20
feb
Seneste opdatering: 20/2-23 kl. 2049
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der vil være mange, der ikke kan tåle at høre denne til ende. Og de vil selv vide hvorfor

Du kommer hängas ut, räkna med det. Ditt medansvar kommer aldrig glömmas. Din feghet. Din patetiska önskan om att vara till lags och hjälpa till att elda på när det bara hade behövts någon med mod nog att säga ifrån. Eller avstå från att hänga på. Det gjorde inte du. Därför förtjänar du din eviga dom. När dina barnbarnsbarn kollar i framtidens Wikipedia så kommer de få veta att du var en krigsförbrytare och nazist, en värsta sortens antisemit. Jo, inte med just de orden, men det är så de kommer uppleva dem. Och de kommer för alltid att anklaga dig för vad du gjorde, att du var med om att montera ned den rättsstat och det välfärdssamhälle som de så mödosamt tvingats bygga upp igen, som tagit dem generationer, utan att de kanske ännu nått hela vägen fram.

Så fik de ram på Henriette Ergemann

Af Lars Hedegaard

Den netop valgte næstformand for Nye Borgerlige har besluttet at trække sig efter at være blevet knækket af en mediestorm. Ergemanns brøde er at have skrevet en række ubetænksomme betragtninger om covid og vaccinepusherne – tydeligvis i frygt og raseri.

Den afgåede næstformand har beklaget sine udbrud, men det er aldrig nok, når sagen gælder en fremtrædende person fra højrefløjen. Typer som Søren Pind og Stine Bosse kan sige præcis, hvad de vil af urimeligheder, uden at nogen krummer et hår på deres hoved. Og de behøver end ikke at sige undskyld. Pelle Dragsted fra Enhedslisten er fortsat højt anset på TV efter at have rost de kommunister, der ødelagde Venezuela.

For rigtige højreorienterede – til forskel fra dem, der kalder sig borgerlige, men altid går socialisternes ærinde – gælder, at de aldrig på tryk, i tale, i private henvendelser, i telefonen eller i en sluttet kreds skal udtale noget, som de ikke ønsker at se på forsiden af venstrefløjens presse, dvs. hele pressen. Tilhører man derimod den brede venstrefløj fra Pelle Dragsted til Søren Pind, kan man te se sig, som man vil. Det får aldrig konsekvenser, for man er jo på den rigtige side.

Nye Borgerlige skal nu have en ny næstformand, der naturligvis vil blive udsat for samme behandling som Henriette Ergemann. Alle har på et tidspunkt sagt noget dumt, og det skal journalisterne nok finde. Især når det gælder deres ideologiske modstandere, som de efter amerikansk forbillede vil have elimineret.

Man kan kun beklage, at Nye Borgerlige ikke slog kreds om Henriette Ergemann og umisforståeligt meddelte, at NB selv bestemmer, hvem der skal lede partiet.

Det er nok tvivlsomt, om et parti, der ikke kan modstå en mediestorm, vil kunne overleve.

Ergemanns ‘kontroversielle’ kommentarer om vacciner

Ergemanns Facebookopslag

Nye Borgerlige tager afstand til afgået næstformand

Lidt senere

Nye Borgerlige skal have ny næstformand, og det forlyder, at partiledelsen har henvendt sig til de førende dagblade samt DR for at høre, hvem der kan accepteres. Man kan nemlig ikke overlade afgørelsen til partiets tilbageværende medlemmer, som har vist sig uegnede til at træffe en så vigtig beslutning.

4.4 7 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Rasmussen
John Rasmussen
1 year ago

Ja det er trist at der snart ikke findes en politiker, med undtagelse af Rasmus Paludan, der tør stå på sine egne ben.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  John Rasmussen

Christiansborg er skjulestedet under stenen for den af de politiske dyrs stærkt attråede klub: “Foreningen til skadedyrenes bevarelse og fremme af allas interesser”.
Her humper de ben- og håbløse invalider afsted på EU-krykker eller lader sig skubbe frem i en Nato-godkendt kørestol med kurs direkte mod ministertaburetter med fede ben, til benefice for sig selv, senile præsidenter, afdankede TV-klovne og sig selv igen.
Rå ironi kan forekomme overalt.

H.P.
H.P.
1 year ago

Præcist udtrykt. Alle disse foragtelige kryb.

Dan Christensen
Dan Christensen
1 year ago
Reply to  H.P.

Rasmus Paludan burde gives ærestitlen, “Agent J”, som påskønnelse for hans modige afvisning af ‘aliens’ invasion i Norden.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg havde et lille naivt håb om, at NB toppen vil vælge strategien, “vi har efterhånden intet at miste – så nu går vi all in i den sag, danner ring om Henirette Ergemann, som moskusokser om deres kalve, og kæmper til sidste okse”

Men varmepengene fra globalisterne var for store, modet og evnerne for små. Håber de ryger ud næste gang, sammen med så mange andre ligegyldigheder.

Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
1 year ago
Reply to  steen

Jesper Hammer fra NB er vist en ret sølle fyr. Han burde have sagt at der er beviser for at der er noget alvorligt galt med “vaccinerne” fra Pfizer og Moderna. En lang række læger og virologer har påvist farlige bivirkninger, og på den baggrund er det forståeligt at det har skabt frygt og bekymring hos mange. Og han kunne have tilføjet at Brostrøms og DRs og et par ministres opfordringer til at lade små og mindre børn “vaccinere” med Pfizers kvaksalver-produkter, var useriøs og uforsvarlig snak. Der er vist mere grund til at have tillid til Ergemann end til… Read more »

Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
Fra demokrati til magtmisbrug og folkedrab?
1 year ago
Reply to  steen

“Ligger beslutningerne langt uden for folketinget?” Både ja og nej. FT har sendt for megen magt ned til Bruxelles, og Jelved og andre radikale og røde er meget krybende og følgagtige overfor FN og WEF mv. Det findes der ingen undskyldning for. Danskerne blev narret ind i EU. Og næsten alle samfunds-ulykker og systematiske overgreb og nedskæringer er FTs skyld. FT har i årevis ikke leveret andet end hykleri, uduelighed, hestepærer, kokasser og hunde-hm-hm’er til danskerne. I form af svindel, indvandring, et enormt skattetryk, mere kriminalitet, et terror-regime på skilsmisse-området, et dårligere sundhedsvæsen, klima-vanvid der koster mange milliarder, en langt… Read more »

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago

Det viser jo blot hvad vi er op imod. Ingen kritik af dna-terapien tåles. Enhver kritik imødegås med “berufsverbot”, bestikkelse, afpresning, bagvaskelse eller hvad der nu skønnes mest effektivt. En stor del af taktikken går på at skræmme, så ingen andre får gode ideer. Vi så også denne taktik anvendte i FE sagen. Jeg må ærligt tilstå at jeg ikke tror der nogensinde bliver placeret et ansvar i vaccinesagen. Vi er ganske få mennesker, som overhovedet er interesseret i emnet, vi er (mig bekendt) ikke på nogen måder organiseret, vi aner ikke engang hvem, som er hvem. Denne lille gruppe… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

“- vi er (mig bekendt) ikke på nogen måder organiseret”

Det er ikke helt sandt. FBF “Frihedsbevægelsens Fællesråd” kæmper en brav kamp. Det koster 120 kr. om måneden og opefter at være medlem, men jeg finder de penge givet godt ud. Jeg er også medlem af “Aktive borgere”. De har dog været mindre aktive, men er fuldt seriøse. Der er også partiet “Frihedslisten”. Jeg er ikke selv medlem, men det skyldes ikke, jeg har noget imod dem, kun at jeg er temmelig meget færdig med “politiske partier”. Jeg er mere til interesseorganisationer. Men det er vel en smagssag:

https://fbf.one/

https://aktiveborgere.nu/

Danmark, landet for de rigtigt tunge
Danmark, landet for de rigtigt tunge
1 year ago
Reply to  Margrethe

Mange tak for henvisningerne. Politik er jeg også definitivt færdig med efter sidste valg hvor jeg stemte NB.

Poul
Poul
1 year ago

“Man kan kun beklage, at Nye Borgerlige ikke slog kreds om Henriette Ergemann og umisforståeligt meddelte, at NB selv bestemmer, hvem der skal lede partiet.” Man kan også kun beklage at nye borgerlige har valgt at ignorere de mange artikler om vaccineskader og indrømmelser fra pfizer om produktets farlighed mm som jeg har sendt dem gennem tiden, som kunne have været med til at rette søgelyset henimod eksempelvis journalist charlotte bech mathiesen fra ekstra bladet som har skrevet langt de flest angreb på nye borgerlige, samt det faktum at ekstra bladet selv har beskrevet vaccinernes farlighed her: https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/afvist-paa-stribe-det-skaber-vaccinemodstand/9615839 Så jeg… Read more »

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Poul

Forstår i hvad jeg siger? Nye borgerlige kender til alt hvad der står her på snaphanen. De VÆLGER alligevel at ignorere det hele, ligesom pressen og alle andre gør det. Jeg vil anbefale at gøre det samme næste gang de beder om din stemme, for der er ingen forskel på dem overhovedet derinde. De spiller bare forskellige roller, men i sidste ende er de alle 100% enige om at de skal have en masse af vores penge for at holde os for nar, eller slå os ihjel. At danskerne kan tage det hele så roligt må være den største massepsykose… Read more »

Last edited 1 year ago by Poul
Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago

Jeg er i den grad skuffet over, at NB ikke støttede op om Henriette. Denne Jesper Hammer viste sig så at være den skiderik, jeg altid har anset ham for at være. En rigtig “Karl Smart i en Fart”. At man dyrker en sådan kedelig karl + den tvivlsomme gallerist, viser blot, at partiet slet ikke har sans for at se folk an. Jeg var med fra de allerførste uger, men må nok se, at min tid som støtte er ovre.

Allan G larsen
Allan G larsen
1 year ago

Hvis det viser sig at Henriette Ergemann er en dygtig politiker, hvorfor så skille sig af med hende, uanset hvad hun evt. skulle have sagt?!.
Vi har brug for alt hvad som kan”krybe og gå”, hvis vi skal styrke højrefløjen, men det er NB måske ikke interesseret i!.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og huhej hvor det går med at myrde egen befolkning. Sakset fra Twitter.

depopulation i Danmark.JPG
Realisten
Realisten
1 year ago

Hvis det parti havde nogle “balls” havde de totalt ignoreret mediesagen imod dem, og kørt videre som vanligt; og ventet på at sagen døde. Ærligt talt, det havde jeg gjort. Det er jo ikke fordi befolkningen er imod dem – det er 100% en sag som medierne har startet. Dette beviser bare at partiet er kyllinger, og at Lars Boje sikkert vil bøje af på “ultimative krav” ligeså snart der bliver mulighed for en blå regering; og dermed omdanner han Nye Borgerlige til en ny slags Dansk Folkeparti.. Tabere, igen.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og her er formanden for Frihedsbevægelsens Fællesråds, (FBF) kommentar på twitter til behandlingen af Henriette Ergemann:

Malues kommentar til behandlingen af Henriette Ergeman.JPG
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Her er et par taler, som de åndeligt mindre bemidlede på Christiansborg og ude i kommunernes tyranforsamlinger (byrådene), kunne have godt af at høre.
https://www.bitchute.com/video/SHAAZDOIa49h/

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x