11
jul
Seneste opdatering: 12/7-21 kl. 1533
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske kvinder mest utrygge i Norden

Millioner og atter millioner kroner har svenske politikere fyret af for at sprede de seneste universitĂŠre genusideologier overalt i samfundet. “Ligestilling” er  et helligt mantra i en sĂ„dan grad, at et fĂžr i tiden ganske almindeligt samfund af mĂŠnd og kvinder er blevet til et matriarkat, som ingen bryder sig om. Tredje- og fjerdebĂžlgefeminisme dominerer offentligheden i en sĂ„dan grad, “at ingen forlader dette forunderlige land, fĂžr de har fĂ„et mĂŠrker af det.”

Men hvad er det hele vĂŠrd, hvis ingen svensk kvinde tĂžr gĂ„ alene ned pĂ„ tanken om aftenen for at kĂžbe en lys Ăžl og en dĂ„se snus? Politik har en hel del til fĂŠlles med reklamebranchen, hvor den sidste er dog billigere og mindre skadelig. Reklamebranchen laver ikke landet om, sĂ„ kvinder mĂ„ holde sig hjemme. “Erobringen” kaldte Hirsi Ali det for fire dage siden i Svenska Dagbladet:

Bara en tidsfrÄga innan islamisterna expanderar in i medelklassomrÄden

Islamisterna i bland annat Sverige har skapat en infrastruktur som signalerar till unga mÀn att det finns bra kvinnor och dÄliga kvinnor. Och att kvinnor som rör sig fritt i det offentliga rummet Àr dÄliga kvinnor som kan reduceras till villebrÄd.

Det Ă€r bara en tidsfrĂ„ga innan det nĂ„r medelklassen pĂ„ allvar, pĂ„ grund av blotta mĂ€ngden mĂ€nniskor som begĂ„r de hĂ€r brotten och de omrĂ„den som de erövrar. Jag talar om ”erövring” hĂ€r, för det Ă€r den typen av begrepp som Ă€r pĂ„kallade. Om du har en kraftmĂ€tning mellan gĂ€ng och stat, som gĂ€ngen upplever att de gĂ„r segrande ur nĂ€r de tar över zon efter zon – dĂ„ Ă€r det bara en tidsfrĂ„ga innan de expanderar in i medelklassomrĂ„den. FrĂ„gan Ă€r vad staten kan sĂ€tta emot dĂ„.”

Sverige Àr landet dÀr Birger Jarl stiftade lagar om kvinnofrid redan 1280. Men i dag Àr Sverige landet med högst upplevd otrygghet bland kvinnor i Norden, och störst skillnad i upplevd otrygghet mellan kvinnor och mÀn. Nima Sanandaji frÄgar sig vilket parti som vÄgar göra kvinnors trygghet till en valfrÄga.

Sverige och Lettland hamnar i topp i vad vi kan kalla könsgapet i otrygghet. Detta visar tyvĂ€rr OECD:s statistik över andelen som kĂ€nner sig osĂ€kra pĂ„ kvĂ€llarna nĂ€r de promenerar ensamma i staden eller omrĂ„det dĂ€r de bor. För bĂ„de mĂ€n och kvinnor Ă€r den upplevda tryggheten i Sverige lĂ€gre Ă€n i de andra nordiska lĂ€nderna – och ovanpĂ„ det finns ett större gap i otrygghet mellan kvinnor och mĂ€n. Inte ett bra betyg för Sverige, och verkligen skĂ€l till att verka för förĂ€ndring. Nima Sanandaji: Svenska kvinnor otryggast i Norden

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
4 hours ago

Varför talas det aldrig om den RASISM som Ă€r fallet nĂ€r vĂ„ldtĂ€kternas gĂ€rningsmĂ€n (i regel asylsökare/invandrarbakgrund/muslimer) som vĂ€ljer i stort bara etniskt svensk kvinnor/flickor/flickebarn till offer? VĂ€nsterextremister vrĂ€nger Ă€ven hĂ€ndelserna till att det Ă€r gĂ€rningsmĂ€nnen som Ă€r “offren”. Sinnessjukt!

Odd S.
Odd S.
3 hours ago

Husk nu at narrativet i Sverige er jo at det er mĂŠnd som er voldelige, fornedrende og det er ikke mindst mĂŠnd som voldtager kvinder. At alle statistikker viser at 70-80 % af disse ugerninger begĂ„s af importerede mĂŠnd, oftest muslimske mĂŠnd, er i Sverige ligegyldigt, da Sveriges sĂ„kaldte ‘feministiske’ regering har bestemt at det er mĂŠnd i almindelighed som voldtager og fornedrer kvinder. Alle mĂŠnd. At en regering som ignorerer at hundredetusindvis af indvandrerkvinder ikke har den frihed og ligestilling som deres etnisk Svenske sĂžstre gennem Ă„rtier (Ă„rhundreder?) har tilkĂŠmpet sig, samt at Svenske kvinder nu ogsĂ„ skal se… Read more »

Anders
Anders
3 hours ago

Hvorfor tale om noget som ingen i Sverige vil forsvare?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 hours ago

Om nogle tror at dĂždsstraf er fjernet i Sverige, I tager fejl, i det kriminelle netvĂŠrk islam eksisterer dĂždsstraffen i Sverige i allerbedste velgĂ„ende. Selv politiet er ikke lĂŠngere sikre pĂ„ gaden i Sverige, giver endda frivilligt dagligt kĂžb pĂ„ deres lovsikrede voldsmonopol, venter pĂ„ at alt lĂžser sig af sig selv………. tĂŠnk hvor smidigt det ville vĂŠre, at bare drĂžmme videre som om intet er hĂŠndt! Om svensken vĂ„gner uanset for sent, svensk politi virker altid lige naive, den nĂŠste dĂžde politibetjent, det nĂŠste offer, vel nĂŠppe nogen sympati for politiet med hensyn til deres opfĂžrsel over for det… Read more »

TrĂŠt
TrĂŠt
19 hours ago

Kvinderne i Polen skulle lige vide hvor godt de har det.

Bastardo
Bastardo
1 hour ago

WWM – WHITE WOMEN MATTER.

Arne Rud
Arne Rud
4 hours ago

Sundhedsplejersker har velholdte offentlige toiletter i skoler og som kassedamer og kassemĂŠnd.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
6 hours ago

Otryggheten mĂ„ste bero pĂ„ ‘högerextremismen’, sverigedemokraterna…

Arne Rud
Arne Rud
7 hours ago

ForĂŠldrelĂžse bĂžrn anbringes bedst i familie- og vennekredsen.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
17 hours ago

Hvorfor lukkes der sĂ„ hurtigt for kommentarer, Steen? – fx. i den foregĂ„ende trĂ„d.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 hour ago
Reply to  Steen

Tak 😉

Niels Henriksen
Niels Henriksen
17 hours ago

Henrik Jönsson om polismordet

https://youtu.be/CbprsEl8BFA

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x