5
jun
Seneste opdatering: 7/6-22 kl. 1155
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige plyndres af de globalister, som har iscenesat masseindvandringen. Indvandring, klima og Covid-19 er tre sider af samme sag.”

For 21 år siden begyndte jeg at skrive imod masseindvandringen offentligt. Det foregik i danske aviser, da selv nok så gode argumenter imod den var bandlyst i svenske medier. Der var gennemført cencur på alle medier, men internettet og ytringsfrihed var ved at bryde igennem. Den midlertidige åbning for det frie ord, kommer ikke til at vare evigt, tror jeg alle der har brug for det, mærker i dag.

Den eneste i Sverige der ville publicere mig, var Jan Milld, der netop i disse dage indstiller skrivningen på grund af sygdom og alder. Et kæmpearbejde har han gjort, og han fik – ligesom jeg selv – mere ret end vi havde turdet frygte i 2001. ‘Multikulturen’ gik allerede ret skævt i Sverige dengang, og det hjalp mig til at forstå, hvad der senere ville ske i Danmark, hvis vi fortsatte som Sverige. Jeg var ikke synsk, jeg færdedes næsten ugentligt i Sverige dengang, og så det med egne øjne, og jeg tænkte, at Sverige kunne åbne danskernes øjne. Dette er i mindre grad sket, men mest retorisk. Danske politikere snakker befolkningen efter munden, men fortsætter uanfægtet importen af migranter, hvoraf vi let kan udlede, at de sætter EU/Davos-slænget højere end befolkningen.

At opløse folkene for at opløse nationerne og folkestyrerne

Ingeniøren og iværksætteren Arne Weinz har forstået noget, det tog mig en del år at forstå: Når de der kom til Sverige (og Vesteuropa) sjældent havde asylgrund, når de var en belastning også økonomisk, når flertallet kort sagt var økonomiske migranter, måtte der findes et andet ræsonnement bag indvandringen, som ingen talte om, og den grund er i dag soleklar: Globalistorganisationer som EU, FN og WEF og mange andre har det mål, at gribe den politiske magt i Europa, og ingen metode er vel bedre end at opløse nationerne.

Måden at gøre det på, er at opløse folkene, for uden folk, intet folkestyre. Vi befinder os derfor i demokratiets tusmørketid i Europa. For hver gang EU får tilranet sig mere magt, bliver vores parlamenter mere og mere meningsløse, og vi befinder os allerede i det som jeg i adskillige år har kaldt “teaterdemokratiet.” Ingen priser i dag demokratiet højere end de magthavere og deres medier, der har en interesse i at skjule, at vi har stadig mindre af det.

Sveriges väg mot katastrof

Demokratiet har bestemt sine store mangler – bare se på det folkevalgte materiale på Christiansborg – hvoraf flertallet står helt bag ved udliciteringen af egen magt. Men vi vil ikke bedrages, vi vil have klare linjer med hensyn til, hvem der regerer os. Synes disse politikere, der er en anden styreform, der passer os bedre, bør de diskutere det med os, og de bør gå ind for en fri, åben presse, hvor det diskuteres. Aldrig har vores presse været mere autoritær og synkroniseret med magten, end vi ser den nu under ikke-diskussionen om Covidsprøjternes farlighed. Skal vi have oligarki (fåmandsvælde), som er det hele Vesten bevæger sig hastigt hen imod, så lad os diskutere det åbent og lad os slippe for dette nedværdigende skuespil.

Bevæger globalisterne med deres gigantiske menneskeimport os hen imod samfundsopløsende borgerkrig, som Arne Weinz er overbevist om? Når vi igen ser på Sverige, er der ingen tvivl overhovedet. Sverige har allerede idag en demografisk situation, som er den samme som den der kastede Libanon og Balkan ud i årelange borgerkrige. Hvorfor skulle det gå anderledes her? Allerede i 2008 advarede en svensk officer imod det i en enlig svale af en debatartikel: Sveriges väg mot katastrof. Siden er skæl faldet smerteligt fra mange fleres øjne, men nu kan det være for sent hvor – som Arne Weinz skriver – Svenskarna förlorar sitt land, det vil sige, de kommer i mindretal om cirka tyve år. Og demografien er argumentet over alle andre.


Juristen Tommy Ulmnäs “De är landsförrädare allihopa!”

Disse to videoer er fra en ny kanal, der hedder Frihetsnytt. Der er flere gode ting på, se f.eks. Lennart Mattikainen interviewe Rasmus Paludan.

4.2 5 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Så länge svenska folket förblir ”bidragsnarkomaner” och lever på utplundrade skattepengar blir det ingen kursändring. Det krävs att folket i första hand förhindrar att socialister manipulerar resultatredovisning vid valet i Seotember -22.
Kommer Mette Frederiksen att lura andra partier i fällan med de förslag socialisterna tänker driva igenom i Danmark?

Anders
Anders
2 years ago

“Kommer Mette Frederiksen att lura andra partier i fällan med de förslag socialisterna tänker driva igenom i Danmark?”

Mette Frederiksen kan vel prøve sit stunt i Sverige med større held.
Danmark tåler kun hyklere i begrænsede perioder.

Klodshans
Klodshans
2 years ago
Reply to  Anders

“Danmark tåler kun hyklere i begrænset perioder” 🤣.
Danske politikere har taget røven på danskerne vedr flygtninge/migranter og EU de sidste 30 – 40 år.
Danskerne er ikke en skid bedre end andre!
Anders; hvad stemte danskerne fornyligt? Ja, til mere magt til danske EU liderlige politikere!
De dumme danskere har talt 🤥

Misinformation
Misinformation
2 years ago
Reply to  Klodshans

Husk, at det var et mindretal (under 50 %) af vælgerne, som stemte for mere EU.

Klodshans
Klodshans
2 years ago
Reply to  Misinformation

Det blev stadig et ja

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Klodshans

De øvrige partier vil ikke deltage i Mettes kroning, vel?
Altså tåler de danske partier kun hyklere i begrænsede perioder.
De dumme danskere på Christiansborg har talt.

Klodshans
Klodshans
2 years ago
Reply to  Anders

Efter Mette F kommer der andre hyklere, og sådan kører det i ring.
Hyklere og plattenslagere har ledt Danmark til ulykke de sidste 30 – 40 år!

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Klodshans

No shit Sherlock.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Magdalena Andersson/Socialdemokratiet ved meget vel, for at overleve er det svenske folk tvunget at over hals og hoved flygte fra Sverige, ikke nok med det, Magdalena vil at de svenske der i panik flygter ud af Sverige skal brændbeskattes. En svensk der ikke frivilligt vælger at ligge sig ned og dø på svensk jord, ligesom jøderne i 30’erne i Hitlers Nazityskland havde en frist inden alt gik hen blev forsent, en frist at forlade Nazityskland da det gik op for nogle jøder hvilken vej det gik, men jøderne skulle i så fald efterlade alle deres ejendele, betingelsen for overhovedet få… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  steen

Kræver en formue, de fleste svenske har ikke sådanne penge til en nystart i et andet land, og med en Magdalena Andersson med hånden langt nede i kagedåsen, et Socialdemokrati der sætter land & rige alt over styr til fordel for kalifatets mænd. Tvivlsomt om nogensinde det svenske folk vågner inden det blev for sent, tvivlsomt om 50% når at flygte i tide, men nonstop lader sig fornedre og underkue. Også i den betragtning at hvor kan en svensk flygte, ingen vil give en svensk flygtningestatus, end ikke i Danmark, hvor en svensk ligeså hadet som en dansk, vi det… Read more »

kviksand.jpg
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Lennart Matikainen laver et godt interview med Paludan. Men det undrer mig, at Swebbtv, så vidt jeg har set, ikke har lavet et lignende interview med det historieskrivende fænomen Rasmus Paludan. Han er kun nævnt kort i Swebbtv’s nyhedsudsendelse. Er han, med sit frisprog og gadeteater, ikke fin nok til deres sendeflade? Så har de godt nok sovet på vagten. Paludan kan meget vel blive den afgørende dråbe i bægeret, når historien skal skrives.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Vedr. interview med Arne Weinz: 12:45 Jeg ved jo en del om…
Jeg kunne næsten ikke være mere enig i noget andet end det Mogens Glistrup sagde.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x