uden for Hol Lal Lejren. Jeg kan godt se der er langt fra tv-serien Matador og de danske litteraturklassikere, der er også langt fra Danmark til Syrien, og det er vel ikke flertallet af danskere der har læst den samlede litteraturskat herhjemme, nej, men det er vel heller ikke strengt nødvendigt al den stund du er dansk i kød og blod og har indoptaget de danske vaner der også er en del af dansk kultur ….Og den som søger dansk statsborgerskab gør det vel også fordi han/hun ønsker t blive en del af Danmark, eller tager jeg fejl her?

I’m sick and tired of hearing things

From uptight, short-sighted, narrow-minded hypocritics
All I want is the truth
Just gimme some truth
I’ve had enough of reading things
By neurotic, psychotic, pig-headed politicians
All I want is the truth. John Lennon

5 3 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
5 months ago

Netop problemet. Vores politikere tør ikke fortælle Os sandheden/virkeligheden. De mener at Vi vil handle irrationelt, hvis Vi vidste! Det eneste Vi kan gøre, uden at komme i konflikt med loven, er at vente til de beder Os om hjælp men det gør de først når hele Danmark, og alle andre Europæiske lande, er kørt godt og grundigt i stykker. Åbner man munden og forklare virkeligheden som den er, ender man i en kafkask proces der kan vende bunden i vejret på hvem som helst og det er kun de modigste der tør tage det scenarie på sig. Ligegyldigt hvad… Read more »

Palle Almindsø
Palle Almindsø
5 months ago
Reply to  Santor

Den politiske sandhed må vi finde uden for mainstream-medierne, og kun der. I går sagde Mette F. at vi ikke tager børnene fra Syrien hjem, i morgen skal de hjem med mor fader, onkler osv .. Hvordan kan vi tro på vores politikere ?

john M
john M
5 months ago

Dette er et RANT , et hurtigt vredes udbrud. med stavefrejl . nå nej det er ikke taber bogen ( SLET NU jer selv , du går ikke glip af noget) Nogle kan måske huske mig fra nationen, hvor Poul fik indført chat bots. Har masser af video materiale. total manipulation , som nu er dagligdag. Jeg har solgt min sjæl til Danmark og DS DANSK SAMLING / at oplyse Danere om hvad der foregår i EU / geo politik, for politik er penge INTET andet .. Det gale vanvid. Man kan næsten ikke tro hvad man læser .specielt EU… Read more »

Last edited 5 months ago by john M
john M
john M
5 months ago
Reply to  john M

FET er nu på jagt efter DANERE ?

Last edited 5 months ago by john M
Marina
Marina
5 months ago

Jeg er uenig. Det ville ganske vist være nemt og skønt, hvis der fandtes en og kun en måde at se tingene på. men det er kun de meget autoritære og muslimer der lever i sådan et univers. Vi andre lever i bedste fald med “tvivlens nådegave”, der har været basis for vores civilisation med alle dens subkulturer. Et skatkammre hvor andre ikke når Europa til anklerne. Javel, Europa er pt. træt og forvirret og forvildet, men det er langtfra første gang. Da de første europæere fx udvandrede til Amerika, var det ikke usædvanligt at sammenligne Europa med en gammel… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
5 months ago

Vi danske har brug for nu mere end nogensinde at stå samlet imod islam, det gælder vores hele eksistens, vores fredelige kultur, om Danmark overhovedet vil få en fremtid, vil overleve som folk, om vi ikke står sammen nu er udslettelsen forudsigelig, islam må stoppes nu, inden for sent! Danmark vores udvikling og fremtid kan sikres, selv om Danmark pt et land i forfald et folk uden fremtid, på et tidspunkt forlader alle pengestærke landet, det er begyndt, de med penge søger tilflugt et andet sted udenfor islams rækkevidde, når pengene forsvinder går Danmark for alvor ud for bakken, radikal… Read more »

Last edited 5 months ago by Jan Ulrik Friis
Nielsen
Nielsen
5 months ago

Det er stadig en norsk og en dansk pige som er blevet muhammedaniseret.

sussebassa
sussebassa
5 months ago
Reply to  Nielsen

..for pent sagt.
En norsk og en dansk pike ble torturert, voldtatt og drept av muhammedanere.

Marina
Marina
5 months ago
Reply to  sussebassa

Javel. Men prøv nu at tage “racisttesten”. Log ind på youtube https://www.youtube.com/watch?v=tW_7me1Nj7w Omkring 1.2 henvender journalisten sig til en flok børn og bag de store og mørke børn får han øje på en lille fyr med skære lyse farver, højst fem år , måske yngre. Journalisten taler engelsk til ham, og det forstår han udmærket. Hvor kommer du fra, spørger journalisten, og svaret er Finlandi. Finland? , spørger journalisten, og drenge svarer ja. Han er kvik og kæk og hjerteskærende nordisk at se på. Hvis jeg kunne, havde jeg snuppet ham og taget ham med hjem. Jeg har svært ved… Read more »

sussebassa
sussebassa
5 months ago
Reply to  Marina

Ærlig skjønner jeg ikke ditt svar..rasisme..
Det var en norsk o dansk..hudfarge vet jeg ikke annet enn de bilder jeg så av selve henrettelsen..de så nordiske ut..muhamedanerne som utførte den mørkhudet..defacto.
Så hvor kommer rasismen inn..men skulle det være noen som mener det..Skiter jeg i fullstendig.
Jeg uttaler meg ifht de 2 nordiske og de 6 muhamedanere..de konkret, ikke Alle.

Marina
Marina
5 months ago
Reply to  sussebassa

Det er der heller ingen, der har påstået endsige tænkt.

sussebassa
sussebassa
5 months ago
Reply to  Marina

..så bra, men hva var hensikten med ditt svar til meg..trivelig med debatt..foruten en trist historie som jeg håper endte godt for den lille finske gutten..tilbake til Finland.
Rasist er fremdeles de fleste er livredde for å få..spesielt politikere, og det vet selvsagt venstreslødderet, uansett hudfarg om og bruker det som utpressing.

Marina
Marina
5 months ago

I betragtning af hvad der dagligt skrives om dansk journalistik af nedladende og injurierende art synes jeg, at jeg vil poste, hvad chefredaktør Tom Jensen skriver i Berlingske om sig selv ifm, at det er stenhård og national fornuft at bringe syrienbørnene tilbage. Han er ent thybo af den type, man ikke vælter nemt omkuld, og jeg har ikke den fjerneste grund til ikke at tro, at han står for det, han skriver. Om han har ret, kan jeg derimod ikke vide. Han er tydeliigt nok dødtræt af at få skudt i skoene, at han er en blødsøden humanist, der… Read more »