8
apr
Seneste opdatering: 8/4-21 kl. 1056
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gammelsvenskarna blir färre, nysvenskarna fler. Sverige blir ett Somalia för sina grannar

I ett nytt avsnitt av podden Tankar från framtiden pratar Eddie (Mohamed Omar) med journalisten Gunnar Sandelin om Sveriges demografiska utveckling under de senaste tjugo åren. Massinvandringen har förändrat Sveriges demografi på ett dramatiskt sätt. Samtalet bygger på två artiklar av Sandelins artiklar som publicerades i början av april i år här och här

Gunnar Sandelin fik Trykkefrihedsselskabets Sappho pris i sommer

Se Gunnar Sandelin fik SapphoprisenJan Sjunnesson interviewer Gunnar Sandelin, og hør hans foredrag Sapphoprisen 2020: Gunnar Sandelin.

Ved den efterfølgende middag hos Erwin Lauterbach ses han her med historikeren Michael Pihl, juristen Aia Fogh og journalisten Jannick Kofoed. Plus en hårspids af Snaphanen. Når Sverige ikke vil hædre sine store sønner, er det godt Danmark vil.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marina
Marina
1 day ago

Ikke for at forklejne Gunnar Sandel men fordi jeg er oprørt over tarvelighederne i en artikel på et andet islamkritisk medie, tillader jeg mig på dette sted at poste en kommentar om en mand, der som Sandelin var anstændig nok til at gå imod strømmen, da han fandt, at dette var bydende nødvendigt. Den slags har altid sin pris. Ved Jens-Peter Bondes død. En gang i nullerne skrev jeg til en nær slægtning, der også var min bedste ven og havde en nøgleposition i et af ministerierne, at jeg havde fattet sympati for den myreflittige EU-modstander Jens-Peter Bonde, som tidligere… Read more »

Margrethe
Margrethe
21 hours ago
Reply to  Marina

Jeg tror gerne Jens-Peter Bonde, kan have været “flink” på det personlige plan. Det ændrer bare ikke på, at han det meste sit voksenliv har støttet en af de mest morderiske ideologier, verden har set. Det faktum forsvinder ikke fordi, man i det personlige møde fremstår “flink og ordentlig”. Uden yderligere sammenligning var Hitler også flink og omsorgsfuld over for de mennesker i hans stab, som han stolede på. Det beretter hans privatsekretær Traudl Junge. Og han var vred over Joseph Goebbels utroskab over for hustruen Magda Goebbels, som Hitler satte stor pris på. Hvis Jens-Peter Bonde havde støttet samme… Read more »

Marina
Marina
19 hours ago
Reply to  Margrethe

Har du det på samme måde med Lars Hedegaard?

Jeg ville have haft det elendigt, hvis jeg ikke havde reageret på svineriet, som du altså fandt det rimeligt at tilføje nazikortet.

Margrethe
Margrethe
19 hours ago
Reply to  Marina

Hvilket nazikort? Hvis du henviser til det, jeg skrev oven for, i eksemplet med Hitlers flinke side, skrev jeg netop “uden yderlig sammenligning”. Jeg hev ham af stalden, fordi man ofte må skære pointen om “personlig flinkhed” ud i meget kraftig pap, hvis folk skal forstå, hvorfor den flinkhed ikke er så relevant i en politisk sammenhæng. Den fes åbenbart ikke ind. Når det gælder at sammenligne kommunisternes myrderier med de over-overbelyste nazistiske ditto, ja så er det da aldeles relevant at trække “nazikortet” for igen at skære pointen ud i kraftig pap: En livslang nazisympatisør ville ALDRIG opnå samme… Read more »

Marina
Marina
18 hours ago
Reply to  Margrethe

Dine argumenter er ikke relevante, eftersom det både for Jens-Peter Bonde og Lars Hedegaard gælder, at deres liv og virke har været særdeles udadvendt.

For mig er valget enkelt. Jeg kommer herefter ikke til at læse document.dk, der for de danske indlægs vedkommende er af samme type. Lyt til Douglas Murray.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
9 hours ago

Hvad f. er det for et “geni”, der lægger en wave-fil op på hele 970 MB ( med over 3000 kb/s data rate ! ) for ca. 43 min. audio ( Sandelin-interviewet )? ;-(

Det selvsamme program fylder kun sølle 26 MB (!) som alm. mp3 fil ( 112 kb/s average bit rate ), og man kan ikke høre forskel 😉

Last edited 9 hours ago by Niels Henriksen
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
22 hours ago

Svensk SVT kører i øjeblikket en indsamlingskampagne nonstop dagen igennem, fortæller at 80 % af de savnede bliver fundet igen i live!!!?!!! Altså bliver 20 % fundet døde!!!?!!! Denne udmelding fra SVT skal fremstå som en positiv udmelding, med det forbehold at sjældent kommer noget positivt overhovedet ud fra Sverige ud fra SVT!!! På mig virker denne udmelding uhyggelig, hvem er disse 20 % døde ? SVT giver overhovedet ingen forklaring, kun at det fremgår at de er fundet igen og døde!!! Hvem er disse 80 % der er fundet igen endnu i live? Er det illegale indvandrere der fra… Read more »

Last edited 21 hours ago by Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
15 hours ago

Nu i denne time kom nyheden ind fra Sverige: 3 gammelsvenske på svensk vårhem i Svedala alle 3 i dag døde i corona, til trods at de alle 3 var blevet fuldt ud dobbelt vaccineret imod corona!!!

Hvad har Sverige gang i ?

Last edited 13 hours ago by Jan Ulrik Friis